Uprava "stricke back"!Stari kenjac wrote:Ko zna kastisto ne radi fksinfo? Jel do mene il do nekog drugog? Hvala.

Moderators: Charuga, Tomahawk11
Uprava "stricke back"!Stari kenjac wrote:Ko zna kastisto ne radi fksinfo? Jel do mene il do nekog drugog? Hvala.

Ne radi ni meni.Stari kenjac wrote:Ko zna kastisto ne radi fksinfo? Jel do mene il do nekog drugog? Hvala.
Logovan wrote:Ne radi ni meni.Stari kenjac wrote:Ko zna kastisto ne radi fksinfo? Jel do mene il do nekog drugog? Hvala.
ne zna se još ništa, vrlo moguće moja tvStari kenjac wrote:Prenosil kakva tv kup?
volio bih da neku glupost napomenes..da nije mozda glupost da je radovac odigrao najbolju utakmicu...to nisam ja napisao nego uvlakacki elementi...a i boli me briga za one kojima su u upravi totemi koje oni vole...ti ljudi su pored svega sveli broj gledalaca na minimalu.njima to i odgovara jer plata ide....ne treba njima bruka raje koja ce navijati.njima samo trebaju mirne horde zla....F&N wrote:Bash... Hahahaha1946--1987 wrote:Toliku kolicinu gluposti srociti u jedan post je za medalje, cestitam.trener-profesionalac wrote:porediti radovca i rustemovica je budalastina.ovaj moze nosat radovca i igrati...dok je radovca mi necemo nikoma slomiti trkom.nismo jucer ni najgoru ekipu veleza u istoriji slomili trkom.trenutno ikande,kovacevic i rustemovic trebaju igrati na sredini.ali posto je klub kako spomenu neko i na fksinfo privatiziran sve je u rukama selimovica i ibrakovica i slicnih njima i kako oni sve prikazu tanu.posjeta svakom utakmicom losija.jeli cilj kao dinamo da nema navijaca nikako ili je nesto drugo posrijedi ne znam ali posjeta svakom utakmicom ide prema dole.na kraju ce ostati samo poneko uz VIPOVCE SA PRAKINGA KOD JEZERA.
član stalni bio do trenutka pdvajanja mjesta za VIP GOSTE NA PARKINGU..nikada vise clan dokle je tako.napravi parking za njih pa onda zabranjuj raji.klub je svakako po prici bordo prijatelja samo od onih koji su patili udio u klubu ostali nemaju pravo price.do daljnjeg niko iz moje kuce a ima nas 4 sa clanskim nece placati clanarinu....ferrante071 wrote:Razlozi loše posjete... Kod GNK Dinama je razlog bojkot navijača, i ako klub odlično igra sukob na relaciji uprava (Mamić) i navijači je nepremostiv.trener-profesionalac wrote:porediti radovca i rustemovica je budalastina.ovaj moze nosat radovca i igrati...dok je radovca mi necemo nikoma slomiti trkom.nismo jucer ni najgoru ekipu veleza u istoriji slomili trkom.trenutno ikande,kovacevic i rustemovic trebaju igrati na sredini.ali posto je klub kako spomenu neko i na fksinfo privatiziran sve je u rukama selimovica i ibrakovica i slicnih njima i kako oni sve prikazu tanu.posjeta svakom utakmicom losija.jeli cilj kao dinamo da nema navijaca nikako ili je nesto drugo posrijedi ne znam ali posjeta svakom utakmicom ide prema dole.na kraju ce ostati samo poneko uz VIPOVCE SA PRAKINGA KOD JEZERA.
Razlozi loše posjete na Koševu su čisto loše igre Sarajeva, i ako se napravi par vezanih dobrih rezultata posjeta će biti veća nema tu puno filozofije. Znači samo zalaganje igrača i dobri rezultati. Sukoba sa upravom nema (barem ja nisam informisan o tome) tako da tvoji postovi i konstantno blaćenje da ne kažem pljuvanje su svakom forumašu postali u najmanju ruku degutantni.
Ti imaš pravo da pišeš i iznosiš svoje mišljenje, ali barem argumentuj jasno i glasno a ne konstantno teorije zavjere.
Tvoje, moje, naše kao navijaču, simpatizeru, Pitaru je da platiš članarinu... Kupiš godišnju kartu, ili pojedinačnu za utakmicu i ako si u prilici da odeš i pogledaš (sjediš, navijaš, skačeš) za sve ostalo prati konkurse i prijavi se za neko otvoreno radno mjesto u klubu.
Doviđenja i prijatno.
Potpisujem.Velkoski wrote:VIP parking postoji na svakom stadionu na svijetu. Pored toliko stvari koje se mogu kritikovati, kritikuje se najsmješnija.
kenja ti onaj ko te odgojio na taj nacin...napravis vip parking i pustas vip osobe tamo..ne otezavas onima koji su clanovi vec dugo vremena i ne naplacujes imnajskuplju kartu da bi placao bakljade sjevera protiv drine...vi idite imajte gej odnose sa upravom ali je cinjenica da je ovo posto privatluk.sam odluka da cemo izgleda osnovati malonogometni klub kome ce sef biti dzeko muminovic je dosta za mene i upravo kao sto ovaj napisa gore, privatni klub ja ne bojkotujem svoje sarajevo nego necu placati clanarinu za gospodina tana...koje pogodnosti imam kao clan kluba. evo ako je neko izvan grada kao clan da bi ostvario popust na kartu mora doci u klub kupiti ulaznicu ali kad sracuna sve izace ga skuplje jer mora platiti prevoz do kluba...a eto dokle god se ovako odnose prema nama koji nismo vip ja placam punu cijenu ulaznice najskuplje u ligi iako sam clan ..jos mi je vazeca clanska....ferrante071 wrote:Potpisujem.Velkoski wrote:VIP parking postoji na svakom stadionu na svijetu. Pored toliko stvari koje se mogu kritikovati, kritikuje se najsmješnija.
P. S. Momak je izgleda ovdje samo da bi da prostite kenjao
Ti si izgleda najsretniji bio dok je klub bio "nas" pa si placao clanarinu za Baljka, Merdanovica i ostaletrener-profesionalac wrote:kenja ti onaj ko te odgojio na taj nacin...napravis vip parking i pustas vip osobe tamo..ne otezavas onima koji su clanovi vec dugo vremena i ne naplacujes imnajskuplju kartu da bi placao bakljade sjevera protiv drine...vi idite imajte gej odnose sa upravom ali je cinjenica da je ovo posto privatluk.sam odluka da cemo izgleda osnovati malonogometni klub kome ce sef biti dzeko muminovic je dosta za mene i upravo kao sto ovaj napisa gore, privatni klub ja ne bojkotujem svoje sarajevo nego necu placati clanarinu za gospodina tana...koje pogodnosti imam kao clan kluba. evo ako je neko izvan grada kao clan da bi ostvario popust na kartu mora doci u klub kupiti ulaznicu ali kad sracuna sve izace ga skuplje jer mora platiti prevoz do kluba...a eto dokle god se ovako odnose prema nama koji nismo vip ja placam punu cijenu ulaznice najskuplje u ligi iako sam clan ..jos mi je vazeca clanska....ferrante071 wrote:Potpisujem.Velkoski wrote:VIP parking postoji na svakom stadionu na svijetu. Pored toliko stvari koje se mogu kritikovati, kritikuje se najsmješnija.
Dobro jutro Colombo, naravno da je privatluk ali je i dalje FK Sarajevo!trener-profesionalac wrote:kenja ti onaj ko te odgojio na taj nacin...napravis vip parking i pustas vip osobe tamo..ne otezavas onima koji su clanovi vec dugo vremena i ne naplacujes imnajskuplju kartu da bi placao bakljade sjevera protiv drine...vi idite imajte gej odnose sa upravom ali je cinjenica da je ovo posto privatluk.sam odluka da cemo izgleda osnovati malonogometni klub kome ce sef biti dzeko muminovic je dosta za mene i upravo kao sto ovaj napisa gore, privatni klub ja ne bojkotujem svoje sarajevo nego necu placati clanarinu za gospodina tana...koje pogodnosti imam kao clan kluba. evo ako je neko izvan grada kao clan da bi ostvario popust na kartu mora doci u klub kupiti ulaznicu ali kad sracuna sve izace ga skuplje jer mora platiti prevoz do kluba...a eto dokle god se ovako odnose prema nama koji nismo vip ja placam punu cijenu ulaznice najskuplje u ligi iako sam clan ..jos mi je vazeca clanska....ferrante071 wrote:Potpisujem.Velkoski wrote:VIP parking postoji na svakom stadionu na svijetu. Pored toliko stvari koje se mogu kritikovati, kritikuje se najsmješnija.
Ne znam i ne interesuje me. Samo kažem da VIP parking postoji na svakom stadionu u Evropi.al-em wrote:Koliko je juce Vip osoba bilo na utakmici?
I da li su uopste platili tu vip kartu?
Pisalo na fksarajevo.ba da je parking dzaba. Ima i sad al nece nesto da mi se link kopira. Vidio sam i ja da su naplacivali.Velkoski wrote:Ne znam i ne interesuje me. Samo kažem da VIP parking postoji na svakom stadionu u Evropi.al-em wrote:Koliko je juce Vip osoba bilo na utakmici?
I da li su uopste platili tu vip kartu?
Baj d vej, mi jučer platismo dvije marke onaj parking na istoku, a rekoše da će biti džaba negdje.
Stroj-2 wrote:Dokle su s Ikandeom ? Hoćel biti sutra u kombinacijama, znal' se šta ?