Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#67201 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Pitar sa Kariba »

Stari kenjac wrote:Ko zna kasti :) sto ne radi fksinfo? Jel do mene il do nekog drugog? Hvala.
Uprava "stricke back"! :D

Image
Stari kenjac

#67202 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Stari kenjac »

Ohooohooo :thumbup:
Stari kenjac

#67203 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Stari kenjac »

Prenosil kakva tv kup?
Logovan

#67204 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Stari kenjac wrote:Ko zna kasti :) sto ne radi fksinfo? Jel do mene il do nekog drugog? Hvala.
Ne radi ni meni. :-)
Stari kenjac

#67205 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Stari kenjac »

Logovan wrote:
Ne radi ni meni. :-)

Onda znaci nije do mene, nego do tebe! :thumbup:
old_spice

#67206 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by old_spice »

Stari kenjac wrote:Prenosil kakva tv kup?
ne zna se još ništa, vrlo moguće moja tv
trener-profesionalac

#67207 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by trener-profesionalac »

F&N wrote:
1946--1987 wrote:
trener-profesionalac wrote:porediti radovca i rustemovica je budalastina.ovaj moze nosat radovca i igrati...dok je radovca mi necemo nikoma slomiti trkom.nismo jucer ni najgoru ekipu veleza u istoriji slomili trkom.trenutno ikande,kovacevic i rustemovic trebaju igrati na sredini.ali posto je klub kako spomenu neko i na fksinfo privatiziran sve je u rukama selimovica i ibrakovica i slicnih njima i kako oni sve prikazu tanu.posjeta svakom utakmicom losija.jeli cilj kao dinamo da nema navijaca nikako ili je nesto drugo posrijedi ne znam ali posjeta svakom utakmicom ide prema dole.na kraju ce ostati samo poneko uz VIPOVCE SA PRAKINGA KOD JEZERA.
Toliku kolicinu gluposti srociti u jedan post je za medalje, cestitam.
Bash... Hahahaha
volio bih da neku glupost napomenes..da nije mozda glupost da je radovac odigrao najbolju utakmicu...to nisam ja napisao nego uvlakacki elementi...a i boli me briga za one kojima su u upravi totemi koje oni vole...ti ljudi su pored svega sveli broj gledalaca na minimalu.njima to i odgovara jer plata ide....ne treba njima bruka raje koja ce navijati.njima samo trebaju mirne horde zla....
trener-profesionalac

#67208 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

ferrante071 wrote:
trener-profesionalac wrote:porediti radovca i rustemovica je budalastina.ovaj moze nosat radovca i igrati...dok je radovca mi necemo nikoma slomiti trkom.nismo jucer ni najgoru ekipu veleza u istoriji slomili trkom.trenutno ikande,kovacevic i rustemovic trebaju igrati na sredini.ali posto je klub kako spomenu neko i na fksinfo privatiziran sve je u rukama selimovica i ibrakovica i slicnih njima i kako oni sve prikazu tanu.posjeta svakom utakmicom losija.jeli cilj kao dinamo da nema navijaca nikako ili je nesto drugo posrijedi ne znam ali posjeta svakom utakmicom ide prema dole.na kraju ce ostati samo poneko uz VIPOVCE SA PRAKINGA KOD JEZERA.
Razlozi loše posjete... Kod GNK Dinama je razlog bojkot navijača, i ako klub odlično igra sukob na relaciji uprava (Mamić) i navijači je nepremostiv.
Razlozi loše posjete na Koševu su čisto loše igre Sarajeva, i ako se napravi par vezanih dobrih rezultata posjeta će biti veća nema tu puno filozofije. Znači samo zalaganje igrača i dobri rezultati. Sukoba sa upravom nema (barem ja nisam informisan o tome) tako da tvoji postovi i konstantno blaćenje da ne kažem pljuvanje su svakom forumašu postali u najmanju ruku degutantni.
Ti imaš pravo da pišeš i iznosiš svoje mišljenje, ali barem argumentuj jasno i glasno a ne konstantno teorije zavjere.
Tvoje, moje, naše kao navijaču, simpatizeru, Pitaru je da platiš članarinu... Kupiš godišnju kartu, ili pojedinačnu za utakmicu i ako si u prilici da odeš i pogledaš (sjediš, navijaš, skačeš) za sve ostalo prati konkurse i prijavi se za neko otvoreno radno mjesto u klubu.
Doviđenja i prijatno.
član stalni bio do trenutka pdvajanja mjesta za VIP GOSTE NA PARKINGU..nikada vise clan dokle je tako.napravi parking za njih pa onda zabranjuj raji.klub je svakako po prici bordo prijatelja samo od onih koji su patili udio u klubu ostali nemaju pravo price.do daljnjeg niko iz moje kuce a ima nas 4 sa clanskim nece placati clanarinu....
Raigor Stonehoof

#67209 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Raigor Stonehoof »

odlicno, svakako je vrijeme da se procisti klub ******
Last edited by -LIBERO- on 20/10/2015 16:43, edited 1 time in total.
Reason: Nema potrebe za uvredama. Polako.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#67210 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

VIP parking postoji na svakom stadionu na svijetu. Pored toliko stvari koje se mogu kritikovati, kritikuje se najsmješnija.
ferrante071

#67211 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ferrante071 »

Kod GNK Dinama je razlog bojkot navijača, i ako klub odlično igra sukob na relaciji uprava (Mamić) i navijači je nepremostiv.
Razlozi loše posjete na Koševu su čisto loše igre Sarajeva, i ako se napravi par vezanih dobrih rezultata posjeta će biti veća nema tu puno filozofije. Znači samo zalaganje igrača i dobri rezultati. Sukoba sa upravom nema (barem ja nisam informisan o tome) tako da tvoji postovi i konstantno blaćenje da ne kažem pljuvanje su svakom forumašu postali u najmanju ruku degutantni.
Ti imaš pravo da pišeš i iznosiš svoje mišljenje, ali barem argumentuj jasno i glasno a ne konstantno teorije zavjere.
Tvoje, moje, naše kao navijaču, simpatizeru, Pitaru je da platiš članarinu... Kupiš godišnju kartu, ili pojedinačnu za utakmicu i ako si u prilici da odeš i pogledaš (sjediš, navijaš, skačeš) za sve ostalo prati konkurse i prijavi se za neko otvoreno radno mjesto u klubu.
Doviđenja i prijatno.

član stalni bio do trenutka pdvajanja mjesta za VIP GOSTE NA PARKINGU..nikada vise clan dokle je tako.napravi parking za njih pa onda zabranjuj raji.klub je svakako po prici bordo prijatelja samo od onih koji su patili udio u klubu ostali nemaju pravo price.do daljnjeg niko iz moje kuce a ima nas 4 sa clanskim nece placati clanarinu....[/quote]

Znači ti ćeš prestati plaćati članarinu i bojkotovati na neki način klub jer su ostavili parking mjesta za VIP članove?
Svakakve budalaštine sam čuo ali ova tvoja izjava je vrh :?
VIP mjesta (bilo na stadionu ili na parkingu) su normala i samo su dio kotporativnih paketa koje svi klubovi u svijetu prodaju svojim navijačima, partnerima, simpatizerima. Zašto ti to smeta? Ti ako voliš Sarajevo isto ti je gledati i sa istoka, zapada, VIP a, VIP galerije ili sjevera.
Ako neko plati VIP paket ok je da ima parking mjesto. Ovo je klub koji ima većinskog vlasnika stranca i nije nikakvo udruženje građana.
Znači za novac možeš dobiti određene pogodnosti a to košta toliko i toliko.
ferrante071

#67212 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ferrante071 »

Velkoski wrote:VIP parking postoji na svakom stadionu na svijetu. Pored toliko stvari koje se mogu kritikovati, kritikuje se najsmješnija.
Potpisujem.

P. S. Momak je izgleda ovdje samo da bi da prostite kenjao
al-em

#67213 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by al-em »

Koliko je juce Vip osoba bilo na utakmici?
I da li su uopste platili tu vip kartu?
trener-profesionalac

#67214 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

ferrante071 wrote:
Velkoski wrote:VIP parking postoji na svakom stadionu na svijetu. Pored toliko stvari koje se mogu kritikovati, kritikuje se najsmješnija.
Potpisujem.

kenja ti onaj ko te odgojio na taj nacin...napravis vip parking i pustas vip osobe tamo..ne otezavas onima koji su clanovi vec dugo vremena i ne naplacujes imnajskuplju kartu da bi placao bakljade sjevera protiv drine...vi idite imajte gej odnose sa upravom ali je cinjenica da je ovo posto privatluk.sam odluka da cemo izgleda osnovati malonogometni klub kome ce sef biti dzeko muminovic je dosta za mene i upravo kao sto ovaj napisa gore, privatni klub ja ne bojkotujem svoje sarajevo nego necu placati clanarinu za gospodina tana...koje pogodnosti imam kao clan kluba. evo ako je neko izvan grada kao clan da bi ostvario popust na kartu mora doci u klub kupiti ulaznicu ali kad sracuna sve izace ga skuplje jer mora platiti prevoz do kluba...a eto dokle god se ovako odnose prema nama koji nismo vip ja placam punu cijenu ulaznice najskuplje u ligi iako sam clan ..jos mi je vazeca clanska....
Last edited by trener-profesionalac on 20/10/2015 17:18, edited 1 time in total.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#67215 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Moze komunikacija, cak i ako se ne slazete, bez uvreda. Polako... :thumbup:
ZonFon

#67216 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ZonFon »

trener-profesionalac wrote:
ferrante071 wrote:
Potpisujem.

kenja ti onaj ko te odgojio na taj nacin...napravis vip parking i pustas vip osobe tamo..ne otezavas onima koji su clanovi vec dugo vremena i ne naplacujes imnajskuplju kartu da bi placao bakljade sjevera protiv drine...vi idite imajte gej odnose sa upravom ali je cinjenica da je ovo posto privatluk.sam odluka da cemo izgleda osnovati malonogometni klub kome ce sef biti dzeko muminovic je dosta za mene i upravo kao sto ovaj napisa gore, privatni klub ja ne bojkotujem svoje sarajevo nego necu placati clanarinu za gospodina tana...koje pogodnosti imam kao clan kluba. evo ako je neko izvan grada kao clan da bi ostvario popust na kartu mora doci u klub kupiti ulaznicu ali kad sracuna sve izace ga skuplje jer mora platiti prevoz do kluba...a eto dokle god se ovako odnose prema nama koji nismo vip ja placam punu cijenu ulaznice najskuplje u ligi iako sam clan ..jos mi je vazeca clanska....
Ti si izgleda najsretniji bio dok je klub bio "nas" pa si placao clanarinu za Baljka, Merdanovica i ostale :mrgreen:
ferrante071

#67217 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ferrante071 »

trener-profesionalac wrote:
ferrante071 wrote:
Potpisujem.

Dobro jutro Colombo, naravno da je privatluk ali je i dalje FK Sarajevo!
Ne kontam šta hoćeš? Opet ponavljam ako voliš Sarajevo svejedno ti je sa koje tribine gledaš tekmu... Nekada dok sam bio mlađi išlo bi mi se na istok ali mi karta bila skupa pa odem na sjever. Šta sam trebao u tom trenutku uraditi početi mrziti nekoga ko je gledao utakmicu sa istoka???
VIP je ok, ima svoju cijenu i ima svoje benefite...
U ostalom ako ti se ne sviđa što imamo većinskog vlasnika milijardera i nadam se svijetlu budućnost idi prijatelju navijaj za željezničar oni su ti udruženje građana, radnika, skup navijačke policije i taman će ti pasati.
1946--1987

#67218 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by 1946--1987 »

Tesko mu sto se ne moze vise grebati od kluba, provaljen odavno.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#67219 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

al-em wrote:Koliko je juce Vip osoba bilo na utakmici?
Ne znam i ne interesuje me. Samo kažem da VIP parking postoji na svakom stadionu u Evropi.

Baj d vej, mi jučer platismo dvije marke onaj parking na istoku, a rekoše da će biti džaba negdje. :roll:
Last edited by Velkoski on 20/10/2015 17:47, edited 1 time in total.
GandalfSivi

#67220 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

Vi se fakat sa likom raspravljate?
Reglan

#67221 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Naprava upolje

:run:
Stroj-2

#67222 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Stroj-2 »

Dokle su s Ikandeom ? Hoćel biti sutra u kombinacijama, znal' se šta ?
al-em

#67223 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by al-em »

Velkoski wrote:
al-em wrote:Koliko je juce Vip osoba bilo na utakmici?
Ne znam i ne interesuje me. Samo kažem da VIP parking postoji na svakom stadionu u Evropi.

Baj d vej, mi jučer platismo dvije marke onaj parking na istoku, a rekoše da će biti džaba negdje. :roll:
Pisalo na fksarajevo.ba da je parking dzaba. Ima i sad al nece nesto da mi se link kopira. Vidio sam i ja da su naplacivali.
ZonFon

#67224 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ZonFon »

Stroj-2 wrote:Dokle su s Ikandeom ? Hoćel biti sutra u kombinacijama, znal' se šta ?

Kako je Jesic rekao od sutra pocinje sa treninzima sa ekipom tako da ga mozemo ocekivati u Kaknju.
trener-profesionalac

#67225 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

kenja ti onaj ko te odgojio na taj nacin...napravis vip parking i pustas vip osobe tamo..ne otezavas onima koji su clanovi vec dugo vremena i ne naplacujes imnajskuplju kartu da bi placao bakljade sjevera protiv drine...vi idite imajte gej odnose sa upravom ali je cinjenica da je ovo posto privatluk.sam odluka da cemo izgleda osnovati malonogometni klub kome ce sef biti dzeko muminovic je dosta za mene i upravo kao sto ovaj napisa gore, privatni klub ja ne bojkotujem svoje sarajevo nego necu placati clanarinu za gospodina tana...koje pogodnosti imam kao clan kluba. evo ako je neko izvan grada kao clan da bi ostvario popust na kartu mora doci u klub kupiti ulaznicu ali kad sracuna sve izace ga skuplje jer mora platiti prevoz do kluba...a eto dokle god se ovako odnose prema nama koji nismo vip ja placam punu cijenu ulaznice najskuplje u ligi iako sam clan ..jos mi je vazeca clanska....[/quote]

Dobro jutro Colombo, naravno da je privatluk ali je i dalje FK Sarajevo!
Ne kontam šta hoćeš? Opet ponavljam ako voliš Sarajevo svejedno ti je sa koje tribine gledaš tekmu... Nekada dok sam bio mlađi išlo bi mi se na istok ali mi karta bila skupa pa odem na sjever. Šta sam trebao u tom trenutku uraditi početi mrziti nekoga ko je gledao utakmicu sa istoka???
VIP je ok, ima svoju cijenu i ima svoje benefite...
U ostalom ako ti se ne sviđa što imamo većinskog vlasnika milijardera i nadam se svijetlu budućnost idi prijatelju navijaj za željezničar oni su ti udruženje građana, radnika, skup navijačke policije i taman će ti pasati.[/quote]
ovakve gluposti moze napisati samo neko retardiran.rekoh da sam jos clan ali necu biti...preskocis ako ti se ne svidza a na gluposti idi navijaj za zelju ti cestitam.,to mogu samo dobro mahniti ljudi napisati.ponavljam necu placati clansku...
Locked