Ako su takve , "ljudske i intelektualne gromade", poput dr Radovana Karadzica, Fikreta Abdica i Stevandica, zadovoljni koalicijom sa "osmorkom", ko smo mi, "obicni smrtnici", da im trazimo, "dlaku u jajetu"?
@kurir.rs
Dr Radovan Karadzic; "Spremnost novih muslimanskih lidera da pruze ruku Republici Srpskoj znak je da ona, kao i srpski narod, mogu biti mirni od unitaristickih ciljeva dinastije Izetbegovic..."
."... Predvodjeni covekom kojeg radikalni pripadnici SDA zovu "Gavrilo" po srpskom heroju koji je oslobodio Sarajevo austrijske okupatorske cizme, ovi ljudi su odlucili da prekinu agoniju depopulacije..."
"...Uveren sam da ovo nije pristup kakav smo videli od varalice Izetbegovica, oca pa sina, te da su oni iskreni u svojoj nameri da pomognu srpskom narodu u razvijanju energetske i vojne infrastrukture na podrucju Republike Srpske..."
@Hrvatski tijednik
Fikret Abdic; "Laburisti podrzavaju napore muslimanske "Osmorke" da relaksiraju odnose sa Srbima i Hrvatima.
To nije bilo nikako moguce sa Izetbegovicem starijim a nije moguce ni s mladjim. Ja sam se uvijek borio za multietnicku Bosnu i Hercegovinu a posebno za moju Krajinu. Radili su od mene izdajnika, a nisam ja izdao, oni su izdali svoje komsije. Vidim da i od Dine Konakovica isto rade, a covjek ima dobru energiju, pozitivnu. Nadahnjuje ljude i to im smeta..."