Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
plain vanilla wrote:
Dje su pare od hendikepa, hajde casti raju
Bez obzira na obzir znaš da imaš allinclusive kod mene sumko se može vazda privalit samo ti mogu reć da sam jučer na 0,5 KM uzeo 14,66 genga a da sam pogodio hendikep bilo bi preko stojanke bez poreza .
Biće bolje u ovom nadolazećem kolu staviću tri para FCS - Radnik x2 , na vas ću staviti 2 i na tvoje ljubimce 1 protiv Lištice , pa kud puklo da puklo .
manijak1 wrote:Dobro smo prošli
Međutim reći da Slobodi nije dosuđen čist penal u najmanju lopticu je smiješno. Jasno se vidi da je Kjosevski izbio loptu prije trkača , koji sam pada bez da ga je Vedran dotaknuo i ono hoće penal šupčići padači , Slobsoda ćuna penal
slijedeće kolo baš bih od Radnika volo da utiša zveket tepsija ovo kolo
Čelik - Krupa 1
FK Zvijezda 09 - FK Mladost Doboj Kakanj 2
FK Željezničar - NK GOŠK 1
HŠK Zrinjski - FK Sloboda 2
FK Sarajevo - FK Radnik Bijeljina X2
FK Tuzla City - NK Široki Brijeg 1
Dje se ovo vidi na kojem snimku, ovi svi koje sam gledao ukljucujuci i ovaj koji si stavio penaltik ko kuca, sve uredu navijacki jarane al EDIT: neka, može bez ovog!
plain vanilla wrote:
Dje su pare od hendikepa, hajde casti raju
Bez obzira na obzir znaš da imaš allinclusive kod mene sumko se može vazda privalit samo ti mogu reć da sam jučer na 0,5 KM uzeo 14,66 genga a da sam pogodio hendikep bilo bi preko stojanke bez poreza .
Biće bolje u ovom nadolazećem kolu staviću tri para FCS - Radnik x2 , na vas ću staviti 2 i na tvoje ljubimce 1 protiv Lištice , pa kud puklo da puklo .
opa, lijepo se zaradilo, jos vise mi se ulog svidja
cuj moji ljubimci da si ciljao Celik, pa hajd, ali ni njih vise bas ne volim nervira me onaj jedan njihov navijac
oda je prosjek ove lige.
kad vec spominjete i taj argument u njegovu korist a kakvu je nala ekipu naslijedio koju isto tako nije birao niti spremao?
gledajuci igracki kadar vi ste bolja ekipa. gdje je zapelo?
Rekoh ja da vam ovaj akademik daje neke evropske crte, da ne budete više čobanska ekipa. Postoje još neke crte, ali ste prihvatljivi.
Eno onaj izlazak s terena, čovjek mi je veći u očima još 40 %. I da, ima veze s kućnim odgojem. Svuda se odugovlači i kradu sekunde, apsolutno nigdje kao kod nas. Kod nas bi kad ima 6 izmjena trebalo biti 5 min nadoknade.
Slobodi svaka čast, puno fizički spremnija ekipa ako vam nije jasno šta je uzrok svega