Jeste, probaj user/user za pristupne, ostalo je kao i na većini routera, kada je u pitanju PortForwarding.valjuga wrote:Helou raja,jeli moguće otvoriti portove na bhtelekom ruteru ZTE ZXHN H267N ?????
Hvala unaprijed
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
DON_eARL
#67126 Re: BHTelecom All About
- valjuga
#67127 Re: BHTelecom All About
Da da,znam ja to,upadnem ja bez frke al mi fale opcije....mislim imal iko da je to napravio konkretno na ovom ruteru???DON_eARL wrote:Jeste, probaj user/user za pristupne, ostalo je kao i na većini routera, kada je u pitanju PortForwarding.valjuga wrote:Helou raja,jeli moguće otvoriti portove na bhtelekom ruteru ZTE ZXHN H267N ?????
Hvala unaprijed
- valjuga
#67128 Re: BHTelecom All About
Update:valjuga wrote:Da da,znam ja to,upadnem ja bez frke al mi fale opcije....mislim imal iko da je to napravio konkretno na ovom ruteru???DON_eARL wrote:Jeste, probaj user/user za pristupne, ostalo je kao i na većini routera, kada je u pitanju PortForwarding.valjuga wrote:Helou raja,jeli moguće otvoriti portove na bhtelekom ruteru ZTE ZXHN H267N ?????
Hvala unaprijed
Sa korisnikom User,ne možemo to podešavati a za korisnika Admin nemam šifru tako da ......moram zvati korisničku podršku.
-
damdam6
#67129 Re: BHTelecom All About
Dobio sam telefon kupljen preki BH Telecoma, istekao je ugovor i sad bih da ga otključam..Ako moze ko reci sta TAČNO treba, koja je procedura..Nemam taj ugovor preko kojeg je kupljen. Jel dovoljno mozda IMEI i broj telefona preko kojeg je kupljen..?? 
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#67130 Re: BHTelecom All About
Ako imaš garantni list mislim da će biti dovoljno, ne treba ugovor.damdam6 wrote:Dobio sam telefon kupljen preki BH Telecoma, istekao je ugovor i sad bih da ga otključam..Ako moze ko reci sta TAČNO treba, koja je procedura..Nemam taj ugovor preko kojeg je kupljen. Jel dovoljno mozda IMEI i broj telefona preko kojeg je kupljen..??
- arnes_king
#67131 Re: BHTelecom All About
Ja sam nedavno otkljucavao i koliko se sjecam samo je IMEI trebao. Moras u poslovnicu ici pa dobijes nakon nekoliko sedmica na mail kod.damdam6 wrote:Dobio sam telefon kupljen preki BH Telecoma, istekao je ugovor i sad bih da ga otključam..Ako moze ko reci sta TAČNO treba, koja je procedura..Nemam taj ugovor preko kojeg je kupljen. Jel dovoljno mozda IMEI i broj telefona preko kojeg je kupljen..??
-
Registarska oznaka
#67132 Re: BHTelecom All About
Korisnil sam mojatv.
Dobio sam username i pasword. Na koji nacin ja mogu da udjem na portal u svoj korisnicki racun?
Username mi ide: ime.prezime
Dobio sam username i pasword. Na koji nacin ja mogu da udjem na portal u svoj korisnicki racun?
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#67133 Re: BHTelecom All About
Probaj na https://www.bhtelecom.ba/korisnicki_portal.html ili na https://www.bhtelecom.ba/ (u gornjem desnom uglu opcija "Prijavi se")Registarska oznaka wrote:Korisnil sam mojatv.
-
Vidal89
#67134 Re: BHTelecom All About
Hvala ti sto si mi ucinio zivot laksim.microbay wrote:Kako vam radi aplikacija "Moj BH Telecom" ? Kod mene radila normalno i jutros instaliram zadnji update , sad cim odem na pregled potrosnje odma izadje iz aplikacije . Pokusao komplet deinstalirati i ponovo instalirati i isto se desava .
Evo da ja prevedem za ostale. Stavite oba daljinska okrenuta jedan prema drugom, potom na ovom od moje tv pritisnete dugme Set i drzite dok ne pozeleni lampica, zatim odaberete na daljinskom od tv koje dugme zelite da se koristi kada odaberere lampica ce biti crvena . Nqkon toga pritisnete željeno dugme na daljinskom od moje tv i lampica opet pozeleni i sacekate sa se ugasi i tjt
-
damdam6
#67135 Re: BHTelecom All About
Nekoliko sedmica?? Auuu..arnes_king wrote:Ja sam nedavno otkljucavao i koliko se sjecam samo je IMEI trebao. Moras u poslovnicu ici pa dobijes nakon nekoliko sedmica na mail kod.damdam6 wrote:Dobio sam telefon kupljen preki BH Telecoma, istekao je ugovor i sad bih da ga otključam..Ako moze ko reci sta TAČNO treba, koja je procedura..Nemam taj ugovor preko kojeg je kupljen. Jel dovoljno mozda IMEI i broj telefona preko kojeg je kupljen..??
- arnes_king
#67136 Re: BHTelecom All About
E hvala ti, nisam to nikad ni primjetio ni skontao, sad podesio i bas je jednostavno i ovako kako si napisao.Vidal89 wrote:Hvala ti sto si mi ucinio zivot laksim.microbay wrote:Kako vam radi aplikacija "Moj BH Telecom" ? Kod mene radila normalno i jutros instaliram zadnji update , sad cim odem na pregled potrosnje odma izadje iz aplikacije . Pokusao komplet deinstalirati i ponovo instalirati i isto se desava .
Evo da ja prevedem za ostale. Stavite oba daljinska okrenuta jedan prema drugom, potom na ovom od moje tv pritisnete dugme Set i drzite dok ne pozeleni lampica, zatim odaberete na daljinskom od tv koje dugme zelite da se koristi kada odaberere lampica ce biti crvena . Nqkon toga pritisnete željeno dugme na daljinskom od moje tv i lampica opet pozeleni i sacekate sa se ugasi i tjt
-
sencobih
#67137 Re: BHTelecom All About
Prođe nekad i brže, to se šalje ovlaštenom servisu koji potom šalje kod za otključavanje. Znam ljude koji su čekali i nekoliko sedmica, a neke koji su dobili kod za desetak dana, sve zavisi od servisadamdam6 wrote:Nekoliko sedmica?? Auuu..arnes_king wrote:Ja sam nedavno otkljucavao i koliko se sjecam samo je IMEI trebao. Moras u poslovnicu ici pa dobijes nakon nekoliko sedmica na mail kod.damdam6 wrote:Dobio sam telefon kupljen preki BH Telecoma, istekao je ugovor i sad bih da ga otključam..Ako moze ko reci sta TAČNO treba, koja je procedura..Nemam taj ugovor preko kojeg je kupljen. Jel dovoljno mozda IMEI i broj telefona preko kojeg je kupljen..??
-
Dr_Help
- BHTelecom podrška
#67138 Re: BHTelecom All About
javi mi se na PP sa username-om ako želiš mogu ti ja otvorit portove samo reci šta želišvaljuga wrote:Helou raja,jeli moguće otvoriti portove na bhtelekom ruteru ZTE ZXHN H267N ?????
Hvala unaprijed
-
allem_77
#67139 Re: BHTelecom All About
Ako može i meni? Šaljem podatke na PP.Dr_Help wrote:javi mi se na PP sa username-om ako želiš mogu ti ja otvorit portove samo reci šta želišvaljuga wrote:Helou raja,jeli moguće otvoriti portove na bhtelekom ruteru ZTE ZXHN H267N ?????
Hvala unaprijed
-
exwizzard
#67140 Re: BHTelecom All About
Ima li neko mojatv net 7 ili 8 da postavi speedtest rezultat?
- valjuga
#67141 Re: BHTelecom All About
Hvala drug,dobio sam šifru za administratora...Dr_Help wrote:javi mi se na PP sa username-om ako želiš mogu ti ja otvorit portove samo reci šta želišvaljuga wrote:Helou raja,jeli moguće otvoriti portove na bhtelekom ruteru ZTE ZXHN H267N ?????
Hvala unaprijed
- SONY_91
#67142 Re: BHTelecom All About
Od jutros mi na postpaid-u ne radi opcija provjere putem *101# koda. Da li još netko ima sličnih problema?
-
sencobih
#67143 Re: BHTelecom All About
zar nije *110# ?SONY_91 wrote:Od jutros mi na postpaid-u ne radi opcija provjere putem *101# koda. Da li još netko ima sličnih problema?
- SONY_91
#67144 Re: BHTelecom All About
Ja ne znam šta mi bi jutros da okrenem na *101# a na postpaidu sam od 2017. godine. U svakom slučaju hvala, moja greška, ne znam šta mi bisencobih wrote:zar nije *110# ?SONY_91 wrote:Od jutros mi na postpaid-u ne radi opcija provjere putem *101# koda. Da li još netko ima sličnih problema?
- PajaELdin
#67145 Re: BHTelecom All About
Uzasno iskustvo sa salterusama i salteranima kako na 1444, tako i na prodajnim mjestima. Ovako ocu sam dopunio 5KM kredita na salteru i kontam haj da mu zamjenim i 4G karticu, uglavnom sve je to obavljeno dolazim ja kuci ubacujem karticu i dolazi poruka da je ostvareno 5gb interneta i da isti aktiviram u periodu od 5 dana, u poruci nikakvog koda da ukucam da bi to uopste i ostvario. U medjuvremenu ja provjeravam kredit kad tamo k... nista od kredita. Zovem 1444 javlja se nakav retard koji me odmah prebacuje na bh mobile, gdje se javlja jedno arogantno djubre koji mi nije dopustio ni da objasnim kako treba samo mi je rekao da je ovo druga akcija koja ne ukljucuje dopunu kredita, nego samo zamjenu kartice platio. Joj necu psovati iz postovanja ljudi ovdije i administracije naravno, pa kako neko moze biti retardiran tako kad sam naglasio da hocu da dopunim je... kredit da bi ostvario zamjenu je... 4G kartice. Nije do pisanih 5km al necu da me neko pravi mazlumom, kako da aktiviram ovih je... 5gb? Izvinjavam se isfrustriran sam ko kreten bezobrazlukom ovih uhljeba i da nisam pod ugovorom letili bi mi iz kuce iste sekunde.
- Tesla Edison
#67146 Re: BHTelecom All About
Izvini ali do tebe je. Tačnije, neinformiranosti. Kredit kad se puni, puni se sa isključenim mobilnim podacima, internet tarifa se aktivira preko posebnog koda (koji piše u sms poruci) i tek nakon toga se uključe mobilni podaci. Komercijalna cijena mobilnog interneta je 0.5 KM + pdv po MB i tih 5 KMse potroši cca za 30 sekundi.IamPajaELdin wrote:Uzasno iskustvo sa salterusama i salteranima kako na 1444, tako i na prodajnim mjestima. Ovako ocu sam dopunio 5KM kredita na salteru i kontam haj da mu zamjenim i 4G karticu, uglavnom sve je to obavljeno dolazim ja kuci ubacujem karticu i dolazi poruka da je ostvareno 5gb interneta i da isti aktiviram u periodu od 5 dana, u poruci nikakvog koda da ukucam da bi to uopste i ostvario. U medjuvremenu ja provjeravam kredit kad tamo k... nista od kredita. Zovem 1444 javlja se nakav retard koji me odmah prebacuje na bh mobile, gdje se javlja jedno arogantno djubre koji mi nije dopustio ni da objasnim kako treba samo mi je rekao da je ovo druga akcija koja ne ukljucuje dopunu kredita, nego samo zamjenu kartice platio. Joj necu psovati iz postovanja ljudi ovdije i administracije naravno, pa kako neko moze biti retardiran tako kad sam naglasio da hocu da dopunim je... kredit da bi ostvario zamjenu je... 4G kartice. Nije do pisanih 5km al necu da me neko pravi mazlumom, kako da aktiviram ovih je... 5gb? Izvinjavam se isfrustriran sam ko kreten bezobrazlukom ovih uhljeba i da nisam pod ugovorom letili bi mi iz kuce iste sekunde.
Način aktivacije piše u SMS poruci. E sad što se poruke ne čitaju (kao i ugovori i sl.) je nešto sasvim drugo.
Btw., nekog nazivati retardiranim zato što nisi informisan (a mogao si da si htio) je baš...no comment
Evo sve piše u poruci:
https://bilderupload.net/bild/fr-63.iYdgw
- PajaELdin
#67147 Re: BHTelecom All About
Druze neam zivaca postoji li mogucnost da aktiviram ovih 5gb ili ne? Kredit cu ponovo dopuniti, hocu da vidim fercerali mi ova 4G kartica???TESLA_EDISON wrote:Izvini ali do tebe je. Tačnije, neinformiranosti. Kredit kad se puni, puni se sa isključenim mobilnim podacima, internet tarifa se aktivira preko posebnog koda (koji piše u sms poruci) i tek nakon toga se uključe mobilni podaci. Komercijalna cijena mobilnog interneta je 0.5 KM + pdv po MB i tih 5 KMse potroši cca za 30 sekundi.IamPajaELdin wrote:Uzasno iskustvo sa salterusama i salteranima kako na 1444, tako i na prodajnim mjestima. Ovako ocu sam dopunio 5KM kredita na salteru i kontam haj da mu zamjenim i 4G karticu, uglavnom sve je to obavljeno dolazim ja kuci ubacujem karticu i dolazi poruka da je ostvareno 5gb interneta i da isti aktiviram u periodu od 5 dana, u poruci nikakvog koda da ukucam da bi to uopste i ostvario. U medjuvremenu ja provjeravam kredit kad tamo k... nista od kredita. Zovem 1444 javlja se nakav retard koji me odmah prebacuje na bh mobile, gdje se javlja jedno arogantno djubre koji mi nije dopustio ni da objasnim kako treba samo mi je rekao da je ovo druga akcija koja ne ukljucuje dopunu kredita, nego samo zamjenu kartice platio. Joj necu psovati iz postovanja ljudi ovdije i administracije naravno, pa kako neko moze biti retardiran tako kad sam naglasio da hocu da dopunim je... kredit da bi ostvario zamjenu je... 4G kartice. Nije do pisanih 5km al necu da me neko pravi mazlumom, kako da aktiviram ovih je... 5gb? Izvinjavam se isfrustriran sam ko kreten bezobrazlukom ovih uhljeba i da nisam pod ugovorom letili bi mi iz kuce iste sekunde.
Način aktivacije piše u SMS poruci. E sad što se poruke ne čitaju (kao i ugovori i sl.) je nešto sasvim drugo.
Btw., nekog nazivati retardiranim zato što nisi informisan (a mogao si da si htio) je baš...no comment
Evo sve piše u poruci:
https://bilderupload.net/bild/fr-63.iYdgw
- Del_Boy1
#67148 Re: BHTelecom All About
*108*8*0#IamPajaELdin wrote: Druze neam zivaca postoji li mogucnost da aktiviram ovih 5gb ili ne? Kredit cu ponovo dopuniti, hocu da vidim fercerali mi ova 4G kartica???
- H4v4t4R
#67149 Re: BHTelecom All About
ima li ko kakav savjet za problem sa pingom?
imao sam jos ad ADSL ovaj problem, sad je uvedena optika i mislio sam da ce njenim uvodjenjem nestati
prije neki dan na ADSL je bilo bez ikakvih problema, moglo se bez problema igrati online.

https://imgur.com/a/Q2tm64t
https://imgur.com/undefined
imao sam jos ad ADSL ovaj problem, sad je uvedena optika i mislio sam da ce njenim uvodjenjem nestati
prije neki dan na ADSL je bilo bez ikakvih problema, moglo se bez problema igrati online.
https://imgur.com/a/Q2tm64t
https://imgur.com/undefined
-
zecov