Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
bh.tornjak

#67101 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

Tomahawk11 wrote:Vako ti je to bilo...

- šta, sikiraš se zbog onog Komšića? :?
Pa taj će ionako biti tamo reda radi, znaš da ću ja biti glavni :mrgreen:
Vidjećeš, samo dok zasjednem, posadim Kustu do sebe, biće svega....štampaćemo milijarde, ide ta tvoja tv, biće i za tebe investicionih ciklusa, ukidamo strance i ove dolazeće i odlazeće :izet:
Haj sad po ovu jednu brlju il´si radije za jednu Praljkovacu, zub me upalio, neće li utrnuti :cry:
stovani kolega...
bio sam slobodan da te ispravim
GandalfSivi

#67102 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GandalfSivi »

zrakomlat wrote:
Image

Viiiiidiiiii, selfie :bih: :bih: :bih:
155_mm

#67103 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

GandalfSivi wrote:
zrakomlat wrote:
Image

a jesu propali obojica.
sta li ih toliko muci. kao da su naculi da bi im ova dolazeca administracija mogla biti gora od odlazece.
Tomahawk11
Globalni moderator

#67104 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

bh.tornjak wrote:
Tomahawk11 wrote:Vako ti je to bilo...

- šta, sikiraš se zbog onog Komšića? :?
Pa taj će ionako biti tamo reda radi, znaš da ću ja biti glavni :mrgreen:
Vidjećeš, samo dok zasjednem, posadim Kustu do sebe, biće svega....štampaćemo milijarde, ide ta tvoja tv, biće i za tebe investicionih ciklusa, ukidamo strance i ove dolazeće i odlazeće :izet:
Haj sad po ovu jednu brlju il´si radije za jednu Praljkovacu, zub me upalio, neće li utrnuti :cry:
stovani kolega...
bio sam slobodan da te ispravim
Izvinjenje prihvaćeno :mrgreen: :thumbup:
Acid25

#67105 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

155_mm wrote:a jesu propali obojica.
sta li ih toliko muci. kao da su naculi da bi im ova dolazeca administracija mogla biti gora od odlazece.
M šta prop'o? Naš dragi vođa nema vremena da pozira pred kamerama 2-3 sata.
Pa nije on instagram sponzoruša. :roll:
Koji ti je đavo? :oops:
Dobro Guardian izdrži s obzirom kakav teret nosi na leđima. Nije jednostavno biti najveći Srbin svih vremena.
Tolike investicione cikluse pokrenuti, tolike puteve asfaltirati.
Da ne pominjem svakodnevnu borbu protiv belosvetskog ološa, soroševaca i političkog Sarajeva.
Ostavi to traga i na najjačem insanu.
Zato drugi put, ustati pa spomenuti Guardiana! :izet:
oldtajmer

#67106 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by oldtajmer »

155_mm wrote:
GandalfSivi wrote:
zrakomlat wrote:
Image

a jesu propali obojica.
sta nam je ovo sa predsjednikom :sad: il mu je zub natekao il ga je osa ujela :( jadan
problemnatravunu

#67107 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

Image
emmir1

#67108 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by emmir1 »

Kod presednika je komad krmeta u ustima

Nema potrebe za brigu
Acid25

#67110 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

Još kad Bake uleti u koaliciju biće: jad, bijeda i decepcija.
DonieBrasco

#67111 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by DonieBrasco »

Mi se ovdje sprdamo a trojka SDA, HDZ, SNSD ce formirati vlast rad njih samih, a onda opet nastaviti po starorme, kriza i vjestacki sukovi do novih izbora.

Glup narod da ne moze biti gluplji.
Last edited by DonieBrasco on 22/10/2018 23:03, edited 1 time in total.
manijak1

#67112 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by manijak1 »

poslije karanja nema jadanja :oops:
DonieBrasco

#67113 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by DonieBrasco »

Nikad pameti doci.
mayab

#67114 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

ОДБОЈКАШИЦЕ ПОНОС СРБИЈЕ И СРПСКЕ- Додик: Ово је велики успјех наше репрезентације
Kakav smrad moraš biti, da kao predsjednik jedne države, ideš u drugu državu da dočekaš njihovu reprezentaciju :run:

Image
GandalfSivi

#67115 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GandalfSivi »

mayab wrote:
ОДБОЈКАШИЦЕ ПОНОС СРБИЈЕ И СРПСКЕ- Додик: Ово је велики успјех наше репрезентације
Kakav smrad moraš biti, da kao predsjednik jedne države, ideš u drugu državu da dočekaš njihovu reprezentaciju :run:

Image
Nista ti ne shvatas. PreCjenik se priprema za uspostavljanje srednjovjekovne Bosne kada je i dobar dio Srbije bio pod nama. Jos malo pa aneksija!!!
muzicar_iz_parka

#67116 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muzicar_iz_parka »

DonieBrasco wrote:Mi se ovdje sprdamo a trojka SDA, HDZ, SNSD ce formirati vlast rad njih samih, a onda opet nastaviti po starorme, kriza i vjestacki sukovi do novih izbora.

Kad je opozicija previše smotana.

SNSD ima 6 mandata, DNS i SP po 1, 8 ukupno od 14.
Osim toga ima i dvojicu SDS poslanika, ostaju 1 SDS, 2 PDP i 1 od SDA kao opozicija iz boljeg entiteta u toj kvoti.

SDA ima 8 u FBiH, HDZ 5. Da uzmu onog lika iz A-SDA eto im polovice FBiH mandata i zajedno sa Dodikom 24 mandata od ukupnih 42.
biske

#67117 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by biske »

prljavi Hare wrote:
Prvih deset godina teme!! :izet:
Pratim. :shock:
Tomahawk11
Globalni moderator

#67118 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Čović: Komšić je mala marioneta i pogodan alatić, izbor Dodika je dobar za put BiH ka EU

Istakao je da je Dodik političar koji drži riječ, ispunjava obaveze, kao i da je jasan i nedvosmislen.

"Nismo saglasni o mnogim pitanjima, ali sprovodimo one u kojima jesmo. Uvjeren sam da ćemo nastaviti uspješnu saradnju SNSD-a i HDZ-a BiH i naredne četiri godine, vidjet ćemo u kojoj formi. Mislim da ćemo se ubrzo i formalno sastati, nakon zvaničnih rezultata izbora", rekao je Čović.

Naglasio je da Komšiću mjesto hrvatskog člana Predsjedništva BiH ne pripada na bilo koji način.

"Komšić niti je legalan, niti legitiman. Njegov izbor je protivzakonit, jer je ugrožen cijeli narod", rekao je on.
:thumbup:

Kažem ja, Dragana za second ađutanta :-D
Acid25

#67119 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

Image
vatrogasac

#67120 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

biske wrote:
prljavi Hare wrote:
Prvih deset godina teme!! :izet:
Pratim. :shock:
Image
DonieBrasco

#67121 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by DonieBrasco »

muzicar_iz_parka wrote:
DonieBrasco wrote:Mi se ovdje sprdamo a trojka SDA, HDZ, SNSD ce formirati vlast rad njih samih, a onda opet nastaviti po starorme, kriza i vjestacki sukovi do novih izbora.

Kad je opozicija previše smotana.

SNSD ima 6 mandata, DNS i SP po 1, 8 ukupno od 14.
Osim toga ima i dvojicu SDS poslanika, ostaju 1 SDS, 2 PDP i 1 od SDA kao opozicija iz boljeg entiteta u toj kvoti.

SDA ima 8 u FBiH, HDZ 5. Da uzmu onog lika iz A-SDA eto im polovice FBiH mandata i zajedno sa Dodikom 24 mandata od ukupnih 42.
Isto stanje samo ce jos gore biti, nas samo Amerika i reagovanje EU/međunarodne zajednice moze spasiti jer zaista nema ko u BiH, nema snage u domacim redovima.
Acid25

#67122 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

Abu Bake priprema napad na Šumsku vol. 42.
Kasarna Ušivak u Hadžićima u srijedu otvara vrata migrantima
Kakva drskost od strane Baketa i njegovih đihatlija. Više se ne krije koja je stvarna uloga migranata.
Ubaci u kasarnu, obuči, opremi i pošalji na granicu Šumske.
Organizovane grupe, sa kojima upravlja centrala u Sarajevu, prave kontrolisani haos na granici kako bi skenuli pažnju sa opakog plana koji za cilj ima destrukciju Šumske i Guardiana.
Još im belosvetski ološ da milion eura za opremanje centra. :-)
Sreća pa je narod pametno glasao na izborima i osigurao svoj opstanak. Pored Guardiana šumska je sigurna.

Guardian će uz pomoć brata Čovana uništiti pederaciju iznutra, a time i tzv. BiH izbrisati sa mape.
p206

#67123 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by p206 »

Tomahawk11 wrote:
Čović: Komšić je mala marioneta i pogodan alatić, izbor Dodika je dobar za put BiH ka EU

Istakao je da je Dodik političar koji drži riječ, ispunjava obaveze, kao i da je jasan i nedvosmislen.

"Nismo saglasni o mnogim pitanjima, ali sprovodimo one u kojima jesmo. Uvjeren sam da ćemo nastaviti uspješnu saradnju SNSD-a i HDZ-a BiH i naredne četiri godine, vidjet ćemo u kojoj formi. Mislim da ćemo se ubrzo i formalno sastati, nakon zvaničnih rezultata izbora", rekao je Čović.

Naglasio je da Komšiću mjesto hrvatskog člana Predsjedništva BiH ne pripada na bilo koji način.

"Komšić niti je legalan, niti legitiman. Njegov izbor je protivzakonit, jer je ugrožen cijeli narod", rekao je on.

6 milja mjesečno iz njega priča,
razumijem ga..

plus još sa strane što se uzme
shake69

#67124 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by shake69 »

p206 wrote:
Tomahawk11 wrote:

6 milja mjesečno iz njega priča,
razumijem ga..

plus još sa strane što se uzme
Zar mislis da nece biti ministar vanjskih poslova? Jedino ako nece jer je na redu brat Rvat, ako sam dobro upratio a on u toj stranci uzima sta zeli od, tajnica do funkcija..
Acid25

#67125 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

Image Image Abu Bake: "Nismo zadovoljni ni što postoji Republika Srpska". Image Image
Image
Locked