Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
korisnik namba1
#67051 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Bio je slucaj ovde na forumu sto se korisnik zalio da je platio racun a oni mu mjesecima nisu to evidentirali,sve umanjicemo sljedeci mjesec,bas me zanima sta bi na kraju,pored tog slucaja znam jos jedan sto covjek ima uplatnicu da je placen racun za taj i taj mjesec a dolazi mu kao da nije platio.Da se nebi doveo u takvu situaciju malo vise potenciram na tome da to sto prije naprave jer ce ih neko radi toga dati na sud,nemaju svi isti temperament i razumjevanje.
- skafiskafsnjak
#67052 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Meni medju racunima ne pise da je placen prosli mjesec... zvao, rekla mi evidentirano je da je placen, samo jos nije apdejtovano ili sta vec na stranici ...korisnik namba1 wrote:Bio je slucaj ovde na forumu sto se korisnik zalio da je platio racun a oni mu mjesecima nisu to evidentirali,sve umanjicemo sljedeci mjesec,bas me zanima sta bi na kraju,pored tog slucaja znam jos jedan sto covjek ima uplatnicu da je placen racun za taj i taj mjesec a dolazi mu kao da nije platio.Da se nebi doveo u takvu situaciju malo vise potenciram na tome da to sto prije naprave jer ce ih neko radi toga dati na sud,nemaju svi isti temperament i razumjevanje.
- avaks
#67053 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A ne može brate 3ći mjesec da ne ažuriraju na stranici, i vidiš da je globalni problem, dosta ljudi se na forumu žali, sada vidim i na play store komentare da je isto a eto kolega veli i SBB da imaju iste probleme.
Pa ko koga handri više, traže brojeve ugovora, sada će oni kao jedan po jedan da provjeravaju i kao obriši cache da se to riješi
Pa reci ne radi i ćaos da znamo na čemu smo ali jok, valjda je to politika firme.
Jesmo vala i šuge kad nas svi handre kako hoće, još Telemach važi za najboljeg operatera u
Jadni ovi ostali ali fakat kada vidiš šta se sve dešava ccc
Pa ko koga handri više, traže brojeve ugovora, sada će oni kao jedan po jedan da provjeravaju i kao obriši cache da se to riješi
Pa reci ne radi i ćaos da znamo na čemu smo ali jok, valjda je to politika firme.
Jesmo vala i šuge kad nas svi handre kako hoće, još Telemach važi za najboljeg operatera u
Jadni ovi ostali ali fakat kada vidiš šta se sve dešava ccc
- Telemach
#67054 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@duffy_duck,duffy_duck wrote:Kako i na koji nacin se radi produzenje ugovora ? Da li bi ja mogao obnoviti ugovor umjesto mog oca ? Da covjeka ne mrcvarim bezveze. A i obnovio bi ga radi pinkova i da li ima jos neki benefit?
Pogodnosti ovise i od paketa usluga koje koristite, a Ugovor, ukoliko je korisnik onemogućen, se može potpisati na adresi. Tačnije, možemo ga dostaviti poštom. Drugo lice, može potpisati Ugovor, uz ovjerenu saglasnost.
Last edited by Telemach on 07/06/2018 10:23, edited 1 time in total.
- Telemach
#67055 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@korisnik namba1,korisnik namba1 wrote:Mislim da tema nije komentarisanje drugog i ismijavanje,manite se djecijeg posla jer ispadate veci klinac od ovog sto ga prozivate i dosadni ste vise.
Telemah dokle ste sa rjesavanjem problema zvanog stanje sa racunima?
Ukoliko ste obrisali cache memoriju i ponovno se logovali, a imate iste poteškoće, evidentirat ćemo nalog za detaljniju provjeru.
-
korisnik namba1
#67056 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znaci ne vjerujemTelemach wrote:@korisnik namba1,korisnik namba1 wrote:Mislim da tema nije komentarisanje drugog i ismijavanje,manite se djecijeg posla jer ispadate veci klinac od ovog sto ga prozivate i dosadni ste vise.
Ukoliko ste obrisali cache memoriju i ponovno se logovali, a imate iste poteškoće, evidentirat ćemo nalog za detaljniju provjeru.
Citate li vi uopste sta se ovde pise?To mi je receno 3 puta u proslom mjesecu kad sam zvao da ce bit problem prosljeđen kolegama i nista.
Vi se ocigledno sa nama zajebavate,da se tako moram izrazit.
- Telemach
#67057 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@korisnik namba1,korisnik namba1 wrote:Znaci ne vjerujemTelemach wrote:@korisnik namba1,korisnik namba1 wrote:Mislim da tema nije komentarisanje drugog i ismijavanje,manite se djecijeg posla jer ispadate veci klinac od ovog sto ga prozivate i dosadni ste vise.
Ukoliko ste obrisali cache memoriju i ponovno se logovali, a imate iste poteškoće, evidentirat ćemo nalog za detaljniju provjeru.![]()
Citate li vi uopste sta se ovde pise?To mi je receno 3 puta u proslom mjesecu kad sam zvao da ce bit problem prosljeđen kolegama i nista.
Vi se ocigledno sa nama zajebavate,da se tako moram izrazit.
Dostavite nam broj Ugovora i provjerit ćemo.
-
korisnik namba1
#67058 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Definitivno odustajem na svaki vid komunikacije sa vama.
- Rugafet
#67059 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Balkan je zadrhtao sad nakon ove izjave
-
korisnik namba1
#67060 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Primitivizam kao i svaki tvoj komentar na ovoj temi.Cudi me da te moderatori toliko tolerisu,sto li?Rugafet wrote:Balkan je zadrhtao sad nakon ove izjave
-
r_faruk
#67061 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
meni su htjeli iskljuciti jer nisu imali evidentiranu uplatu staru par mjeseci, da nisam imao dokaz da sam platio vjerovatno bi mi i iskljucili...... jos mi prijete kao "niste platili racun iz tog i tog mjeseca prosle godine, iskljucicemo".... njagore je sto ti moras hodati i rjesavati njihove probleme....korisnik namba1 wrote:Bio je slucaj ovde na forumu sto se korisnik zalio da je platio racun a oni mu mjesecima nisu to evidentirali,sve umanjicemo sljedeci mjesec,bas me zanima sta bi na kraju,pored tog slucaja znam jos jedan sto covjek ima uplatnicu da je placen racun za taj i taj mjesec a dolazi mu kao da nije platio.Da se nebi doveo u takvu situaciju malo vise potenciram na tome da to sto prije naprave jer ce ih neko radi toga dati na sud,nemaju svi isti temperament i razumjevanje.
- TheWatcher
#67062 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
gdje idu ovi piMkici nakon kraja juna 
- Benq
#67063 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Promotivni period je do 31.7. a nakon toga se mozes pretplatiti na Pink paket u iznosu od 5KM mjesecno, ili ih dobiti besplatno uz obnovu ugovora.TheWatcher wrote:gdje idu ovi piMkici nakon kraja juna
-
Kralj Tvrtko I.
#67064 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mole se moderatori da očiste temu od svakojakih botova i dosada.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#67065 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Gdje suKralj Tvrtko I. wrote:Mole se moderatori da očiste temu od svakojakih botova i dosada.
- Telemach
#67066 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@TheWatcher,TheWatcher wrote:gdje idu ovi piMkici nakon kraja juna
Kanali će činiti poseban Pink paket, a obnovom Ugovora će se i dalje moći gledati bez naknade.
-
Posmatrac_007
#67067 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne mogu da vjerujem da ne možete da se ulogujete sa svojim ili bilo kojim podacima koje imate i vidite da se nikako ne učitava stanje računa tj. ne prikazuje se tačnoTelemach wrote:@korisnik namba1,korisnik namba1 wrote:Mislim da tema nije komentarisanje drugog i ismijavanje,manite se djecijeg posla jer ispadate veci klinac od ovog sto ga prozivate i dosadni ste vise.
Koja je svrha maltretiranja korisnika da dostave podatke kada prikaz kao što vidite ne radi nikome i nekih besmislenih savjeta o brisanju keš memorije koji zasigurno neće promijeniti situaciju dok programer ne uveže pravilno baze podataka na nivou grupacije. Kao da ništa ne čitate šta korisnici pišu, tražite podatke iako ovo nije zvaničan vid komunikacije i bilo kakvo dostavljanje podataka nije bezbjedno van 1360.
Ulogujte se, ako ste zaista korisnik Telemacha, i pogledajte stanje računa i stanje uplata pa nam pošaljite sliku ako je Vama sve u redu da vidimo kako to izgleda kada sve uredno radi i kada ste obrisali keš memoriju i taj postupak Vam riješio problem!
Valjda i vi koristite Telemach ili ste možda na drugom operateru
P.S.
Evo upravo sam razgovarao na 1360 i operater mi je potvrdio da postoji problem na kojem se radi tako da nije do pojedinačnih korisnika niti do brisanja keš memorije. Kada bude riješen problem tada će svima biti sve uredno prikazano na portalu. Do tada se na 1360 može saznati tačno stanje računa kao što je i meni sada saopšteno, uplate se evidentiraju uredno i operateri to mogu vidjeti.
- avaks
#67068 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Eto vidiš, kao i do sada, jedno govore ovdje a sasvim drugo kada nazoveš 1360.
Zar je toliko teško bilo reći, NE RADI NAM PORTAL, RADIMO VEĆ 2 MJESECA NA OTKLANJANJU NEREGULARNOSTI i kao i uvijek MOLIMO ZA STRPLJENJE.
Hvala ti Telemach!
Zar je toliko teško bilo reći, NE RADI NAM PORTAL, RADIMO VEĆ 2 MJESECA NA OTKLANJANJU NEREGULARNOSTI i kao i uvijek MOLIMO ZA STRPLJENJE.
Hvala ti Telemach!
- TheWatcher
#67069 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
znaci potpisem na godinu dana i gledamTelemach wrote:@TheWatcher,TheWatcher wrote:gdje idu ovi piMkici nakon kraja juna
Kanali će činiti poseban Pink paket, a obnovom Ugovora će se i dalje moći gledati bez naknade.
- Telemach
#67070 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@TheWatcher",TheWatcher wrote:znaci potpisem na godinu dana i gledamTelemach wrote:@TheWatcher,TheWatcher wrote:gdje idu ovi piMkici nakon kraja juna
Obnovom Ugovora na 12 mjeseci, tokom tog perioda ćete imati besplatno Pink paket kanala.
-
duffy_duck
#67071 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kako mislite ovjerenu saglasnost ? Da potpise nesto ili ? I da koristim Trio Grande Premium.Telemach wrote:@duffy_duck,duffy_duck wrote:Kako i na koji nacin se radi produzenje ugovora ? Da li bi ja mogao obnoviti ugovor umjesto mog oca ? Da covjeka ne mrcvarim bezveze. A i obnovio bi ga radi pinkova i da li ima jos neki benefit?
Pogodnosti ovise i od paketa usluga koje koristite, a Ugovor, ukoliko je korisnik onemogućen, se može potpisati na adresi. Tačnije, možemo ga dostaviti poštom. Drugo lice, može potpisati Ugovor, uz ovjerenu saglasnost.
- kokikol
#67072 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kad će Telemah odlučiti da sadržaje koje zatamnjuje (a to navodno emiter traži)počne plaćati pa da uzalud ne dižu cijene...hvala na ne odgovoru
- zateznistub
#67073 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovo ne bi pitala ni moja Ena od 7 godina...duffy_duck wrote:
Kako mislite ovjerenu saglasnost ? Da potpise nesto ili ? I da koristim Trio Grande Premium.
- Telemach
#67074 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@duffy_duck,duffy_duck wrote:Kako mislite ovjerenu saglasnost ? Da potpise nesto ili ? I da koristim Trio Grande Premium.Telemach wrote:@duffy_duck,duffy_duck wrote:Kako i na koji nacin se radi produzenje ugovora ? Da li bi ja mogao obnoviti ugovor umjesto mog oca ? Da covjeka ne mrcvarim bezveze. A i obnovio bi ga radi pinkova i da li ima jos neki benefit?
Ukoliko Vi potpisujete Ugovor za drugo lice, kao opunomoćenik trebate posjedovati saglasnost koja će biti ovjerena općinski/notarski. Također, kao što smo naveli, Ugovor možemo, u svrhu potpisivanja, dostaviti poštom na adresu .
-
puz_u_salati
#67075 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kažem ja, još 10 godina i punoljetanzateznistub wrote:Ovo ne bi pitala ni moja Ena od 7 godina...duffy_duck wrote:
Kako mislite ovjerenu saglasnost ? Da potpise nesto ili ? I da koristim Trio Grande Premium.