Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jeza u ledja
#67026 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma is avetinjo.
- BHF_Manijak
- jeza u ledja
#67028 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Banujte ga.
- Obuca9
#67029 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zaigraće Ikande. Dogodine ako Bog da. Ipak je on doveden da zamijeni trojicu najstandardnijih igrača iz veznog reda šampionske ekipe, valja ponijeti toliki teret 
- alchak.ba
#67030 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
najbolji prelazni rok u djelu najvece legende našeg kluba.Obuca9 wrote:Zaigraće Ikande. Dogodine ako Bog da. Ipak je on doveden da zamijeni trojicu najstandardnijih igrača iz veznog reda šampionske ekipe, valja ponijeti toliki teret
- Obuca9
#67031 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jeste. On je proljetos suspendovao petoricu igrača, čak se i hvalio na presici time i to govoreći, kako je to uradio bez znanja tadašnjeg Šefa stručnog štaba, dok je isti blijedo i tupavo gledo u novinare.leškarenje wrote:Zašto se tako licemjerno piše o nekim stvarima za koje niko ne smatra da su takve, u ovom slučaju da je Ibrakovic legenda kluba?
Možeš pisati je li dobro radio ili nije, ali pisati takve gluposti koje nemaju veze sa životom je bezobrazluk.
Je li Abdulah povrijedio ove povrijeđene i je li on ikoga suspendovao i kaznio osim Duljevića ako se ono može nazvati kaznom?
- alchak.ba
#67032 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Hronicna upala trbusnog zida se na pregledu moze vidjeti.leškarenje wrote:Zašto se tako licemjerno piše o nekim stvarima za koje niko ne smatra da su takve, u ovom slučaju da je Ibrakovic legenda kluba?
Možeš pisati je li dobro radio ili nije, ali pisati takve gluposti koje nemaju veze sa životom je bezobrazluk.
Je li Abdulah povrijedio ove povrijeđene i je li on ikoga suspendovao i kaznio osim Duljevića ako se ono može nazvati kaznom?
Ostale hronicne povrede također.
Pregleda ili nije bilo ili je pregledano reda radi.
A to da smo imali samo Delača kao golmana je kriv Šoja.
- alchak.ba
#67033 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
nije doktor belmine, nego se svaki igrac mora odvesti na pregled.
aduktor, al u kurcu.
Evo ih opet sa Irfanom
aduktor, al u kurcu.
Evo ih opet sa Irfanom
-
internazionale
#67034 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Cinjenica je da mi poslije dvije godine i osvojene titule i kupa, i toliko dovedenih igraca, nemamo ekipu da na nesto lici. Nemamo koga prodati za dobru cifru
Od ovih zvucnijih pojacanja jedino Benko, Delac i donekle Barbaric su se pokazali kao pravi igraci. Ostalo su turisti
Mada dobro je rekao trener svih trenera, Husref, na pitanje da prokomentarise derbi, imaju ljudi koji su dobro placeni da razmisljaju o tome
Od ovih zvucnijih pojacanja jedino Benko, Delac i donekle Barbaric su se pokazali kao pravi igraci. Ostalo su turisti
Mada dobro je rekao trener svih trenera, Husref, na pitanje da prokomentarise derbi, imaju ljudi koji su dobro placeni da razmisljaju o tome
- alchak.ba
#67035 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A prvi si poceo sa šukanjem.leškarenje wrote:Fulio si forum sa ovim sukanjem vezanim za nick, a što ti smeta spominjanje Irfana, rodjo ti je zar nealchak.ba wrote:nije doktor belmine, nego se svaki igrac mora odvesti na pregled.
aduktor, al u kurcu.
Evo ih opet sa Irfanomneka nam uvali kakvog polovnjaka od golmana... valjda ćeš se založiti malo
Irfan meni rođak?
Zivote
I onda kazes ne optuzujes nikog za gluposti
Cuj Irfan meni rođo
- alchak.ba
#67036 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
pitaj tog ko ti je rekao i ovaj kretenizam pa me obavjesti da i ja znam.....
haj zdrao
haj zdrao
- alchak.ba
#67037 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nije mentor, nego rođakleškarenje wrote:Nije valjda da ti je samo mentoralchak.ba wrote:pitaj tog ko ti je rekao i ovaj kretenizam pa me obavjesti da i ja znam.....![]()
haj zdraoznači ovaj što mi je rekao ne laže nikad, a ne vidim razlog da te bez razloga tako etikerira
![]()
Pozdravi Irfu onako usput
brat ALLI je poručio jučer nešto
- alchak.ba
#67038 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
haj ba zdrao, o ti fini koji ne proziva nikad nikog 
- alchak.ba
#67039 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja cu ti reci u oci ko sam kad se vidimo 
Nije mentor, nego rođak
I branim ga smao u dijelu davanja SVOJIH para, a i cinjenice da licence dvije godine ne bi vidjeli da on to nije rijesio SVOJIM parama.
O ti fini koji nikad nikog ne prozivas
P.S. Pozdravi i ti svog mentora
P.P.S. Sad skontah da prozivas licemjere koji imaju neke koristi i bla bla bla trač.... e daj sad dokaze za mene da imam neke koristi jer mene prozivaš
Nije mentor, nego rođak
I branim ga smao u dijelu davanja SVOJIH para, a i cinjenice da licence dvije godine ne bi vidjeli da on to nije rijesio SVOJIM parama.
O ti fini koji nikad nikog ne prozivas
P.S. Pozdravi i ti svog mentora
P.P.S. Sad skontah da prozivas licemjere koji imaju neke koristi i bla bla bla trač.... e daj sad dokaze za mene da imam neke koristi jer mene prozivaš
- alchak.ba
#67040 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Dokaze, a ne budalastinju. Dakle? 
- Logovan
#67041 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Imate facebook za chat. 
- alchak.ba
#67042 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
sad je kao zajebancija, a ljude naziva licemjerima koji imaju interes 
- Lim Meng Kwong
#67043 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa nije lud toliko.leškarenje wrote:Pa zna ko sam, neće da se sprijateljimoLogovan wrote:Imate facebook za chat.
- alchak.ba
#67044 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
a i nismo svi na facebook-u 
- Lim Meng Kwong
#67045 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jesialchak.ba wrote:a i nismo svi na facebook-u
- alchak.ba
#67046 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
KrivoLim Meng Kwong wrote:Jesialchak.ba wrote:a i nismo svi na facebook-u
- Lim Meng Kwong
#67047 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kakvi su bili, ovaj je super 
- alchak.ba
#67048 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa zato jer si rekao da sam Irfanov rođakleškarenje wrote:Što se ti nalaziš medju tim koje nazivam tako,ne vidim razlog da se petljas ako te se to ne tiče. U suprotnom si pogođen tom pričom o licemjerstvualchak.ba wrote:sad je kao zajebancija, a ljude naziva licemjerima koji imaju interes![]()
Čuj malezijca, ccc ko je nama u Upravi
Haj se odluci ba vise. A kad se odlucis daj dokaze za navedeno.
- alchak.ba
#67049 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ni ovo nije prozivanje jel tako?leškarenje wrote:Šta ću pričati sa nekim kome je Irfan idol,za kojeg se zalaže u svakom momentu..
Pusti priču o licenci, hoćeš ga popljuvati javno zbog svih drugih stvari koje je uradio Sarajevu ko sto radiš za trenutne ljude u FKS. Kad je željezničar dobio svake godine dobili bi i mi,sta ima Irfan spasioccuj daj mi dokaze
![]()
Daj ti dokaze da je Irfan davao svoje pare?
Mislim
Koje ljude ja trenutno pljujem, a u klubu su?
Imas ljude u UO za dokaze za pare, a obzirom da ti mene licno prozivas ocekujem da to i dokumentujes
- alchak.ba
#67050 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa ti mene bolan ne bio optuzujes da imam nesto sa Irfanom, tacnije neko ti reko, mozda Bahra sa Ciglana, da mi je on rođak 
Onda kazes da mi je idol, odnosno mentor i da ga branim, a ja sam i onda i sada govorio sljedece "samo mu kapu skidam sto je davao SVOJE pare" a to ti moze dokazati svaki clan sadasnje i tadasnje uprave.
A sto se tice pljuvanja, mozes naci samo moje pljuvanje, kritikovanje ili nazovi kako god to hoces na spportski segment kluba na celu sa Ibrakovicem
Ja se zalazem za Irfana
Dakle, ti optuzujes, za optuzbe ti trebaju dokazi. A dok ne doneses dokaze budi u uvjerenju da sam mu ja rođak
Onda kazes da mi je idol, odnosno mentor i da ga branim, a ja sam i onda i sada govorio sljedece "samo mu kapu skidam sto je davao SVOJE pare" a to ti moze dokazati svaki clan sadasnje i tadasnje uprave.
A sto se tice pljuvanja, mozes naci samo moje pljuvanje, kritikovanje ili nazovi kako god to hoces na spportski segment kluba na celu sa Ibrakovicem
Ja se zalazem za Irfana
Dakle, ti optuzujes, za optuzbe ti trebaju dokazi. A dok ne doneses dokaze budi u uvjerenju da sam mu ja rođak