Milorad Dodik ALL ABOUT
- Matzan
#67001 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja mislio da nema gore od Dušanke Majkić, kad ono izvuče lojavog Nemanju iz 'ambara.
-
Heller
#67002 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Predlažem Predsedniku mali ali simboličan poticaj šumske privrede a s druge strane deuhljupizaciju Nemanje. Da mu kupi pola litra Hellena šampona iz Banja Luke.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#67003 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ako @archi vidi da ovako pišeš o Dušanki....Matzan wrote:Ja mislio da nema gore od Dušanke Majkić, kad ono izvuče lojavog Nemanju iz 'ambara.
- Maharadza
#67004 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pih, sića, precjednik toliko potroši za doručak!vatrogasac wrote:
-
archi_a
#67005 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prljavi Hare wrote:Ako @archi vidi da ovako pišeš o Dušanki....Matzan wrote:Ja mislio da nema gore od Dušanke Majkić, kad ono izvuče lojavog Nemanju iz 'ambara.
- Matzan
#67006 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prljavi Hare wrote:Ako @archi vidi da ovako pišeš o Dušanki....Matzan wrote:Ja mislio da nema gore od Dušanke Majkić, kad ono izvuče lojavog Nemanju iz 'ambara.
Meni se čini da je kolega @archi u Milicu zaljubljen.
Dušanka je bila u paketu ponude.
- oldtajmer
- manijak1
-
emric
#67009 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Najobičnija seljačina koja koristi seljačku politiku da krade naivnog Srbina. I dobro mu ide, svaka čast.
-
emric
#67010 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Čuj "srpski režiser" a ne bi se čulo za njega ni do Kalinovika da mu Avduka nije poklonio dva sjajna scenarija.moa wrote:Proslavljeni srpski režiser Emir Kusturica rekao je da, kada bi Milorad Dodik bio glavni preovlađujući ton u BiH, ta zemlja bi za pet godina povećala sve parametre uspješnosti, izašla iz ekonomske krize i pojačala infrastrukturu.
Ovo je peksinavom Emiru jedina prilika da se približi Sarajevu, i kako bi on to jadan propustio?
Bilo bi sjajno da i lojavom Neletu srede da bude Emiru savjetnik, pa da i on malo udahne sarajevskog zraka za kojim čezne.
- p206
#67011 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
tom ni kupanje u razjeđivaču iz Optima Modriča ne bi pomogloHeller wrote:Predlažem Predsedniku mali ali simboličan poticaj šumske privrede a s druge strane deuhljupizaciju Nemanje. Da mu kupi pola litra Hellena šampona iz Banja Luke.
- Matzan
#67012 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dovođenjem Nemanje u Predsjedništvo Guardian će još jednom pokazati svoje vrhunske političke sposobnosti.
Nakon godina zastoja, jalovih rasprava i praznih priča, konačno će se početi implementirati presuda Sejdić - Finci.
Doduše, Finci će morati još malo sačekati.

Nakon godina zastoja, jalovih rasprava i praznih priča, konačno će se početi implementirati presuda Sejdić - Finci.
Doduše, Finci će morati još malo sačekati.
- prljavi Hare
#67013 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Neće čekati ni Finci!Za drugog savjetnika Guardian će imenovati Zombi Dedu čime će potpuno implementirati presudu Evropskog sudaMatzan wrote:Dovođenjem Nemanje u Predsjedništvo Guardian će još jednom pokazati svoje vrhunske političke sposobnosti.
Doduše, Finci će morati još malo sačekati.![]()
za ljudska prava!

Guardian i Zombi Dedo!
Pa nisu Guardiana ljudi iz zajebancije prozvali "Lokomotiva regiona"!
Ići će i nekoliko serija investicionih cilkusa,sve što treba je da se tzv precedništvo načička zastavama šumske i to je sve Guardian traži?
Bolje da se političko Sarajevo dozove pameti i prihvati Guardianove konstruktivne i pomirujuće ideje!
P.S.Zombi Dedo neće odmah stupiti na dužnost jer mu se stariji brat ženi,nije red da ne bude prisutan i nasekira roditelje.
- Matzan
#67014 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Hare, genije!!
Skroz sam zaboravio na tog omladinca.
Skroz sam zaboravio na tog omladinca.
- prljavi Hare
#67015 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prljavi Hare wrote:Neće čekati ni Finci!Za drugog savjetnika Guardian će imenovati Zombi Dedu čime će potpuno implementirati presudu Evropskog sudaMatzan wrote:Dovođenjem Nemanje u Predsjedništvo Guardian će još jednom pokazati svoje vrhunske političke sposobnosti.
Doduše, Finci će morati još malo sačekati.![]()
za ljudska prava!![]()
Guardian i Zombi Dedo!![]()
Pa nisu Guardiana ljudi iz zajebancije prozvali "Lokomotiva regiona"!
Ići će i nekoliko serija investicionih cilkusa,sve što treba je da se tzv precedništvo načička zastavama šumske i to je sve što Guardian traži?
Bolje da se političko Sarajevo dozove pameti i prihvati Guardianove konstruktivne i pomirujuće ideje!
P.S.Zombi Dedo neće odmah stupiti na dužnost jer mu se stariji brat ženi,nije red da ne bude prisutan i nasekira roditelje.
- prljavi Hare
#67016 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A čuj ovog peksina šta je izjavio?

Ko da su ga onim WD-40 naprskali.
Dodik od selendre napravio grad?!
– Od selendre Banjaluke, Dodik je napravio grad,![]()
![]()
gdje se mogu pobrojati svi simptomi evropskog centra, uključujući i predgrađe". rekao je Kusturica.
.

- seln
#67017 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nije ba slaskavo za srbe ako im je OVO referenca.prljavi Hare wrote:A čuj ovog peksina šta je izjavio?![]()
![]()
![]()
![]()
gdje se mogu pobrojati svi simptomi evropskog centra, uključujući i predgrađe". rekao je Kusturica.
.
- vatrogasac
#67018 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne treba Predsjedniku nikakav savjetnik. Predsjednik je najpametnija osoba u regionu pa i šire. Nego....neće valjda ujutro piti kafu sa Alijinim bojovnicima. Kusta će tu da sjedi i da hvali Predsjednika kako je on najpametniji i najsposobniji političar. Umjesto Neleta bolje da ubaci Dževada i Lazanskog i eventualno Đakovića. Da ubace i Neleta bilo bi Predsjedništvo k'o birtija.emric wrote: Bilo bi sjajno da i lojavom Neletu srede da bude Emiru savjetnik, pa da i on malo udahne sarajevskog zraka za kojim čezne.
- vatrogasac
#67019 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prljavi Hare wrote:A čuj ovog peksina šta je izjavio?![]()
![]()
![]()
![]()

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#67020 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Rekao sam ja odmah, čim je PreCjednik spomenuo da bi Kust mogao biti savjetnik, ogroman potencijal čuči u njemu.prljavi Hare wrote:A čuj ovog peksina šta je izjavio?![]()
![]()
![]()
![]()
.
Ako ništa, samo zbog ove izjave, treba ga zvati kao savjetnika!
I ja sam za da se dr. Nele zove kao second adjutant PreCjedniku
-
elcaliente
#67021 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
20 godina u vlasti, mnoge je poslao na politicko smetljiste a mnogi politicki protivnici su sahranjeni tipa Izetbegovic ili Tihic.
Mnogi ga vole a neki ga mrze ali niko nemoze bez njega u svim djelovima BiH ga spominju i pricaju o njemu svaki dan. Pogledatje clanove predsjetnistva Sefik i Zeljko postanu nevazni cim se Mico javi preko video linka.
Kada se budu sastali uzivo vecina kamera ce pratiti Micu i svi zele da cuju sta on kaze.
Prvo sto je covjek fizicki ko odvaljen od brda, dodze im kao tata i onda im ga verbalno sa dvije rijeci zakajla.
Mnogi ga vole a neki ga mrze ali niko nemoze bez njega u svim djelovima BiH ga spominju i pricaju o njemu svaki dan. Pogledatje clanove predsjetnistva Sefik i Zeljko postanu nevazni cim se Mico javi preko video linka.
Kada se budu sastali uzivo vecina kamera ce pratiti Micu i svi zele da cuju sta on kaze.
Prvo sto je covjek fizicki ko odvaljen od brda, dodze im kao tata i onda im ga verbalno sa dvije rijeci zakajla.
- SmokingMan
#67023 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Emir,oprostite mi,Nemanja bi se mogao malo srediti i okupati za funkcijz koju mu je Guardian namjenio.Gdje će vakav među banjalučku svitu,potomke "malograđana".
- Artest
#67024 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Precjednik brutalno pokraden

Doduse na listi nema ni Hristosa, koji je dokazano Srbin.

- bh.tornjak
#67025 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
i car Lazo mi nesto slabo kotira...Artest wrote:Precjednik brutalno pokraden