Koliko puta sam to dozivio, heh. Nista novo kod nas.bitanga_sa_otesa wrote:novi trend preticanja kod kamere na cesti pored aerodroma,danas krkan sa tamnosivom dvicinom proleti 100 -ju
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#6701 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#6702 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ja 3 puta u zadnjih par dana,a cesto prolazim tuda,pa mi bilo neobicno......konektovan wrote:Koliko puta sam to dozivio, heh. Nista novo kod nas.bitanga_sa_otesa wrote:novi trend preticanja kod kamere na cesti pored aerodroma,danas krkan sa tamnosivom dvicinom proleti 100 -ju
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#6703 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja sam bio u situaciji, da me iveco stralis na istom mjestu prestize, tacno na kameri. Nezaboravna situacija.bitanga_sa_otesa wrote:ja 3 puta u zadnjih par dana,a cesto prolazim tuda,pa mi bilo neobicno......konektovan wrote:Koliko puta sam to dozivio, heh. Nista novo kod nas.bitanga_sa_otesa wrote:novi trend preticanja kod kamere na cesti pored aerodroma,danas krkan sa tamnosivom dvicinom proleti 100 -ju
- commendatore
#6704 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
sto te je preteko ?bitanga_sa_otesa wrote:ja 3 puta u zadnjih par dana,a cesto prolazim tuda,pa mi bilo neobicno......konektovan wrote:Koliko puta sam to dozivio, heh. Nista novo kod nas.bitanga_sa_otesa wrote:novi trend preticanja kod kamere na cesti pored aerodroma,danas krkan sa tamnosivom dvicinom proleti 100 -ju
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#6705 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Isto kao i na Stupu, cuo sam da rade kao "cik-cak", ondje gdje je onaj radar, kolko je to istina i izvodljivo, pojma nemam 
-
Yapi Yapo
#6706 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
viđao sam da prođu kroz autobusko stajališteLeon16v wrote:Isto kao i na Stupu, cuo sam da rade kao "cik-cak", ondje gdje je onaj radar, kolko je to istina i izvodljivo, pojma nemam
- bitanga_sa_otesa
#6707 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pa isao sam sporo... 60...i ispred mene bila jos dva neka auta....sviju nas namazao i ostavio zavijene u crnu dimnu zavjesucommendatore wrote:
sto te je preteko ?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6708 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ja mislim da sam jedino tu pretekao neko auto u povijesti moje vožnje... možda 3 auta
imaš bijednike koji voze 40 da budu sigurni da ih ne snimi kamera... i njih preteknem sa čak 65 na sat prije kamere
s druge strane imaš divljake koji voze ko ludjaci tako da ondje treba neš napraviti dodatno
imaš bijednike koji voze 40 da budu sigurni da ih ne snimi kamera... i njih preteknem sa čak 65 na sat prije kamere
s druge strane imaš divljake koji voze ko ludjaci tako da ondje treba neš napraviti dodatno
- commendatore
#6709 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
covjek ide na obnovljiva goriva - motorno ulje, mazut, koks, ugalj, cumur a ti takobitanga_sa_otesa wrote:pa isao sam sporo... 60...i ispred mene bila jos dva neka auta....sviju nas namazao i ostavio zavijene u crnu dimnu zavjesucommendatore wrote:
sto te je preteko ?
- kokuz_sa
#6710 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ovim putem da se sjetim komplet uze i sire familije majmunu koji je isparkiravajuci svoje auto (dzipa) na polupraznom parkingu udario u moj i nakon toga zbrisao..
nervira me to sto nekog udaris i odes.
bolje da si muda kupio nego dzipa da se s njim kurcis
nervira me to sto nekog udaris i odes.
bolje da si muda kupio nego dzipa da se s njim kurcis
-
Emir92
#6711 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nerviram me spora voznja, a kad krenes preticat gas do poda. Dalje kad se uvali ispred pa nakon 20metara skrene.
Situacija od jucer lik sa djetetom naprijed (ni on ni djete nisu vezani), magistrala ide se 70+, u jednoj ruci cigara koju istresa kroz prozor, a u drugoj telefon. A auto svera li svera. Naravno da ga preteknes haman pa nemoguce jer cim vidi da ga neko pretice odma ide na 100+.
Situacija od jucer lik sa djetetom naprijed (ni on ni djete nisu vezani), magistrala ide se 70+, u jednoj ruci cigara koju istresa kroz prozor, a u drugoj telefon. A auto svera li svera. Naravno da ga preteknes haman pa nemoguce jer cim vidi da ga neko pretice odma ide na 100+.
- MOSALJOZE
#6712 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Bespotrebno pipkanje kočnice
Neki dan se spuštam sa Igmana prema Krupcu,2-3 auta kia,ford i alfa razmak izmedju njih dobrih 20m,i kako onaj prvi na kočnicu,onda i ovi za njim.Da je to neka krivina,nego pravac 500-600m
Neki dan se spuštam sa Igmana prema Krupcu,2-3 auta kia,ford i alfa razmak izmedju njih dobrih 20m,i kako onaj prvi na kočnicu,onda i ovi za njim.Da je to neka krivina,nego pravac 500-600m
-
samo pozitiva
#6713 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
maloprije apsolutno svi voze max 30km/h prema Ilidzi a pola od njih tipka na telefon...povecajte te kazne 
-
NediM17
#6714 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Neznalice, ili kad svaku jebenu krivinu drkaju kocnicu. 
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#6715 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Slazem se, jucer dama u golfu 7 bijelom, tri trake su, isto prema Ilidzi, ja sam u lijevoj ona u sredini, kad hanuma hop samo je prebaci u moju traku, ja po kocnici, nesto ona mase rukom, a u ruci telefonsamo pozitiva wrote:maloprije apsolutno svi voze max 30km/h prema Ilidzi a pola od njih tipka na telefon...povecajte te kazne
- bitanga_sa_otesa
#6716 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
prema gradu voze 40 ..... stede ljudi gorivo...samo pozitiva wrote:maloprije apsolutno svi voze max 30km/h prema Ilidzi a pola od njih tipka na telefon...povecajte te kazne
-
direstraits0078
#6717 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nemaju svi love da toce. Ja sam neki dan bio kod nekog majstora, da ne kazem mehanicara, kerove filterima zraka i polena hrani, grickaju cuke filtere ko krekere. Gledam, usukala se ona pascad, njuskaju sve one sarafe s tockova, ali valjda su im sarafi prevelik zalogaj.bitanga_sa_otesa wrote:prema gradu voze 40 ..... stede ljudi gorivo...samo pozitiva wrote:maloprije apsolutno svi voze max 30km/h prema Ilidzi a pola od njih tipka na telefon...povecajte te kazne
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6718 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
zene...ulaze u raskrsnice i ne pogledaju istom brzinom...onda stane na zeleno...dijasporske registracije
prestrojava se...zena pezo plavi 307 ni zmigavca ni ubrzanja 25 centi od mene uleti u traku
tipkanje vise i ne spominjem
prestrojava se...zena pezo plavi 307 ni zmigavca ni ubrzanja 25 centi od mene uleti u traku
tipkanje vise i ne spominjem
- bitanga_sa_otesa
#6719 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
danas im je bio dan de ,pojeli su citav plutajuci zamajac od golfa Ćetvorke dvijehiladitoĆetvrtodirestraits0078 wrote:
Nemaju svi love da toce. Ja sam neki dan bio kod nekog majstora, da ne kazem mehanicara, kerove filterima zraka i polena hrani, grickaju cuke filtere ko krekere. Gledam, usukala se ona pascad, njuskaju sve one sarafe s tockova, ali valjda su im sarafi prevelik zalogaj.
-
direstraits0078
#6720 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Lahko za te zamajcove od sira s narodnjackih vozila, na pravom zamajcu bi polomili zube.bitanga_sa_otesa wrote:danas im je bio dan de ,pojeli su citav plutajuci zamajac od golfa Ćetvorke dvijehiladitoĆetvrtodirestraits0078 wrote:
Nemaju svi love da toce. Ja sam neki dan bio kod nekog majstora, da ne kazem mehanicara, kerove filterima zraka i polena hrani, grickaju cuke filtere ko krekere. Gledam, usukala se ona pascad, njuskaju sve one sarafe s tockova, ali valjda su im sarafi prevelik zalogaj.
-
mahalas505
#6721 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Koliko sam ja cuo imao si jednog, jesi to uspio pronaci onu sto ti je nestala ili si nabavio nekog drugog?bitanga_sa_otesa wrote:danas im je bio dan de ,pojeli su citav plutajuci zamajac od golfa Ćetvorke dvijehiladitoĆetvrtodirestraits0078 wrote:
- bitanga_sa_otesa
#6722 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
odmahalaj 505 s crtom
-
mahalas505
#6723 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kakvom crtombitanga_sa_otesa wrote:odmahalaj 505 s crtom
- Ned071
#6724 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja sam ćuo da onije bjeli najvoli crveno i izjest...sto je taćno mislim jer opele njuska zgađenjem
- MOSALJOZE
#6725 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kad stane na pola autobuske stanice,pa trola ili bus moraju stati na cesti
Jbt,prvi ja stanem na proširenju,se pomjerim prema naprijed da ne smetam,ovako samo problem stvarađ.
Jbt,prvi ja stanem na proširenju,se pomjerim prema naprijed da ne smetam,ovako samo problem stvarađ.