The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- ExNihilo
#6701 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Serija je otišla u kurac. Uopće me ne zanima koga je Negan skrkao. 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#6702 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
hajd što lažeš nas, al što sebe...
mazohisto.
mazohisto.
- dale cooper
#6703 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ma dođu svima nama koji gledamo ovu seriju takve faze. Nihilu doduše, više puta tokom sezone, ali evo sada i u pauzama.Chmoljo wrote:hajd što lažeš nas, al što sebe...
mazohisto.
- Daryl Dixon
#6704 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
slažem se za Glenn-a ali meni nikako ne izlazi iz glave ona Neganova rečenica kad nekog udara palicom na fazon: "Ooo You take it like a Champ!" sto meni govori da je nekog debila rastavio od života a taj debil mi je postao drag u zadnje vrijeme i sa svojim nerd smislom za humor, inteligencijom itd.. tako da je moj favorit Eugene kvota 4.20.Pandakonda wrote: Sumnjam da će bit Abraham jer je autor stripova već rekao da je zažalio što ga je ubio tamo (Denise dobila njegovu smrt). A što se tiče Eugenea ne vjerujem da će njega ubit jer su se uvalili u pravo sranje sa ovim cliffhangerom i moraju odradit epizodu da opravdaju to, tako da čisto sumnjam da će sa Eugeneom opravdat cliffhanger. Glenn mora umrijeti jer je previše puta preživio, prvo ono sa bunarom u drugoj sezoni, pa sa onim walkerom kod Guvernera, pa onda u terminusu sa palicom, pa ono sranje sa kontenjerom, pa kad su ga u tunelu spasili i finalno kad su ga spasili unutar Alexandrije. Da su ubili Glenna kod kontenjera jer realno imalo bi smisla da umre kako je i živio, pomagajući drugim ljudima, i da su u finalu ubili recimo Daryla ili Michonne pokazali bi da imaju muda. Ovako samo pokazuju da im je stalo do para a ne do gledalaca. Upropastili su svoj red wedding i po meni lično kakvu god premijeru odradili sad za oktobar neće moći vratit onaj osjećaj i napetost kad se gledalo finale.
- Pandakonda
#6705 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ovo je jedna od onih serija u koju si previše investiran da bi prestao
To taking it like a champ ne mora ništa značit, oni su to samo uzeli iz stripa. Jedino što su promjenili jeste umjesto HE is taking it like a champ u taking it like a champ da ljudi ne znaju da li je muško ili žensko.
-
r_faruk
#6706 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pretpostavljam da je zeMsko u pitanju, glasam za Magie. Bezveze bi bilo da sada ubiju Glena kada se spasio iz nemoguceg milion puta!
- ExNihilo
#6707 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Koliko puta se mora ponoviti da Negan ne ubija žene. 
-
r_faruk
#6708 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ExNihilo wrote:Koliko puta se mora ponoviti da Negan ne ubija žene.
- Pandakonda
#6709 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ako me sjećanje dobro služi Negan je ubio ženu u stripuExNihilo wrote:Koliko puta se mora ponoviti da Negan ne ubija žene.
- ExNihilo
#6710 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Koju ženu je ubio?Pandakonda wrote:Ako me sjećanje dobro služi Negan je ubio ženu u stripuExNihilo wrote:Koliko puta se mora ponoviti da Negan ne ubija žene.A uostalom ako ne ubija žene zašto je onda zadržao Michonne, Rositu, Maggie i Sashu tokom eci peci pec scene ?
Držao ih je radi dramskog efekta i lekcije. Negan nije tek još jedan Guverner. Frajer ima moralni kodeks. Ubija zbog potrebe, a ne zabave. I to je njegova determinirajuća karakteristika, koja će imati značaj utjecaj na razvoj stripa/serije.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#6711 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ubija.ExNihilo wrote:Koliko puta se mora ponoviti da Negan ne ubija žene.
al ne ovom palicom.
- ExNihilo
#6712 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Chmoljo wrote:ubija.ExNihilo wrote:Koliko puta se mora ponoviti da Negan ne ubija žene.
al ne ovom palicom.
- Pandakonda
#6713 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
HollyExNihilo wrote:Koju ženu je ubio?Pandakonda wrote:Ako me sjećanje dobro služi Negan je ubio ženu u stripuExNihilo wrote:Koliko puta se mora ponoviti da Negan ne ubija žene.A uostalom ako ne ubija žene zašto je onda zadržao Michonne, Rositu, Maggie i Sashu tokom eci peci pec scene ?
Držao ih je radi dramskog efekta i lekcije. Negan nije tek još jedan Guverner. Frajer ima moralni kodeks. Ubija zbog potrebe, a ne zabave. I to je njegova determinirajuća karakteristika, koja će imati značaj utjecaj na razvoj stripa/serije.

A i ubio je dijete od 13 godina samo da bi pokazao da se ne zajebava.
- ExNihilo
#6714 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Nisi to dobro izgooglao. Holly nije ubijena u stripu uopće, samim tim se ne možeš sjećati tog detalja, kako veliš, jer njeno ubistvo nikada nije ni prikazano, već je Kirkman spomenuo u pismima da ju je roknuo Negan. Irelevantan lik čijoj smrti nisu posvetili ni panel.
Sve i ako je Negan jeste ubio, to što je ona jedina žrtva ženskog spola među stotinama njegovih žrtva, upravo je čini izuzetkom koji potvrđuje gore pomenuto pravilo.
Sve i ako je Negan jeste ubio, to što je ona jedina žrtva ženskog spola među stotinama njegovih žrtva, upravo je čini izuzetkom koji potvrđuje gore pomenuto pravilo.
- Pandakonda
#6715 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pa sve i da je jedna opet je ubio ženskoExNihilo wrote:Nisi to dobro izgooglao. Holly nije ubijena u stripu uopće, samim tim se ne možeš sjećati tog detalja, kako veliš, jer njeno ubistvo nikada nije ni prikazano, već je Kirkman spomenuo u pismima da ju je roknuo Negan. Irelevantan lik čijoj smrti nisu posvetili ni panel.
- Pandakonda
#6716 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Evo necenzurisana verzija gdje Negan psuje
https://www.youtube.com/watch?v=w57l0CF ... e=youtu.be
4:10
https://www.youtube.com/watch?v=w57l0CF ... e=youtu.be
4:10
- Daryl Dixon
#6717 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
čitam nedavno da je su ovu scenu najvise snimali od svih do sada 
- Tito_i_Partija
#6718 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Nema mi nista draze nego kad se Nihilo (po ko zna koji put) pokenja po seriji sa odlucnom konstatacijom da je za sva vremena zavrsio sa istom.dale cooper wrote:Ma dođu svima nama koji gledamo ovu seriju takve faze. Nihilu doduše, više puta tokom sezone, ali evo sada i u pauzama.Chmoljo wrote:hajd što lažeš nas, al što sebe...
mazohisto.

- dale cooper
#6719 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Meni je to postalo dio iskustva gledanja ove serije. Ako Nihilo ne popizdi makar jednom, nije isto.Tito_i_Partija wrote:Nema mi nista draze nego kad se Nihilo (po ko zna koji put) pokenja po seriji sa odlucnom konstatacijom da je za sva vremena zavrsio sa istom.dale cooper wrote:Ma dođu svima nama koji gledamo ovu seriju takve faze. Nihilu doduše, više puta tokom sezone, ali evo sada i u pauzama.Chmoljo wrote:hajd što lažeš nas, al što sebe...
mazohisto.![]()
- annoy
#6720 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ja u potpunosti shvacam njegovu frustraciju

-
benjen
#6721 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Chmoljo wrote:ubija.ExNihilo wrote:Koliko puta se mora ponoviti da Negan ne ubija žene.
al ne ovom palicom.
- ExNihilo
#6722 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Volim i ja vas. 
-
r_faruk
#6723 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
evo ovdje zanimljiva slicica vezana za ubijanje ili ne ubijanje zene od strane negana!
veliki spojler je u pitanju, odnosno vise spojlera pa ne klikajte ako ne zelite...
https://www.google.ba/search?q=alpha%27 ... OXjXhLM%3A
veliki spojler je u pitanju, odnosno vise spojlera pa ne klikajte ako ne zelite...
https://www.google.ba/search?q=alpha%27 ... OXjXhLM%3A
Last edited by r_faruk on 23/08/2016 20:14, edited 2 times in total.
- ExNihilo
#6724 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Obriši to, veliki spoiler je u pitanju.
- Pandakonda
#6725 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Buraz obriši ti to jer tu ima više od Neganove žrtver_faruk wrote:https://www.google.ba/search?q=alpha%27 ... OXjXhLM%3A
evo ovdje zanimljiva slicica vezana za ubijanje ili ne ubijanje zene od strane negana!