Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SaMaster wrote:Mozda vec negdje ima pitanje, ali nsiam imao zivaca citati sve postove, posto sporadicno naletim.
Interesuju me ovi HD kanali, konkretno recimo AreneSport HD. Slika je odlicna. Sve do nekog trenutka. Onda pocinje da se trese. Ustvari vise pocinju da se boje mjesaju pa ispada(ne samo da ispada nego je stavrno tako) da nije tecna. Nekakve mrlje. Pa se onda opet ustabili pa sve tako. Da li se to i kod ostalih desava ili je do mog TV?
i ja imam taj problem, slika je dobra, sporo otvara kanale a onda se nakon nekog vremena počne kvariti i sjeckati.
SaMaster wrote:Mozda vec negdje ima pitanje, ali nsiam imao zivaca citati sve postove, posto sporadicno naletim.
Interesuju me ovi HD kanali, konkretno recimo AreneSport HD. Slika je odlicna. Sve do nekog trenutka. Onda pocinje da se trese. Ustvari vise pocinju da se boje mjesaju pa ispada(ne samo da ispada nego je stavrno tako) da nije tecna. Nekakve mrlje. Pa se onda opet ustabili pa sve tako. Da li se to i kod ostalih desava ili je do mog TV?
i ja imam taj problem, slika je dobra, sporo otvara kanale a onda se nakon nekog vremena počne kvariti i sjeckati.
najveći problem je u tome što HS koristi za HD kanale 256 QAM modulaciju,koja je veoma osjetljiva na smetnje.
Koliko sam vidio osoba koja održava Facebook stranicu se trudi odgovoriti na pitanja,pa bi trebali preusmjeriti svoja
pitanja tamo.Osim toga,treba oživjeti tu stranicu kao značajan oblik komunikacije sa korisnicima što HS kronično nedostaje. https://www.facebook.com/MHCompanydoo
extremebit wrote:Ne znam sta se dešava sa EPG-om, do prije deset dana je radio na skoro svim kanalima sada ne radi nikako.
Imam Hema resiver.
Kod mene EPG radi samo na nekoliko kanala i to je tako uvjek (Hrt-ovi RAI i njemački kanali ostalo ništa)
Imam Samsungov LED tv iz Series 5
Jeli moguće da je do televizora ili je to do njih (kome oni puste ili nešta drugo)
extremebit wrote:Moj KID8 je nekoliko dana bio "KID 12" ali se sve brzo vratilo na normalu.
Šta od 17. MAJA???
Isti slucaj, imao par dana KID 12, sada sve normala na 8 vraceno. A evo ovi gore govore nesto o povecanju na 16 pa cemo vidjeti, btw i stoji im na fb-u na timeline "Mislite da ste dobili najbolje od interneta? Sacekajte..."
edit: Evo restartovao sam modem sve zivo pokusao, popne mi se brzina na 16 za sekund i onda nagli pad na 8-9 toliko
extremebit wrote:Moj KID8 je nekoliko dana bio "KID 12" ali se sve brzo vratilo na normalu.
Šta od 17. MAJA???
Isti slucaj, imao par dana KID 12, sada sve normala na 8 vraceno. A evo ovi gore govore nesto o povecanju na 16 pa cemo vidjeti, btw i stoji im na fb-u na timeline "Mislite da ste dobili najbolje od interneta? Sacekajte..."
edit: Evo restartovao sam modem sve zivo pokusao, popne mi se brzina na 16 za sekund i onda nagli pad na 8-9 toliko
Isto sad i kod mene bude na 16 2-sekunde pa padne na 10