Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Fauja Singh

#6701 Re: Real Madrid C.F.

Post by Fauja Singh »

Pa Ozil je dobio crveni zbog prigovora sudiji nakon iskljucenja Ramosa, jel neko vidio (procitao sa usana) sta je rekao sudiji pa da se zakljucuje da je bezveze iskljucen? Mozda ga je bas poslao u neku stvar.
Mikado

#6702 Re: Real Madrid C.F.

Post by Mikado »

Real za ovaj kiks može zahvaliti klocu Altintopu koji je napravio bezpotreban faul. Ramos je zaslužio najmanje žuti, a Ozilu niko nije kriv što blebeće.

Očito da većina nema pojma o fudbalu kad su trku za titulu u Španiji proglasili završenom 15 kola prije kraja. Ja sam mišljenja da je Real i dalje u prednosti bez obzira što do kraja imaju težak raspored jer imaju ekipu koja može svakog dobit do kraja, međutim moralo je doć i do prekida serije pobjeda, jer španska liga nije baš tolika taraba.
ruud

#6703 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

Ozil wrote:i kakvo li ce opravdanje biti sto kaka sjedi na klupi a turski retard ulazi u igru???
o tome i ja govorim, baš se preserava :roll:
Ruud wrote:a i Mourinho je poce srat s izmjenama, u par kola se prepolovila prednost :x
Quark_m

#6704 Re: Real Madrid C.F.

Post by Quark_m »

Ja Casillasa rupe, opet prima gol u svoju stranu :shock:
ultima_palabra

#6705 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

RMD wrote:M. Ruben dobija dva zuta i nastavlja igrati.
Jel ovo istina? Ovdje ima osnova za ponavljanje utakmice.
ma3

#6706 Re: Real Madrid C.F.

Post by ma3 »

Mikado wrote:Real za ovaj kiks može zahvaliti klocu Altintopu koji je napravio bezpotreban faul. Ramos je zaslužio najmanje žuti, a Ozilu niko nije kriv što blebeće.

Očito da većina nema pojma o fudbalu kad su trku za titulu u Španiji proglasili završenom 15 kola prije kraja. Ja sam mišljenja da je Real i dalje u prednosti bez obzira što do kraja imaju težak raspored jer imaju ekipu koja može svakog dobit do kraja, međutim moralo je doć i do prekida serije pobjeda, jer španska liga nije baš tolika taraba.
jedini koji je na sva zvona govorio da je titula realova bio je pep guardiola...
RMD

#6707 Re: Real Madrid C.F.

Post by RMD »

ultima_palabra wrote:
RMD wrote:M. Ruben dobija dva zuta i nastavlja igrati.
Jel ovo istina? Ovdje ima osnova za ponavljanje utakmice.
Ziva istina.
darius_maximus

#6708 Re: Real Madrid C.F.

Post by darius_maximus »

Prvi karton koji je pripisan Rubenu je dobio Senna... Tako da covjek nije dobio dva zuta, ako nista...
5 0 5

#6709 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

ako ce mo pravo nije ni vr dobio penal u prvom
BHF_Manijak

#6710 Re: Real Madrid C.F.

Post by BHF_Manijak »

fidoremilienko wrote:Sto rece ovaj gore, mrtvom vilarealu ne mogu zabiti vise od 1 gola :-)
Rece Miljenko za ekipu koja daje 3,3 gola po utakmici, hajd ba poklopi se i idi dajgle Basel! :lol: :roll:
RMD

#6711 Re: Real Madrid C.F.

Post by RMD »

darius_maximus wrote:Prvi karton koji je pripisan Rubenu je dobio Senna... Tako da covjek nije dobio dva zuta, ako nista...
Ne znam, grafika je tako pokazala kao i sve stranice na netu. Izvinjavam se, nije do mene.
Muzikjunki

#6712 Re: Real Madrid C.F.

Post by Muzikjunki »

ma3 wrote:jedini koji je na sva zvona govorio da je titula realova bio je pep guardiola...
Upravo tako druze! Guardiola je uz pomoc medija stekao status sveca, postenjacine i uzornog trenera, a sve ovo je dio odlicnog plana. Ko fol kuka preko medija kako ih ne mogu stici, samo da bi se stvorio utisak da je Real zaista u prednosti i da bi se opustili.
Toliko je ljudima ispran mozak u vezi Barcelone, da kad ovakve stvari radi Guardiola onda mu ljudi pljescu i govore kako je gospodin, postenjacina, a slabo ko vidi sta ustvari covjek radi.
5 0 5

#6713 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

a uz sve madrid mora igrati u subotu na bernabeu protiv r.sociedada, bez ramosa, ozila, faria i naravno bez mourinha.
fidoremilienko

#6714 Re: Real Madrid C.F.

Post by fidoremilienko »

BHF_Manijak wrote:
fidoremilienko wrote:Sto rece ovaj gore, mrtvom vilarealu ne mogu zabiti vise od 1 gola :-)
Rece Miljenko za ekipu koja daje 3,3 gola po utakmici, hajd ba poklopi se i idi dajgle Basel! :lol: :roll:
Pa sta bi od te ekipe :? :D
darius_maximus

#6715 Re: Real Madrid C.F.

Post by darius_maximus »

RMD wrote:
darius_maximus wrote:Prvi karton koji je pripisan Rubenu je dobio Senna... Tako da covjek nije dobio dva zuta, ako nista...
Ne znam, grafika je tako pokazala kao i sve stranice na netu. Izvinjavam se, nije do mene.
Ne sjecam se iskreno sta je bilo, iako sam gledao utakmicu, ali sumnjam da bi igraci Reala ili Mou hladno preskocili cinjenicu da je na terenu covjek sa dva zuta... Na vecini stranica koje ja gledam je karton pripisan Senni, tako da ce biti da je ipak tacna ta informacija...
Ali_G

#6716 Re: Real Madrid C.F.

Post by Ali_G »

Livescore, Eurosport prenose da je Sena dobio taj karton koji pripisuju Rubenu. Tesko da se takva glupost moze potkrasti :D
ma3

#6717 Re: Real Madrid C.F.

Post by ma3 »

vidjecemo sutra sta ce biti...al brate, 4 crvena kartona...golemo...
solidsnake

#6718 Re: Real Madrid C.F.

Post by solidsnake »

ova dva kiksa ce da budu nesto slicnu kao protiv levantea i racinga ... sad se nizaju pobjede do el klasika
ma3

#6719 Re: Real Madrid C.F.

Post by ma3 »

ganjeta

#6720 Re: Real Madrid C.F.

Post by ganjeta »

Ludilo :lol:
Abdulvahid

#6721 Re: Real Madrid C.F.

Post by Abdulvahid »

Ako cemo pravo, sho bi rekli "najpravije", sudjenje u španiji je smiješno. Svaka utakmica Reala i Barse je pracena dodatnim analizam, sumnjivim odlukama sudija, penalima, golovima iz ofsajda, itd itd.

Sto se tice konkretno ove tekme, sudjenje 0.
1. nije sviran penal sa vilareal
2. diara pravi faul za drugi zuti, ne dobiva ga ( i ako je bio brzo poslije prvog kartona, sudije tu cesto znaju zazmirit)
3. lik raskrvari usnu pepu, pepe dobiva zuit zbog simulacije
4. onaj "slomio" callejonu clanak, zbog cega je zamjenjen ni faul
5.altintop izbija loptu ispred igraca, prije dolazi do lopte igrac pada preko njega faul iz kojeg pada gol
6. crveni za ramosa, napravio je faul isti sto je lik napravio nad pepeom zbog kojeg pepe dobiva zuti(simulacije) al zato ramosu ide crveni
7. ozil direktni crveni zbog prigovora nema nigdje
8. stalno sjeckanje igre sviranje faula, davamnje zutih, podizanje tenzija
9. necu spominjat dva zuta za rubena i ako je pisalo da je on dobio zuti
10...
11...
12 mozes nabrajat do sutra al nejma fajde
Ali_G

#6722 Re: Real Madrid C.F.

Post by Ali_G »

Hahahhahaha, Bogme 2 zaradi i hladno ga izmijenise. Kakva su sad pravila?
Fauja Singh

#6723 Re: Real Madrid C.F.

Post by Fauja Singh »

Muzikjunki wrote:
ma3 wrote:jedini koji je na sva zvona govorio da je titula realova bio je pep guardiola...
Upravo tako druze! Guardiola je uz pomoc medija stekao status sveca, postenjacine i uzornog trenera, a sve ovo je dio odlicnog plana. Ko fol kuka preko medija kako ih ne mogu stici, samo da bi se stvorio utisak da je Real zaista u prednosti i da bi se opustili.
Toliko je ljudima ispran mozak u vezi Barcelone, da kad ovakve stvari radi Guardiola onda mu ljudi pljescu i govore kako je gospodin, postenjacina, a slabo ko vidi sta ustvari covjek radi.
Covjek je samo bio realan u datom momentu, pa Real je imao strasnu seriju i odlicnu igru, +10 bodova... ja sam obicno optimista ali do veceras sam mislio da je Reala nemoguce stici, poslije vecerasnjeg kiksa su se stvari promijenile i razumijem da vam je sad prpa i da ste razocarani, ali mi je budalastina sad izvlaciti Guardioline izjave i u tome vidjeti razlog navodbog opustanja.
Pa jbt Real ima Murinja, taj ne bi dozvolio opustanje i da ne postoje teoretske sanse da Barcelona stigne Reala.
ruud

#6724 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

ma3 wrote:

po ovome koliko ja mogu zaključit oba je dobio Ruben i valjda bi red bio da se utakmica ponisti i odigra ponovo,

a sudiji suspenzija dozivotna :x
RMD

#6725 Re: Real Madrid C.F.

Post by RMD »

Abdulvahid wrote:Ako cemo pravo, sho bi rekli "najpravije", sudjenje u španiji je smiješno. Svaka utakmica Reala i Barse je pracena dodatnim analizam, sumnjivim odlukama sudija, penalima, golovima iz ofsajda, itd itd.

Sto se tice konkretno ove tekme, sudjenje 0.
1. nije sviran penal sa vilareal
2. diara pravi faul za drugi zuti, ne dobiva ga ( i ako je bio brzo poslije prvog kartona, sudije tu cesto znaju zazmirit)
3. lik raskrvari usnu pepu, pepe dobiva zuit zbog simulacije
4. onaj "slomio" callejonu clanak, zbog cega je zamjenjen ni faul
5.altintop izbija loptu ispred igraca, prije dolazi do lopte igrac pada preko njega faul iz kojeg pada gol
6. crveni za ramosa, napravio je faul isti sto je lik napravio nad pepeom zbog kojeg pepe dobiva zuti(simulacije) al zato ramosu ide crveni
7. ozil direktni crveni zbog prigovora nema nigdje
8. stalno sjeckanje igre sviranje faula, davamnje zutih, podizanje tenzija
9. necu spominjat dva zuta za rubena i ako je pisalo da je on dobio zuti
10...
11...
12 mozes nabrajat do sutra al nejma fajde
Potpis.
Post Reply