Mr.Penguin wrote:
za vise info
Code: Select all
http://www.jonmcnaughton.com/Mr.Penguin wrote:
http://www.jonmcnaughton.com/Malo je komplikovan sistem. Svaka drzava ima svoj nacin dodjele boba. U sustini, svo ovo glasanje je u stvari da bi se odredilo koliko ce delegata iz te stranke glasati za kojeg kandidata na konvenciji stranke nekad na ljeto - gdje se i zvanicno odredi kandidat.convict wrote:Šta sad ovo znači što je Santorum dobio 3 države. Koliko sam uspio pohvatati delegati iz ovih država ga ne moraju podržati? Ko je sad drugi - Gingrič ili Santorum i koliko im Romney bježi?
ma nista jos uvijek ima jos puno do krajaconvict wrote:Šta sad ovo znači što je Santorum dobio 3 države. Koliko sam uspio pohvatati delegati iz ovih država ga ne moraju podržati? Ko je sad drugi - Gingrič ili Santorum i koliko im Romney bježi?
Marketa24 wrote:Evo jedan dobar video za one koji su govorili "nidje veze"
kad sam objasnjavao da Ron Paul ima dobre sanse
gledati pazljivo![]()
samo da kazem da mi je ova Rachel pravo sexyMr.Penguin wrote:Marketa24 wrote:Evo jedan dobar video za one koji su govorili "nidje veze"
kad sam objasnjavao da Ron Paul ima dobre sanse
gledati pazljivo![]()
![]()
I gdje se moze pratiti uzivo kada dobijaju drzavu?
simpozijum delirijum wrote:samo da kazem da mi je ova Rachel pravo sexyMr.Penguin wrote:![]()
I gdje se moze pratiti uzivo kada dobijaju drzavu?i energicna i puna snage ( u krevetu zamislite ) i naravno biraj od gorega Obamu ili Ron Paula ?
jer ako Republikanci osvoje vlast bit cemo nuklearni holokaust
Da te nema trebalo bi te izmisliti. Ti kao da se takmicis sam sa sobom?simpozijum delirijum wrote: samo da kazem da mi je ova Rachel pravo sexyi energicna i puna snage ( u krevetu zamislite ) i naravno biraj od gorega Obamu ili Ron Paula ?
jer ako Republikanci osvoje vlast bit cemo nuklearni holokaust
To je istina, američka vanjska politika će ostati ista, ili će biti gora, ko god bude izabran. Davno je Tariq Ali raskrinko Obamu...tvsabina wrote:Barack Obama je apsolutno najveće razočarenje antiglobalista u posljednjem desetljeću. Da imam pravo glasa iz principa nikada ne bih glasala za njega. Sasvim je svejedno za čitav svijet , da li će on ostati predsjednik ili će se u fotelju smjestiti neka bijela konzervativna snobina.
Ako je sasvim svejedno ko ce biti predsjednik onda je i sasvim svejedno za koga bi glasala, te da li bi glasala uopste.tvsabina wrote:Barack Obama je apsolutno najveće razočarenje antiglobalista u posljednjem desetljeću. Da imam pravo glasa iz principa nikada ne bih glasala za njega. Sasvim je svejedno za čitav svijet , da li će on ostati predsjednik ili će se u fotelju smjestiti neka bijela konzervativna snobina.
Tariq Ali je samo slika i prilika vjecitog pacifistickog ljevicara koji ne zeli da shvati kako funkcionise svijet i odnosi snaga u njemu. Izvoli pa daji prijedloge kako da se nesto rijesi kroz postojece institucije.vodoprovodčik wrote:Davno je Tariq Ali raskrinko Obamu...
Reci nesto konkretno.vodoprovodčik wrote:Obama je lažov i licemjer u rukama smrdljivih korporacija.
Upravo on shvata kako funkcioniše svijet, to što odbija takav svijet kao krajnji domet ljudskog roda, ne znači da ga ne shvata. Odbijati nešto i shvatati nešto, nije ista stvar. Jedino što mu zamjerim jeste veličanje Čaveza.jeza u ledja wrote:Tariq Ali je samo slika i prilika vjecitog pacifistickog ljevicara koji ne zeli da shvati kako funkcionise svijet i odnosi snaga u njemu. Izvoli pa daji prijedloge kako da se nesto rijesi kroz postojece institucije.vodoprovodčik wrote:Davno je Tariq Ali raskrinko Obamu...
Savrsen covjek za pisanje onakvih knjiga, a nazalost morao sam dvije njegove procitati.
Neda mi se prepričavat tuđe misli. Postoje tekstovi i govori pomenutog čovjeka za koje smatram da su argumentovanijeza u ledja wrote:Reci nesto konkretno.vodoprovodčik wrote:Obama je lažov i licemjer u rukama smrdljivih korporacija.
Zar svatrno trebajeza u ledja wrote:Reci nesto konkretno.vodoprovodčik wrote:Obama je lažov i licemjer u rukama smrdljivih korporacija.
http://www.politifact.com/truth-o-meter/promises/obameter/Svojim odbijanjem da prihvati da stvari ne mogu ici tako lako kako ih on zamislja pokazuje da svijet ne shvata realno. Takvi su svi progresivci, a la Democracy Now novinari ili sl.vodoprovodčik wrote:Upravo on shvata kako funkcioniše svijet, to što odbija takav svijet kao krajnji domet ljudskog roda, ne znači da ga ne shvata. Odbijati nešto i shvatati nešto, nije ista stvar. Jedino što mu zamjerim jeste veličanje Čaveza.jeza u ledja wrote:Tariq Ali je samo slika i prilika vjecitog pacifistickog ljevicara koji ne zeli da shvati kako funkcionise svijet i odnosi snaga u njemu. Izvoli pa daji prijedloge kako da se nesto rijesi kroz postojece institucije.vodoprovodčik wrote:Davno je Tariq Ali raskrinko Obamu...
Savrsen covjek za pisanje onakvih knjiga, a nazalost morao sam dvije njegove procitati.