Dešavanja u Srbiji
- ilija cvorovic
#6701 Re: Desavanja u Srbiji
U Vojvodini ne živi 75 posto Srba.
-
zavrzlama
#6702 Re: Desavanja u Srbiji
index_forumas wrote:Prvo.......u Srbiji živi 33% neSrba..........zavrzlama wrote:Nek se srbi i srbija zapitaju koji bi to nesrpski narod volio zivjjeti u drzavi,gdje je njaveci zlocinac poslije ww2 narodni heroj i kojeg cuvaju glavne drzavne policijske i obavjestajne sluzbe....gdje je u ustav drzave srbije dato isto pravo cetnicima najvecim koljacima sa partizanima...gdje u parlamentu sjede predstavnici cetnickog pokreta goli fasiti SRS i to trecina skupstine....i sad se srbi pitaju zasto nesrbi zele da se odvoje od srbije(kosovo vec odvojeno,Vojvodina na putu)....srpska hegemonija je ta koja tjera sve od sebe i njegovanje cetnistva i ravnogorske ideologije...
Drugo.....u Vojvodini živi 75% Srba.........
Treće.....Rat se završio pre 15.godina........i ne genralizuj......
prvo netacno....nisu vise 2 miliona albanaca u sastavu tih manjina pa da srbija ima 33% nesrba..
drugo...nije bitno koliko kojeg naroda zivi gdje ,nego ustavna podloga tog podrucja stvorena kroz vrijeme..trenutno tih 75% srba zeli da oduzme autonomiju vojvodini ali ce ici tesko...
trece....ja ne generalizujem nego iznosim tacne podatke o politickom ambijentu u srbiji..nisam ja kriv nekom sto je SRS najaca stranka u srbiji,sto je mladic narodni heroj,sto je ravnogorski pokret legalan i ustavom zasticen u srbiji itd...to nije generalizacija nego gole cinjenice....zmiriti pred ovim istinam anece pomoci ni meni samom ni BIH a ni samim srbima...sto je tebe to pogodilo sta cu ti ja..
- ilija cvorovic
#6703 Re: Desavanja u Srbiji
U Vojvodini živi 77,2 posto Srba.
- vaca
#6704 Re: Desavanja u Srbiji
ma to i ja razmišljam...i pokušavam da shvatim likovanje jednog dijela Bosanaca zbog eventualnog stvaranja još jedne srpske zemlje?ilija cvorovic wrote:U Vojvodini živi 77,2 posto Srba.
pa šta i ako se odcijepi??
-
zavrzlama
#6705 Re: Desavanja u Srbiji
hoces reci kad se nisu mogle stvarat srpske drzave od dijelova Hrvatske i BIH ..bar stvoriti unutatr same srbije srpsku drzavu, jer u krvi je stvaranje nekih srpskih drzavavaca wrote:ma to i ja razmišljam...i pokušavam da shvatim likovanje jednog dijela Bosanaca zbog eventualnog stvaranja još jedne srpske zemlje?ilija cvorovic wrote:U Vojvodini živi 77,2 posto Srba.
- vaca
#6706 Re: Desavanja u Srbiji
haha ne, zavrzlamazavrzlama wrote:hoces reci kad se nisu mogle stvarat srpske drzave od dijelova Hrvatske i BIH ..bar stvoriti unutatr same srbije srpsku drzavu, jer u krvi je stvaranje nekih srpskih drzavavaca wrote:ma to i ja razmišljam...i pokušavam da shvatim likovanje jednog dijela Bosanaca zbog eventualnog stvaranja još jedne srpske zemlje?ilija cvorovic wrote:U Vojvodini živi 77,2 posto Srba.
htjedoh reći upravo ono što napisah.
ja ne vjerujem u otcjepljenje Vojvodine, ali mi nije jasno recimo tvoje likovanje od stvaranja još jedne srpske zemlje u regionu. valjda sam sada bila jasnija
- 1gorstak
#6707 Re: Desavanja u Srbiji
Pa likuje se zbog ironije, Beograd je htio granicu kod Kavvovca i Kavvobaga, a ni Srbi Vojvodine evo ne mogu tolerisati beogradski diktat, pa od ideje o spajanju srpskih zemalja, imacemo (i) srpsku BiH, srpsku Vojvodinu i srpsku Srbiju. Ako Vojvodina stvarno krene putem nezavisnosti (a moguce je jer ne zeli da izdrzava Srbiju), bice smijesno pravdanje rata iz devedesetih izlaskom Hrvatske iz saveza sa Beogradom. Pa ako s Beogradom ne mogu Podgorica i Novi Sad, ko treba da moze....vaca wrote:ma to i ja razmišljam...i pokušavam da shvatim likovanje jednog dijela Bosanaca zbog eventualnog stvaranja još jedne srpske zemlje?ilija cvorovic wrote:U Vojvodini živi 77,2 posto Srba.
-
dallton
#6708 Re: Desavanja u Srbiji
meni se svidja pravo ta ideja jedno tri srpske drzave - uza srbija (dokle god je to sad, jer izgleda ne zna se granica), pa vojvodina koja bi mogla biti lijep dokaz da vidis eto i srbi mogu napraviti nesto civilizirano i multivitaminsko samo kad se odmaknu od beograda, i pc kao srpska drzava u bosni kao dokaz kakvi su srbi inace (ma znate vec, skloni klanju djece, silovanju, genocidima i to, sve standardno, to je njihova kultura, identitet, itd itd.)...
to bi bila kao neka civilizacijska unutarsrpska ljestvica vojvodina-beograd-pc....
to bi bila kao neka civilizacijska unutarsrpska ljestvica vojvodina-beograd-pc....
- ilija cvorovic
#6709 Re: Desavanja u Srbiji
Zavist i želja. Kad nekog dugo i intenzivno mrziš. Pa se ta mržnja pretvori u opsesiju.vaca wrote:ma to i ja razmišljam...i pokušavam da shvatim likovanje jednog dijela Bosanaca zbog eventualnog stvaranja još jedne srpske zemlje?ilija cvorovic wrote:U Vojvodini živi 77,2 posto Srba.
Za razliku od nekih drugih tema, gdje ćeš naći jako dobra razmišljanja i kvalitetne analize, ovdje možeš pročitati kilometre i kilograme gluposti, uglavnom od par forumaša, kvazi političkih analitičara.
Možeš do sutra im objašnjavati da u Vojvodini nije riječ o separatizmu, već o želji Vojvođana (prije svih Srba, jer ih je najviše) da se malo pregleda zajednički novčanik (budžet), koliki su ulazi, izlazi, da ako najviše (sa Beogradom) doprinose tom budžetu, onda žele i veći kolač.
Ne,ne, nije to, objasniće ti oni, koji nikad nisu ni bili tamo.
-
dallton
#6710 Re: Desavanja u Srbiji
drugim rijecima nicim izazvana mrznja prema svemu sto je drugo i drugacije, umjesto da se slave razlicitosti u ubijanju...
umjesto unity in diversity, novi uzisrpski moto bi mogao biti "diversity in killing"
umjesto unity in diversity, novi uzisrpski moto bi mogao biti "diversity in killing"
-
zavrzlama
#6711 Re: Desavanja u Srbiji
ja ne vjerujem u otcjepljenje Vojvodine, ali mi nije jasno recimo tvoje likovanje od stvaranja još jedne srpske zemlje u regionu. valjda sam sada bila jasnija
ne vjerujem ni ja ..niti mislim da ce se vojvodina ikad odcijepiti od srbije..ja govorim o licemjernosti srpske politike ,srbija je htjela da dijeli sve drzave (bivse republike ) a danas kad se cuju neki glasovi od nesrba iz vojvodine da i oni hoce svoju drzavu,tad se srbija zaklinje u suverenost i medjunarodne akte...cjelovitost srbije se brani podrzavanjem cjelovitosti drugih drzava ..medjutim 90-tih "mnogo smo bre jaki"se pikala sila...a rezultate te sile vidimo, srbija nikad manja i u fazi daljnjeg smanjivanja jer podrzava i dan danas secesionizam u BIH a protivi se secesionizmu u sopstvenoj drzavi..o tome ja pricam,samo mnogi ne zele to da shvate, jer se ne uklapa u njihovu koncepciju..
- vaca
#6712 Re: Desavanja u Srbiji
bolje i tri države nego trećina države.dallton wrote:meni se svidja pravo ta ideja jedno tri srpske drzave - uza srbija (dokle god je to sad, jer izgleda ne zna se granica), pa vojvodina koja bi mogla biti lijep dokaz da vidis eto i srbi mogu napraviti nesto civilizirano i multivitaminsko samo kad se odmaknu od beograda, i pc kao srpska drzava u bosni kao dokaz kakvi su srbi inace (ma znate vec, skloni klanju djece, silovanju, genocidima i to, sve standardno, to je njihova kultura, identitet, itd itd.)...
-
zavrzlama
#6713 Re: Desavanja u Srbiji
jest..samo sto bi ti vise voljela da je Kosovo u sastavu srbije,pa makar srbi zivjeli na trecini teritorije Srbije...ili se po obicaju varam..vaca wrote:bolje i tri države nego trećina države.dallton wrote:meni se svidja pravo ta ideja jedno tri srpske drzave - uza srbija (dokle god je to sad, jer izgleda ne zna se granica), pa vojvodina koja bi mogla biti lijep dokaz da vidis eto i srbi mogu napraviti nesto civilizirano i multivitaminsko samo kad se odmaknu od beograda, i pc kao srpska drzava u bosni kao dokaz kakvi su srbi inace (ma znate vec, skloni klanju djece, silovanju, genocidima i to, sve standardno, to je njihova kultura, identitet, itd itd.)...
razmisli..da li je bolje cjelovita BIH sa nezadovoljnim secesinonistima na polovici njene teritorije koji demografski,moralno i strateski gube u stagnaciji drustva ili Srbija koja je izgubila trajno dio svoje drzave i dio koje su najvece drzave svijeta priznale kao medjunarodno priznatu drzavu....crnu kavicu popi pa se skontaj
ps. valjada se @dallton nece ljutiti sto mu kradem posao.
- zemomak
#6714 Re: Desavanja u Srbiji
ne znam bas jel adekvatno za ovu temu, al moro sam
MESIĆ: ZAŠTO SE TADIĆ LJUTI NA MENE - PA U TADIĆEVOJ SRBIJI RATNA ZLOČINKA SE DOČEKUJE KAO ORLEANKA
13:07 / 28.11.2009.
Iako svi u Srbiji tvrde da su za cjelovitu i jedinstvenu BiH, a svijet im vjeruje, "tamo se dočekuje ratna zločinka Biljana Plavšić kao Ivana Orleanska, šalju se avioni po nju i smišljaju funkciju kakvu treba dobiti u RS", upozorio je Mesić.
"A Dodik ne priznaje BiH. Kaže da ne priznaje ni glavni grad Sarajevo i da za njega BiH nije konstanta. Za njega je konstanta srpski entitet koji je nastao etničkim čišćenjem", upozorio je Mesić podsjetivši da je u tom entitetu živjelo 48 posto Hrvata i Bošnjaka, te da danas u RS od 220 tisuća Hrvata sada ima oko 10 tisuća.
Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić izjavio je u subotu da premijer Republike Srpske (RS) Milorad Dodik vodi jednaku razbijačku politiku, samo drugim sredstvima, onoj Slobodana Miloševića, politiku razbijanja BiH koja bi mogla dovesti do novih nestabilnosti i sukoba, a srbijansku politiku prema BiH nazvao je dvojbenom.
"Ja sam to od prvog dana tvrdio, da Dodik vodi istu politiku kao i Slobodan Milošević samo drugim sredstvima. A to je razbijačka politika koja može dovesti do novih nestabilnosti i sukoba kojima ne vidimo kraj", izjavio je Mesić novinarima u sklopu tradicionalne "Kave s građanima" u Uredu predsjednika.
Upitan hoće li u sklopu oproštajne turneje doći i do susreta sa srpskim predsjednikom Borisom Tadićem, budući da je Tadić navodno već tri puta odgodio susret s Mesićem zbog izjava o premijeru RS-a Dodiku, hrvatski je predsjednik rekao kako ne zna zašto se Tadić ljuti.
"Mislim da nema nijednog razloga da se Tadić ljuti na mene, ja sam rekao svoje mišljenje", rekao je Mesić ocijenivši da Srbija vodi "dvojbenu politiku".
Rekavši kako je Slobodan Milošević imao program da ratom proširi granice Srbije, "jedan imperijalni projekt koji je doživio totalni neuspjeh" zbog kojega je prouzročio prolijevanje mnogo krvi i brojne žrtve, Mesić je upozorio kako sada "imamo nešto što se događa s nekim drugim sredstvima".
Iako svi u Srbiji tvrde da su za cjelovitu i jedinstvenu BiH, a svijet im vjeruje, "tamo se dočekuje ratna zločinka Biljana Plavšić kao Ivana Orleanska, šalju se avioni po nju i smišljaju funkciju kakvu treba dobiti u RS", upozorio je Mesić.
"A Dodik ne priznaje BiH. Kaže da ne priznaje ni glavni grad Sarajevo i da za njega BiH nije konstanta. Za njega je konstanta srpski entitet koji je nastao etničkim čišćenjem", upozorio je Mesić podsjetivši da je u tom entitetu živjelo 48 posto Hrvata i Bošnjaka, te da danas u RS od 220 tisuća Hrvata sada ima oko 10 tisuća.
"Ako on (Dodik) ne priznaje BiH i kaže da će referendumom riješiti pitanje izlaska iz BiH, a priman je u Srbiji uz najveće počasti, to za mene znači dvojbenu politiku", ustvrdio je Mesić.
"S jedne si strane za BiH, a na drugoj podržavaš onoga koji razbija BiH na drugi način", dodao je i naglasio da je on to iznio javno, a da se neki koji misle jednako kao i on "to ne usude reći".
(Fena)
MESIĆ: ZAŠTO SE TADIĆ LJUTI NA MENE - PA U TADIĆEVOJ SRBIJI RATNA ZLOČINKA SE DOČEKUJE KAO ORLEANKA
Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić izjavio je u subotu da premijer Republike Srpske (RS) Milorad Dodik vodi jednaku razbijačku politiku, samo drugim sredstvima, onoj Slobodana Miloševića, politiku razbijanja BiH koja bi mogla dovesti do novih nestabilnosti i sukoba, a srbijansku politiku prema BiH nazvao je dvojbenom.
"Ja sam to od prvog dana tvrdio, da Dodik vodi istu politiku kao i Slobodan Milošević samo drugim sredstvima. A to je razbijačka politika koja može dovesti do novih nestabilnosti i sukoba kojima ne vidimo kraj", izjavio je Mesić novinarima u sklopu tradicionalne "Kave s građanima" u Uredu predsjednika.
Upitan hoće li u sklopu oproštajne turneje doći i do susreta sa srpskim predsjednikom Borisom Tadićem, budući da je Tadić navodno već tri puta odgodio susret s Mesićem zbog izjava o premijeru RS-a Dodiku, hrvatski je predsjednik rekao kako ne zna zašto se Tadić ljuti.
"Mislim da nema nijednog razloga da se Tadić ljuti na mene, ja sam rekao svoje mišljenje", rekao je Mesić ocijenivši da Srbija vodi "dvojbenu politiku".
Rekavši kako je Slobodan Milošević imao program da ratom proširi granice Srbije, "jedan imperijalni projekt koji je doživio totalni neuspjeh" zbog kojega je prouzročio prolijevanje mnogo krvi i brojne žrtve, Mesić je upozorio kako sada "imamo nešto što se događa s nekim drugim sredstvima".
"Ako on (Dodik) ne priznaje BiH i kaže da će referendumom riješiti pitanje izlaska iz BiH, a priman je u Srbiji uz najveće počasti, to za mene znači dvojbenu politiku", ustvrdio je Mesić.
"S jedne si strane za BiH, a na drugoj podržavaš onoga koji razbija BiH na drugi način", dodao je i naglasio da je on to iznio javno, a da se neki koji misle jednako kao i on "to ne usude reći".
(Fena)
Last edited by zemomak on 28/11/2009 17:08, edited 1 time in total.
- vaca
#6715 Re: Desavanja u Srbiji
jasno je meni da bi se ti čašćavao....kao i kolega ti...ali ja neću učestvovati u toj klinačkoj i primitivnoj igri. ali evo da ti odgovorim. za mene je ipak bolja srbija bez kosova, jer će tako ipak brže napredovati. vidimo primjer u liberalitaciji viznog režima...za srbiju, ne za kosovo. kosovska nezavisnost za mene nije upitna još od '99, bilo mi je jasno tada a trebalo je i drugima biti jasno šta se dešava. ali eto kosovarima ipak ne otvoriše granice iako ga priznaše najveće države svijeta.zavrzlama wrote:jest..samo sto bi ti vise voljela da je Kosovo u sastavu srbije,pa makar srbi zivjeli na trecini teritorije Srbije...ili se po obicaju varam..vaca wrote:bolje i tri države nego trećina države.dallton wrote:meni se svidja pravo ta ideja jedno tri srpske drzave - uza srbija (dokle god je to sad, jer izgleda ne zna se granica), pa vojvodina koja bi mogla biti lijep dokaz da vidis eto i srbi mogu napraviti nesto civilizirano i multivitaminsko samo kad se odmaknu od beograda, i pc kao srpska drzava u bosni kao dokaz kakvi su srbi inace (ma znate vec, skloni klanju djece, silovanju, genocidima i to, sve standardno, to je njihova kultura, identitet, itd itd.)...
to bi bila kao neka civilizacijska unutarsrpska ljestvica vojvodina-beograd-pc....![]()
razmisli..da li je bolje cjelovita BIH sa nezadovoljnim secesinonistima na polovici njene teritorije koji demografski,moralno i strateski gube u stagnaciji drustva ili Srbija koja je izgubila trajno dio svoje drzave i dio koje su najvece drzave svijeta priznale kao medjunarodno priznatu drzavu....crnu kavicu popi pa se skontaj...ako smo krenili sa kajlama da se bar castimo
ps. valjada se @dallton nece ljutiti sto mu kradem posao.
i nisam ja zlonamjerna naspram BiH, dapače. živim u sarajevu, a ti koliko vidim nemaš ovih kvakica....daleko si negdje...ili griješim?
- vaca
#6716 Re: Desavanja u Srbiji
pun nam je region 'ironije' koju pominješ gorštak...posebno naša zemlja...smijšno izgleda kada mi ironišemo a prema svim parametrima smo i dalje u začelju regiona. i ko se kome danas uopšte pravda??1gorstak wrote:Pa likuje se zbog ironije, Beograd je htio granicu kod Kavvovca i Kavvobaga, a ni Srbi Vojvodine evo ne mogu tolerisati beogradski diktat, pa od ideje o spajanju srpskih zemalja, imacemo (i) srpsku BiH, srpsku Vojvodinu i srpsku Srbiju. Ako Vojvodina stvarno krene putem nezavisnosti (a moguce je jer ne zeli da izdrzava Srbiju), bice smijesno pravdanje rata iz devedesetih izlaskom Hrvatske iz saveza sa Beogradom. Pa ako s Beogradom ne mogu Podgorica i Novi Sad, ko treba da moze....vaca wrote:ma to i ja razmišljam...i pokušavam da shvatim likovanje jednog dijela Bosanaca zbog eventualnog stvaranja još jedne srpske zemlje?ilija cvorovic wrote:U Vojvodini živi 77,2 posto Srba.
- Prpa.ba
#6717 Re: Desavanja u Srbiji
vaca wrote:i nisam ja zlonamjerna naspram BiH, dapače. živim u sarajevu, a ti koliko vidim nemaš ovih kvakica....daleko si negdje...ili griješim?
Otkrij nam, kako si bre izbegla lavove?
-
keep it real
#6718 Re: Desavanja u Srbiji
zemomak wrote: MESIĆ: ZAŠTO SE TADIĆ LJUTI NA MENE -
Mesić podsjetivši da je u tom entitetu živjelo 48 posto Hrvata i Bošnjaka, te da danas u RS od 220 tisuća Hrvata sada ima oko 10 tisuća.
koliko je ono srba zivjelo u hrvatskoj 1941 pa 1945 , 1991 pa 1995 i sad 2009 ?
mozda samo ja primjecujem trend ?
interesantno da mesic prica o razbijackoj politici , ocigledno ima iskustva (jugoslavija) . trenutno dijeli svoje znanje zapadno hercegovcima jer sta ce ? pare je uzimao od ustaskog lobija od australije do kanade sad mora raditi . nikako mi nije jasno kako bosnjaci nece da vide da bih hrvati rade po instrukcijama zagreba (covic i co) dok se zagreb pravi fin i posten .
tadic se sa pravom ljuti jer mesic svojim napadima ojacava srpsku desnicu . desnica da dodje na vlast napravila bi mesica pocasnim gradjaninom jer bi im ustedio brdo para i vremena za propagandu . zamislite srs samo naprave emisiju o mesicu na rts u , mesic o multietnickoj hrvatskoj onda ubace snimke oluje (izbjeglice , egzekucije srpskih civila itd ) mesic o polozaju hrvata u bih onda ubace broj srpskih poslanika u saboru , mesic o partizanima onda ubace snimke sa ustaskih govora , mesic sa ustaskih zborova onda ubace snimke jasenovca itd itd itd
prica jedno a radi drugo . kad je vec tako zainteresovan za bih sto ne oduzme putovnice bih hrvatima , sto ne napravi koncesije bih tvrtkama koje izvoze na hr trziste , sto ne umiri hercegovacku desnicu itd itd itd
samo slobodan milosevic ? mesic i njegov suradnik tudjman nisu imali nista sa tim ? spegelj je uvozio suncobrane i naocale prije rata ?
mesic je stvarno principjelan , dragan covic ne smije preci hrvatsku granicu .![]()
![]()
da upravo tako , mesic je sjedne strane za bih a na drugoj njegovi ljudi marljivo rade na razbijanju bih . treci entitet je razbijanje bih zao mi je onih koji to ne vide .
(Fena)
- vee-jay
#6719 Re: Desavanja u Srbiji
vojvodina, nit' sta pizeljkujem nit' me nesto interesuje, tako da na tu situaciju gledam potpuno objektivno kao gradjanin BiH. a to objektivno kod mene ovako: sto vise srbija ima posla u svojoj kuci, sve manje snage ima da se bavi mojom drzavom. sto manje srbije u mojoj drzavi to bolje po nama...
@vaco, kako mozes napisati da je srbiji bolje sto je izgubila kosovo, jer eto kao ekonomija napreduje. pa nit je ekonomija vaznija od dijela zemlje, nit srbija time dugorno nesto dobija time sto sada ima cisto jednonacionalnu drzavu. (nit je ovaj napredak prema eu srbija zasluzila, jer ipak znam da se srbiji samo pokusava udovoljiti nakon svih "gubitaka"... za koje je, mi znamo a EU je svejedno, sama kriva)...
-> moje misljenje o RSu je poznato na ovom forumu, ali isto tako isticem da je nasa drzava nezamisliva bez jednog od njenih naroda...
@vaco, kako mozes napisati da je srbiji bolje sto je izgubila kosovo, jer eto kao ekonomija napreduje. pa nit je ekonomija vaznija od dijela zemlje, nit srbija time dugorno nesto dobija time sto sada ima cisto jednonacionalnu drzavu. (nit je ovaj napredak prema eu srbija zasluzila, jer ipak znam da se srbiji samo pokusava udovoljiti nakon svih "gubitaka"... za koje je, mi znamo a EU je svejedno, sama kriva)...
-> moje misljenje o RSu je poznato na ovom forumu, ali isto tako isticem da je nasa drzava nezamisliva bez jednog od njenih naroda...
- vaca
#6720 Re: Desavanja u Srbiji
kako mogu? ti bogami ko da sam ga ja prodala/predala. već 10 godina je jasno da je kosovo nezavisno. ili tebi nije bilo jasno?vee-jay wrote:vojvodina, nit' sta pizeljkujem nit' me nesto interesuje, tako da na tu situaciju gledam potpuno objektivno kao gradjanin BiH. a to objektivno kod mene ovako: sto vise srbija ima posla u svojoj kuci, sve manje snage ima da se bavi mojom drzavom. sto manje srbije u mojoj drzavi to bolje po nama...
po meni su ljudi važniji od komada zemlje/teritorije. bilo koje i kolike...
i ne znam otkud ti informacija da je srbija sada cista jednonacionalna država?
-
keep it real
#6721 Re: Desavanja u Srbiji
vee-jay wrote:vojvodina, nit' sta pizeljkujem nit' me nesto interesuje, tako da na tu situaciju gledam potpuno objektivno kao gradjanin BiH. a to objektivno kod mene ovako: sto vise srbija ima posla u svojoj kuci, sve manje snage ima da se bavi mojom drzavom. sto manje srbije u mojoj drzavi to bolje po nama...
- ilija cvorovic
#6722 Re: Desavanja u Srbiji
Dakle i Vaca pripada onom dijelu kao i ja...
Postavio sam ovdje pitanje, ali nisam dobio odgovor - zašto mislite da svi Srbi imaju isti stav po pitanju Kosova? Obzirom da se trudite ostaviti utisak vajnih političkih experata, ovo ste morali znati.
Postavio sam ovdje pitanje, ali nisam dobio odgovor - zašto mislite da svi Srbi imaju isti stav po pitanju Kosova? Obzirom da se trudite ostaviti utisak vajnih političkih experata, ovo ste morali znati.
- BiH-x
#6723 Re: Desavanja u Srbiji
Prpa.ba wrote:vaca wrote:i nisam ja zlonamjerna naspram BiH, dapače. živim u sarajevu, a ti koliko vidim nemaš ovih kvakica....daleko si negdje...ili griješim?
Otkrij nam, kako si bre izbegla lavove?
- kiky
#6724 Re: Desavanja u Srbiji
pa nisu ovdje neki experti al govore iz iskustva ...
a bosna ima iskustva sa srbijom i srbadijom ...
ni ti ni vaca niste biser srbijanske misli al ste tipični ...
u srbiji, na sreču, ima još pametnog i normalnog svijeta ...
- ilija cvorovic
#6725 Re: Desavanja u Srbiji
Od 7-8 miliona, navedi mi njih 10.kiky wrote:pa nisu ovdje neki experti al govore iz iskustva ...