Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Magarece_godine - WizzMerlin 2
lerdi - madtv jesmo jerani, al se nadam X... mada bi i dvica bila OK... samo zbog boje
riko-ga - srpanj 1
and - Splinter x
Admir_1984 - kurty ova tekma moze da odluci o nastavku... ako admir dobije, ja onda gotovo sigurno ispadam iz trke za prvu ligu... DERBI KOLA SIGURNO (bar ce jedan plavac da ima sanse za visi rank)
LongDong - Hantraga 1
lerdi - madtv jesmo jerani, al se nadam X... mada bi i dvica bila OK... samo zbog boje
riko-ga - srpanj 1
and - Splinter x
Admir_1984 - kurty ova tekma moze da odluci o nastavku... ako admir dobije, ja onda gotovo sigurno ispadam iz trke za prvu ligu... DERBI KOLA SIGURNO (bar ce jedan plavac da ima sanse za visi rank)
LongDong - Hantraga 1
riko-ga - srpanj 1
and - Splinter x
LongDong - Hantraga 1
Sta ba ovo rece
Vidiš moj Admire kako on tebe ubaci u isti koš
E hvala ti druže. Ja ovo tebi nikad ne bi rekao, al et nema veze
riko-ga - srpanj 1
and - Splinter x
LongDong - Hantraga 1
Sta ba ovo rece
moram malo...psiholski pritisak na tebe pocinjem vrsiti...
riko-ga - srpanj 1
and - Splinter x
LongDong - Hantraga 1
Sta ba ovo rece
Vidiš moj Admire kako on tebe ubaci u isti koš
E hvala ti druže. Ja ovo tebi nikad ne bi rekao, al et nema veze
Ma znas da se salim... Nema veze, ove godine ti slavis ulazak u prvu ligu, a ja titulu, znas vec na koju mislim, ustvari slavim duplu krunu... Bar da se ovdje radujes
Liga je baš vrhunska. Dosadašnji 2. i 3. hladno izgubili kući od ekipa koje se bore za opstanak (da li su tu čista posla?!), dok je vodeći tim izganjao nekako bod nakon 0:2. Šta više, imao priliku da u potpunosti preokrene. Vjerovatno su domaći, demoralisani dobrim rezultatima konkurenata izgubili na motivaciji u nastavku susreta. Navodno su šakama udarali po zidovima u svlačionici. Jaguar kasnim golom stiže danTea na tabeli. Također u borbi za opstanak. Nešto slično se desilo i na tekmi campa_xxx, gdje je aby pobjedom ostavio svog protivnika iza sebe. Ipak, oba su još uvijek u opasnoj zoni. U kojoj se nalazi i cyprus, uprkos pobjedi, i Lakat, usljed poraza. Napomenimo, to je Laktu bio prvi poraz kući, pa shodno tome više nema neporaženih timova kući/na strani. Van Basten se pobjedom napokon izvukao sa mjesta koja vode u niži rang, ali daleko je to još uvijek od sigurne luke. elSaik i Zwanziger se furaju na Romu, pa su kući popušili od nekakvih Holanđana i Kiprana. Jedinu ulogu favorita je opravdao Montoya pobjedom kod Lakta čime si je zadržao teoretske šanse da se domogne titule. Druge u klupskoj historiji. Na mjestima koja vode u Europu i nema naročite gužve vjerovatno kao posljedica činjenice da i nema mjesta za Europu, pošto su ovi klubovi ponosni na svoju domovinu pa i oni idu - nigdje. Suvereno, i pored ne baš tako suverene igre u ovom kolu, prvi je i dalje striker. Novajlija u društvu najbolji pokazuje da to društvo i nije baš najboljih.
Hoce li biti 20. kolo SA-X lige ovoga vikenda.Ako hoce treba se to postaviti jer neki nece biti tu za vikend a a neki ce ici mozda i u Petak poslije podne naput pa da ljudi mogu tipovati.
riko-ga wrote:Hoce li biti 20. kolo SA-X lige ovoga vikenda.Ako hoce treba se to postaviti jer neki nece biti tu za vikend a a neki ce ici mozda i u Petak poslije podne naput pa da ljudi mogu tipovati.
Upravu si. Apelujem na elSaika ili bilo koga drugog od gostiju da postave parove u toku dana. Hvala
S obzirom da elsaik nije postavio parove a mnogi sutra putuju, evo ja sam postavio parove. S obzirom da ne znam za ona pravila o zastupljenosti liga, stavio sam uglavnom ove velike timove. Nadam se da nece biti problema posto je vanredna siituacija.