Povorka ponosa u Sarajevu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
90minut

#6701 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by 90minut »

Ramzess Veliki wrote:
90minut wrote: Nisam znao znam poljak s kojim sam pricao i koji je bio u Sarajevu nije ništa spomenuo što opet ne znaci da se nije desilo.

Batine od policije u ovom svijetu se podrazumjevaju. :D

Inace nije problem napasti policajca, problem je što kao navijac nemaš gdje da se povučeš nakon toga ono kako god okreneš slijedi ti krivična prijava...Ili na tribini gdje te mogu suzbiti i privesti ili pri izlasku..Mnogi moji drugovi s tribine davno nekad su dobili par prijava kao i ja sam poslije toga si pametniji jer još jedna ili dvije i sljeduje ti zatvor 2 godine..Bilo je ganjanja 10tak drotova u Jablanici jedno 100 metara i pola sata poslije blokada i hajmo nasumicno i pritvor..

Zato vi kad vidite navijace koji ne pružaju otpor odma ti je na prvu to bi 5 titinih rastjeralo, a nemaš pojma cijelu pricu.
A nedo bog da spuste značke i kažu hajmo se krviti to bi tek komedija bila šta bi im se desilo.. :D
Specijalna je zeznuta ekipa, znam kakve su to masine jer sam bio reprezentativac dizac tegova nekad, i ne bih se smio potuci sa nekim iz specijalne. Udju dva specijalca u nasu salu i klade se ko ima jace trbusnjake, mi im stavimo kosu klupu a oni slazu plocu po plocu od 20 kila na prsa i rade ... i guraju serije iz poda sa 100 kilograma. :shock:
Kad na takvu fizicku spremnost dodas znanje borilackih vjestina, rukovanje naoruzanjem ... bolje bjezi ako zaista hoce da te zgazi.

Oni imaju takve naredbe da za pretjeranu upotrebu sile mogu izgubiti posao pa budite sretni sto stvarno ne spuste znacke. :lol:

Drugo su redari koji regulisu saobracaj, njihovo i nije da se tuku nego po sluzbenoj duznosti da se udalje i pozovu specijalnu.
Jedan moj jaran, inspektor, je uhvatio dva tipa kako mu pokusavaju ukrasti auto, zgrabio obadvojicu, a kako je jednom jace zavrnuo zglob ruke ovaj ga tuzio, dobio suspenziju i jedva sacuvao posao.
Da nije tih sankcija, vjeruj mi da biste u koloni dva po dva isli na utakmice sa cvijeticem u reveru, da oni tako hoce. :lol:

Jesu naravno ima tu mašine od momaka znam ih i ja par na ime i prezime momci u treningu imaj na umu da pricam da kad bi spustili značke da navijaca uvijek po pravilu ima više i igralo bi se po uličnim pravilima.A cim spustiš značku znaci da si civil i ne brani te država eh sad ti skontaj sam koliko ih ima tu spremnih da igraju po ulicnim pravilima? :D
Rugafet

#6702 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Rugafet »

broj dva wrote:
Rugafet wrote:Aj hop so da će današnji dan donijeti glas razuma i da će se ta lakrdija od šetnje zakonom zabraniti
Kojim zakonom i na osnovu čega ? U državi u kojoj nema sankcija za veličanje ratnih zločina(ca) ?
Zakonom jačeg :lol:
W0rM
Grijem se na: sunčevu energiju
Vozim: se po mahali

#6703 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by W0rM »

Sara03 wrote:
W0rM wrote:Btw da se vratim na temu, sto jedan napisa u komentaru ako radis pravu i civilizacijsku stvar sto te ovoliko policije mora cuvati?
Znači, kada se Žene u crnom okupe u Beogradu u znak podrške majkama Srebrenice ili protiv zločina u Palestini, a pri tome ih čuva kordon policije, ne rade pravu i civilizacijsku stvar?

Aham, pametnjakovići.
Pa sigurno ih ne cuva 1500 policajaca
славянин

#6704 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by славянин »

Uh jos sada placati ovih 1000 policajaca , ekstra. Dva policajca na svakog ucesnika parade - Jer kada parada bude tada ce se osloboditi lgbt osobe i onda ce smjeti biti lqbtq a prije nisu :D jer lgbt znaci hodati sa zastavom duginih boja :D
salik79

#6705 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by salik79 »

Rizvan wrote:....
Image
insomnia78

#6706 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by insomnia78 »

E al hamericki ambasador. A sta ces jadan kad hambasador ode kuci a tebi iz mracne ulice jalija vikne hoš guze hadžija?
Rizvan

#6707 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Rizvan »

salik79 wrote:Image
:thumbup:
salik79

#6708 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by salik79 »

Rizvan wrote:
salik79 wrote:Image
:thumbup:
Hoces li i ti ovako svoju djecu? Viva la tolerantia i to :thumbup:

insomnia78

#6709 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by insomnia78 »

Ovak’i ce razjebati Jevropu
Kikibombona

#6710 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Kikibombona »

Sara03 wrote:Super, nadošao si.

Znači, neće ni ovdje biti tradicija mahanje šarenim penisima, suprotno prethodnim tvrdnjama.
Tesko da ce on nadoci, poznat je po izvalama...

Ne znam da li doticnom smetaju ovi mladici sto plesu u haljinama, izvode razne koreografije itd.

Image

Uvazeni Zijad Ljakic kaze du dervisi koji se oblace kao zene gori od homoseksualaca jer kaljaju islam. A sta tek reci za Ajvatovicu, Mevlud i sl.
insomnia78

#6711 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by insomnia78 »

A jel bude kaka parada dervisa?
Idemedosumom

#6712 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Idemedosumom »

Uvaženi :lol:
Rugafet

#6713 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Rugafet »

Ja bi da se najkreativnije obučenom ponosnom hairliji organizuje put do Texasa npr i besplatni sedmodnevni boravak u nekom od tamošnjih zatvora. A valja li ova?
славянин

#6714 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by славянин »

insomnia78 wrote:Ovak’i ce razjebati Jevropu
Jos dodas one “izbjeglice ratne” iz pakistana bangladesa i slicno - vec je razje*ana.. doduse sam pao sam se ubio sto kazu :D
Last edited by славянин on 05/09/2019 19:05, edited 1 time in total.
salik79

#6715 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by salik79 »

salik79

#6716 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by salik79 »

Idemedosumom wrote:Uvaženi :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Jack Be Nimble

#6717 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Jack Be Nimble »

I u mom dzematu drag queen citale djeci. Bilo ovih koji su bili protiv, prijetilji nasiljem. Jaran isao da cita djeci pa smo se skupili da ga pratimo ako slucajno bude belaja. Uglavnom ovi sto su htjeli da biju bili u velikoj manjini pa se sami povukli.
Kikibombona

#6718 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Kikibombona »

salik79 wrote:

Dr. Zijad Ljakic
OBRAZOVANJE 

Doktor nauka u oblasti fikha (islamskog prava)

– 2015. god. Islamski Univerzitet Imam Muhammed b. Saud, Rijad, Saudijska Arabija

– Naslov doktorske disertacije: “Nadoknada za štete povreda dionica na berzi“

Magistar u oblasti fikha i kadija

– 2008. god. Islamski Univerzitet Imam Muhammed b. Saud, Rijad, Saudijska Arabija

– Naslov magistarske disertacije: „Propisi vezani za fikhsko pravilo (Islam se uzdiže i ne uzdiže se iznad islama) u međuljudskim postupcima“

Fakultet islamskih znanosti

– 2001-2005. god. Fakultet šerijatskog prava, Islamski Univerzitet Imam Muhammed b. Saud, Rijad, Saudijska Arabija

Institut za arapski jezik

– 1998-2001. god. Institut za arapski jezik, Islamski Univerzitet Imam Muhammed b. Saud, Rijad, Saudijska Arabija

Islamska pedagoška akademija

– 1996-1999. god. Islamska pedagoška akademija, Zenica, Bosna i Hercegovina

Srednja geodetska škola

– 1986-1990. god. Srednja geodetska škola „Prof. Rizah Odžečkić“, Zavidovići, Bosna i Hercegovina
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#6719 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by plain vanilla »

Ne znam jel uvazeni, ali kako je danas oprao vjernike, mnogi ce ga se odreci :mrgreen:
salik79

#6720 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by salik79 »

Kikibombona wrote:
Sara03 wrote:Super, nadošao si.

Znači, neće ni ovdje biti tradicija mahanje šarenim penisima, suprotno prethodnim tvrdnjama.
Tesko da ce on nadoci, poznat je po izvalama...

Ne znam da li doticnom smetaju ovi mladici sto plesu u haljinama, izvode razne koreografije itd.

Image

Uvazeni Zijad Ljakic kaze du dervisi koji se oblace kao zene gori od homoseksualaca jer kaljaju islam. A sta tek reci za Ajvatovicu, Mevlud i sl.
Izjednacavati Rumija, ove frikove i Ljakica, moze samo i iskljucivo osoba tvog mentalnog sklopa. :-)

:lol: :lol:
insomnia78

#6721 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by insomnia78 »

славянин wrote:
insomnia78 wrote:Ovak’i ce razjebati Jevropu
Jos dodas one “izbjeglice ratne” iz pakistana bangladesa i slicno - vec je razje*ana.. doduse sam pao sam se ubio sto kazu :D
Pa ista je to agenda. Promotori pedera su obavezno i welcome refugees.
Image
To je ta raja. Ne bi minute medju njima opst’o. Arapcina bi mu glavu ko horozu odvrno
Kikibombona

#6722 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Kikibombona »

Ovo su nasi dervisi, vole haljine i vesele boje :-D

Image

Da neko ne pomisli pogresno, meni su skroz simpaticni. Volio bih da i oni paradiraju u ovim haljinama i plesu ulicama Sarajeva. Bila bi prava turisticka atrakcija.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#6723 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by plain vanilla »

Kikibombona wrote:Ovo su nasi dervisi, vole haljine i vesele boje :-D

Image

Da neko ne pomisli pogresno, meni su skroz simpaticni. Volio bih da i oni paradiraju u ovim haljinama i plesu ulicama Sarajeva. Bila bi prava turisticka atrakcija.
:mrgreen:
Neamo toliko policije
salik79

#6724 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by salik79 »

Kikibombona wrote:
salik79 wrote:

Dr. Zijad Ljakic
OBRAZOVANJE 

Doktor nauka u oblasti fikha (islamskog prava)

– 2015. god. Islamski Univerzitet Imam Muhammed b. Saud, Rijad, Saudijska Arabija

– Naslov doktorske disertacije: “Nadoknada za štete povreda dionica na berzi“

Magistar u oblasti fikha i kadija

– 2008. god. Islamski Univerzitet Imam Muhammed b. Saud, Rijad, Saudijska Arabija

– Naslov magistarske disertacije: „Propisi vezani za fikhsko pravilo (Islam se uzdiže i ne uzdiže se iznad islama) u međuljudskim postupcima“

Fakultet islamskih znanosti

– 2001-2005. god. Fakultet šerijatskog prava, Islamski Univerzitet Imam Muhammed b. Saud, Rijad, Saudijska Arabija

Institut za arapski jezik

– 1998-2001. god. Institut za arapski jezik, Islamski Univerzitet Imam Muhammed b. Saud, Rijad, Saudijska Arabija

Islamska pedagoška akademija

– 1996-1999. god. Islamska pedagoška akademija, Zenica, Bosna i Hercegovina

Srednja geodetska škola

– 1986-1990. god. Srednja geodetska škola „Prof. Rizah Odžečkić“, Zavidovići, Bosna i Hercegovina
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A_A_AKCIJA

#6725 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by A_A_AKCIJA »

E koji nepoznavalac bosanskih muslimana moraš biti da misliš da je Ljakić autoritet?

Čak, od selefija koje poznajem, manje od pola ga smatra autoritetom.

Inače, redovni komentator, onomad, na putu vjernika, gdje je uredno ohalalio sve užase ISIL-a, uključujući spaljivanje živih ljudi.
Locked