Ateizam vs. Religija

Rasprave o vjerskim temama.
Locked
Smrcak15

#6701 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Smrcak15 »

Ramzess Veliki wrote:
Smrcak15 wrote:
Ramzess Veliki wrote: Pitanjce ...
A sta ce zene dobiti kad dodju u dzennet? Huronju k.ronju ??? :lol: :lol: :lol:
Ili sporet I zoger ... :shock:
lijepe muskarce

po hadisu poslanika u dzennetu nema neozenjenih i neudatih.
Jel' isto njih 99 ??? :shock:
niti muskarac dobiva 99 zena niti zena dobiva toliko muskaraca.
Ramzess Veliki

#6702 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Ramzess Veliki »

Ako ce mi zenu tamburat 99 jebaca na onom svijetu onda cu je navracat da cini zijane. :novine:
Mišo_Kovač

#6703 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Mišo_Kovač »

Mašta nula bodova. Odeš u raj da budeš oženjen, vječno, do beskonačnosti. WOW. FUCK. THAT. SHIT...
Ramzess Veliki

#6704 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Ramzess Veliki »

medvjed23 wrote:
Ramzess Veliki wrote:
pa upravo se dzenetske zene opisuju da su lijepe i sexualno izazovne , lijepe zene nisu nepoznanica u Dzennetu :D
Mozda je suprotno. Da ja znam vise a ti manje, a mozda I suprotno, ali otici cemo u raspravljanje u kojem se ja ne nalazim. Ne zbog neznanja nego iz mog ubjedjenja da svako treba pronaci svoj vlastiti put. Ja ne mogu ubijediti tebe, a ti ne mozes ubijediti mene niti mi promijeniti misljenje, jer mi se misljenje bazira na vlastitom zivotnom iskustvu koje ti ne mozes prozivjeti, kao sto ni ja ne mogu prozivjeti tvoje.
ako nije tajna, kako si ti došao do panteizma (bog je sve što postoji)? koja iskustva su te gurnula u tom smjeru?
Jednom me umalo vukovi pojeli u sumi pa kad bih se toga sjetio pocnem razmisljati o svrsi vlastitog postojanja. Kad shvatis da ti je svrha mogla biti da si necija vecera pocnes traziti veci smisao svega, a posebno sebe samog.
Ramzess Veliki

#6705 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Ramzess Veliki »

Smrcak15 wrote: niti muskarac dobiva 99 zena niti zena dobiva toliko muskaraca.
Pa koliko nas zapadne?
Smrcak15

#6706 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Smrcak15 »

Ramzess Veliki wrote:Ako ce mi zenu tamburat 99 jebaca na onom svijetu onda cu je navracat da cini zijane. :novine:
po islamskom opisu, je da covjek i zena nastavljaju da zive Zajedno u Raju, uz otklanjanje sve negativnosti sa svojih licnosti, a uz to dobiju i mladost i ljepotu u raju.

znaci ako ti udjes u Raj i tvoja zena zasluzi Raj, Zajedno zivite, nema tu drugih muskaraca.
Idemedosumom

#6707 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Idemedosumom »

Nema potrebe za ljubomorom Ramo, nemoj je odvracat' od dobra :-D
shbc

#6708 Re: Ateizam vs. Religija

Post by shbc »

HardcoreMX wrote:
shbc wrote:
HardcoreMX wrote: pitanje ti nikako nije besmisleno, ali sto ne znaci da se sad moras pokvariti i nadoknadjivati sa besmislenim pitanjima...
Jasta nego besmisleno. To sto ti u svojoj glavi kontas da prosipas neke mudrosti je druga prica. Mozda prica cak i za nekoga strucnog po tim pitanjima.
mani se tog podvaljivanja...cuj ti spike, ti iz svoje glave znas sta ja kontam..doduse pocinjes davati odgovore na tvoje prvobitno pitanje...
Vidim ti pisanje. Dovoljno. Ipak se vodim opipljivim dokazima
Ramzess Veliki

#6709 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Ramzess Veliki »

Smrcak15 wrote:
Ramzess Veliki wrote:Ako ce mi zenu tamburat 99 jebaca na onom svijetu onda cu je navracat da cini zijane. :novine:
po islamskom opisu, je da covjek i zena nastavljaju da zive Zajedno u Raju, uz otklanjanje sve negativnosti sa svojih licnosti, a uz to dobiju i mladost i ljepotu u raju.

znaci ako ti udjes u Raj i tvoja zena zasluzi Raj, Zajedno zivite, nema tu drugih muskaraca.
Ja sam razveden a trenutno imam vise zena, ali ni jedna ne zasluzuje dzennet, sve ti je to od zla oca i gore matere. Mogu li gore traziti kakve zamjene?
beni-bu-man

#6710 Re: Ateizam vs. Religija

Post by beni-bu-man »

Smrcak15 wrote:

Imal drugih zena ?
shbc

#6711 Re: Ateizam vs. Religija

Post by shbc »

Meni samo nije jasno kako se odredjuje ta starost u raju? Recimo ja svoju majku zaista ne bih mogao gledati istim ocima da je vidim kao 20-godisnjakinju. Da mi je vrsnjakinja tamo.
Ramzess Veliki

#6712 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Ramzess Veliki »

Idemedosumom wrote:Nema potrebe za ljubomorom Ramo, nemoj je odvracat' od dobra :-D
Ko ce bolan istu j... cijelu vjecnost ???? I ona tebe trpit ??? :shock:

Los im marketing, los ... :novine:
Ramzess Veliki

#6713 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Ramzess Veliki »

beni-bu-man wrote:
Smrcak15 wrote:

Imal drugih zena ?
Jok. Ako budes dobar jebavaces samo jednu. Joj ti si dobar, vec mi te zao ... :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
Ramzess Veliki

#6714 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Ramzess Veliki »

Cini mi se da mi je jedan hodza vazio o sedam hurija ??? :?
shbc

#6715 Re: Ateizam vs. Religija

Post by shbc »

Ramzess Veliki wrote:Cini mi se da mi je jedan hodza vazio o sedam hurija ??? :?
Me'scini nije racun'o na monogamiste.

Koliko su ljudi naopaki ni bog nam ne moze udovoljiti :mrgreen:
beni-bu-man

#6716 Re: Ateizam vs. Religija

Post by beni-bu-man »

Ramzess Veliki wrote:Cini mi se da mi je jedan hodza vazio o sedam hurija ??? :?
pa to onda gangbang :izet:
Ramzess Veliki

#6717 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Ramzess Veliki »

beni-bu-man wrote:
Sta god da je zamisli da to radis uvijek i iznova cijelu vjecnost ...
Upravo mi sinu misao ... ako zaista postojimo cijelu vjecnost, hvala Stvoritelju sto nam brise pamcenje. :thumbup:
HardcoreMX

#6718 Re: Ateizam vs. Religija

Post by HardcoreMX »

shbc wrote:
HardcoreMX wrote:mani se tog podvaljivanja...cuj ti spike, ti iz svoje glave znas sta ja kontam..doduse pocinjes davati odgovore na tvoje prvobitno pitanje...
:roll: klasika malogradjanstine...zna se tko se vodi insinuacijama, etiketama etc...
beni-bu-man

#6719 Re: Ateizam vs. Religija

Post by beni-bu-man »

Ramzess Veliki wrote:
beni-bu-man wrote:
Sta god da je zamisli da to radis uvijek i iznova cijelu vjecnost ...
Upravo mi sinu misao ... ako zaista postojimo cijelu vjecnost, hvala Stvoritelju sto nam brise pamcenje. :thumbup:
Ma nisu oni to jos dobro prokontali, kao sto si reko "los im marketing"
shbc

#6720 Re: Ateizam vs. Religija

Post by shbc »

HardcoreMX wrote:
shbc wrote:
HardcoreMX wrote:mani se tog podvaljivanja...cuj ti spike, ti iz svoje glave znas sta ja kontam..doduse pocinjes davati odgovore na tvoje prvobitno pitanje...
:roll: klasika malogradjanstine...zna se tko se vodi insinuacijama, etiketama etc...
Rece on nakon "prejudiciranja" da cu ja nekome odmoci. Bravo :thumbup:
HardcoreMX

#6721 Re: Ateizam vs. Religija

Post by HardcoreMX »

shbc wrote: Rece on nakon "prejudiciranja" da cu ja nekome odmoci. Bravo :thumbup:
:roll: ako ne znas red je da pitas..jos sam dodatno naglasio znacenje pojma uzevsi u obzir da ne znas...dakle upravo odmazes...samo naprijed..
shbc

#6722 Re: Ateizam vs. Religija

Post by shbc »

HardcoreMX wrote:
shbc wrote: Rece on nakon "prejudiciranja" da cu ja nekome odmoci. Bravo :thumbup:
:roll: ako ne znas red je da pitas..jos sam dodatno naglasio znacenje pojma uzevsi u obzir da ne znas...dakle upravo odmazes...samo naprijed..
Jesi li to sam smislio? Vjerujem da si jako ponosan
MarlboroGold

#6723 Re: Ateizam vs. Religija

Post by MarlboroGold »

Smrcak15 wrote:

A drugih žena? Jesi li to ciljano preskočio navesti ili si zaboravio :D
Smrcak15

#6724 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Smrcak15 »

Ramzess Veliki wrote: Ja sam razveden a trenutno imam vise zena, ali ni jedna ne zasluzuje dzennet, sve ti je to od zla oca i gore matere. Mogu li gore traziti kakve zamjene?

Moze.
Smrcak15

#6725 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Smrcak15 »

shbc wrote:Meni samo nije jasno kako se odredjuje ta starost u raju? Recimo ja svoju majku zaista ne bih mogao gledati istim ocima da je vidim kao 20-godisnjakinju. Da mi je vrsnjakinja tamo.

Starost je svima u raju 33 godine...pa makar bio tvoj pra pra pra pra djed ili tvoj pra pra pra unuk.
Locked