niti muskarac dobiva 99 zena niti zena dobiva toliko muskaraca.Ramzess Veliki wrote:Jel' isto njih 99 ???Smrcak15 wrote:lijepe muskarceRamzess Veliki wrote: Pitanjce ...
A sta ce zene dobiti kad dodju u dzennet? Huronju k.ronju ???![]()
![]()
![]()
Ili sporet I zoger ...
po hadisu poslanika u dzennetu nema neozenjenih i neudatih.
Ateizam vs. Religija
- Smrcak15
#6701 Re: Ateizam vs. Religija
- Ramzess Veliki
#6702 Re: Ateizam vs. Religija
Ako ce mi zenu tamburat 99 jebaca na onom svijetu onda cu je navracat da cini zijane. 
- Mišo_Kovač
#6703 Re: Ateizam vs. Religija
Mašta nula bodova. Odeš u raj da budeš oženjen, vječno, do beskonačnosti. WOW. FUCK. THAT. SHIT...
- Ramzess Veliki
#6704 Re: Ateizam vs. Religija
Jednom me umalo vukovi pojeli u sumi pa kad bih se toga sjetio pocnem razmisljati o svrsi vlastitog postojanja. Kad shvatis da ti je svrha mogla biti da si necija vecera pocnes traziti veci smisao svega, a posebno sebe samog.medvjed23 wrote:ako nije tajna, kako si ti došao do panteizma (bog je sve što postoji)? koja iskustva su te gurnula u tom smjeru?Ramzess Veliki wrote:Mozda je suprotno. Da ja znam vise a ti manje, a mozda I suprotno, ali otici cemo u raspravljanje u kojem se ja ne nalazim. Ne zbog neznanja nego iz mog ubjedjenja da svako treba pronaci svoj vlastiti put. Ja ne mogu ubijediti tebe, a ti ne mozes ubijediti mene niti mi promijeniti misljenje, jer mi se misljenje bazira na vlastitom zivotnom iskustvu koje ti ne mozes prozivjeti, kao sto ni ja ne mogu prozivjeti tvoje.pa upravo se dzenetske zene opisuju da su lijepe i sexualno izazovne , lijepe zene nisu nepoznanica u Dzennetu
- Ramzess Veliki
#6705 Re: Ateizam vs. Religija
Pa koliko nas zapadne?Smrcak15 wrote: niti muskarac dobiva 99 zena niti zena dobiva toliko muskaraca.
- Smrcak15
#6706 Re: Ateizam vs. Religija
po islamskom opisu, je da covjek i zena nastavljaju da zive Zajedno u Raju, uz otklanjanje sve negativnosti sa svojih licnosti, a uz to dobiju i mladost i ljepotu u raju.Ramzess Veliki wrote:Ako ce mi zenu tamburat 99 jebaca na onom svijetu onda cu je navracat da cini zijane.
znaci ako ti udjes u Raj i tvoja zena zasluzi Raj, Zajedno zivite, nema tu drugih muskaraca.
- Idemedosumom
#6707 Re: Ateizam vs. Religija
Nema potrebe za ljubomorom Ramo, nemoj je odvracat' od dobra 
- shbc
#6708 Re: Ateizam vs. Religija
Vidim ti pisanje. Dovoljno. Ipak se vodim opipljivim dokazimaHardcoreMX wrote:mani se tog podvaljivanja...cuj ti spike, ti iz svoje glave znas sta ja kontam..doduse pocinjes davati odgovore na tvoje prvobitno pitanje...shbc wrote:Jasta nego besmisleno. To sto ti u svojoj glavi kontas da prosipas neke mudrosti je druga prica. Mozda prica cak i za nekoga strucnog po tim pitanjima.HardcoreMX wrote: pitanje ti nikako nije besmisleno, ali sto ne znaci da se sad moras pokvariti i nadoknadjivati sa besmislenim pitanjima...
- Ramzess Veliki
#6709 Re: Ateizam vs. Religija
Ja sam razveden a trenutno imam vise zena, ali ni jedna ne zasluzuje dzennet, sve ti je to od zla oca i gore matere. Mogu li gore traziti kakve zamjene?Smrcak15 wrote:po islamskom opisu, je da covjek i zena nastavljaju da zive Zajedno u Raju, uz otklanjanje sve negativnosti sa svojih licnosti, a uz to dobiju i mladost i ljepotu u raju.Ramzess Veliki wrote:Ako ce mi zenu tamburat 99 jebaca na onom svijetu onda cu je navracat da cini zijane.
znaci ako ti udjes u Raj i tvoja zena zasluzi Raj, Zajedno zivite, nema tu drugih muskaraca.
- beni-bu-man
#6710 Re: Ateizam vs. Religija
Imal drugih zena ?Smrcak15 wrote:po islamskom opisu, je da covjek i zena nastavljaju da zive Zajedno u Raju, uz otklanjanje sve negativnosti sa svojih licnosti, a uz to dobiju i mladost i ljepotu u raju.Ramzess Veliki wrote:Ako ce mi zenu tamburat 99 jebaca na onom svijetu onda cu je navracat da cini zijane.
- shbc
#6711 Re: Ateizam vs. Religija
Meni samo nije jasno kako se odredjuje ta starost u raju? Recimo ja svoju majku zaista ne bih mogao gledati istim ocima da je vidim kao 20-godisnjakinju. Da mi je vrsnjakinja tamo.
- Ramzess Veliki
#6712 Re: Ateizam vs. Religija
Ko ce bolan istu j... cijelu vjecnost ???? I ona tebe trpit ???Idemedosumom wrote:Nema potrebe za ljubomorom Ramo, nemoj je odvracat' od dobra
Los im marketing, los ...
- Ramzess Veliki
#6713 Re: Ateizam vs. Religija
Jok. Ako budes dobar jebavaces samo jednu. Joj ti si dobar, vec mi te zao ...beni-bu-man wrote:Imal drugih zena ?Smrcak15 wrote:po islamskom opisu, je da covjek i zena nastavljaju da zive Zajedno u Raju, uz otklanjanje sve negativnosti sa svojih licnosti, a uz to dobiju i mladost i ljepotu u raju.Ramzess Veliki wrote:Ako ce mi zenu tamburat 99 jebaca na onom svijetu onda cu je navracat da cini zijane.
- Ramzess Veliki
#6714 Re: Ateizam vs. Religija
Cini mi se da mi je jedan hodza vazio o sedam hurija ??? 
- shbc
#6715 Re: Ateizam vs. Religija
Me'scini nije racun'o na monogamiste.Ramzess Veliki wrote:Cini mi se da mi je jedan hodza vazio o sedam hurija ???
Koliko su ljudi naopaki ni bog nam ne moze udovoljiti
- beni-bu-man
#6716 Re: Ateizam vs. Religija
pa to onda gangbangRamzess Veliki wrote:Cini mi se da mi je jedan hodza vazio o sedam hurija ???
- Ramzess Veliki
#6717 Re: Ateizam vs. Religija
Sta god da je zamisli da to radis uvijek i iznova cijelu vjecnost ...beni-bu-man wrote:pa to onda gangbangRamzess Veliki wrote:Cini mi se da mi je jedan hodza vazio o sedam hurija ???
Upravo mi sinu misao ... ako zaista postojimo cijelu vjecnost, hvala Stvoritelju sto nam brise pamcenje.
- HardcoreMX
#6718 Re: Ateizam vs. Religija
shbc wrote:Vidim ti pisanje. Dovoljno. Ipak se vodim opipljivim dokazimaHardcoreMX wrote:mani se tog podvaljivanja...cuj ti spike, ti iz svoje glave znas sta ja kontam..doduse pocinjes davati odgovore na tvoje prvobitno pitanje...
- beni-bu-man
#6719 Re: Ateizam vs. Religija
Ma nisu oni to jos dobro prokontali, kao sto si reko "los im marketing"Ramzess Veliki wrote:Sta god da je zamisli da to radis uvijek i iznova cijelu vjecnost ...beni-bu-man wrote:pa to onda gangbangRamzess Veliki wrote:Cini mi se da mi je jedan hodza vazio o sedam hurija ???
Upravo mi sinu misao ... ako zaista postojimo cijelu vjecnost, hvala Stvoritelju sto nam brise pamcenje.
- shbc
#6720 Re: Ateizam vs. Religija
Rece on nakon "prejudiciranja" da cu ja nekome odmoci. BravoHardcoreMX wrote:shbc wrote:Vidim ti pisanje. Dovoljno. Ipak se vodim opipljivim dokazimaHardcoreMX wrote:mani se tog podvaljivanja...cuj ti spike, ti iz svoje glave znas sta ja kontam..doduse pocinjes davati odgovore na tvoje prvobitno pitanje...klasika malogradjanstine...zna se tko se vodi insinuacijama, etiketama etc...
- HardcoreMX
#6721 Re: Ateizam vs. Religija
shbc wrote: Rece on nakon "prejudiciranja" da cu ja nekome odmoci. Bravo
- shbc
#6722 Re: Ateizam vs. Religija
Jesi li to sam smislio? Vjerujem da si jako ponosanHardcoreMX wrote:shbc wrote: Rece on nakon "prejudiciranja" da cu ja nekome odmoci. Bravoako ne znas red je da pitas..jos sam dodatno naglasio znacenje pojma uzevsi u obzir da ne znas...dakle upravo odmazes...samo naprijed..
- MarlboroGold
#6723 Re: Ateizam vs. Religija
A drugih žena? Jesi li to ciljano preskočio navesti ili si zaboravioSmrcak15 wrote:po islamskom opisu, je da covjek i zena nastavljaju da zive Zajedno u Raju, uz otklanjanje sve negativnosti sa svojih licnosti, a uz to dobiju i mladost i ljepotu u raju.Ramzess Veliki wrote:Ako ce mi zenu tamburat 99 jebaca na onom svijetu onda cu je navracat da cini zijane.
- Smrcak15
#6724 Re: Ateizam vs. Religija
Ramzess Veliki wrote: Ja sam razveden a trenutno imam vise zena, ali ni jedna ne zasluzuje dzennet, sve ti je to od zla oca i gore matere. Mogu li gore traziti kakve zamjene?
Moze.
- Smrcak15
#6725 Re: Ateizam vs. Religija
shbc wrote:Meni samo nije jasno kako se odredjuje ta starost u raju? Recimo ja svoju majku zaista ne bih mogao gledati istim ocima da je vidim kao 20-godisnjakinju. Da mi je vrsnjakinja tamo.
Starost je svima u raju 33 godine...pa makar bio tvoj pra pra pra pra djed ili tvoj pra pra pra unuk.