hAZNADAR wrote:Connaisseur Karlin wrote:
ja jos nisam srela politicara koji slijedi moral i etiku
vi na ovoj temi ste milion puta ponovili njegovu izjavu o hvatanju zena za p, a to je upravo bio njegov cilj

ne znate se udaljiti od necega sto uopste nije vazno za americku politiku,
jer covjek ima zene koje rade sa njim u kabinetu
ma naravno da je stara skola, vodi debatu kao da je izronio iz 50tih godina
Titovo hvatanje zene za sisu i halapljivi pogledi ka Sofiji Lorens su postovani od muske publike

Ima zene koje rade u kabinetu,.. da nije mozda miss houskeeper medju njima?
Sta je sljedece - ne tuce zenu?
Ma stara skola nisi rekla zbog lafo retro 50 style - vec zato sto si time opravdala njegov ocit krkanluk. Na drugom mjestu vristis o muskom sovinizmu za mnogo manje.
Al tema nije o tebi i hvatanju za p.
Ne govorim o politicarima i njihovom postenju - vec o kriteriju u narodu medju glasacima.
Ljudi svjesno glasaju za krkana, rasistu, ksenofoba, lopova, sovinistu,.... znajuci sve to - jer cilj opravdava sredstvo. I dalje ne gotive mnogo toga kod izabranog - ali moze posluziti svrsi. I to je to. A ne tvoje stupidno shvatanje feminizma i tolerancije pa mislis pola Amerike takvo.
pa njegova zena radi najvazniji posao, ne birni

mnogi bi od vas imali njegouv zenu u krevetu
ima mnoge zene poslovne partnere, ne znam,sto je to neobicno
on jeste krkan i sirovina, i narvno da nije dzentlmen,ali on nije jedini predsjednik koji je takav
ljudi su glasali za ono sto im je ponnudjeno,a Klintonka je uprksala sa svojom tajnom korsponednicjiom i tako je stvorila nepovjerenje ,i ne razumijem ,kako se mogla kadnidirati ili osatai nekaznjena,to se niko ne pita
izbor glasanj je bio los, ali se preives hajke u meidjima dize u vezi Trampa jer je americki predjsenik logicno
oh, a, ne ne neee, ne volim da tolerisem,to je prisiljavanje

moja borba za zneska prava nemaju veze sa feminizmom kako ga ti dozivljavas, tj, ne hodam gola i ne vrsitim sa parolama, vec to radim znatno bolje i pametnije
ne razumijem,zasto si ovoliko opsjednut sa Trampom,kao i vecna va s, padate u histeriju