UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
NajdraziVodjaa

#6701 Re: UEFA Champions League

Post by NajdraziVodjaa »

Ali kad procitam komentare tipa drago mi je da Mourinhovska igra PSGa nije prosla :-) Pa ovi nisu ni M od toga, yebote Mourinho je na Camp Nou odbranio 2 gola prednosti sa igracem manje skoro citav mec protiv najjace Barcelone ikad. Ovo sto je PSG igrao ne zasluzuje ni da se spomene u istom recenicu sa Mourinhovskom igrom.
Better Man

#6702 Re: UEFA Champions League

Post by Better Man »

Da. Mrzi se Barcelona, jer ih sudije nenormalno guraju. Ovo večeras je bio poraz nogometa i pobjeda mafije. Sramota.
omar little

#6703 Re: UEFA Champions League

Post by omar little »

After the 85th minute:

Barcelona had 6 shots.
Barcelona scored 3 goals.
PSG completed 4 passes, 3 from kick off situations.

Paris Saint-Germain completed a mere one pass from open play in the final 10 minutes of their incredible Champions League Round of 16 loss to Barcelona.
groove

#6704 Re: UEFA Champions League

Post by groove »

veceras je fudbal prodao dusu djavolu.
megaman4

#6705 Re: UEFA Champions League

Post by megaman4 »

Better Man wrote:Da. Mrzi se Barcelona, jer ih sudije nenormalno guraju. Ovo večeras je bio poraz nogometa i pobjeda mafije. Sramota.
Pobjeda dolara, šejka, kladionica, lobista i sponzora a poraz nekadašnje igre zvane fudbal. 92 je umro fudbal. Ovo danas je igra bogatih.
Kemal Malovčić

#6706 Re: UEFA Champions League

Post by Kemal Malovčić »

groove wrote:veceras je fudbal prodao dusu djavolu.
SKANDALOZNO

ZONA SUMRAKA
omar little

#6707 Re: UEFA Champions League

Post by omar little »

fali vam vatikan
NajdraziVodjaa

#6708 Re: UEFA Champions League

Post by NajdraziVodjaa »

Barcelona je odvratan klub i mogao bi do sutra pisati o skandaloznim pogurancima iste u LP ali realno ovo apsolutno nije jedan od tih, ne mogu sudijske odluke amnestirati amatere iz PSGa. Imati 4-0 iz prve, gubiti 2 razlike sa golom u gostima 10 minuta do kraja i to sve prosuti :-) :-)
groove

#6709 Re: UEFA Champions League

Post by groove »

igraci parisa su se vec prije utakmice vidjeli u cetvrtfinalu i vec razmisljali o selfijima poslije utakmice.
jedino mi zao emerya kojeg su ovi luzeri veceras izdali. sa sevillom bi ovu utakmicu rutinski odradio.
Logovan

#6710 Re: UEFA Champions League

Post by Logovan »

jeza u ledja wrote:@ Logovan, ne kontam kako mozes diskutovati o prvom penalu? Pao pred njega i srusio ga. Kako nije penal ba? :-)

Ja spomenuh ranije, mozda ces se ti sjetiti neke nase (FKS) utakmice od mozda prosle, pretprosle sezone, Radovac pada i rusi nekoga, mescini van 16erca. Bila su dvojica protivnickih igraca, od jednog zapeo, drugom u putanju, bas sega bilo. Mozda je cak i u nasem napadu. Znam da je bilo pred Sjeverom AFH. U stvari sad ne znam ni je li bio sviran prekrsaj. Ne znam zasto se toga sjecam, mora da je pao gol nakon toga. :D

Drugi penal navucen, al jebiga, nije da nije bilo nikakvog osnova.

I ne razumijem ovako grube rijeci pojedinaca, par ljudi napisali nesto tipa "samo bolesnici se mogu radovati ovakvoj pobjedi Barcelone". :-) Stvarno ne razumijem cemu takve rijeci? Hej, ekipa nakon 0-4 uspjela stici. Tri gola od 87e minute. Pa zar nije tako nesto za slaviti? :-)

Ne moze se uopste porediti sa onom kradjom Ovreba.

I ne kontam uopste cemu tolika opcinjenost mrznjom prema Barceloni? Ja kad sam bio dijete svi su mrzili Real. :-? I zasto bi bas njima sudija navlacio?
Mislim razumijem Suarez, Neymar, Busquets, strasne pizde od igraca, i generalno su u Barci padavicari, ali to je cesto tako s igracima koji vole peljat loptu...ali ovako ko klub ne kontam cemu tolika mrznja?

Ma sega.
Ja ne znam ko da je u pitanju, za svaki ovakav comeback bi se radovao. Liverpool, Milan, Man Utd svojevremeno, nebitno.

Al eto ima nas svakakvih. :zoka:
Pa eto nije penal, iskusni padavičar Neymar je toliko dobro usavršio glumu pa je ispalo kao penal. Eto imaš dva klipa.

Navučen je drugi i to dobro. Suarez je to lijepo odglumio. Veliki je to glumac. Rođena mater mu ne bi ono svirala.

Ona krađa Ovreba je stvarno bila vrhunska. Još je ono bilo polufinale, revanš, prva utakmica završila 0:0. A ova sad osmina finala, revanš, prva utakmica završila porazom za Katalonce, navukao se prolaz i pored visokog poraza. Haman isti klinac.

Čuj zašto bi baš njima sudija navlačio. :-) Pa veliki klub, a njima se uvijek pomaže, bez obzira u kakvoj situaciji bili, kao što smo vidjeli u ovom revanšu. Da je kojim slučajem u prvoj utakmici završilo većom razlikom za PSG, opet bi na scenu stupile sudije, pomagali bi, ali ovo je već šta bi bilo, kad bi bilo. :skoljka:

Jedno je kada se raduješ comebacku Liverpoola/Uniteda, a drugo je kada se raduješ ovakvom comebacku kada ti sudije pruže ogromnu pomoć.

p.s. Ne sjećam se te situacije sa Radovcem, ne znam koja utakmica.
LSD

#6711 Re: UEFA Champions League

Post by LSD »

https://video.twimg.com/amplify_video/8 ... HJQ-J4.mp4

Zadnjih 8 minuta ove historijske ludnice, uz komentatora ludog arapa i Neymara u glavnoj ulozi :mrgreen:

jbt, tek sad vidim šta je PSG sebi dopustio za tako kratko vrijeme :lol: :facepalm: nevjerovatno
prije toga su preko Di Marije i Cavanija imali dvije kontre, dva stroga zicera koji nisu zabili - da su zabili bar jedan to bilo Game Over...kazna za to je stigla na kraju :izet:
probook

#6712 Re: UEFA Champions League

Post by probook »

Srecom nisam imao vremena veceras da gledam ovu "kradju" (ne mogu nazvsti utakmicom).

Ko se god raduje prolasku i navija za ove "padavičare" nek se ubije. Pogledao sam ova dva penala - ni P od penala. Naravno rezija sudije sa standardjim padavičarima.

Kakva sramota, na kraju se i ne cudim sto godisnje pogledam max 10 utakmica, samo se nerviram bezveze.
megaman4

#6713 Re: UEFA Champions League

Post by megaman4 »

Logovan wrote:
jeza u ledja wrote:@ Logovan, ne kontam kako mozes diskutovati o prvom penalu? Pao pred njega i srusio ga. Kako nije penal ba? :-)

Ja spomenuh ranije, mozda ces se ti sjetiti neke nase (FKS) utakmice od mozda prosle, pretprosle sezone, Radovac pada i rusi nekoga, mescini van 16erca. Bila su dvojica protivnickih igraca, od jednog zapeo, drugom u putanju, bas sega bilo. Mozda je cak i u nasem napadu. Znam da je bilo pred Sjeverom AFH. U stvari sad ne znam ni je li bio sviran prekrsaj. Ne znam zasto se toga sjecam, mora da je pao gol nakon toga. :D

I ne razumijem ovako grube rijeci pojedinaca, par ljudi napisali nesto tipa "samo bolesnici se mogu radovati ovakvoj pobjedi Barcelone". :-) Stvarno ne razumijem cemu takve rijeci? Hej, ekipa nakon 0-4 uspjela stici. Tri gola od 87e minute. Pa zar nije tako nesto za slaviti? :-)

I ne kontam uopste cemu tolika opcinjenost mrznjom prema Barceloni? Ja kad sam bio dijete svi su mrzili Real. :-? I zasto bi bas njima sudija navlacio?
Mislim razumijem Suarez, Neymar, Busquets, strasne pizde od igraca, i generalno su u Barci padavicari, ali to je cesto tako s igracima koji vole peljat loptu...ali ovako ko klub ne kontam cemu tolika mrznja?

Ma sega.
Ja ne znam ko da je u pitanju, za svaki ovakav comeback bi se radovao. Liverpool, Milan, Man Utd svojevremeno, nebitno.

Pa eto nije penal, iskusni padavičar Neymar je toliko dobro usavršio glumu pa je ispalo kao penal. Eto imaš dva klipa.

Navučen je drugi i to dobro. Suarez je to lijepo odglumio. Veliki je to glumac. Rođena mater mu ne bi ono svirala.

Ona krađa Ovreba je stvarno bila vrhunska. Još je ono bilo polufinale, revanš, prva utakmica završila 0:0. A ova sad osmina finala, revanš, prva utakmica završila porazom za Katalonce, navukao se prolaz i pored visokog poraza. Haman isti klinac.

Čuj zašto bi baš njima sudija navlačio. :-) Pa veliki klub, a njima se uvijek pomaže, bez obzira u kakvoj situaciji bili, kao što smo vidjeli u ovom revanšu. Da je kojim slučajem u prvoj utakmici završilo većom razlikom za PSG, opet bi na scenu stupile sudije, pomagali bi, ali ovo je već šta bi bilo, kad bi bilo. :skoljka:

Jedno je kada se raduješ comebacku Liverpoola/Uniteda, a drugo je kada se raduješ ovakvom comebacku kada ti sudije pruže ogromnu pomoć.

Zato se nikada više neće desiti npr. Steaua 1986 ili Zvezda 1991. Barem ja necu docekati.

Fudbal će uništiti niko drugi nego novac i pohlepa za njim.
nKrkan

#6714 Re: UEFA Champions League

Post by nKrkan »

Ovaj poraz će psihički uništiti dvije generacije fudbalera PSG i nekoliko trenutnih mladih igrača PSG ovo ostavlja trajne posljedice na karijeru

ovo će tako ubiti Kurzawu,Markinjosa,Rabiota,Auriera možda i ovog Verattia ali on je žabar možda ne djeluje na njega,premazani su svačim.
cyprus

#6715 Re: UEFA Champions League

Post by cyprus »

Ja zaspo negdje oko 85. minute :-) :-) :lol:
megaman4

#6716 Re: UEFA Champions League

Post by megaman4 »

nKrkan wrote:Ovaj poraz će psihički uništiti dvije generacije fudbalera PSG i nekoliko trenutnih mladih igrača PSG ovo ostavlja trajne posljedice na karijeru

ovo će tako ubiti Kurzawu,Markinjosa,Rabiota,Auriera možda i ovog Verattia ali on je žabar možda ne djeluje na njega,premazani su svačim.
ma bolji njih briga bolan. bitno je da je gazda arap i da daje lovu. nema više poštovanja i ljubavi za klub kao nekada. :(
Logovan

#6717 Re: UEFA Champions League

Post by Logovan »

megaman4 wrote: Fudbal će uništiti niko drugi nego novac i pohlepa za njim.
Ma neka ga sada unište skroz kada su već krenuli tim putem. Neka završe što su počeli.
megaman4

#6718 Re: UEFA Champions League

Post by megaman4 »

Logovan wrote:
megaman4 wrote: Fudbal će uništiti niko drugi nego novac i pohlepa za njim.
Ma neka ga sada unište skroz kada su već krenuli tim putem. Neka završe što su počeli.
:thumbup:
groove

#6719 Re: UEFA Champions League

Post by groove »

ja prelazim na baseball.
jeza u ledja

#6720 Re: UEFA Champions League

Post by jeza u ledja »

Logovan wrote:

Ma sega.

Napisao si nesto tipa Neymar se spremio na dive (kod penala). Ne kontam, gledam i ja klip i ne kontam. :-) Pa mozda se spremio na koliziju sa igracem, ali i to se tesko razaznaje. Milisekunde su u pitanju.

Ah veliki klub. I PSG je pun ko brod. Sto njima ne navlace malo? Ha ja.
jeza u ledja

#6721 Re: UEFA Champions League

Post by jeza u ledja »

I samo jos nesto. Znam da sam pred pocetak "ukljucio" neku pogresnu kameru na FOX (jebiga ima i ta kerefeka :-) ) pa pred pocetak samo snima navijace. Ono krcato, to zastavice, neka koreografija ovo ono. Da se igra negdje drugo i to protiv nekog manje zvucnog imena (kao sto je Barca>PSG), nakon 4-0 u prvom krugu, znate kad bi se napunio stadion i onako orilo.
omar little

#6722 Re: UEFA Champions League

Post by omar little »

a zamisli onog baju sto je pet minuta prije kraja izaso, 3 1 gotova tekma, da izbjegnem saobracaj. sad si jede pamet :D
todd_smith

#6723 Re: UEFA Champions League

Post by todd_smith »

jesu sudije malo pogurale, ali jarane ne mozes primiti SEST golova i sjebati prednost od CETIRI gola jer te sudija zajebe

likovi prvih 60 minuta nisu izlazili iz svoje polovine terena, pa sudija je vise kontakta sa loptom imao nego Matuidi, Veratti i Draxler...

Definitivno najveci preokret od Istanbula u modernoj historiji fudbala sto se ja barem mogu sjetiti
bude

#6724 Re: UEFA Champions League

Post by bude »

kad stovaoci najveceg padavicara u istoriji fudbala pocnu analizirati barsine penale jbt :-)
jeza u ledja

#6725 Re: UEFA Champions League

Post by jeza u ledja »

Dobicu padavicu citajuci ovu temu. :D
Post Reply