Ma to mene boli kurac, neka se dogovaraju, neka dolazi ko god gdje hoce bas me briga...aewi wrote:Ovaj plenum i ostale slicne vragolije poput zahtjeva za nekakvim tehnokratskim vladama su totalno nebitne i beskorisne, te samo skrivaju i zamagljuju pravu istinu...
A to bi trebala biti rekonstrukcija dejtonskog sporazuma... Npr poruka Picule Ashton da bi to trebalo poceti "odmah!", posjete Davutoglua Sarajevu, stalna telefonska linija Vučića s Banja Lukom itd... Nista to nije slucajno, pogotovo jer se sve informacije objavljuju u 2 dana... Zamislite sta se tek desava iza zatvorenih vrata
Hocu da mi se ulice osposobe, da mi ne puca kanalizacija u ulici cim malo jaci pljusak opali, HOCU DA JEDNOM NAPRAVE KAKO TREBA ONAJ PRELAZ PREKO SINA KOD HOLIDEJA, BUBREZI MI ODOSE GODINAMA PRELAZECI TUDA!!!
Jebe mi se i za Dejton i za Vucica, hocu da mi bude laksa svakodnevnica. A ako nemaju love da to odrade molim lijepo, neka rezu od svojih plata i raznoraznih bonusa....i libo me tuki kako je u Tuzli, tamo ne zivim niti imam namjeru. Neka se svako bori za svoju mahalu...