On je izdajnik i niko ne moze da se identifikuje sa njim niti ce zbog identifikacije ljudi glasati za njega vec ce neki glasati zbog interesa a drugi zbog navike i zato sto misle da je SDP komunisticka partija.Styling wrote:Zeljko ni kao politicar ni kao osoba ni intelektualno nije Zlatku ni do koljena.lerdi wrote:E šta čovjek neće pročitati ovdje. Pa nit se smijat nit plakat. SDP koji je pogazio 99% stvari koje su propagirali pred izbore 2010. godine je normalna stranka, a DF koji propagira sve ono što i sam ZAVNOBIH (u koji se usput rečeno mnogi zaklinjaše i zaklinju) je desnica.![]()
Stvarno sam za to da svako iznese svoje mišljenje, ali u nekim slučajevima bi definitivno pravio iznimke. Ono što vam priznajem je da sam ostao šokiran i ako je to bila namjera svaka vam čast.![]()
Što se tiče Željka i njegovog nastupa za praznik samo ću reći ovo. Željko nikad neće imati ni približan javni nastup kao npr. Lagumdžija jer ovaj nije taj tip. Ipak načinom na koji komunicira će prije doprijeti do običnog čovjeka nego ovaj nadobudni ministar vanjski poslova. Jednostavno našem narodu i mentalitetom i manirima više paše jedan Željko nego Zlatko. Zato prestanite da u Željku tražite Zlatka jer to nikad nećete dobiti i hvala Bogu da je to tako.
Kako bi trebao izgledati ministar vanjskih poslova ako ti je Zlatko nadobudan? Kao poluobrazovani prodavac sa pijace. Mozda bi ti tada bio drazi jer bi se mogao lakse sa njim identifikovati. Ovako...Zlaja je van tvog dometa.
Demokratska fronta Željko Komšić
- Havatar
#6701 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6702 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
da bi imali normalnu državu moramo imati tradiciju u političkom procesu... a to su stranke s desetljećima godina tradicije
međutim u nas svaki šljam oće imati stranku kao što je recimo Stranka za Harisa
vidjet ćemo šta će stranka za hanku i želja donijeti novoga
međutim u nas svaki šljam oće imati stranku kao što je recimo Stranka za Harisa
vidjet ćemo šta će stranka za hanku i želja donijeti novoga
- lerdi
#6703 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Svaki izbori su dokaz da naš narod nije sazrio i da mu nije dogorilo do nokata. Vidjet ćemo iduće godine jer ovdje se više ne živi već preživljava,Basvod wrote:Svaki izbori su dokaz da moze gore.lerdi wrote:Kad čovjek čita pojedine komentare vidi i što smo u ovakvom stanju danas. Svi su najpametniji, jedino njihova politička opcija valja, svi drugi griješe i provaljuju se samo su oni ispravni. Ubi nas idolopoklonstvo. Sve i jedna od opcija koju propagirate je bila u vlasti od osamostaljenja i gdje smo? U ambisu gospodo i tonemo sve dublje. Broj milijardi duga je već dvocifren, broj nezaposlenih iz sata u sat raste, omladina odlazi i postajemo zemlja staraca, jedan penzioner je na teretu jednog radnika... Ovo sve je rezultat "rada" vaših idola koji glade muda po Poljinama i drugim egzotičnim destinacijama za koje običan čovjek možda negdje usput čuje dok sastavlja kraj sa krajem. I onda dođete i pljujete po nečemu što je ako ništa projekat koji pokušava promjeniti nešto. Bar se tako predstavlja. Jel nam to dobro pa ne treba da mislimo o promjenama? Jedno je sigurno. Gori od ovih trenutnih ne mogu biti i koja god promjena da se desi iduće godie ili ćemo ići gore ili ostati dole na istom mjestu. Niže od ovoga ne može iako postoji šansa da me ovi trenutni u narednih godinu dana razuvjere.
Zeljko je los, izuzetno los, nepismen, ekstreman, nagao, neradnik... al uvjeren sam da i on moze biti gori. Pametan covjek u BiH se ne bavi politikom.
Svako ima pravo na svoje mišljenje i ni najmanje ti to neću osporiti, ali jako je glupo reći za predsjedavajučeg predsjedništava da je nepismen. Da u pojedinim situacijama nije elokventan i da je nagao to se mogu donekle složiti, da je neradnik isto tako ne stoji jer ni ti kao ni ja ne znaš šta i koliko isti radi. Ustvari tebi smeta što on otvoreno govori da je bio na pravoj strani i pucao po onim koji evo već 20 i više godina razvaljuju ovu državu. To je bila njegova obaveza i ne znam što bi se čovjek toga stidio. Doduše kako je krenulo nečeš uskoro ni smjeti reći da si bio u ARBiH. Gdje češ veće bruke.
- lerdi
#6704 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I još za ovo: "Pametan covjek u BiH se ne bavi politikom."
U BiH se pametni bave politikom ali za lični interes. U BiH ima jako malo pametnih i poštenih političara, a i narod nema puno simpatija za mnoge od njih. Narodu su draži Dodik, Bakir, Fahroo i kompanija koji prodaju maglu gdje stignu.
U BiH se pametni bave politikom ali za lični interes. U BiH ima jako malo pametnih i poštenih političara, a i narod nema puno simpatija za mnoge od njih. Narodu su draži Dodik, Bakir, Fahroo i kompanija koji prodaju maglu gdje stignu.
- Truba
#6705 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ne ulazi u politiku i kuhinju jer će ti se zgaditi
razlika između ljevice i desnice je što jedni kradu lijevom a drugi desnom rukom
to su moji stavovi o našim političarima
međutim postoje brojne funkcije gdje se ne može i nema se krasti... zbog tih mjesta želim određene stranke na vlasti a ne neke druge
inače npr
ako neko misli da sabina čudić iz NS želi krasti onda fakat nemamo nade
razlika između ljevice i desnice je što jedni kradu lijevom a drugi desnom rukom
to su moji stavovi o našim političarima
međutim postoje brojne funkcije gdje se ne može i nema se krasti... zbog tih mjesta želim određene stranke na vlasti a ne neke druge
inače npr
- Banksy
#6706 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
''Krasti'' ne, ali pogodovati sebi i bližnjima kod izbora direktora institucija obrazovanja, nauke, kulture i umjetnosti, upravnim i nadzornim odborima, sitnim privatnim obrtima, itd, to da, sigurno. Što mu ga na koncu opet dođe na isto.Black swan wrote: inače npr
- Truba
#6707 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
osoba koja je postigla u akademskim krugovima sve što je mogla i koja se ostvarila kao osoba
u politici može biti dobar pomak na bolje... može ali ne mora
istrošeni kadar SDPa koji ništa nije uspio u matičnoj stranci neće od DFa napraviti ništa bolje garantovano
istrošeni kadar SDPa koji ništa nije uspio u matičnoj stranci neće od DFa napraviti ništa bolje garantovano
- ultima_palabra
#6708 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kao npr. prof.dr. Zlatko Lagumdžija?Black swan wrote:osoba koja je postigla u akademskim krugovima sve što je mogla i koja se ostvarila kao osoba
Ako ima bivših SDP-ovaca u DF-u, to je uglavnom neki niži stranački stalež koji ne može biti potrošen jer nije ni učestvovao u bilo čemu.
-
guruman
#6709 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Skoro da se slažem u cjelini,a posebno sa "nemožeš stranku graditi sa ljudima koji nisu upučeni u to".Da podsjetim na događaj koji se zbio čini mi se na vijeću ministara malo sam zaboravio, kada je prije otprilike jedne decenije,kada je Božo Matić kao novopostavljeni prvi čovjek,a i nadali smo se da će sve krenuti,na samom početku dočekan od jednog ispraznog nacionaliste iz RS sa poznatim tiradama i zahebavanjima koje dotičnima i odgovara i od čega i danas udobno žive,na grbači svog naroda rekao: "Vi gospodo sami nastavite,ja odoh u Dubrovnik".Black swan wrote:šefe ja vidim ko je prešao u DF iz SDPa... oni koji su mahali zastavama SDAMaystor wrote:Papagajsko ponavljanje jedne te iste priglupe rečenice, iz posta u post, pokazuje koji je tvoj domet.Black swan wrote: DF je ubleha sastavljena od ljudi koji su spušili u SDPu... barem ove što ja znam
pa sad love u mutnom
jedine normalne stranke u sarajevu su SDP i naša stranka sve ostalo lijevo je velika ubleha
-------------------
DF je ubleha kao i Stranka za Harisa Silajdžića
koriste ljude koji nisu ni za SDP ni za SDA
Što se tiče SDP-a, to je od oktobra naredne godine mrtva stranka, dobro si se sjetio Harisa Silajdžića, vi ćete proći još i gore. I to nije zbog DF-a, to je zbog vas samih, takvih kakvi jeste. Pokazali ste da može gore i od SDA.
Tvoj post nije vrijedan komentara, ali ovo pišem zbog laži koja je već postavljena ranije kao teza i od nekih drugih članova foruma, a to je da je DF sastavljena od bivših SDP članova. Ja nemam informaciju koliko je procenata sadašnjeg članstva ikada bilo u SDP-u, ali ono što znam je da u opštinskoj organizaciji DF-a koju najbolje poznajem niko od izabranog rukovodstva (predsjednik + članovi odbora) nikada nije bio u SDP-u. Takođe je minoran broj samih članova stranke koji su bili u SDP-u.
Treba reći i to da sama činjenica da je neko bio u SDPu ili SDA ne znači ništa loše. Prof. Rusmir Mahmutćehajić je bio u SDA, pa to ne umanjuje njegovu veličinu, Enes Karić je bio u stranci za BiH itd. Vaši pokušaji da diskreditujete čestite ljude su patetični, bolesni.![]()
![]()
![]()
prije 10 godina
karijeristi i ljudi koji samo gledaju svoj interes... zato su i mijenjali toliko stranaka
meni je dovoljno vidjeti slike DFa iz moje općine i odokativno procijeniti koliko je njihova članstva zapravo originalno njihovovrlo malo...ne možeš ti stranku graditi od ljudi koji nisu upućeni u to
to je jedan uzorak.... statističkim metodama se da zaključiti kako je to u svim općinama u državi
nije mudro slovo... ako mi neko da iznimku i pokaže kako ljudi u DFu nisu nikad nigdje bili članovi i simpatizeri neke druge stranke ja se ispričavam
također kad mi pokažete stranku koja nije, u "jednom monemtu" izdala 99% svojih planova i nacrta i ideja... također se ispričavam
prelasci iz stranke u stranku su dokaz o osobnom lutanju bespućima psihološko-materijalne nestabilnosti individue kao takve... isto ko mijenjanje seksualnih partnera pokazujuodređeni stupanj nezrelosti a bome ima i tu patologije od osobne materijalne koristi do pomodarstva...idu svi kupiti gaće crne boje pa ću i ja
dok u normalnim zemljama članstvo u jednoj stranci se prenosi s djeda na oca i sina... kod nas je to pitanje trenutka... i npr. svađe s kafekuharicom u centrali![]()
dok je fatima u SDPu ja tamo nogom neću kročiti
šta fali da SDP izgubi sljedeće izbore... kad će dobiti one za 2 godine... takvi su izbori meni ni iz džepa ni u džep
to je demokracija ilitiga vladavina naroda... narod izabere i tako bude
nadam se da će DF prijeći cenzusda ne kmečite
- Truba
#6710 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
mislio sam na binkicu iz NSultima_palabra wrote:Kao npr. prof.dr. Zlatko Lagumdžija?Black swan wrote:osoba koja je postigla u akademskim krugovima sve što je mogla i koja se ostvarila kao osoba
istrošeni kadar SDPa koji ništa nije uspio u matičnoj stranci neće od DFa napraviti ništa bolje garantovano![]()
Ako ima bivših SDP-ovaca u DF-u, to je uglavnom neki niži stranački stalež koji ne može biti potrošen jer nije ni učestvovao u bilo čemu.
ovaj kadar DF što ja znam niej zadovoljavajući... ali eto... možda bude nekih SDU procenata na sljedećim izborima
klasičan primjer je Hanka Vajzović... na faksu jača od dekana...istitucija sama za sebe
na faxu mi se činila da je antititosit i proalija
iznenadih se kad vidim da je na SDP listi
dadoh joj direkt glas
a ona sjeba kanton
nebitno
nisam ja njoj dao glas njego njoj u SDPu
ma pljuvat ću i nju i DF
- ultima_palabra
#6711 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nemam ništa protiv Sabine, ali ako je potpuno akademsko ostvarenje biti asistent na Ganićevom faksu, jebat ga onda...
Hanka jeste odron, ali je jedna od rijetkih poznatih tamo... mislim da treba više novajlija u politici, da nešto znaju u svojoj struci i da su neokaljani.
Hanka jeste odron, ali je jedna od rijetkih poznatih tamo... mislim da treba više novajlija u politici, da nešto znaju u svojoj struci i da su neokaljani.
- seln
#6712 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Od supaka otisao hrsuzima. A intervjuisao ga Samir Karic, profesionalna narikaca iz provincije.biske wrote:o ezdepeu najbolje govore njegovi bivši članovi. ovaj nije u deefu, nego je otišo u ezdea![]()
svejedno, ima štošta reći...
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/inte ... ele-od-sda
Nismo uradili ništa po ostalim pitanjima od onih pet politika. Kada vidite da su samo zaposleni savjetnici, funkcioneri, a ostala privreda u kolapsu, onda nema ništa od toga. Neshvatljivo je da u demokratiji odlučuje jedan čovjek. To je bilo i presudno da napustim SDP.
- seln
#6713 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ako to kaze apologet zlocina i velikosrpski telal Basvod, onda Zeljko ne moze biti los.Basvod wrote:Svaki izbori su dokaz da moze gore.lerdi wrote:Kad čovjek čita pojedine komentare vidi i što smo u ovakvom stanju danas. Svi su najpametniji, jedino njihova politička opcija valja, svi drugi griješe i provaljuju se samo su oni ispravni. Ubi nas idolopoklonstvo. Sve i jedna od opcija koju propagirate je bila u vlasti od osamostaljenja i gdje smo? U ambisu gospodo i tonemo sve dublje. Broj milijardi duga je već dvocifren, broj nezaposlenih iz sata u sat raste, omladina odlazi i postajemo zemlja staraca, jedan penzioner je na teretu jednog radnika... Ovo sve je rezultat "rada" vaših idola koji glade muda po Poljinama i drugim egzotičnim destinacijama za koje običan čovjek možda negdje usput čuje dok sastavlja kraj sa krajem. I onda dođete i pljujete po nečemu što je ako ništa projekat koji pokušava promjeniti nešto. Bar se tako predstavlja. Jel nam to dobro pa ne treba da mislimo o promjenama? Jedno je sigurno. Gori od ovih trenutnih ne mogu biti i koja god promjena da se desi iduće godie ili ćemo ići gore ili ostati dole na istom mjestu. Niže od ovoga ne može iako postoji šansa da me ovi trenutni u narednih godinu dana razuvjere.
Zeljko je los, izuzetno los, nepismen, ekstreman, nagao, neradnik... al uvjeren sam da i on moze biti gori. Pametan covjek u BiH se ne bavi politikom.
- biske
#6714 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
sve što si napisao stoji. međutim, namjerno sam izdvojio citirani/boldirani dio. balvan u oku ljubiteljima lika i djela zlOjinog...seln wrote:Od supaka otisao hrsuzima. A intervjuisao ga Samir Karic, profesionalna narikaca iz provincije.biske wrote:o ezdepeu najbolje govore njegovi bivši članovi. ovaj nije u deefu, nego je otišo u ezdea![]()
svejedno, ima štošta reći...
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/inte ... ele-od-sda
Nismo uradili ništa po ostalim pitanjima od onih pet politika. Kada vidite da su samo zaposleni savjetnici, funkcioneri, a ostala privreda u kolapsu, onda nema ništa od toga. Neshvatljivo je da u demokratiji odlučuje jedan čovjek. To je bilo i presudno da napustim SDP.
-
Hafis
#6715 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sve je moguće.seln wrote: Ako to kaze apologet zlocina i velikosrpski telal Basvod, onda Zeljko ne moze biti los.
Ali ŽK ovdje hvale i mnogi likovi za koje se slobodno može reći da su nacionalno ''preopterećeni'' (što je čak i blag izraz).
Tako da se i u njegov ''neekstremizam'' može sumnjati.
To je inače političar koji ima daleko najmanji najmanji radijus kretanja po državi, od svih političara u BiH. I to ne svojim izborom.
- biske
#6716 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
jebiga, nemaju svi vilu sa bazenom. neki žive u stančiću u neboderu...Hafis wrote:Sve je moguće.seln wrote: Ako to kaze apologet zlocina i velikosrpski telal Basvod, onda Zeljko ne moze biti los.
Ali ŽK ovdje hvale i mnogi likovi za koje se slobodno može reći da su nacionalno ''preopterećeni'' (što je čak i blag izraz).
To je inače političar koji ima daleko najmanji najmanji radijus kretanja po državi, od svih političara u BiH. I to ne svojim izborom.
-
Hafis
#6717 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa baš zbog toga što živi u stančiću, ne bi se trebao smirivati u kući.biske wrote:jebiga, nemaju svi vilu sa bazenom. neki žive u stančiću u neboderu...Hafis wrote:Sve je moguće.seln wrote: Ako to kaze apologet zlocina i velikosrpski telal Basvod, onda Zeljko ne moze biti los.
Elem, izgleda da me nisi shvatio: od svih naših političara definitivno najstatičniji. Od kako ga su vodali 2010. po predizbornim skupovima, nije nigdje više ni makao. Osim do Sutjeske da tradicionalno položi vjenac dedinim palim protivnicima. I nigdje više.
- Truba
#6718 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
dok živko će doć i na otvorenje garaže u posavskom selu
s pištoljem 
- Styling
#6719 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Prijatelju, svako ima pravo na svoje misljenje. Za mene je moje misljenje objektivno a za tebe subjektivno. Tvoje vidjenje stvari ne podrazumijeva da je to i stvarno stanje stvari. To je jednostavno tvoja percepcija. I reci nekome da je, subhanala, idolopoklonik jer napise dvije pozitivne o Zlatku je samo dokaz tvoje mrznje prema istom koja te zasljepljuje i ne daje ti prostor da objektivno sagledas stvari. Kad je SDP u pitanju, neki clanovi foruma stvarno imaju kratak fitilj i koriste kvalifikacije koje zaista ne prilice i vrlo su teske, sto prijeti da odvuce diskusiju na kolosjek licnog, sto ne treba dozvoliti.lerdi wrote:O tome ko je u čijem dometu ne bih baš polemisao. Zlatko je jedan jako inteligentan prodavač magle koji takvim kao ti šta god da kaže oni će mu vjerovati. Meni je iskreno to jadno, ali šta češ dok ima ovaca biće i vune. Tvoje idolopoklonstvo prema ministru/profesoru ublehašu prelazi granice simpatičnosti i počinje već da zabrinjava. Zlatko je samo čovjek i ništa više.Styling wrote: Zeljko ni kao politicar ni kao osoba ni intelektualno nije Zlatku ni do koljena.
Kako bi trebao izgledati ministar vanjskih poslova ako ti je Zlatko nadobudan? Kao poluobrazovani prodavac sa pijace. Mozda bi ti tada bio drazi jer bi se mogao lakse sa njim identifikovati. Ovako...Zlaja je van tvog dometa.
Dalje što se tiče toga kako bi trebao izgledati ministar vanjskih poslova. Iskreno ne mnogo od onog kako izgleda sadašnji ministar i mislim da mu ova pozicija jako odgovara. Onaj "pravi" bi ipak trebao imati puno više ljudskih kvaliteta nego ovaj sadašnji.
I kad smo već kod ljudskih kvaliteta da se vratim na usporedbu Željka i Zlatka. O intelektualnim sposobnostima bilo koga je jako bezobrazno pričati, ali o političkim i ljudskim možemo koliko hočeš. Željko tek treba da dokaže koliko u tom političkom pravcu može pružiti dok se ovaj drugi puno puta već dokazao na ovaj ili onaj način. E sad dolazimo do onih gore pomenutih i po meni najvažnijih ljudskih kvaliteta. Zlatko Lagumdžija kada su ljudske osobine Željku Komšiću nije ne do koljena već do članaka i to ne tvrdim ja već će ti to reći 9 od 10 ljudi u ovoj državi. To što ti dotičnog okivaš u zvijezde ne znači da nama Bog nije dao oči i mozak da možemo vidjeti i razlučiti neke stvari.
Ja nikoga ne okivam u zvijezde samo pisem kako jeste, jer je i pticama na grani jasno da je ZLATKO stvoio ZELJKA i da sam ne moze opstati jer ne zna kako i da ce se to vrlo skoro pokazati tacnim.
- It_is_a_Leclerc
#6720 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Black swan wrote:dok živko će doć i na otvorenje garaže u posavskom selus pištoljem
Nerado parafraziram Miloševićevce - Što je više objeda i laži, to nam je Komšić miliji i draži !
-
Hafis
#6721 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Odlična usporedba
To i jest obilježje populista i njihove prateće publike - ne slušaju glas razuma, a svaka kritika ih još više učvršćuje u uvjerenju da im je idol najbolji.
To i jest obilježje populista i njihove prateće publike - ne slušaju glas razuma, a svaka kritika ih još više učvršćuje u uvjerenju da im je idol najbolji.
-
oakville
#6722 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Srećom tu je HDZ BiH kao glas razuma, s 20 najuspješnijih godina iza sebe, tokom kojeg vremena se hrvatski narod u BiH razvio kao nikad ranije u historiji BiH.Hafis wrote:Odlična usporedba![]()
- harunn
#6723 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
SVAKA ČAST
- MuaDib
#6724 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Poštovani antimmobbing, nadam se da ti je ban istekao i da ćeš uskoro opet biti ovdje. Ušao sam u DF s jasnom namjerom da se uključim u pokret, koji za cilj ima promjene. Međutim, to je i ličilo na nešto, dok nisu došli unutarstanački izbori i psiho-devijantni ljudski resurs, tačnije Dorbinjska liga exSDP-a sa školom Damira Hadžića, u koaliciji sa propalim karjeristima iz SDA, SBiH, SBB i NS-a. Sa njima su unutarstranački izbori u Novom Gradu postali farsa, utemeljena na izbornom inžinjeringu, zloupotrebi privremenih položaja i drugim manipulativnim radnjama. Nažalost vrh stranke nije uvažio niti jedan argument prevarenog članstva, te je aminovao takvo ponašanje. Nek se zna da je DF izgubio podršku izborne baze u najmnogoljudnijoj općini, nek se zna je na desetine članova vratilo članske iskaznice, uključujući i moju malenkost. Vrlo lako možete doći do imena lopova, to su verifikovani članovi OO, prikazani na stranici stranke. Antimmobbing me upozorio na to i hvala mu. Nažalost u DF-u brzo su me razuvjerili da je riječ o novoj snazi, i da je proklamacija i stvarnost, ko nebo i zemlja. Nek im je sretna buduća kohabitacija sa SDA i SDU-izacija stranke.antimobbing wrote: Dobro, u potpunosti se slažem sa tobom da DF ima iskrene namjere biti poštena partija ali ovdje govorimo o činjenici da se je u DF prelio psiho-devijantni ljudski resurs iz drugih Stranaka, koji ljudi vrhu DF-a zajedno sa Željkom ne znaju kako da filtriraju i da izaberu najkvalitetnije ljude. Sve rade amaterski i oformili su neku komisiju u vrhu koja vrši odabir kadrova, a kojima to nije struka jer oblast ''ljudski resursi'' je naučna disciplina za koju se ljudi specijaliziraju. Ne može Komšić kao pravnik vršiti selekciju i obavljati, poslove iz oblasti ''Ljudskih resursa'' već to trebaju raditi eksperti iz par oblasti putem testova i germanskih standarda. DF sa ovakvim svojim amaterskim pristupom ne nudi ništa novo već samo ono što smo već vidjeli. Pored amaterizma u DF je prisutan i nedostatak miliona KM, tako da kada se sastanu ove dvije osobine u ''Strengths & Weaknesses'' analizi ispada da DF neće napraviti neki vidan rezultat, osim možda, ''čuda da se dese i Miljacka mostove odnese''. Razumiješ?
-
kox
#6725 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
@Muadib, da li bi mogao malo obrazložiti ovaj post. U mojoj opštini su unutarstranački izbori prošli bez problema i, koliko mi je poznato, bez žalbi onih koji nisu izabrani. Do kakvih manipulacija misliš da je došlo u Novom Gradu ?