BHTelecom All About
Moderator: Benq
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
#66951 Re: BHTelecom All About
Kakva je situacija sa ponudom mobitela u telekomu? Za koji god skoro pitam, odgovor je nema. Samsung uglavno.
- arnes_king
#66952 Re: BHTelecom All About
Vjerovatno moraju i ne moras pristati na slabiji/jeftiniji uredjaj. Najbolje ti je kontaktirati zaštitu potrošača pa pitati sta i kako mozes uciniti.Seherovac wrote:Nema tog uredjaja u prodaji vise, cak sta vise ovaj ova mi nude je jeftiniji cca 50-70 KM.
Ono sto sam hito pitati, mogu to ne prihvatiti? Mislim, moraju mi dati nekakav na kraju, ne mogu ostati bez telefona...?
-
sencobih
#66953 Re: BHTelecom All About
Mislim da BHT ne daje uređaj, nego ovlašteni servis . Meni se pokvario i nisu mogli popraviti i dobio sam nov , isti model doduše, u servisu, samo bez punjača kablova , nego u celofanu aparat. Agram servis je u pitanjuSeherovac wrote:Ima iko iskustva sa dobijanjem novog uredjaja uredjaja u BHT-u jer se stari nije mogao popraviti?
Uredjaj koji mi nude mi ne odgovara, a rekose mi kao da nemam izbora. Da ne zna ko ovdje kakve su mi opcije.
-
Seherovac
#66954 Re: BHTelecom All About
Nisam nikakve komunikacije vodio sa servisom, ave sa BHT
-
sencobih
#66955 Re: BHTelecom All About
Kako god, samo prema pravilima ako nemaju isti model,onda prvi naredni model.Seherovac wrote:Nisam nikakve komunikacije vodio sa servisom, ave sa BHT
- zateznistub
#66956 Re: BHTelecom All About
Sve je do servisa. Kako oni odere tako bude. U tom slučaju bht je samo skretnicaSeherovac wrote:Nisam nikakve komunikacije vodio sa servisom, ave sa BHT
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#66957 Re: BHTelecom All About
Sinoć novi update Moj BH Telecom aplikacije a tiče se nas prepaida. Ubacili su detaljan listing potrošnje(poziva, poruka, interneta) kao i opciju slanja dopune unutar aplikacije, i naravno listu svih poslatih dopuna. Ja je ostavio instaliranu jer sam predpostavio da će nekada u budućnosti ubaciti nešto i za prepaid pored opcije prikaza naj brojeva i stanja kredita, kad sinoć novi update.
- erotica
#66958 Re: BHTelecom All About
Koje pogodnosti su sa ovim naibrojevima u extra paketima ako neko zna, i daje li telekom kakav benefit da se pređe na e račun, znam da je prije bilo da kao 1KM umanje račun.
-
MrRango
#66959 Re: BHTelecom All About
Kako tačno funkcioniše bonus račun na Ultra, konkretnije me interesuje ako ultra broj prijavim u Moj Izbor grupu sa MojaTV Full paketom, na koji način trošim tih 5KM koje dolaze na bonus račun, negdje sam pročitao da sa računa prvo skida moju dopunu, pa tek onda ono što imaš na bonus računu; dalje da li opet moram "dopunjavati" račun, ili taj bonus produžava datum važenja ultra kredita.
Hvala unaprijed.
Hvala unaprijed.
-
smartXL
#66960 Re: BHTelecom All About
Taj iznos možeš trošiti samo unutar bht mreže, bonus vazi mjesec dana, gdje se automatski obnavlja ali ne sabira sa prethodnim (barem je tako bilo). Koliko znam, bonus uvijek ima prednost u trošenju, tako je barem kod svih ostalih operatera.
-
sole2mio
#66961 Re: BHTelecom All About
Da li se TV uredjaj moze kupiti na rate samo ako imas Moja Tv ?
-
kakaljin
#66962 Re: BHTelecom All About
Mozes na svaku pretplatu, i za ugovor imas popust na tu pretplatu, osim mobilnih pretplatasole2mio wrote:Da li se TV uredjaj moze kupiti na rate samo ako imas Moja Tv ?
-
sole2mio
#66963 Re: BHTelecom All About
kakaljin wrote:Mozes na svaku pretplatu, i za ugovor imas popust na tu pretplatu, osim mobilnih pretplatasole2mio wrote:Da li se TV uredjaj moze kupiti na rate samo ako imas Moja Tv ?
Znaci moze i na mobilnu pretplatu,
hvala, nisam znao.
-
Mehemed
#66964 Re: BHTelecom All About
I to je super, ja sam platio 5KM zamjenu iako sam je mijenjao prije manje od godine dana samo zbog 4G-a, a sada uz 5KM dopune bukvalno dobiješ zamjenu besplatno i još 5GB na 24h što je za mene kao flat(nešto više od 7GB potrošio za 5 dana kada sam aktivirao 20GB 5 dana uz maximalno deranje youtube-a). Kamo sreće da su to davali kada sam ja mijenjao karticu...aditon wrote:5 giga i 24hpuno je 24 h, optimalno bi bilo da daju 2-3 sata za ovih 5 giga...
Vjerovatno su naručili puno kartica a zamjene baš i ne idu toliko koliko su se nadali, pa su zbog toga dali ovu akciju.
- aditon
#66965 Re: BHTelecom All About
ma van svake pameti je da ti daju 5 giga na 24 sata...pa šta trebam sad dubiti na glavi da ih potrošim. Daj mi radije manje ali mi daj više vremena za potrošnju istih. Mislim da su rijetki oni kojima je 5 giga za 24 sata malo. A valjda ljudi žele 4g karticu radi sebe a ne radi 5 giga koje moraš potrošiti za 24 sata..
-
Mehemed
#66966 Re: BHTelecom All About
Poklonjenom konju se ne gleda u zube. Gdje piše da moraš potrošiti tih 5GB ? Ne moraš ti potrošiti ni MB što se toga tiče, nije uslov da se potroši. Samim tim što si dobio besplatnu zamjenu kartice(dok sam ja i mnogi drugi platili 5KM) je plus, kredit dopunjaješ i ovako i onako, tako da ti ne igra toliku ulogu što ga nećeš dopuniti na trafici već na drugi način.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#66967 Re: BHTelecom All About
Ja kako sam se prebacio na 4G, redovno na pola mjeseca potrosim 2GB brzog interneta. U poredjenju sa starim paketom, na kojem sam imao 1GB brzog i koji nikad nisam potrosio za mjesec, ovo mi bas nije jasno.... a koristenje, tj. navike ostale iste..?!
-
tabija
#66968 Re: BHTelecom All About
Jel ko dobivo ove tuzbe/presude iz telekoma?
Jos iz davne 2016 i studentskih dana sam im osto duzan nesto
Zovu iz kuce sad kazu dosla PRESUDA
ne pred tuzbu vec presuda hahha
Sad se sjetili
Jos iz davne 2016 i studentskih dana sam im osto duzan nesto
Zovu iz kuce sad kazu dosla PRESUDA
Sad se sjetili
- diablobih
#66969 Re: BHTelecom All About
YouTube odmah skonta da moze pokrenuti u vecoj kvaliteti. To je vecinom neki obrazac, video klipovi su u vecim kvalitetama i odmah vise trosi podataka.konektovan wrote:Ja kako sam se prebacio na 4G, redovno na pola mjeseca potrosim 2GB brzog interneta. U poredjenju sa starim paketom, na kojem sam imao 1GB brzog i koji nikad nisam potrosio za mjesec, ovo mi bas nije jasno.... a koristenje, tj. navike ostale iste..?!
- konektovan
#66970 Re: BHTelecom All About
Ja to gotovo i ne gledam, vjeruj mi. Rijetko da gledam youtube preko mobilne mreze. Danas sam samo probao preko 3G mreze par klipova, ide skroz glatko, nema zastajkivanja.....diablobih wrote:YouTube odmah skonta da moze pokrenuti u vecoj kvaliteti. To je vecinom neki obrazac, video klipovi su u vecim kvalitetama i odmah vise trosi podataka.konektovan wrote:Ja kako sam se prebacio na 4G, redovno na pola mjeseca potrosim 2GB brzog interneta. U poredjenju sa starim paketom, na kojem sam imao 1GB brzog i koji nikad nisam potrosio za mjesec, ovo mi bas nije jasno.... a koristenje, tj. navike ostale iste..?!
- diablobih
#66971 Re: BHTelecom All About
I 3G kada valja baci kvalitetu naprijed potrosikonektovan wrote:Ja to gotovo i ne gledam, vjeruj mi. Rijetko da gledam youtube preko mobilne mreze. Danas sam samo probao preko 3G mreze par klipova, ide skroz glatko, nema zastajkivanja.....diablobih wrote:YouTube odmah skonta da moze pokrenuti u vecoj kvaliteti. To je vecinom neki obrazac, video klipovi su u vecim kvalitetama i odmah vise trosi podataka.konektovan wrote:Ja kako sam se prebacio na 4G, redovno na pola mjeseca potrosim 2GB brzog interneta. U poredjenju sa starim paketom, na kojem sam imao 1GB brzog i koji nikad nisam potrosio za mjesec, ovo mi bas nije jasno.... a koristenje, tj. navike ostale iste..?!
- konektovan
#66972 Re: BHTelecom All About
Ma nije, na facebooku sam stopirao automatsko pokretanje klipova, ali u poredjenju sa periodom prije 4G, manje se trosilo poprilicno.....i ovo sad je bas primjetno vise. O potrosnji baterije da ne pricam.....diablobih wrote: I 3G kada valja baci kvalitetu naprijed potrosiKako god, nije samo YouTube izvor video klipova.
-
sencobih
#66973 Re: BHTelecom All About
jbg dobra brzina i sve što klikneš ono ga skine dok reče keks, i odoše gigekonektovan wrote:Ma nije, na facebooku sam stopirao automatsko pokretanje klipova, ali u poredjenju sa periodom prije 4G, manje se trosilo poprilicno.....i ovo sad je bas primjetno vise. O potrosnji baterije da ne pricam.....diablobih wrote: I 3G kada valja baci kvalitetu naprijed potrosiKako god, nije samo YouTube izvor video klipova.
-
sabanss
#66974 Re: BHTelecom All About
Facebook, Instagram, Linkedin - sve socijalne mreze sa embeded videom kao i sajtovi i portali.
-
prelivoda