Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Mali_Vuk

#66901 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

Svega.. cigara, debelih, tankih! :D
Mali_Vuk

#66902 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

Acid25 wrote:Ovako će to izgledati: :mrgreen:
U polutamnoj sobi sjede Džihad Džafer i lažni Željko, kada se iznenada na zidu pojavljuje Guardian. Uključuje se live sa Pala preko skajpa da prisustvuje prvom sastanku tzv. PBiH.
Dodik: Pomoz Bog braćo muslimani! *smije se*

Tišina od deset sekundi a onda lažni Željko progovara: Milorade znaš zašto smo se sastali danas?
Dodik: Ne znam!
Lažni Željko: Moramo potpisati ugovor sa IZ.
Dodik: Ništa ja ne moram.
Džihad Džafer: Ali Milorade da li bi...
Dodik: Neću bolan! Čuješ li ti mene? Halo Halo, mikrofon test.
Lažni Željko: Gospodine Milorade ovaj ugovor...
Dodik: Kakav ugovor? Ne zanima me nikakav ugovor.
Džihad Džafer: Možemo o tome kasnije, sada moramo razgovarati o NATO savezu.
Dodik: Ne moramo mi ništa razgovarati. Srpska je neutralna.
Džihad Džafer: Ali mi smo se obavezali da ćemo...
Dodik: Ništa se ja nisam obavezao... Ne seri.
Lažni Željko: Milorade jednoglasno su usvoje...
Dodik: Ništa me to ne zanima, mi ostajemo neutralini.
Lažni Željko: Ali Radmanović 2006. potpisao...
Dodik: Pišam mu se na potpis.
Džihad Džafer: Mi imamo obaveze prema NATO koje morate pošt...
Dodik: Ništa ja nemoram, meni su govorili da moram crkvu srušiti pa nisam.
Lažni Željko: Slušajte Milorade...
Dodik: Ništa ja ne moram slušati! Ovo je udar na Republiku Srpsku!
Džihad Džafer: Milorade ti si stvarno nemoguć!
*Lažni Željko se smije
Dodik: Ova država je nemoguća! I šta se ti kliberiš nelegitimni?
Džihad Džafer: Ja te molim da poštuješ institucije...
Dodik: Ja poštujem institucije RS-a.
Lažni Željko: Moraš poštovati institucije države inače...
DodiK: Ti ćeš meni govoriti šta ja moram! Ništa ja ne moram. Na kraju krajeva šta se ja tu imam sa vama raspravljati.
IGORE gasi ova govna i ponesi mi te listiće za referendum.
Sarkastično, ali to je to, u suštini. Neka igre otpočnu! :D
moa

#66903 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by moa »

GandalfSivi wrote:
Acid25 wrote:Ovako će to izgledati: :mrgreen:
U polutamnoj sobi sjede Džihad Džafer i lažni Željko, kada se iznenada na zidu pojavljuje Guardian. Uključuje se live sa Pala preko skajpa da prisustvuje prvom sastanku tzv. PBiH.
Dodik: Pomoz Bog braćo muslimani! *smije se*
Image
Tišina od deset sekundi a onda lažni Željko progovara: Milorade znaš zašto smo se sastali danas?
Dodik: Ne znam!
Lažni Željko: Moramo potpisati ugovor sa IZ.
Dodik: Ništa ja ne moram.
Džihad Džafer: Ali Milorade da li bi...
Dodik: Neću bolan! Čuješ li ti mene? Halo Halo, mikrofon test.
Lažni Željko: Gospodine Milorade ovaj ugovor...
Dodik: Kakav ugovor? Ne zanima me nikakav ugovor.
Džihad Džafer: Možemo o tome kasnije, sada moramo razgovarati o NATO savezu.
Dodik: Ne moramo mi ništa razgovarati. Srpska je neutralna.
Džihad Džafer: Ali mi smo se obavezali da ćemo...
Dodik: Ništa se ja nisam obavezao... Ne seri.
Lažni Željko: Milorade jednoglasno su usvoje...
Dodik: Ništa me to ne zanima, mi ostajemo neutralini.
Lažni Željko: Ali Radmanović 2006. potpisao...
Dodik: Pišam mu se na potpis.
Džihad Džafer: Mi imamo obaveze prema NATO koje morate pošt...
Dodik: Ništa ja nemoram, meni su govorili da moram crkvu srušiti pa nisam.
Lažni Željko: Slušajte Milorade...
Dodik: Ništa ja ne moram slušati! Ovo je udar na Republiku Srpsku!
Džihad Džafer: Milorade ti si stvarno nemoguć!
*Lažni Željko se smije
Dodik: Ova država je nemoguća! I šta se ti kliberiš nelegitimni?
Džihad Džafer: Ja te molim da poštuješ institucije...
Dodik: Ja poštujem institucije RS-a.
Lažni Željko: Moraš poštovati institucije države inače...
DodiK: Ti ćeš meni govoriti šta ja moram! Ništa ja ne moram. Na kraju krajeva šta se ja tu imam sa vama raspravljati.
IGORE gasi ova govna i ponesi mi te listiće za referendum.
Image
Od rijeci do rijeci tacno predvidjanje...

Hahaha svaka cast :) :thumbup:
vatrogasac

#66904 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Image
Papastadopulos

#66905 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Papastadopulos »

Peda Petrol wrote:U pres salu. Sem pres sale na samu zgradu Predsjedništva, pored zastave BiH. Naravno u kabinetu je svakako.
Time bi se i defakto pokazala politička zrelost za konsenzusom.
jesili ti care normalan
glockov kolac

#66906 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by glockov kolac »

Lug wrote:
daddy-kool wrote:Ovdje se neki zajebavaju, ali za prave Guardianove fanove situacija nije nimalo bezazlena. Iako bi jako volili vidjeti preCednika u Teheranu, sresti ga na ulici, rukovati se i zapjevati sa njim, mnogi zanemariju velike opasnosti ukoliko se Guardian prihvati takve uloge.

scenario 1: Džihadi Džafer i Komšo zovnu Guardiana tokom pauze za doručak da odu zajedno pojesti ćevape na čaršiji. U konstruktivnom duhu ali i da uživo vidi zastavu šumske na Sebilju, on i pristane. U ćevapima sihiri i Guardian počne bulazniti o tzv BiH i prenosu nadležnosti, potpisuje pristup u NATO!
scenario 2: Prilikom povratka sa čaršije, na prevaru uguraju Guardiana u slastičarnu Egipat, te uz unos enormnih količina ta'an 'alve, kadaifa, baklava što plivaju u agdi i sl, inkapacitiraju Guardiana. Isti ishod kao i u prethodnom slučaju.
scenario 3: Guardian prilikom šetnje ožedni i priđe uličnom prodavcu cjeđenih sokova, računajući da je to zdravo domaće voće, dobije napitak sa NATO drogom ...

Vidi se kuda ovo sve vodi. Sada je jasno zašto Guardian insistira na video linku, zastavi svugdje, kao i da pop dođe i osvešti predjedništvo tzv BiH. Ustvari dobro bi bilo da ima jednog popa stalno u pratnji koji bi osveštavao njegovu okolinu i tako ga čuvao od zlih uticaja. Ključno je i da Dževad dođe u preCednikovoj enturaži kako bi imao odmah na raspolaganju najsvježije obavještajne podatke o islamistima za koje je on stručnjak. Ne bi bilo loše ni da napravimo spisak posebno opasnih zamki koje bi mogle preCednika dočekati, to je najmanje što mi kao pravi fanovi možemo uraditi. Pa kada dođe dan bezbednosti, ... :D
samo jos fali i da na Ramu naleti ..gluho bilo! :run:
Istine radi, vlasnik slasticarnice Egipat je Dusan
155_mm

#66907 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

sta ka'e predcednik, da predsjednistvo donese odluku da plata bude 500 eurica. a poslije moze i 1000. posto ova druga dvojica nece na to pristati on ce ih optuziti za siromastvo svog naroda. i ogromna vecina njegovih biraca ce u to povjerovati.
155_mm

#66908 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

inace milorad ako do kraja mandata uspije negdje oko zgrade poredsjednistva da okaci svoju zastavicu to ce mu biti najveci uspijeh za taj mandat.

i zbog toga je onako pokisao proglasio pobedu.

inace poruka bosnjacima u er esu da se ovaj put ne mjesaju u izbore tj. da ne glasaju za ivanica nije slucajna. cilj je i bio da milorad bude izabran.

micko bez cirila nemoze ama bas nista osim glumiti dvorsku ludu u sarajevu. a vidimo svi po njegovim izjavama da je sa time i poceo.
Peda Petrol

#66909 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Peda Petrol »

Papastadopulos wrote:
Peda Petrol wrote:U pres salu. Sem pres sale na samu zgradu Predsjedništva, pored zastave BiH. Naravno u kabinetu je svakako.
jesili ti care normalan
U čemu je problem?
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#66910 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

GUARDIAN PREUZIMA TZV BiH U SVOJE RUKE I SPUŠTA TENZIJE U REGIONU! :mrgreen:

Komšić malo prenaglio u svađiImage

Aktuelni predsjednik Republike Srpske i novi srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da neće podržati moguću tužbu BIH protiv
Hrvatske Međunarodnom sudu za pravo mora zbog gradnje Pelješkog mosta, što su najavili njegove budući kolege u državnom vrhu Željko Komšić
i Šefik Džaferović.

"Mislim da to nije produktivno za BiH i neću to podržati :lol: :lol: :lol:
iako možda i imam neke razloge zbog opstrukcije Hrvatske u pogledu izgradnje mosta na Savi kod Gradiške", izjavio je Dodik u intervjuu za TV1.

Dodik je ponovio da je Komšić, koji je u Predsedništvo izabran kao hrvatski član "malo prenaglio" u svađama kako s Hrvatskom tako i sa Srbijom,
a to otežava mogućnost da novo Predsjedništvo BiH profunkcioniše kao partner državama regiona.

Image
Guardian-ključni faktor mira i stabilnosti u regionu!Image

"Komšić Hrvatskoj prijeti tužbom zbog Pelješkog mosta, a Srbiji da treba da prizna samoproglašeno Kosovo. Svakako da to umanjuje šansu za
bilo kakav politički proces na regionalnoj nivou", kazao je Dodik.

Dodik je rekao i da Komšić nije autentični predstavnik hrvatskih nacionalnih interesa u BiH, te da činjenica da hrvatske političke predstavnike izglasavaju Bošnjaci može biti opasna politička igra.

(Nezavisne novine)
Guardian će spasiti tzv BiH od ekstremiste Komšića i Džihadi Džafera!Jasno je da ova dvojica nemaju liderske i državničke predispozicije
i Guardian mora tu BiH spašavati jer je legalista i poštuje ustav,a njegova sama guardianska priroda čini da on brani sve što je ugroženo.

Nakon što uštroji ovu dvojicu i smiri tenzije,kreću inicijative o pokretanju investicionih ciklusa u toj BiH.Image
Matzan

#66911 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Matzan »

Ovi što ne vjeruju u Precjednikova obećanja za povećanje prosječne plate na 500 odnosno 1.000 Evra zaboravili su da je Mile još prije nekoloiko godina predlagao da Centralna Banka BiH stavi u opticaj onih 10-ak milijardi KM što bezveze skupljaju prašinu u nekakvoj izmišljenoj rezervi.
Uz to, mogla bi se koja milijarda i dodatno odštampati ... :oops: :D
General War

#66912 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by General War »

Peda Petrol wrote:
Papastadopulos wrote:
jesili ti care normalan
U čemu je problem?
Ma pusti ga, nesto lupa...ja sam da u duhu konsezusa da Zeljko umjesto Titine slike objesi preCednikovu u prirodnoj velicini i mjural boja na kosovu, a Dzaferovic da na cirilici od sada predstavlja logo svoje stranke, i umjesto one zeleno bijele kombinacije doda neke vedrije tonove...recimo crveno, plavo bijelu podlogu ;-)
General War

#66913 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by General War »

prljavi Hare wrote:GUARDIAN PREUZIMA TZV BiH U SVOJE RUKE I SPUŠTA TENZIJE U REGIONU! :mrgreen:

Komšić malo prenaglio u svađiImage

Aktuelni predsjednik Republike Srpske i novi srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da neće podržati moguću tužbu BIH protiv
Hrvatske Međunarodnom sudu za pravo mora zbog gradnje Pelješkog mosta, što su najavili njegove budući kolege u državnom vrhu Željko Komšić
i Šefik Džaferović.

"Mislim da to nije produktivno za BiH i neću to podržati :lol: :lol: :lol:
iako možda i imam neke razloge zbog opstrukcije Hrvatske u pogledu izgradnje mosta na Savi kod Gradiške", izjavio je Dodik u intervjuu za TV1.

Dodik je ponovio da je Komšić, koji je u Predsedništvo izabran kao hrvatski član "malo prenaglio" u svađama kako s Hrvatskom tako i sa Srbijom,
a to otežava mogućnost da novo Predsjedništvo BiH profunkcioniše kao partner državama regiona.

Image
Guardian-ključni faktor mira i stabilnosti u regionu!Image

"Komšić Hrvatskoj prijeti tužbom zbog Pelješkog mosta, a Srbiji da treba da prizna samoproglašeno Kosovo. Svakako da to umanjuje šansu za
bilo kakav politički proces na regionalnoj nivou", kazao je Dodik.

Dodik je rekao i da Komšić nije autentični predstavnik hrvatskih nacionalnih interesa u BiH, te da činjenica da hrvatske političke predstavnike izglasavaju Bošnjaci može biti opasna politička igra.

(Nezavisne novine)
Guardian će spasiti tzv BiH od ekstremiste Komšića i Džihadi Džafera!Jasno je da ova dvojica nemaju liderske i državničke predispozicije
i Guardian mora tu BiH spašavati jer je legalista i poštuje ustav,a njegova sama guardianska priroda čini da on brani sve što je ugroženo.

Nakon što uštroji ovu dvojicu i smiri tenzije,kreću inicijative o pokretanju investicionih ciklusa u toj BiH.Image
Treba se pripremit sad dolazak i izbjeglica sa Zapada, kako sa njima izaci na kraj sad kad nas je krenulo, ja sam vec rezervisao godisnji na Balearima, kad muniri more bit 4000Km, vala i nama moRe bit dovoljno trica...samo napred preCednice :tooo:
Tara the River

#66914 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tara the River »

Matzan wrote:Ovi što ne vjeruju u Precjednikova obećanja za povećanje prosječne plate na 500 odnosno 1.000 Evra zaboravili su da je Mile još prije nekoloiko godina predlagao da Centralna Banka BiH stavi u opticaj onih 10-ak milijardi KM što bezveze skupljaju prašinu u nekakvoj izmišljenoj rezervi.
Uz to, mogla bi se koja milijarda i dodatno odštampati ... :oops: :D

Upravo to je spominjao u onoj nedavnoj emisiji, da treba povecati prosjecnu platu (standardna mantra a la Vucic), a onda u sljedecoj recenici govori kako centralnu banku treba osloboditi uticaja stranaca. Namjerio da stampa novac, sto bi za nas bilo ekonomsko samoubistvo. :run:
Maraschino

#66915 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

pici wrote:joooojj sve muslimani oko njega :shock: uzas
Nema mu druge

Image

ufatit se mindera dok ima mjesta
Matzan

#66916 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Matzan »

Treba Precdjenik da nabije nogom u guzicu one strance iz CB BiH, da se ukine valutni odbor i da se njemu daju sva moguća ovlaštenja za štampanje para.
Garantujem da bi do kraja mandata svi građani BiH bili milioneri.
Za dva mandata i multimilijarderi. :izet:
vatrogasac

#66917 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Matzan wrote:Treba Precdjenik da nabije nogom u guzicu one strance iz CB BiH, da se ukine valutni odbor i da se njemu daju sva moguća ovlaštenja za štampanje para.
Garantujem da bi do kraja mandata svi građani BiH bili milioneri.
Za dva mandata i multimilijarderi. :izet:
Ovakve dvije pa na put oko svijeta.....ili da kupiš litru zejtina i dobiješ kusur kesicu praška za pecivo.

Image
Image
GandalfSivi

#66918 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GandalfSivi »

Papastadopulos wrote:
jesili ti care normalan
Jesi ti normalan :D Pedju ovdje uzimamo kao PreCjenikovog glasnogovornika, sta on kaze, to ti je k’o u uglju ako ne kamenu zapisano :-)
problemnatravunu

#66919 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

Image :lol:
KB9

#66920 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by KB9 »

natrpo vodja komsica, nece moc sjest na dupe bar jedno mjesec
Point.

#66921 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Point. »

Gdje to stric Dodo položio ekonomski, na prestižnom Univerzitetu u Srbcu. Štampaj ih care.
Peda Petrol

#66922 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Peda Petrol »

Brojne obaveze nisu dozvolile da odgovorim na neke konstrukcije i pitanja koja se odnose na ugovore sa vjerskim zajednicama.

Dakle kod potpisivanja ugovora sa SPC, Silajdžić i njegovi nisu glasali za isti. Tada bošnjački član Predsjedništva.
Identičan ugovor je ponuđen i IZ. Tadašnji član Predsjedništva iz reda srpskog naroda je jasno rekao da bi bilo dobro da se sporazum potpiše i sa IZ. Tadašnji predstavnici IZ-a bili su protiv takvog sporazuma sa BiH.
Sljedeća garnitura IZ-a je predložila niz vjerskih obreda i mjera koje bi bile dio sporazuma... samim time dajući primat IZ-u u BiH. I zbog toga hrvatski i srpski politički predstavnici ne žele biti dio sporazuma koji jednoj vjerskoj zajednici daje niz "pogodnosti" u odnosu na ostale. Odnosno da vjernici IZ budu privilegovaniji u odnosu na Hrišćane. Iz svega proističe da se IZ prilagođavaju i urbanistički planovi, sudske odluke, tumačenje vjerskih sloboda...

I zbog toga u ovoj formi sporazum nikada neće biti potpisan. Vjernici valjda trebaju imati identična prava. A istovremeno vjera ne bi trebala biti sastavni dio političke elite.
mO k3

#66923 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Peda Petrol wrote:Brojne obaveze nisu dozvolile da odgovorim na neke konstrukcije i pitanja koja se odnose na ugovore sa vjerskim zajednicama.

Dakle kod potpisivanja ugovora sa SPC, Silajdžić i njegovi nisu glasali za isti. Tada bošnjački član Predsjedništva.
Identičan ugovor je ponuđen i IZ. Tadašnji član Predsjedništva iz reda srpskog naroda je jasno rekao da bi bilo dobro da se sporazum potpiše i sa IZ. Tadašnji predstavnici IZ-a bili su protiv takvog sporazuma sa BiH.
Sljedeća garnitura IZ-a je predložila niz vjerskih obreda i mjera koje bi bile dio sporazuma... samim time dajući primat IZ-u u BiH. I zbog toga hrvatski i srpski politički predstavnici ne žele biti dio sporazuma koji jednoj vjerskoj zajednici daje niz "pogodnosti" u odnosu na ostale. Odnosno da vjernici IZ budu privilegovaniji u odnosu na Hrišćane. Iz svega proističe da se IZ prilagođavaju i urbanistički planovi, sudske odluke, tumačenje vjerskih sloboda...

I zbog toga u ovoj formi sporazum nikada neće biti potpisan. Vjernici valjda trebaju imati identična prava. A istovremeno vjera ne bi trebala biti sastavni dio političke elite.
:thumbup:
slazem se sa tim da sve tri religije imaju ista prava , ne smije ni jedna relgija ima vise previligija od drugih
moa

#66924 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by moa »

mO k3 wrote:
Peda Petrol wrote:Brojne obaveze nisu dozvolile da odgovorim na neke konstrukcije i pitanja koja se odnose na ugovore sa vjerskim zajednicama.

:thumbup:
slazem se sa tim da sve tri religije imaju ista prava , ne smije ni jedna relgija ima vise previligija od drugih
bosanska senzacija

#66925 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bosanska senzacija »

Treba ovakvog drzavnika dostojanstveno docekati u predsjednistvu.

Na pamet mi padaju ciganski trubaci i rakija dobrodoslice.
Locked