I opet ne smijes da priznas koga podrzavas za koga navijas? Jeli te strah ili sta je?Avetinho wrote:Slusaj ludjak. Nekoliko puta sam te pitao da citiras moj post o svojim fantazijama.Em2r wrote:Moguce da sam ja za terapije.Avetinho wrote:
Fakat si ludjak. Najtoplije ti predlazem terapiju.
Ali ja vas nekoliko ne razumijem sta ste ko ste, jeste li ljudi ili ptice. 3 godine pratim temu i isti ljudi navijaju za iste, stavljate linkove, slike, deratizirate, veselite se pogibiji sirijaca, prizeljkujete smrt asadu vojnicima oficirima, drske metle sve crno na bijelo.
A kad vas se konfrontira zbog tog navijanja odma se nalazite uvredjeni i povredjeni. Udara vam se na ljudskost postenje i moral??? Ko nisam ja to nikad mojne mene ...
Za savu znam da je lik u nekoj trecoj dimenziji covjek po sablonu pise, da ga pitas zasto danas kisa pada on ce opet pricat jordan usa rusija protiv milion puta slabijih.
Ali vi ostali....
Evo imas jos jednu priliku. Pusti se praznih prica, vi, oni, vehabije, kanibali itd. Nadji jedan moj post. Predvidjam ti kratku karijeru na ovom forumu jer su ti gotovo svi postovi prijavljeni administraciji zbog ksenofobije (ja nisam stigao prijaviti nijedan, neko me pretekao, a bas bih volio da sam to bio ja).
Kakogod, kad naucis normalno razgovarati, prijavi drugi nik, ako te ne ufate posto ces vjerovatno koristit isti IP, pa onda ucestvuj u diskusiji kao normalan covjek, a ne kao budala.
Sirija
- Em2r
#66901 Re: Sirija
-
Avetinho
#66902 Re: Sirija
Nepismenko, ne znas citati? Zar je tako tesko naci jedan post? Znas ono kad ja povremeno iskopam celin o krimskim plazama da pokazem kako je lik lazov? Eto nadji jedan moj, pa da svi prestanemo o ovome pricati.Em2r wrote:I opet ne smijes da priznas koga podrzavas za koga navijas? Jeli te strah ili sta je?Avetinho wrote:Slusaj ludjak. Nekoliko puta sam te pitao da citiras moj post o svojim fantazijama.Em2r wrote:
Moguce da sam ja za terapije.
Ali ja vas nekoliko ne razumijem sta ste ko ste, jeste li ljudi ili ptice. 3 godine pratim temu i isti ljudi navijaju za iste, stavljate linkove, slike, deratizirate, veselite se pogibiji sirijaca, prizeljkujete smrt asadu vojnicima oficirima, drske metle sve crno na bijelo.
A kad vas se konfrontira zbog tog navijanja odma se nalazite uvredjeni i povredjeni. Udara vam se na ljudskost postenje i moral??? Ko nisam ja to nikad mojne mene ...
Za savu znam da je lik u nekoj trecoj dimenziji covjek po sablonu pise, da ga pitas zasto danas kisa pada on ce opet pricat jordan usa rusija protiv milion puta slabijih.
Ali vi ostali....
Evo imas jos jednu priliku. Pusti se praznih prica, vi, oni, vehabije, kanibali itd. Nadji jedan moj post. Predvidjam ti kratku karijeru na ovom forumu jer su ti gotovo svi postovi prijavljeni administraciji zbog ksenofobije (ja nisam stigao prijaviti nijedan, neko me pretekao, a bas bih volio da sam to bio ja).
Kakogod, kad naucis normalno razgovarati, prijavi drugi nik, ako te ne ufate posto ces vjerovatno koristit isti IP, pa onda ucestvuj u diskusiji kao normalan covjek, a ne kao budala.
-
sarajevoxxxx
#66903 Re: Sirija
Danas je Izrael granatirao položaje Isila ( Šuhada al Yarmouk)insomnia78 wrote:Pa samo u zadnjih mjesec dana su ih dva puta zasuli artiljerijom ko odgovor na par granata ispaljenih sa sirijske stranenixon69 wrote:Po Hezbolahu da,ali po SAA,cisto sumnjam.insomnia78 wrote:Bilo je vise napada avionima, dronovima i artiljerijom po SAA a bgm i Hezbolahu
Mislim smijesna je ta matrica koga Izrael granatira mora da je dobar. To je arapski tačnije proizvod diktatorskih režima. Oni na taj način manipulišu masama.Možeš biti lopov i ubica ali ako si protiv Izraela sve ti je oprošteno. Ono najcrnje moguće manipuliranje masama. Izrael je omiljena tema svakog pravog arapskog diktatora.
Last edited by sarajevoxxxx on 25/10/2015 00:34, edited 1 time in total.
- Em2r
#66904 Re: Sirija
Pusti chelija jeli smijes ili ne smijes? Samo reci da si neutralan??Avetinho wrote:
Nepismenko, ne znas citati? Zar je tako tesko naci jedan post? Znas ono kad ja povremeno iskopam celin o krimskim plazama da pokazem kako je lik lazov? Eto nadji jedan moj, pa da svi prestanemo o ovome pricati.
-
Avetinho
#66905 Re: Sirija
Em2r wrote:Pusti chelija jeli smijes ili ne smijes? Samo reci da si neutralan??Avetinho wrote:
Nepismenko, ne znas citati? Zar je tako tesko naci jedan post? Znas ono kad ja povremeno iskopam celin o krimskim plazama da pokazem kako je lik lazov? Eto nadji jedan moj, pa da svi prestanemo o ovome pricati.
- Em2r
#66906 Re: Sirija
Dobro ne smijes.Avetinho wrote:Em2r wrote:Pusti chelija jeli smijes ili ne smijes? Samo reci da si neutralan??Avetinho wrote:
Evo ja cu trosit vrijeme listajuci tvoje sto bi cool reko bedastoce. Evo samo sto nisam.
- Challenger__
#66907 Re: Sirija
Trošiš vrijeme na pojavu koja se ne bi mogla registrovati na forum da se pri registraciji koristi najjednostavniji IQ test. Pusti kraju...Em2r wrote:Dobro ne smijes.
Evo ja cu trosit vrijeme listajuci tvoje sto bi cool reko bedastoce. Evo samo sto nisam.
- nixon69
#66908 Re: Sirija
Aymenn J Al-Tamimi @ajaltamimi 8m8 minutes agosarajevoxxxx wrote:Danas je Izrael granatirao položaje Isila ( Šuhada al Yarmouk)
Another resident of Jamla in Yarmouk Valley:no Israeli bombing in area: maneuvers only: Shuhada Yarmouk will soon release statement. #Syria
F1ea1337 @F1ea1337 19m19 minutes ago
@IvanSidorenko1 @michaelh992 Reports about Israeli pilot in Liwa Shuhada Yarmouk territory is false also.
Rami @RamiAlLolah 1h1 hour ago
All reports suggest #Israel|i troops crossed into #Syria|n territories are not true. No single source on the ground reported this until now
Ebo vas twitter samo lazu.
- Co0l
#66909 Re: Sirija
jao_situacije wrote:ma nemoj, ima li dokaza za toCo0l wrote:To sto pises za bagere bi imalo smisla da oni pri tome obnavljaju naselja,grade puteve,skole,bolnice,uredjuju parkove i slicno a ne da prave razne forifikacije na liniji razgranicenja.jao_situacije wrote:da se razumijemo ja ne branim asada valjda je to jasno, ali gađati bezveze at sistemom je van svake pameti
iskreno me strah da takve budale ne dobiju neke ozbiljnije sisteme faf
to je kao smišljeno za idiote opucaj i boli te kurac, najiskrenije se nadam da zapadne sile neće izgubiti kompas pa poslati takve sisteme ovim moronima
znači svaka mašina koja je uništena je pravila fortifikaciju
Jok,eto bavili su se hortikulturom na frontu.
Al' srozase temu ovim glupostima
-
Avetinho
#66910 Re: Sirija
Niko te ne pita ista da listas. Nadji jedan post.Em2r wrote:
Dobro ne smijes.
Ako mislis ovdje red zavoditi, bojim se da si zelen jos uvijek. Sumnjam da mozes ikom naredjivati da se izjasnjava po tvojoj volji. Mnogima prije tebe sam predlozio da otvore svoje blogove pa tamo red zavode po svojoj volji.
Cudim se da si ovoliko dugo potrajao na forumu, mora biti da se nesto desava u Sarajevu pa nema administratora na forumu. Sta ces, i oni su zivi ljudi.
- insomnia78
#66911 Re: Sirija
Al najjace je to spominjanje pilota, niko ne spominje avion il sta vecnixon69 wrote:Aymenn J Al-Tamimi @ajaltamimi 8m8 minutes agosarajevoxxxx wrote:Danas je Izrael granatirao položaje Isila ( Šuhada al Yarmouk)
Another resident of Jamla in Yarmouk Valley:no Israeli bombing in area: maneuvers only: Shuhada Yarmouk will soon release statement. #Syria
@IvanSidorenko1 @michaelh992 Reports about Israeli pilot in Liwa Shuhada Yarmouk territory is false also.
All reports suggest #Israel|i troops crossed into #Syria|n territories are not true. No single source on the ground reported this until now
Pilot bukvalno s neba pao
- Em2r
#66912 Re: Sirija
Avetinho wrote:Niko te ne pita ista da listas. Nadji jedan post.Em2r wrote:
Dobro ne smijes.
Ako mislis ovdje red zavoditi, bojim se da si zelen jos uvijek. Sumnjam da mozes ikom naredjivati da se izjasnjava po tvojoj volji. Mnogima prije tebe sam predlozio da otvore svoje blogove pa tamo red zavode po svojoj volji.
Cudim se da si ovoliko dugo potrajao na forumu, mora biti da se nesto desava u Sarajevu pa nema administratora na forumu. Sta ces, i oni su zivi ljudi.
Uredu je bolan. Nije zabranjeno smjeti ili ne smjeti. To je ono sto te definise i uzivaj. Il' si lav ili nisi. Ako ti administracija ne pomogne uvijek mozes zvati starijeg rodjaka jarana pa da se za tebe tuce.
-
Avetinho
#66913 Re: Sirija
Ovdje sam prestao citati. nazad u skolu dijete, preskocilo si casove.Em2r wrote:Avetinho wrote:Niko te ne pita ista da listas. Nadji jedan post.Em2r wrote:
Dobro ne smijes.
Uredu
- Em2r
#66914 Re: Sirija
Avetinho wrote:
Ovdje sam prestao citati. nazad u skolu dijete, preskocilo si casove.

:*
- dragma
- Vozim: Pješe
#66915 Re: Sirija
Griješiš @Em2r.Em2r wrote:Uzimajuci u obzir tvoju aktivnost ovdje i vise nego ociglednu pristrasnost jednoj strani mogu ti samo reci. LAZES!!cbrt wrote:Ajd ne seri, ja sam čak i pogledao video i utrba mi se prevrnulaEm2r wrote:
Avetinho, savo i cbrt senluce.
Cbrt-ova naklonjenost frakcijama koje se bore protiv SAA ne podrazumjeva da je naklonjen i ISIL-u.
Naprotiv.
Već ranije je u više navrata iznosio svoje mišljenje o njima.
I @avetinho takođe.
cbrt wrote:@sarajevoxxxxx slažem se da je onaj ko pređe na Asadovu stranu izdajnik (pa ma koji da je razlog) ali pasivizacija je ravna samoubistvu u ovom trenutku. Ti govoriš o ljudima koji bacaju sa spratova osumnjičene homoseksualce pred besnu rulju, koji kolju i siluju, prodaju u roblje, napadaju Kurde koji im nisu ništa skrivili niti su im pretnja, Jezide takođe...ubijaju vezane ljude bacačima raketa i ti takve ljude uzimaš za reč (kao eto oni tvrde jedno a opozicija drugo)...pa gde su rebeli činili i slično tome (bilo je i tu zla ali daleko od ovog kalibra)...ubijaju prethodno mučeći svoje ratnike jer su ih uhvatili s cigarom u ustima (jedan što je sekao glave je navodno završio tako)...Sun Tzu je lepo rekao "bitka se dobija u hramovima našim"...pogledaj kakvi su hramovi Asadovi i ISIS-ovi, kljanja i ubistva, strah, mržnja, pohlepa i oportunizam...nema tu pobede...od ubijanja su napravili spektakl i orgiju, do kraja život neću zaboraviti video sa živim spaljenim onim jordanskim pilotom...ljudi im nudili razmenu a ovi snimili holivudski spektakl (taj lik je nvodno poginuo što je to sve organizovao, nemaš pojma koliko mi je drago)...ISIS čini neprekidno zlo, pravi zlu krv koja će trajati decenijama, isto kao i Asad, njihov sabrat po zločinu...pa koliko su samo sirotih iračkih vojnika (zarobljenika) poubijali..pa onu decu kadete...to je kult smrti, ničeg dobrog tu nema...samo ih sa ustašama mogu porediti...da ne govorim kako je opozicija i pored takvog dvoglavog neprijatelja uspela ne samo da opstane nego i da se izbori i da zaređa pobedu za pobedom...meni je borba protiv Asada i borba protiv ISIS-a istog prioriteta...s tim da je Asad veće zlo jer je ukorenjen i ima i logike u njegovom manijakalnom sistemu (ono za zaštitu manjina)...evo ti upravo jedan primer http://www.basnews.com/en/news/2015/06/ ... e-exhumed/
- Em2r
#66916 Re: Sirija
Mozemo mi izmedju redova citati do prekosutra. Ali ocigledno je ko za koga navija. I neka navija svako ima to pravo. Ali kad vec napravis izbor stani iza njega.dragma wrote:
Griješiš @Em2r.
Cbrt-ova naklonjenost frakcijama koje se bore protiv SAA ne podrazumjeva da je naklonjen i ISIL-u.
Naprotiv.
Već ranije je u više navrata iznosio svoje mišljenje o njima.
I @avetinho takođe.
-
Avetinho
#66917 Re: Sirija
Em2r je trol. Njega ne zanima tema nego bi da zakuha a nema pojma o cemu se radi.
- jao_situacije
#66918 Re: Sirija
prošeto čoik do sirijeinsomnia78 wrote:Al najjace je to spominjanje pilota, niko ne spominje avion il sta vecnixon69 wrote:Aymenn J Al-Tamimi @ajaltamimi 8m8 minutes agosarajevoxxxx wrote:Danas je Izrael granatirao položaje Isila ( Šuhada al Yarmouk)
Pilot bukvalno s neba pao
- Em2r
#66919 Re: Sirija
Ti si licemjer.Avetinho wrote:Em2r je trol. Njega ne zanima tema nego bi da zakuha a nema pojma o cemu se radi.
- Kikibombona
#66920 Re: Sirija
Prije ce tebi pokucati SIPA na vrata jer podrzavas zvjerstva radikalnih islamistickih frakcija... nego ovima koji paradiraju sa zastavama Bobovcu...slobodna_teritorija wrote: nakon ogromnih masakara nad nedužnom sirijskom djecom od strane djecoubica i Asadovih poklonika, pravo je osvježenje vidjeti njihove govnarske face sa ustima punim pijeska !
Boze me oslobodi ovih ebu, ibn, bin patriJota!
- Challenger__
#66921 Re: Sirija
Patak...
... na koji front misliš?#Hezbollah and the Syrian government allies will soon open a new front against rebels in #Syira, "Zabadani" scenario won't be repeated
- insomnia78
#66922 Re: Sirija
Cuo da su Rusi docerali oTaj S200-300, kàe jeb' ti tojao_situacije wrote: prošeto čoik do sirije
Sad ga ovi traze da mu sude a svi misle da ga spasavaju
Asimetrija pa to ti je
Bjeli kralj, crni top
-
Avetinho
#66923 Re: Sirija
Slusaj. Prije nego pocnes frcati optuzbe i svoje sudove, predlazem ti da se dobro trave napases, i pure najedes, pa onda ucestvujes u diskusiji. Zelen si, i vec sam i ovako previse vremena na tebe potrosio. Ovako neces nigdje dospjeti jer ce ti administracija ukidati svaki nik, kolikogod se ti puta prijavljivao.Em2r wrote:Ti si licemjer.Avetinho wrote:Em2r je trol. Njega ne zanima tema nego bi da zakuha a nema pojma o cemu se radi.
Odmori majstore, citaj pazljivo sta ko pise i nemoj vrijedjati ljude onako odoka.
Stagod, mislim da ces uskoro biti banovan.
- jao_situacije
#66924 Re: Sirija
on je izvidnicainsomnia78 wrote:Cuo da su Rusi docerali oTaj S200-300, kàe jeb' ti tojao_situacije wrote: prošeto čoik do sirije
Sad ga ovi traze da mu sude a svi misle da ga spasavaju
Asimetrija pa to ti je
Bjeli kralj, crni top
sutra kreću avionima
- Klavikula
#66925 Re: Sirija
Avetinho dominator. gre'ota ga ne staviti na ignore.