Ne znam koliko ti znaci posto nisam iz Sarajeva sto se tice Telemacha nikad mi net zasteko nije ni sekundesemirsar wrote: Nego, sta kazu korisnici Telemach-a, steka li jos ili se net smirio? U menemi u havstor dos'o radnik TXTV, nijesam ga licno vidio, komso mi prico, tip obecava nebeske brzine neta da ti se smanta u gloovi, jbt ko da smo svi na bhtelekomu i ne znamo za bolje
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Rugafet
#66901 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- semirsar
#66902 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Boga mi, kad vidjehRugafet wrote:Ne znam koliko ti znaci posto nisam iz Sarajeva sto se tice Telemacha nikad mi net zasteko nije ni sekundesemirsar wrote: Nego, sta kazu korisnici Telemach-a, steka li jos ili se net smirio? U menemi u havstor dos'o radnik TXTV, nijesam ga licno vidio, komso mi prico, tip obecava nebeske brzine neta da ti se smanta u gloovi, jbt ko da smo svi na bhtelekomu i ne znamo za bolje
kako skace od huje jer mu zastopalo, i ovije mojeg komse u ulazu sto je ogugl' o na pad napona od 19h pa do oko ponocke... ki da me neko polio ladnom vodom, sjetih se odma' stono ja odoh od njihA - Rugafet
#66903 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A dobro, kod mene stvarno radi perfektno (kuc, kuc) ali eto i ako zasteka vidis rijesi se u rekordnom roku sto je jako bitno
- crnivrag
#66904 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Meni su obećali da uskoro dolazi proširenje kapaciteta mreže na Dobrinji, i neće dolaziti do zagušenja interneta u večernjim satima, tako da i sad kad ponekad dođe nije previše značajno, opadne mi za nekih 15-20 Mbps.semirsar wrote: Boga mi, kad vidjehkako skace od huje jer mu zastopalo, i ovije mojeg komse u ulazu sto je ogugl' o na pad napona od 19h pa do oko ponocke... ki da me neko polio ladnom vodom, sjetih se odma' stono ja odoh od njihA
- semirsar
#66905 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
paaaa.... znaci, jos jedno godinicu, dvije na LoL-i dok se to koliko toliko ustabilicrnivrag wrote:
Meni su obećali da uskoro dolazi proširenje kapaciteta mreže na Dobrinji, i neće dolaziti do zagušenja interneta u večernjim satima, tako da i sad kad ponekad dođe nije previše značajno, opadne mi za nekih 15-20 Mbps.
- MTV
#66906 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa kad bi ja pregovarao morali bi oni da mi platusemirsar wrote:pa imade, al se moras pojedinacno dogovarat i ispregovarat i to sa geodetskim metrom u ruci, pa nakraju koliko ti odrezeMTV wrote:I od njih (TXtv) ima brzi net
Svejedno, TXtv vise nije najbrzi
-
Stari kenjac
#66907 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nevidjeh da ima posebna tema HS kablovska. Danas mi dodje racun 19, 90 KM, a bio 18 do proslog mjeseca. kad su ih kupili ovi ...mahovci, bila je cijena 12 KM??? Inace ovu tv sam drzao samo zbog sport klubova. Ali po svoj prilici zahvalicu im se i poslati i PM i njih i sport klubove!
- semirsar
#66908 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ma imade tema hs-kablovska-t53519.html ali ti tamo niko ni ista ne egzistira kako t-mach poklopiStari kenjac wrote:Nevidjeh da ima posebna tema HS kablovska. Danas mi dodje racun 19, 90 KM, a bio 18 do proslog mjeseca. kad su ih kupili ovi ...mahovci, bila je cijena 12 KM??? Inace ovu tv sam drzao samo zbog sport klubova. Ali po svoj prilici zahvalicu im se i poslati i PM i njih i sport klubove!
- chakany
#66909 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
http://tvprofil.net/tvprogram/#!datum=2 ... -tv-comedy
Evo ga i malo detaljniji TV program za CineStar Comedy Family kanal.
Evo ga i malo detaljniji TV program za CineStar Comedy Family kanal.
- fusion_ba
#66910 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kad ste kod tog Cinestar Comedy kanala, sad gledam raspored, bukvalno ništa što već nema na običnom Cinestaru i na CS Fantasy kanalu. Samo su izdvojili iz tog repertoara komedije da idu na tom kanalu. Znači ništa ne bismo dobili uvođenjem tog kanala, osim istih filmova na još jednom kanalu. Isto kao što Pink prebacuje filmove sa jednog kanala na drugi.
- Maharadza
#66911 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vala koliko je ovih bezveznih kanala koje ni njihovi vlasnici ne gledaju, cinestar bilo koji ne može biti višak niti bespotreban! 
-
zdruzdjo
#66912 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Trio grande family
Jucerasnji rezultati brzine wifi 2.4 ghz

Danasnji rezultati brzine wifi 2.4ghz

I sa lan-om je slicna situacija. Brzina je malo bolja nego na wifi ali je isto tako "sarena"
Jucerasnji rezultati brzine wifi 2.4 ghz

Danasnji rezultati brzine wifi 2.4ghz

I sa lan-om je slicna situacija. Brzina je malo bolja nego na wifi ali je isto tako "sarena"
-
c_g
#66913 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

TGP paket. Download izgleda koliko toliko dobar, ali jedva otvaram forum, telefon radi-ne radi, upload neću ni komentarisati. Ovako je već nekoliko dana. Popravi se na sat vremena i onda po starom.
-
korisnik namba1
#66914 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne zelim da zovem,hocu napismeno.Ne Kockam wrote:bože hajvana ovdekorisnik namba1 wrote:Imas li kakav text zvanicni,audio moze snimit ko hoce stavit.Ja kolko znam total nikad u bih nije davao mogucnost satelitskog interneta.Ne Kockam wrote:evo i dokaz o gdje se nudi internet preko TTV
https://drive.google.com/file/d/1k_IW4u ... sp=sharing![]()
![]()
051-249-999 pa provjerite
-
zdruzdjo
#66915 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa evo ja cekam od 27-og maja. Nadam se da ce se neko udostojiti da dodje pa uradi nesto osim sto izmjeri pa kaze "dobro je ovo" pa razguli preko vrata.c_g wrote: TGP paket. Download izgleda koliko toliko dobar, ali jedva otvaram forum, telefon radi-ne radi, upload neću ni komentarisati. Ovako je već nekoliko dana. Popravi se na sat vremena i onda po starom.
Vjeruj da cu ici i traziti ili umanjivanje racuna ili cu traziti da raskinem ugovor jer ne dobijam ono deklarisano za sta dajem pare.
- semirsar
#66916 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
koja si lokacija?c_g wrote:
TGP paket. Download izgleda koliko toliko dobar, ali jedva otvaram forum, telefon radi-ne radi, upload neću ni komentarisati. Ovako je već nekoliko dana. Popravi se na sat vremena i onda po starom.
-
c_g
#66917 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ista situacija i kod mene. Znam unaprijed šta će da mi kažu, zato ni ne zovem. Signal dobar, bla bla bla, a internet ustvari da te Bog sačuva.zdruzdjo wrote:Pa evo ja cekam od 27-og maja. Nadam se da ce se neko udostojiti da dodje pa uradi nesto osim sto izmjeri pa kaze "dobro je ovo" pa razguli preko vrata.
Vjeruj da cu ici i traziti ili umanjivanje racuna ili cu traziti da raskinem ugovor jer ne dobijam ono deklarisano za sta dajem pare.
No, sam sam sebi kriv, previše sam ih hvalio, pa sad šamarčinu dobio.
-
c_g
#66918 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
c_g wrote:Ista situacija i kod mene. Znam unaprijed šta će da mi kažu, zato ni ne zovem. Signal dobar, bla bla bla, a internet ustvari da te Bog sačuva.zdruzdjo wrote:Pa evo ja cekam od 27-og maja. Nadam se da ce se neko udostojiti da dodje pa uradi nesto osim sto izmjeri pa kaze "dobro je ovo" pa razguli preko vrata.
No, sam sam sebi kriv, previše sam ih hvalio, pa sad šamarčinu dobio.
Nicaze.semirsar wrote:koja si lokacija?
- semirsar
#66919 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ahac_g wrote:c_g wrote:Ista situacija i kod mene. Znam unaprijed šta će da mi kažu, zato ni ne zovem. Signal dobar, bla bla bla, a internet ustvari da te Bog sačuva.zdruzdjo wrote:Pa evo ja cekam od 27-og maja. Nadam se da ce se neko udostojiti da dodje pa uradi nesto osim sto izmjeri pa kaze "dobro je ovo" pa razguli preko vrata.
No, sam sam sebi kriv, previše sam ih hvalio, pa sad šamarčinu dobio.Nicaze.semirsar wrote:koja si lokacija?
-
korisnik namba1
#66920 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jesi ih zvao ili si ih preko foruma uputio u problematiku?zdruzdjo wrote:Pa evo ja cekam od 27-og maja. Nadam se da ce se neko udostojiti da dodje pa uradi nesto osim sto izmjeri pa kaze "dobro je ovo" pa razguli preko vrata.c_g wrote: TGP paket. Download izgleda koliko toliko dobar, ali jedva otvaram forum, telefon radi-ne radi, upload neću ni komentarisati. Ovako je već nekoliko dana. Popravi se na sat vremena i onda po starom.
-
zdruzdjo
#66921 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Prvo preko foruma. Rekli doci ce. Okkorisnik namba1 wrote: Jesi ih zvao ili si ih preko foruma uputio u problematiku?
Neki dan odem u poslovnicu i provjerim. Nalog stoji otvoren sa problematikom koju imam.
Juce se javi telemach korisnik ovdje i kaze kako su "upratili" i da ce ekipa izaci na teren.
E sad.....
-
kakavdanakneiskustvu
#66922 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@telemach,zbog cega mi na EON na kanalu amc je potrebna lozinka?
-
korisnik namba1
#66923 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kada sam imao problem receno mi je do 5 radnih dana kako ce doci,međutim proslo 5 dana ja zovem sljedeci kaze kao tebi, isto, otvoren nalog,reko gospodo moze on biti otvoren 100 godina nek neko dodje pa da ga zatvaramo,proslo je onoliko dana kako ste rekli a nalog zjeva,molim vas budite odgovorni jer vise necu da cekam i eto ih sutradan.Nekad moras biti malo uporan da ne kazem bezobrazan da bi te pojedinci shvatili ali u sustini ti ne trazis nista dzaba nego ono sto placas da bude kako treba.To je kod nas izgleda malo teze izvodljivo jer za svoje pare ne dobivas cesto nesto sto ti je obecano.Prave nas budalama.zdruzdjo wrote:Prvo preko foruma. Rekli doci ce. Okkorisnik namba1 wrote: Jesi ih zvao ili si ih preko foruma uputio u problematiku?
Neki dan odem u poslovnicu i provjerim. Nalog stoji otvoren sa problematikom koju imam.
Juce se javi telemach korisnik ovdje i kaze kako su "upratili" i da ce ekipa izaci na teren.
E sad.....
Last edited by korisnik namba1 on 04/06/2018 23:52, edited 1 time in total.
- crnivrag
#66924 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vjerovatno ide sadržaj koji nije prikladan za djecu i omladinu.kakavdanakneiskustvu wrote:@telemach,zbog cega mi na EON na kanalu amc je potrebna lozinka?
-
korisnik namba1
#66925 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vi radite za telemah,predpostavljam?crnivrag wrote:Vjerovatno ide sadržaj koji nije prikladan za djecu i omladinu.kakavdanakneiskustvu wrote:@telemach,zbog cega mi na EON na kanalu amc je potrebna lozinka?