sarajevo-x.com wrote:Ja sam dobio neki bonus od 5 GB, možda je to to, traje 5 dana
Bila je akcija zamjene za 4g karticu ultra 5km i 5gb neta 5x dana
Nije ni ovo loše 5km 5gb neta ako traje 5x dana
Moderator: Benq
sarajevo-x.com wrote:Ja sam dobio neki bonus od 5 GB, možda je to to, traje 5 dana
Ponovo im je ok link:Hercegoviina wrote:Nema na ovom linku ništa
PlusSA wrote:Dopuniti Ultra, Teen, Combo, Student ili Assistant račun sa 5 KM ili više, od 10. oktobra do 8. decembra putem :
mobilnog pretplatničkog broja (SMS-om na račun mobilnog ili IVR-om na račun fiksnog broja), ili
fiksnog broja, ili
moja TV, ili
na prodajnom mjestu BH Telecoma
jel ovo ne važi dopuna kredita putem "sprava" na trafikama i u marketima?
i nisu naveli koliko dugo traje 5GB neta, jel 24 sata, 3-5-10 dana itd
Astrix wrote:Pa piše koliko traje, otkud vama 5 dana?
''Rok za aktivaciju 5GB mobilnog internet saobraćaja u trajanju od 24h je 7 dana. ''
BN TV ima u HD na Totalu.IamPajaELdin wrote:Sve lokalne TV kuce dobise HD verzije kanala, ok pozdravljam to. Ali sta je poBogu sa OBN Televizijom, sta je sa TV1, dajte na N1 u HD verziji, sta je sa Federalnom TV, BN TV, ATV... Kako ove neke TV kuce koje se smatraju medju najgledanijim televizijama nemaju para za emitovanje programa u HD-u od 0-24-365???
Vidim zamjenuli su kameru za Blagaj i sad je ekstra, sta se ceka sa ostalim koje su negledljive recimo Igman, Gradacac, Visoko Piramide, Stari Most Mostar... Vi ubacili pojedine kanale United grupacije i ponovo utonuli u zimski san i tako ce sad biti godinama. Nema tu stajanja uskoro slijedi odgovor konkurencije na gore uvedeno, to je takav posao ili si na vrhu, ili te nema nikako. Nema spavanja idemo dalje sa poboljsanjima Moja TV platforme. Prijedlog android box kao sto je EON kod konkurencije, usminkavanje VI platforme, dodavanje novih stavki itd, itd, itd... Znate vi odlicno na cemu treba poraditi.
Al nema na Moja TV platformi, znam da BN emituje HD.IkaIJ wrote:BN TV ima u HD na Totalu.IamPajaELdin wrote:Sve lokalne TV kuce dobise HD verzije kanala, ok pozdravljam to. Ali sta je poBogu sa OBN Televizijom, sta je sa TV1, dajte na N1 u HD verziji, sta je sa Federalnom TV, BN TV, ATV... Kako ove neke TV kuce koje se smatraju medju najgledanijim televizijama nemaju para za emitovanje programa u HD-u od 0-24-365???
Vidim zamjenuli su kameru za Blagaj i sad je ekstra, sta se ceka sa ostalim koje su negledljive recimo Igman, Gradacac, Visoko Piramide, Stari Most Mostar... Vi ubacili pojedine kanale United grupacije i ponovo utonuli u zimski san i tako ce sad biti godinama. Nema tu stajanja uskoro slijedi odgovor konkurencije na gore uvedeno, to je takav posao ili si na vrhu, ili te nema nikako. Nema spavanja idemo dalje sa poboljsanjima Moja TV platforme. Prijedlog android box kao sto je EON kod konkurencije, usminkavanje VI platforme, dodavanje novih stavki itd, itd, itd... Znate vi odlicno na cemu treba poraditi.
na BN-u ni ona slova HD nisu u HD-u, a tako i na većini domaćih tzv. HD kanalaIkaIJ wrote:Pa ne stoji onda Kako ove neke TV kuce koje se smatraju medju najgledanijim televizijama nemaju para za emitovanje programa u HD-u od 0-24-365???", imaju oni para, eto vidis BNTV emituje u HD, već se jebe uhljebima iz BHT da to ubace u ponudu
Na BN je skoro sve u HD. Druga stvar je sto Moja TV nema HD vezijusencobih wrote:na BN-u ni ona slova HD nisu u HD-u, a tako i na većini domaćih tzv. HD kanalaIkaIJ wrote:Pa ne stoji onda Kako ove neke TV kuce koje se smatraju medju najgledanijim televizijama nemaju para za emitovanje programa u HD-u od 0-24-365???", imaju oni para, eto vidis BNTV emituje u HD, već se jebe uhljebima iz BHT da to ubace u ponudu
citam na telemah temi da nemaju ni oni, odnosno reklamiraju, a emituju SD verziju.fusion_ba wrote:Na BN je skoro sve u HD. Druga stvar je sto Moja TV nema HD vezijusencobih wrote:na BN-u ni ona slova HD nisu u HD-u, a tako i na većini domaćih tzv. HD kanalaIkaIJ wrote:Pa ne stoji onda Kako ove neke TV kuce koje se smatraju medju najgledanijim televizijama nemaju para za emitovanje programa u HD-u od 0-24-365???", imaju oni para, eto vidis BNTV emituje u HD, već se jebe uhljebima iz BHT da to ubace u ponudu
Imali 5-6 dana, i onda je vraćeno u SD, a dok je kanal išao u HD rezoluciji, svi sadržaji su se emitirali u HD-u, i slika na kanalu je bila kristalno jasna.sencobih wrote: citam na telemah temi da nemaju ni oni, odnosno reklamiraju, a emituju SD verziju.

Jesi li mjenjao postavke na routeru?jarobot wrote:Prije dva dana mi je prestao raditi Viber preko WiFi, uredno radi na mobilnim podatcima. Nije u pitanju samo jedan telefon nego čak 3 svi u kući ni jedan ne radi. Sve ostalo uredno radi preko WiFi na svim uređajima
Jesi probao sa najbalanijom stvar, tj. da resetuje router?jarobot wrote:Prije dva dana mi je prestao raditi Viber preko WiFi, uredno radi na mobilnim podatcima. Nije u pitanju samo jedan telefon nego čak 3 svi u kući ni jedan ne radi. Sve ostalo uredno radi preko WiFi na svim uređajima
Od puno ljudi sam cio sa se žale na viber. Ne dolaze poruke, kasne. Ili dođu tek kad uđeš u viber i slično, to traje danimajarobot wrote:Prije dva dana mi je prestao raditi Viber preko WiFi, uredno radi na mobilnim podatcima. Nije u pitanju samo jedan telefon nego čak 3 svi u kući ni jedan ne radi. Sve ostalo uredno radi preko WiFi na svim uređajima
Wibber uredno radi na mobilnim podacima, ali neće nikako na wifi u kući.sencobih wrote:Od puno ljudi sam cio sa se žale na viber. Ne dolaze poruke, kasne. Ili dođu tek kad uđeš u viber i slično, to traje danimajarobot wrote:Prije dva dana mi je prestao raditi Viber preko WiFi, uredno radi na mobilnim podatcima. Nije u pitanju samo jedan telefon nego čak 3 svi u kući ni jedan ne radi. Sve ostalo uredno radi preko WiFi na svim uređajima
Ista stvar. Ne radi viber na Wi-Fi na 4 mobitela. Na data radi normalno.jarobot wrote:Wibber uredno radi na mobilnim podacima, ali neće nikako na wifi u kući.sencobih wrote:Od puno ljudi sam cio sa se žale na viber. Ne dolaze poruke, kasne. Ili dođu tek kad uđeš u viber i slično, to traje danimajarobot wrote:Prije dva dana mi je prestao raditi Viber preko WiFi, uredno radi na mobilnim podatcima. Nije u pitanju samo jedan telefon nego čak 3 svi u kući ni jedan ne radi. Sve ostalo uredno radi preko WiFi na svim uređajima
Znači jedan je iPhone jedan p30 i honor10.
Sve ostale aplikacije uredno rade vatsap mesindžer itd..
Čsk sam i ruter rebotao i ništa