Sirija
- Kikibombona
#66876 Re: Sirija
Vece sadiste od ISILovaca svijet nije vidio!
Najgora bica koja su ikada hodala planetom!
Najgora bica koja su ikada hodala planetom!
-
Avetinho
#66877 Re: Sirija
Ne budi smijesan. Ovaj idiot je prozavo forumase da su "njihovi" nekog gazili tenkom. Kolika god bio moralna nula, valjda i ti vidis koliko je to pogresno.Challenger__ wrote:Napisao je istinu. Izvršili su egzekuciju zarobljenika gaženjem tenkom.Avetinho wrote:Ko je koga zgazio? Sta bolan lazes i izmisljas? Jesi li ti normalan?
- Em2r
#66878 Re: Sirija
Sto je i tebe stid priznati za koga navijas i kojoj se strani priklanjas??? Cuj bedastoce hahha ...Co0l wrote:Sa glupim i nemoralnim lazovima koji generalizuju i drugima lazno pripisuju svoje gadosti ne raspravljam.Za ovakve bedastoce nadji sebi slicne,od mene odjebi.Em2r wrote:Koji moral??? O cemu pricas? Moral kad vama odgovara. A kad ovde stavljate linkove ubistava inih ljudi onda nista o moralu.Co0l wrote: Napisao je ortodoksnu glupost pripisujuci ove teroriste forumasima.Samo neko glup i bez trunke morala to moze.
Aj ne kaki zivota ti.
Jel vas sramota Boga ako nicega drugog, ako nije neciji otac ovaj momak je necije djete, i njega je mozda neko natjerao u rat i da okonca ovako i jos oni koje vi podrzavate, ZA KOJE NAVIJATE, skacu okolo od srece.
- von_admir
#66879 Re: Sirija
nosara wrote:Ode tenk kod Babine al-grede...![]()
Mislis na brdu govana
- Em2r
#66880 Re: Sirija
Da tebi ko nije hacko profil pache??DuckZz wrote:
Šta se praviš lud ? Ti, cbrt, cool, japin i ostale vehabije podržavate ISIL i ostale teroriste. Ja sam ovde jedini koji podržava legitimnu vladu, a chellenger podržava Kurde, Kiki demokratsku opoziciju.
- walter kurtz
#66881 Re: Sirija
Dok markito ne potvrdi ne vjerujem 
-
Avetinho
#66882 Re: Sirija
Fakat si ludjak. Najtoplije ti predlazem terapiju.Em2r wrote:Avetinho, savo i cbrt senluce.lobista wrote:
- Em2r
#66883 Re: Sirija
Sutra da ovi dodju u bosnu isto bi ti ovako!!!Avetinho wrote:Fakat si ludjak. Pajtoplije ti predlazem terapiju.Em2r wrote:Avetinho, savo i cbrt senluce.lobista wrote:
-
Avetinho
#66884 Re: Sirija
Em2r wrote:Sutra da ovi dodju u bosnu isto bi ti ovako!!!Avetinho wrote:Fakat si ludjak. Pajtoplije ti predlazem terapiju.Em2r wrote:
Avetinho, savo i cbrt senluce.
Fakat si ludjak. Najtoplije ti predlazem terapiju.
- von_admir
#66885 Re: Sirija
Avetinho wrote:Jao, ovo ti je jadan nastup. Rat traje pet godina -- PET GODINA -- a ti se rugas cbrtu sto opale u bager. Da ti otvorim oci, isto radi i ass--sadisticka armija. Pa gdje je ta silna oslobodilacka armija da uspostavi kontrolu nad razjebanom Sirijom. Eno rusi krenuli, i opet isprdak. Da li je SAA "oslobodila" kakav stand sa lubenicama danas? Otvori nam svima oci.jao_situacije wrote:jel nastradao kakav bager ili buldožer danas, cbrt ?
Najsjebanija drzava danasnjice, jer nece Hafezov sin da preda vlast od babovine.
Kome da je preda?Cek da vidimo
1.SHELL
2.Exxon Mobil
3.Chevron Corporation
4. British Petroleum
I tako dalje.Njima je trn u ocima nafta koja je u vlasnistvu drzave kao sto je bilo i u Libiji prije 2011 i u Siriji.Nema mjesta za ove lopovcine bjelosvjetske i hostaflere koji su opljackali i unistili sve gdje god su dosli i prosli.
- Co0l
#66886 Re: Sirija
Izgleda da ipak nije nemoralan nego samo osoba smanjeninh intelektualnih sposobnosti.Da tebi ko nije hacko profil pache??
Nemojte ga onda prozivat',grehota je.
- insomnia78
#66887 Re: Sirija
De basarajevoxxxx wrote:Izrael naoruzava Jordan, dogovara vojne operacije sa Rusijom, Asad njegov zaštitnik za 5 godina rata nije metka ispalio na njega. I više nego jasno je da je Izrael čedo muslimanskih zemalja među koje spada i Asadova Sirija.Challenger__ wrote:Navodno je razmjena vatre preko granice, u oba smjera. Neće valjda ISIL i Nusra pucati na svoju majku Izrael...
![]()
![]()
Izrael Assada i SAA smatra odgovornim za pogranicni dio, to stalno ponavljaju, krive ih za svaki metak, granatu i bilo sta sto doleti prema Izraelu i u skladu sa time i postupaju
Bilo je vise napada avionima, dronovima i artiljerijom po SAA a bgm i Hezbolahu
- Challenger__
#66888 Re: Sirija
Smanjene intelektualne sposobnosti imaju oni koji kao ti ne prepoznaju konkretan Patkov sarkazam.Co0l wrote:Izgleda da ipak nije nemoralan nego samo osoba smanjeninh intelektualnih sposobnosti.
- Co0l
#66889 Re: Sirija
Pa lave,šahu,kralju,sta mislis zasto se smijem ovom citroenu???Challenger__ wrote:Smanjene intelektualne sposobnosti imaju oni koji kao ti ne prepoznaju konkretan Patkov sarkazam.Co0l wrote:Izgleda da ipak nije nemoralan nego samo osoba smanjeninh intelektualnih sposobnosti.
Izgleda da sam te precijenio
-
sarajevoxxxx
#66890 Re: Sirija
Za malo više prava i slobode od pukog prava na hljeb i vodu.RepublikanskaGarda wrote:1e što se događa i sto se dogodilo zadnjih decenija na Bliskom 8stoku bilo je u koordinaciji sa liderima arapskih zemalja.Ne znam utkud tolika potreba za sve loše druge kriviti a decenijama žive u notorni diktaturama, decenijama im se u dvorištu dešava najgore kršenje ljudskih prava, pa ko je kriv ako ne oni sami. Arapi treba da se srede, baš kao i Iranci, oni su sebi najveći neprijatelj.
Slažem se, Arapi se od post-Otomanskog i post-kolonijalnog razdoblja nalaze u diktaturi, za šta se ti zalažeš, teokraciju ili demokraciju?
- Em2r
#66891 Re: Sirija
Moguce da sam ja za terapije.Avetinho wrote:
Ali ja vas nekoliko ne razumijem sta ste ko ste, jeste li ljudi ili ptice. 3 godine pratim temu i isti ljudi navijaju za iste, stavljate linkove, slike, deratizirate, veselite se pogibiji sirijaca, prizeljkujete smrt asadu vojnicima oficirima, drske metle sve crno na bijelo.
A kad vas se konfrontira zbog tog navijanja odma se nalazite uvredjeni i povredjeni. Udara vam se na ljudskost postenje i moral??? Ko nisam ja to nikad mojne mene ...
Za savu znam da je lik u nekoj trecoj dimenziji covjek po sablonu pise, da ga pitas zasto danas kisa pada on ce opet pricat jordan usa rusija protiv milion puta slabijih.
Ali vi ostali....
-
Avetinho
#66892 Re: Sirija
Challenger__ wrote:Smanjene intelektualne sposobnosti imaju oni koji kao ti ne prepoznaju konkretan Patkov sarkazam.Co0l wrote:Izgleda da ipak nije nemoralan nego samo osoba smanjeninh intelektualnih sposobnosti.
Smanjene intelektualne sposobnosti imaju oni koji kao ti ne prepoznaju konkretan Co0lov sarkazam.
- nixon69
#66893 Re: Sirija
Po Hezbolahu da,ali po SAA,cisto sumnjam.insomnia78 wrote:Bilo je vise napada avionima, dronovima i artiljerijom po SAA a bgm i Hezbolahu
- Em2r
#66894 Re: Sirija
Dobro je, prvo sam bio sija, pa rusofil a sad glup. Hajd ovi pravovjerni bar ne kolju zbog gluposti.
- insomnia78
#66895 Re: Sirija
Pa samo u zadnjih mjesec dana su ih dva puta zasuli artiljerijom ko odgovor na par granata ispaljenih sa sirijske stranenixon69 wrote:Po Hezbolahu da,ali po SAA,cisto sumnjam.insomnia78 wrote:Bilo je vise napada avionima, dronovima i artiljerijom po SAA a bgm i Hezbolahu
- jao_situacije
#66896 Re: Sirija
a isil im ne smetainsomnia78 wrote:De basarajevoxxxx wrote:Izrael naoruzava Jordan, dogovara vojne operacije sa Rusijom, Asad njegov zaštitnik za 5 godina rata nije metka ispalio na njega. I više nego jasno je da je Izrael čedo muslimanskih zemalja među koje spada i Asadova Sirija.Challenger__ wrote:Navodno je razmjena vatre preko granice, u oba smjera. Neće valjda ISIL i Nusra pucati na svoju majku Izrael...
![]()
![]()
Izrael Assada i SAA smatra odgovornim za pogranicni dio, to stalno ponavljaju, krive ih za svaki metak, granatu i bilo sta sto doleti prema Izraelu i u skladu sa time i postupaju
Bilo je vise napada avionima, dronovima i artiljerijom po SAA a bgm i Hezbolahu
- Challenger__
#66897 Re: Sirija
Dapače. Ni Nusra ni tzv. "FSA".jao_situacije wrote:a isil im ne smeta
-
Avetinho
#66898 Re: Sirija
Slusaj ludjak. Nekoliko puta sam te pitao da citiras moj post o svojim fantazijama.Em2r wrote:Moguce da sam ja za terapije.Avetinho wrote:
Ali ja vas nekoliko ne razumijem sta ste ko ste, jeste li ljudi ili ptice. 3 godine pratim temu i isti ljudi navijaju za iste, stavljate linkove, slike, deratizirate, veselite se pogibiji sirijaca, prizeljkujete smrt asadu vojnicima oficirima, drske metle sve crno na bijelo.
A kad vas se konfrontira zbog tog navijanja odma se nalazite uvredjeni i povredjeni. Udara vam se na ljudskost postenje i moral??? Ko nisam ja to nikad mojne mene ...
Za savu znam da je lik u nekoj trecoj dimenziji covjek po sablonu pise, da ga pitas zasto danas kisa pada on ce opet pricat jordan usa rusija protiv milion puta slabijih.
Ali vi ostali....
Evo imas jos jednu priliku. Pusti se praznih prica, vi, oni, vehabije, kanibali itd. Nadji jedan moj post. Predvidjam ti kratku karijeru na ovom forumu jer su ti gotovo svi postovi prijavljeni administraciji zbog ksenofobije (ja nisam stigao prijaviti nijedan, neko me pretekao, a bas bih volio da sam to bio ja).
Kakogod, kad naucis normalno razgovarati, prijavi drugi nik, ako te ne ufate posto ces vjerovatno koristit isti IP, pa onda ucestvuj u diskusiji kao normalan covjek, a ne kao budala.
- jao_situacije
#66899 Re: Sirija
ma nemoj, ima li dokaza za toCo0l wrote:To sto pises za bagere bi imalo smisla da oni pri tome obnavljaju naselja,grade puteve,skole,bolnice,uredjuju parkove i slicno a ne da prave razne forifikacije na liniji razgranicenja.jao_situacije wrote:da se razumijemo ja ne branim asada valjda je to jasno, ali gađati bezveze at sistemom je van svake pameti
iskreno me strah da takve budale ne dobiju neke ozbiljnije sisteme faf
to je kao smišljeno za idiote opucaj i boli te kurac, najiskrenije se nadam da zapadne sile neće izgubiti kompas pa poslati takve sisteme ovim moronima
znači svaka mašina koja je uništena je pravila fortifikaciju
- jao_situacije
#66900 Re: Sirija
isil čuva granicu od hezbolahaChallenger__ wrote:Dapače. Ni Nusra ni tzv. "FSA".jao_situacije wrote:a isil im ne smeta