Ne želim s tobom raspravljati na široko ali ću ti reći nekoliko stvari pa dobro razmisli jer ovaj tvoj komentar shvatam kao mržnju prema SDA i rah. Predsjedniku. To je tvoj lični stav.konami666 wrote: ↑05/09/2021 16:48Evo ga još jedan. Ta ista sda je i potpisala i stvorila RS, u čemu je problem sda glasaču? RS je de facto nezavisna država jer je ta ista sda im dala tolike ovlasti. Sda i RS idu zajedno, nikako odvojeno. Ako ne valja RS onda ne valja ni sda.megaman4 wrote: ↑05/09/2021 16:06
Neka svako glasa za koga god hoće. Nije ovo više komunizam koji nam i jeste najviše zla nanio u političkom smislu. Demokratija je i to se mora poštovati. Prošlo je vrijeme verbalnog delikta.
Prirodno je da će Bošnjaci glasati za svoju narodnjački stranku a ne zna nekakve lažne ljevičare ili otpatke od SDA.
A da ne kažem što u RS-u ne daju Bošnjačkoj djeci da uče svoj Bosanski jezik dok Dodik javno negira genocid i pljuje po našim šehidima.
Doći će brzo vrijeme kada će Srbi morati proći katarzu ili će se sami uništiti od mržnje prema svima onima koji ne misle kao oni.
Sve dok je sljedeća formula u Bosni: sda = Bošnjaci = IZ - nikada se neću identificirati ko bosnjak pa kako god da me zvali. Ova formula je ono sto je aljo a i sda oduvijek željela to jest fildžan država. A ako je to ono sto želite bio ni red da to iznesete u javnost kako bi oni koji ne žele da žive u fildzanu ili europskoj Palestini mogli da spakuju kofere i odu u normalne zemlje.
Međutim, istina je drugačija. Da je Zapadu bilo u interesu, rat bi bio u već u aprilu 1992 zaustavljen. Nije zaustavljen jer je konzervativni dio kršćanske Evrope vidio priliku da se konačno riješi muslimansko pitanje u Evropi a znamo kako - genocidom. Zato su prećutno gledali ubijanje Bošnjaka i agresiju na RBiH od strane oba susjeda.
Jer Evropa ne želi državu gdje su muslimani većina. To je istina i to je i sam Čavić izjavio kada su mu rekli zašto je došlo do rata u BiH. Zato su oni bili planirali pobiti 1/3 Bošnjaka, 1/3 pokrstiti a 1/3 protjerati za Tursku.
Ono što se desilo muslimanima Španije, to je bilo i nama namijenjeno. Ali nisu računali na žilavost naših hrabrih vojnika. 50% moje familije je pobijeno u zadnjem ratu. Svi muški su bili u ARBiH a Rahmetli tetak i Amidža su odlikovani najvećim ratnim odlikovanjem - Zlatni ljiljan.
Ne kaže se džaba da je Evropa stara kurva.