Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kravamuzara wrote: ↑26/04/2025 22:31
Elektricni modeli totalni promasaji, propale milijarde
To je 100% tačno. Ali će u narednom periodu izbaciti nove modele. Opet od evropskih proizvođača jedini je VAG napravio upotrebljive BEV, ali zaostaju za najboljim azijskim proizvodima.
Kojim azijskim? Pa vw ima brze punjenne cini mi se od vecine azijata, po dometu i tu nije iza...efikasnosti generalno.
kravamuzara wrote: ↑26/04/2025 22:31
Elektricni modeli totalni promasaji, propale milijarde
To je 100% tačno. Ali će u narednom periodu izbaciti nove modele. Opet od evropskih proizvođača jedini je VAG napravio upotrebljive BEV, ali zaostaju za najboljim azijskim proizvodima.
Kojim azijskim? Pa vw ima brze punjenne cini mi se od vecine azijata, po dometu i tu nije iza...efikasnosti generalno.
Pardon, ne azijskim već konkretno kineskim proizvodima.
Ima BYD nekih modela ne znam im oznake, Xiaomi...najveća prednost im je software.
Kakav VW ID linija kao i Etron pa i Taycan promašaj. Niti imaju range Tesle, niti dizajn niti software. Jedino ID bus na nesto liči sve ostalo očaj dobro možda ID7 ima neki presence.
VW kaska za BEV iz BMW a kamoli da su blizu BYD i Tesle. VW je bare bare sa BEV ponudom kao i Stelantis. Stim da Stelantis nema vrh EV ponude tipa Etrona i Taycana, ali zato su Stelantisevi BEV na nešto liče fin dizajn imaju, range je tu negdje i jednima i drugima.
vrhunska im je isto stvar da neki skupi kontroler/procesor stave iza branika, da se bolje razbije prilikom manjeg udara, da uzimaju pare kako od osiguranja tako i od korisnika
Last edited by Evolution_IV on 27/04/2025 15:10, edited 1 time in total.
ElRe wrote: ↑27/04/2025 13:12
Ima BYD nekih modela ne znam im oznake, Xiaomi...najveća prednost im je software.
Kako znas da su dobri i da im je software toliko bolji od svih europskih? Pogotovo za Xiaomi me interesuje kako znas? Gledao u kineskim recenzijama?
Ja sam gledao kako se kinezi zabijaju sami u druga auta, autobuske stanice, prodavnice...pa nakon dan, dva,..ne mozes vise naci te klipove. Komunisticka partija drzi marketing.