Samo u dva dana 8 iranskih oficira je poginulo. Žestoko se udaraju ginu i jedni i drugi.Sa razlikom da Asad ima avijaciju da ima sve živo i da se bori protiv milion puta slabije naoružanog protivnika.RepublikanskaGarda wrote:Znači dnevno je u prosjeku ginulo 50 režimskih vojnikasarajevoxxxx wrote:400 poginulih pripadnika režimskih vojnika i raznih milicija i 30 njihovih oklopnih vozila i topova uništeno od 16. ovog mjeseca odnosno od početka režimske vojne operacije koju su započeli u južnoj okolini Haleba.![]()
, daj čovječe odvadi malo
Sirija
-
sarajevoxxxx
#66851 Re: Sirija
- Challenger__
#66852 Re: Sirija
RamiAll reports suggest #Israel|i troops crossed into #Syria|n territories are not true. No single source on the ground reported this until now
-
sarajevoxxxx
#66853 Re: Sirija
Izrael je dogovorio vojnu saradnju sa Rusijom. Znači Izrael sasvim uredno sarađuje sa Asadom. Sarađuje sa Jordanom i šalje mu oruzje koji opet dogovara saradnju sa Rusijom koja će mu biti glavni oslonac u čuvanju sjeverne granice. Izrael, Rusija, Asad. Amerika, Hezbollah, svi su jedna ekipa.Challenger__ wrote:Vidi se koje pravi halifa. Bibi od Džeruzalema. Hahaha....
Doduse i ovi imaju nove Tojote i TOW nije šala hehe
-
Avetinho
#66854 Re: Sirija
Ko je koga zgazio? Sta bolan lazes i izmisljas? Jesi li ti normalan?Em2r wrote:Savini, coolovi, japinovi i dobricini ne prestaju da iznenadjuju
Zgazili zarobljenog vojnika tenkom.
Cekaj, vidim da si novi, ili si vec popio trajni ban, ili si novi trol.
- Em2r
#66855 Re: Sirija
Kolko je tvojih izginulo od 16og?sarajevoxxxx wrote:Izrael je dogovorio vojnu saradnju sa Rusijom. Znači Izrael sasvim uredno sarađuje sa Asadom. Sarađuje sa Jordanom i šalje mu oruzje koji opet dogovara saradnju sa Rusijom koja će mu biti glavni oslonac u čuvanju sjeverne granice. Izrael, Rusija, Asad. Amerika, Hezbollah, svi su jedna ekipa.Challenger__ wrote:Vidi se koje pravi halifa. Bibi od Džeruzalema. Hahaha....
- Challenger__
#66856 Re: Sirija
Napisao je istinu. Izvršili su egzekuciju zarobljenika gaženjem tenkom.Avetinho wrote:Ko je koga zgazio? Sta bolan lazes i izmisljas? Jesi li ti normalan?
-
RepublikanskaGarda
#66857 Re: Sirija
Da te pitam nešto, koje je tvoje mišljenje o svemu što se događa u Siriji i Iraku, da li je cilj tih vanjskih faktora dokrajčitit arapski i islamski svijet, tj. unazaditi ih i ocrniti za vjeke vjekova, hvala na odgovoru.sarajevoxxxx wrote:Izrael je dogovorio vojnu saradnju sa Rusijom. Znači Izrael sasvim uredno sarađuje sa Asadom. Sarađuje sa Jordanom i šalje mu oruzje koji opet dogovara saradnju sa Rusijom koja će mu biti glavni oslonac u čuvanju sjeverne granice. Izrael, Rusija, Asad. Amerika, Hezbollah, svi su jedna ekipa.Challenger__ wrote:Vidi se koje pravi halifa. Bibi od Džeruzalema. Hahaha....
- Co0l
#66858 Re: Sirija
Jest,jest,ruski specijalci pogresno skrenuli i zavrsili u Ukrajini :-DNavigacija im nije jaca strana.Pocece i tamo trazit od Ukrajinaca da sami jave svoje lokacije kao sto traze od FSAChallenger__ wrote:Kome je "dvorište" bilo argument? Meni ne... A što se tiče "ruske agresije", jedina agresija koja se dešava se dešava u tvojoj glavi, onako intenzivno, kontinuirano i transparentno.Co0l wrote:Ali dobro,oni koji su podrzavali rusku agresiju na Ukrajinu,tvrdeci kako na to imaju pravo jer je to njihovo dvoriste i da tu nema zajebancije,principijelno ce podrzat i svako izraelsko uplitanje u Siriji.
- Em2r
#66859 Re: Sirija
Eno i tebe na slici u pozadini skaces i vices svrs svrs svrsAvetinho wrote:Ko je koga zgazio? Sta bolan lazes i izmisljas? Jesi li ti normalan?Em2r wrote:Savini, coolovi, japinovi i dobricini ne prestaju da iznenadjuju
http://heavy.com/news/2015/10/new-isis- ... reenshots/
-
sarajevoxxxx
#66860 Re: Sirija
Izrael je sa Rusijom dogovorio vojnu saradnju, nije sa FSA nego sa Rusijom.U čemu je problem? Ne može i napadati Asada i imati dogovor sa Rusijom.Challenger__ wrote:RamiAll reports suggest #Israel|i troops crossed into #Syria|n territories are not true. No single source on the ground reported this until now
Neka Izrael opali po Rusima koji spašavaju Asada ako im toliko Asad smeta.
-
Avetinho
#66861 Re: Sirija
Koji si ti jadnik.Em2r wrote:Eno i tebe na slici u pozadini skaces i vices svrs svrs svrsAvetinho wrote:Ko je koga zgazio? Sta bolan lazes i izmisljas? Jesi li ti normalan?Em2r wrote:Savini, coolovi, japinovi i dobricini ne prestaju da iznenadjuju
- Co0l
#66862 Re: Sirija
Pa dobro,prestani vise sirit dezinformacije po forumuChallenger__ wrote:RamiAll reports suggest #Israel|i troops crossed into #Syria|n territories are not true. No single source on the ground reported this until now
- Em2r
#66863 Re: Sirija
Cega te je stid??? Ja imam svoje misljenje i kazem ga a ti nemas muda da priznas da si zedan krvi??Avetinho wrote: Koji si ti jadnik.
- Em2r
#66864 Re: Sirija
Avetinho, savo i cbrt senluce.lobista wrote:
-
sarajevoxxxx
#66865 Re: Sirija
Sve što se događa i sto se dogodilo zadnjih decenija na Bliskom 8stoku bilo je u koordinaciji sa liderima arapskih zemalja.Ne znam utkud tolika potreba za sve loše druge kriviti a decenijama žive u notorni diktaturama, decenijama im se u dvorištu dešava najgore kršenje ljudskih prava, pa ko je kriv ako ne oni sami. Arapi treba da se srede, baš kao i Iranci, oni su sebi najveći neprijatelj.RepublikanskaGarda wrote:Da te pitam nešto, koje je tvoje mišljenje o svemu što se događa u Siriji i Iraku, da li je cilj tih vanjskih faktora dokrajčitit arapski i islamski svijet, tj. unazaditi ih i ocrniti za vjeke vjekova, hvala na odgovoru.sarajevoxxxx wrote:Izrael je dogovorio vojnu saradnju sa Rusijom. Znači Izrael sasvim uredno sarađuje sa Asadom. Sarađuje sa Jordanom i šalje mu oruzje koji opet dogovara saradnju sa Rusijom koja će mu biti glavni oslonac u čuvanju sjeverne granice. Izrael, Rusija, Asad. Amerika, Hezbollah, svi su jedna ekipa.Challenger__ wrote:Vidi se koje pravi halifa. Bibi od Džeruzalema. Hahaha....
- Co0l
#66866 Re: Sirija
Napisao je ortodoksnu glupost pripisujuci ove teroriste forumasima.Samo neko glup i bez trunke morala to moze.Challenger__ wrote:Napisao je istinu. Izvršili su egzekuciju zarobljenika gaženjem tenkom.Avetinho wrote:Ko je koga zgazio? Sta bolan lazes i izmisljas? Jesi li ti normalan?
-
cbrt
#66867 Re: Sirija
Ajd ne seri, ja sam čak i pogledao video i utrba mi se prevrnulaEm2r wrote:Avetinho, savo i cbrt senluce.lobista wrote:
- Em2r
#66868 Re: Sirija
Pasce nadrogirano. Jedan manje na svu srecu.lobista wrote:ISIS terror group claims suicide attack on army positions in Aleppo, carried out by Zulfiqar al-Shami.... hebo majku majmuna
-
zrakomlat
#66869 Re: Sirija
Zulfo mazlume.lobista wrote:ISIS terror group claims suicide attack on army positions in Aleppo, carried out by Zulfiqar al-Shami.... hebo majku majmuna
- Em2r
#66870 Re: Sirija
Koji moral??? O cemu pricas? Moral kad vama odgovara. A kad ovde stavljate linkove ubistava inih ljudi onda nista o moralu.Co0l wrote:Napisao je ortodoksnu glupost pripisujuci ove teroriste forumasima.Samo neko glup i bez trunke morala to moze.Challenger__ wrote:Napisao je istinu. Izvršili su egzekuciju zarobljenika gaženjem tenkom.Avetinho wrote:Ko je koga zgazio? Sta bolan lazes i izmisljas? Jesi li ti normalan?
Aj ne kaki zivota ti.
- Em2r
#66871 Re: Sirija
Uzimajuci u obzir tvoju aktivnost ovdje i vise nego ociglednu pristrasnost jednoj strani mogu ti samo reci. LAZES!!cbrt wrote:Ajd ne seri, ja sam čak i pogledao video i utrba mi se prevrnulaEm2r wrote:Avetinho, savo i cbrt senluce.lobista wrote:
-
cbrt
#66872 Re: Sirija
Ivan Sidorenko @IvanSidorenko1 2m2 minutes ago
#Syria #Israel #SAA Soldiers & Pro SAA activist deny any news about #Israeli raids targeting any SAA positions today/tonight @ Quneitra
Malcolmite @Malcolmite 3m3 minutes ago
From a reliable source: Syrian Rebels in Aleppo have just received more than 250 TOW's
-
RepublikanskaGarda
#66873 Re: Sirija
Slažem se, Arapi se od post-Otomanskog i post-kolonijalnog razdoblja nalaze u diktaturi, za šta se ti zalažeš, teokraciju ili demokraciju?e što se događa i sto se dogodilo zadnjih decenija na Bliskom 8stoku bilo je u koordinaciji sa liderima arapskih zemalja.Ne znam utkud tolika potreba za sve loše druge kriviti a decenijama žive u notorni diktaturama, decenijama im se u dvorištu dešava najgore kršenje ljudskih prava, pa ko je kriv ako ne oni sami. Arapi treba da se srede, baš kao i Iranci, oni su sebi najveći neprijatelj.
- Co0l
#66874 Re: Sirija
Sa glupim i nemoralnim lazovima koji generalizuju i drugima lazno pripisuju svoje gadosti ne raspravljam.Za ovakve bedastoce nadji sebi slicne,od mene odjebi.Em2r wrote:Koji moral??? O cemu pricas? Moral kad vama odgovara. A kad ovde stavljate linkove ubistava inih ljudi onda nista o moralu.Co0l wrote: Napisao je ortodoksnu glupost pripisujuci ove teroriste forumasima.Samo neko glup i bez trunke morala to moze.
Aj ne kaki zivota ti.
- DuckZz
#66875 Re: Sirija
Šta se praviš lud ? Odavno je jasno da Ti, cbrt, cool, japin i ostale vehabije podržavate ISIL i ostale teroriste. Ja sam ovde jedini koji podržava legitimnu vladu, a chellenger podržava Kurde, Kiki demokratsku opoziciju.Avetinho wrote:Koji si ti jadnik.Em2r wrote:Eno i tebe na slici u pozadini skaces i vices svrs svrs svrsAvetinho wrote: Ko je koga zgazio? Sta bolan lazes i izmisljas? Jesi li ti normalan?
Last edited by DuckZz on 25/10/2015 00:07, edited 1 time in total.

... hebo majku majmuna