Sirija

Locked
sarajevoxxxx

#66851 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

RepublikanskaGarda wrote:
sarajevoxxxx wrote:400 poginulih pripadnika režimskih vojnika i raznih milicija i 30 njihovih oklopnih vozila i topova uništeno od 16. ovog mjeseca odnosno od početka režimske vojne operacije koju su započeli u južnoj okolini Haleba.
Znači dnevno je u prosjeku ginulo 50 režimskih vojnika :lol: :D , daj čovječe odvadi malo
Samo u dva dana 8 iranskih oficira je poginulo. Žestoko se udaraju ginu i jedni i drugi.Sa razlikom da Asad ima avijaciju da ima sve živo i da se bori protiv milion puta slabije naoružanog protivnika.
Challenger__

#66852 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

All reports suggest #Israel|i troops crossed into #Syria|n territories are not true. No single source on the ground reported this until now
Rami
sarajevoxxxx

#66853 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

Challenger__ wrote:Vidi se koje pravi halifa. Bibi od Džeruzalema. Hahaha....
Izrael je dogovorio vojnu saradnju sa Rusijom. Znači Izrael sasvim uredno sarađuje sa Asadom. Sarađuje sa Jordanom i šalje mu oruzje koji opet dogovara saradnju sa Rusijom koja će mu biti glavni oslonac u čuvanju sjeverne granice. Izrael, Rusija, Asad. Amerika, Hezbollah, svi su jedna ekipa.

Doduse i ovi imaju nove Tojote i TOW nije šala hehe
Avetinho

#66854 Re: Sirija

Post by Avetinho »

Em2r wrote:Savini, coolovi, japinovi i dobricini ne prestaju da iznenadjuju

Zgazili zarobljenog vojnika tenkom.
Ko je koga zgazio? Sta bolan lazes i izmisljas? Jesi li ti normalan?

Cekaj, vidim da si novi, ili si vec popio trajni ban, ili si novi trol.
Em2r

#66855 Re: Sirija

Post by Em2r »

sarajevoxxxx wrote:
Izrael je dogovorio vojnu saradnju sa Rusijom. Znači Izrael sasvim uredno sarađuje sa Asadom. Sarađuje sa Jordanom i šalje mu oruzje koji opet dogovara saradnju sa Rusijom koja će mu biti glavni oslonac u čuvanju sjeverne granice. Izrael, Rusija, Asad. Amerika, Hezbollah, svi su jedna ekipa.

Kolko je tvojih izginulo od 16og?
Challenger__

#66856 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Avetinho wrote:Ko je koga zgazio? Sta bolan lazes i izmisljas? Jesi li ti normalan?
Napisao je istinu. Izvršili su egzekuciju zarobljenika gaženjem tenkom.
RepublikanskaGarda

#66857 Re: Sirija

Post by RepublikanskaGarda »

sarajevoxxxx wrote:

Da te pitam nešto, koje je tvoje mišljenje o svemu što se događa u Siriji i Iraku, da li je cilj tih vanjskih faktora dokrajčitit arapski i islamski svijet, tj. unazaditi ih i ocrniti za vjeke vjekova, hvala na odgovoru.
Co0l

#66858 Re: Sirija

Post by Co0l »

Challenger__ wrote:
Co0l wrote:Ali dobro,oni koji su podrzavali rusku agresiju na Ukrajinu,tvrdeci kako na to imaju pravo jer je to njihovo dvoriste i da tu nema zajebancije,principijelno ce podrzat i svako izraelsko uplitanje u Siriji.
Kome je "dvorište" bilo argument? Meni ne... A što se tiče "ruske agresije", jedina agresija koja se dešava se dešava u tvojoj glavi, onako intenzivno, kontinuirano i transparentno.
Jest,jest,ruski specijalci pogresno skrenuli i zavrsili u Ukrajini :-DNavigacija im nije jaca strana.Pocece i tamo trazit od Ukrajinaca da sami jave svoje lokacije kao sto traze od FSA :lol:
Em2r

#66859 Re: Sirija

Post by Em2r »

Avetinho wrote:

Eno i tebe na slici u pozadini skaces i vices svrs svrs svrs

http://heavy.com/news/2015/10/new-isis- ... reenshots/
sarajevoxxxx

#66860 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

Challenger__ wrote:
All reports suggest #Israel|i troops crossed into #Syria|n territories are not true. No single source on the ground reported this until now
Rami
Izrael je sa Rusijom dogovorio vojnu saradnju, nije sa FSA nego sa Rusijom.U čemu je problem? Ne može i napadati Asada i imati dogovor sa Rusijom.

Neka Izrael opali po Rusima koji spašavaju Asada ako im toliko Asad smeta.
Avetinho

#66861 Re: Sirija

Post by Avetinho »

Em2r wrote:
Avetinho wrote:

Koji si ti jadnik.
Co0l

#66862 Re: Sirija

Post by Co0l »

Challenger__ wrote:
Rami
Pa dobro,prestani vise sirit dezinformacije po forumu :-D
Em2r

#66863 Re: Sirija

Post by Em2r »

Avetinho wrote: Koji si ti jadnik.
Cega te je stid??? Ja imam svoje misljenje i kazem ga a ti nemas muda da priznas da si zedan krvi??
Em2r

#66864 Re: Sirija

Post by Em2r »

lobista wrote: Image
Avetinho, savo i cbrt senluce.
sarajevoxxxx

#66865 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

RepublikanskaGarda wrote:
sarajevoxxxx wrote:

Da te pitam nešto, koje je tvoje mišljenje o svemu što se događa u Siriji i Iraku, da li je cilj tih vanjskih faktora dokrajčitit arapski i islamski svijet, tj. unazaditi ih i ocrniti za vjeke vjekova, hvala na odgovoru.
Sve što se događa i sto se dogodilo zadnjih decenija na Bliskom 8stoku bilo je u koordinaciji sa liderima arapskih zemalja.Ne znam utkud tolika potreba za sve loše druge kriviti a decenijama žive u notorni diktaturama, decenijama im se u dvorištu dešava najgore kršenje ljudskih prava, pa ko je kriv ako ne oni sami. Arapi treba da se srede, baš kao i Iranci, oni su sebi najveći neprijatelj.
Co0l

#66866 Re: Sirija

Post by Co0l »

Challenger__ wrote:
Avetinho wrote:Ko je koga zgazio? Sta bolan lazes i izmisljas? Jesi li ti normalan?
Napisao je ortodoksnu glupost pripisujuci ove teroriste forumasima.Samo neko glup i bez trunke morala to moze.
cbrt

#66867 Re: Sirija

Post by cbrt »

Em2r wrote:
Ajd ne seri, ja sam čak i pogledao video i utrba mi se prevrnula
Em2r

#66868 Re: Sirija

Post by Em2r »

lobista wrote:
ISIS terror group claims suicide attack on army positions in Aleppo, carried out by Zulfiqar al-Shami.
Image ... hebo majku majmuna
Pasce nadrogirano. Jedan manje na svu srecu.
zrakomlat

#66869 Re: Sirija

Post by zrakomlat »

lobista wrote:
ISIS terror group claims suicide attack on army positions in Aleppo, carried out by Zulfiqar al-Shami.
Image ... hebo majku majmuna
Image
Image
Zulfo mazlume.
Em2r

#66870 Re: Sirija

Post by Em2r »

Co0l wrote:
Challenger__ wrote:
Napisao je ortodoksnu glupost pripisujuci ove teroriste forumasima.Samo neko glup i bez trunke morala to moze.
Koji moral??? O cemu pricas? Moral kad vama odgovara. A kad ovde stavljate linkove ubistava inih ljudi onda nista o moralu.

Aj ne kaki zivota ti.
Em2r

#66871 Re: Sirija

Post by Em2r »

cbrt wrote:
Em2r wrote:
Ajd ne seri, ja sam čak i pogledao video i utrba mi se prevrnula
Uzimajuci u obzir tvoju aktivnost ovdje i vise nego ociglednu pristrasnost jednoj strani mogu ti samo reci. LAZES!!
cbrt

#66872 Re: Sirija

Post by cbrt »

Ivan Sidorenko ‏@IvanSidorenko1 2m2 minutes ago
#Syria #Israel #SAA Soldiers & Pro SAA activist deny any news about #Israeli raids targeting any SAA positions today/tonight @ Quneitra
Malcolmite ‏@Malcolmite 3m3 minutes ago
From a reliable source: Syrian Rebels in Aleppo have just received more than 250 TOW's
RepublikanskaGarda

#66873 Re: Sirija

Post by RepublikanskaGarda »

e što se događa i sto se dogodilo zadnjih decenija na Bliskom 8stoku bilo je u koordinaciji sa liderima arapskih zemalja.Ne znam utkud tolika potreba za sve loše druge kriviti a decenijama žive u notorni diktaturama, decenijama im se u dvorištu dešava najgore kršenje ljudskih prava, pa ko je kriv ako ne oni sami. Arapi treba da se srede, baš kao i Iranci, oni su sebi najveći neprijatelj.
Slažem se, Arapi se od post-Otomanskog i post-kolonijalnog razdoblja nalaze u diktaturi, za šta se ti zalažeš, teokraciju ili demokraciju?
Co0l

#66874 Re: Sirija

Post by Co0l »

Em2r wrote:
Co0l wrote: Napisao je ortodoksnu glupost pripisujuci ove teroriste forumasima.Samo neko glup i bez trunke morala to moze.
Koji moral??? O cemu pricas? Moral kad vama odgovara. A kad ovde stavljate linkove ubistava inih ljudi onda nista o moralu.

Aj ne kaki zivota ti.
Sa glupim i nemoralnim lazovima koji generalizuju i drugima lazno pripisuju svoje gadosti ne raspravljam.Za ovakve bedastoce nadji sebi slicne,od mene odjebi.
DuckZz

#66875 Re: Sirija

Post by DuckZz »

Avetinho wrote:
Em2r wrote:
Avetinho wrote: Ko je koga zgazio? Sta bolan lazes i izmisljas? Jesi li ti normalan?

Koji si ti jadnik.
Šta se praviš lud ? Odavno je jasno da Ti, cbrt, cool, japin i ostale vehabije podržavate ISIL i ostale teroriste. Ja sam ovde jedini koji podržava legitimnu vladu, a chellenger podržava Kurde, Kiki demokratsku opoziciju.
Last edited by DuckZz on 25/10/2015 00:07, edited 1 time in total.
Locked