Milorad Dodik ALL ABOUT
- Maraschino
#66826 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sjeca li se neko Dodikovog bacanja BH zastavice u Trebinju. To je svuda izbrisano da ne mogu nigdje naci.
-
archi_a
#66827 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Šta oće ovaj Bursać?!? Da se uvlačenjem i slatkorječivošću uspije približiti niloradu u postati mu omiljena figura? Stani u red nezahvalniče! I ne troši to svoje hvala tako brzo... Ostavi to hvala i u narednim godinama, jer će milorad, iako je otišao put sarajeva, preko željke i dalje sređivati entitet pi si i uređivati standard i život, pomijerati granice, ne brini. Ostavi to hvala, trebat će ti!Maraschino wrote:Dragan Bursać: Hvala ti, Milorade, za sve!
-
statixx
#66828 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodo je ove godine, uprkos sredstvima od MMF-a i WB, koje dijeli sa Federacijom, emitovao oko 400 mil. KM obveznica, dok su ovdje emitovali 0 KM. To je put u propast. Ne razumijem viziju preCednika. 
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#66829 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Je li ostatak čovječanstva razumio Ajnštajna,Napoleona,Linkolna,Aristotela,Darwina,Teslu,Mocarta......?Normalno da nisu!statixx wrote:Dodo je ove godine, uprkos sredstvima od MMF-a i WB, koje dijeli sa Federacijom, emitovao oko 400 mil. KM obveznica, dok su ovdje emitovali 0 KM. To je put u propast. Ne razumijem viziju preCednika.
E zato ni ti ne razumiješ Guardianovu viziju!
-
statixx
#66830 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jedan je Guardian... 
- DrugaGimnazija
#66831 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Koliko ja znam citati, mogucnost prenosenja nadleznosti je dio dejtonskog sporazuma. Dakle, onaj koji ne priznaje dogovorene prenose ne priznaje ni Dejton kojim je priznat/legalizovan entitet RS.Peda Petrol wrote: Dejton je nažalost već narušen od strane političkog Sarajeva. Prenos nadležnosti je upravo to bio.
Stoga, slažemo se, vratiti se izvornom Dejtonu i njegovim tačkama. Jedino tako možemo ići naprijed.
Za velike sile se takođe slažemo.
Mozemo se i sloziti da odustanemo od Dejtona i vratimo se na zadnje legalno stanje prije Dejtona - RBiH. Ne mozes uzeti iz Dejtona samo ono sto ti odgovara - ili sve ili nista. A, za ovu opciju "nista" ces uvijek imati sagovornika na ovoj strani.
- prljavi Hare
#66832 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Otvorio dušu!
Guardian će i šejtanu hebati mamicu!

- manijak1
- SaraFina
#66834 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prljavi Hare wrote:
![]()
![]()
![]()
Otvorio dušu!![]()
Guardian će i šejtanu hebati mamicu!![]()
![]()
Bolesnik. Dokazanom pedofilu Kačacendi je doveo djecu da paradiraju, sad bi doveo Kačavendu i u presjedništvo.
- moa
#66835 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
CIm pocnes trgovati obveznicama znaj da si vec tad donji.statixx wrote:Dodo je ove godine, uprkos sredstvima od MMF-a i WB, koje dijeli sa Federacijom, emitovao oko 400 mil. KM obveznica, dok su ovdje emitovali 0 KM. To je put u propast. Ne razumijem viziju preCednika.
- GandalfSivi
#66836 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
On to radi svake godine, ali ne brini nista, plati to Federacija (isti iznos), raspodjelom prihoda od poreza...moa wrote:CIm pocnes trgovati obveznicama znaj da si vec tad donji.statixx wrote:Dodo je ove godine, uprkos sredstvima od MMF-a i WB, koje dijeli sa Federacijom, emitovao oko 400 mil. KM obveznica, dok su ovdje emitovali 0 KM. To je put u propast. Ne razumijem viziju preCednika.
- bh.tornjak
#66837 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Gledam i ne vjerujem onome sto vidim....Putin primio nekog Habiba, belajdziju i nasilnika, sjedi s njim a na stolu ice i pice...nema sta nema....
Ne kontam....kako..zasto....
A precednika ni sendvicom da ponudi....
Eee zivote, corbo bez mesa
- Leverage
#66838 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Taj Habib je musliman iz Sarajeva.bh.tornjak wrote:Gledam i ne vjerujem onome sto vidim....Putin primio nekog Habiba, belajdziju i nasilnika, sjedi s njim a na stolu ice i pice...nema sta nema....
-
archi_a
#66839 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa ovaj bokser predstavlja tamo njih i normalno je da će ga primiti ko najrođenijeg.bh.tornjak wrote:Gledam i ne vjerujem onome sto vidim....Putin primio nekog Habiba, belajdziju i nasilnika, sjedi s njim a na stolu ice i pice...nema sta nema....
Za sve strane fanove postoji cjenovnik za prijem.....
Poseban za susrete na marginama, sa dvije slike i rukovanjem.
Poseban za susrete u intimnom prostoru sa ićem i pićem, sa rukovanjem, osmjehom i četiri slike.
Poseban za prijem u kabinetu sa zastavom posjetitelja, dva tri savjetnika, osmjeh, rukovanje + zagrljaj ili tapšanje po ramenu.
Milorad je ipak fer i korektan prema narodu i državetini. Uvijek je birao ovaj najjeftiniji paket, susret na marginama. On košta 1.5 miliona eura. Nemaš kud jeftinije. A pošto je redovan gost, gratis mu je putin dodao i čestitku za izbore, telefonski preko ministra!
- Maharadza
#66840 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
E vidiš da se slažemo bajo moj, jer i ja kao i mnogi ovdje smatramo da je Ronhill najviše učinio na jačanju BiH tako što je SILOVAO ekonomiju šumske i bukvalno je UNIŠTIO nepovratno, a što je jedan od velikih koraka ka nestanku iste...Peda Petrol wrote:Za vokabular.manijak1 wrote:Peda Petrol wrote:Zar entitet nije sastavni dio države? A zastava njegov simbol?
Stvar prosta. Gospodo mene su birali građani Republike Srpske i ja hoću da njihov zvaničan simbol bude u instituticiji u kojoj ih predstavljam. Ako nećete, ok. Sami ste birali put trnja. Legitimno.ko da čitam apoteozu
ilegalno
![]()
De malo protabiri slovo Daytona![]()
paš vidjet da ste se zaletili u gloginje
![]()
Jedna od Božijih zapovijesti kaže "... ne pravi sebi idola, niti kakva lika... "
Stoga nema potrebe da neko mom bitisanju na forumu prišiva to idolopoklonstvo. Ja podržavam Milorada Dodika i zaista smatram da je on ključan čovjek za razvoj Bosne i Hercegovine, ali isključivo ako će preostala dva kandidata željeti isto i zarad konsenzusa pristati na osnovne uslove.
https://www.klix.ba/biznis/finansije/ka ... /170502069
Znači Mile veći Bošnjak i patriJota od kompletne sda i Islamske Zajednice - jer na djelima se poznaju junaci, pusti priče!
UNIŠTI IH MILE, NEKA PASU SLAMU!
- mayab
- mO k3
#66842 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mislim da ce Dodik poceti raditi za Bosnu i Hercegovinu ....

- prljavi Hare
#66843 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
...valjda tzv Bosnu i Hercegovinu.Poradi na pravopisu!mO k3 wrote:Mislim da ce Dodik poceti raditi za Bosnu i Hercegovinu ....![]()
- Šunj
#66844 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sve je tzv., pa i tvoj mozakprljavi Hare wrote:...valjda tzv Bosnu i Hercegovinu.Poradi na pravopisu!mO k3 wrote:Mislim da ce Dodik poceti raditi za Bosnu i Hercegovinu ....![]()

- Point.
#66845 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Hare, vidi bolan šta ti reče. Tepsijom ga od baklaveŠunj wrote:sve je tzv., pa i tvoj mozakprljavi Hare wrote:...valjda tzv Bosnu i Hercegovinu.Poradi na pravopisu!mO k3 wrote:Mislim da ce Dodik poceti raditi za Bosnu i Hercegovinu ....![]()
- Šunj
#66846 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
GOSTOVANJE ŽELJKO KOMŠIĆ
Udri Muški 10. 10. 2017
Udri Muški 10. 10. 2017
- prljavi Hare
#66847 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Naviko sam ja na uvrede iz tzv federacije.Point. wrote: Hare, vidi bolan šta ti reče. Tepsijom ga od baklave
- jazzer
#66848 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Je l sada svima jasno sta rade oni britanci, sta radi Soros?prljavi Hare wrote:Naviko sam ja na uvrede iz tzv federacije.Point. wrote: Hare, vidi bolan šta ti reče. Tepsijom ga od baklave
Pa njihovi ljudi su u svakoj pori naseg zivota. Ako samo nesto pozitivno napises za Predsjednika Dodika,
odmah te evidentiraju. A onda slijedi diskreditacija.
Zalosno stvarno.
- mO k3
#66849 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pederacije molim lijepo ....prljavi Hare wrote:Naviko sam ja na uvrede iz tzv federacije.Point. wrote: Hare, vidi bolan šta ti reče. Tepsijom ga od baklave
-
melac
#66850 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tema broj 1, sreca ovih izbora pa sam je otkrio.
Prljavi Hare dominira poput preCjednikamu tzv. Bosne i Hercegovine
Prljavi Hare dominira poput preCjednikamu tzv. Bosne i Hercegovine