https://www.bhtelecom.ba/vijest+M51280f70ea5.html
Moderator: Benq

Bijelić Co. iz Osijeka je ovlašten za Sloveniju, Austriju, Hrvatsku, Srbiju i CG. Ne znam zašto nas preskaču.Cupko_ wrote:Čini mi se da je MI-Adriatic generalni zastupnik a MESC je ovlašteni servisni partner.REDDEVILS wrote:@Cupko
A koji je to glavni distributer za BiH trzise i uvoz Xiaomi - Mi uredjaja
Nisam sad 100% siguran, sutra ću provjeriti ali mislim da sam upravu.
Ima naj broj ali tek kad potrošiš sve minute, i onda ti se po posebnoj tarifi obracunava, ali nije dzaba....Dr Arsla wrote:Ovaj cirkus sa uposlenicima ujljebima u bh telecomu stvarno više nema smisla![]()
Supruga sa ultre prešla na pretplatu paket ekstra S. Automatski se ukinula 2 naj broja. Na stranici telekoma piše da u tom paketu imaju 2 naj broja. Nazovemo 1444 i teta nas otpili riječima da taj paket ne može imati naj brojeve. Tačno yebe lud zbunjenog.
Mogu, a za neke stvari i putem mobitela pomoću *110# koda.fusion_ba wrote:Mogu li se bonus plus bodovi iskoristiti pozivom na 1444, da se ne mora ici u poslovnicu?
Da, svi se urotili protiv BH Telecomakonektovan wrote:Imamo mi IQ mobile, bigbuy.ba ha ja......
Ko da gledsm da su oni sa eronetom i mtelom u dealu...
Znam da nije dzaba, nije ti nigdje ni navedeno da mislim da je dzaba. Poenta je u tome da pretplatnici mogu aktivirati naj brojeve samo odlaskom u poslovnicu i pozivom na broj 1444. A tamo te uglavnom čekaju uhljebi tipa ove tete koja ti kaže da u tom paketu nemaš pravo na naj brojeve. A na njihovoj stranici lijepo piše da imaju. Kontaškonektovan wrote:Ima naj broj ali tek kad potrošiš sve minute, i onda ti se po posebnoj tarifi obracunava, ali nije dzaba....Dr Arsla wrote:Ovaj cirkus sa uposlenicima ujljebima u bh telecomu stvarno više nema smisla![]()
Supruga sa ultre prešla na pretplatu paket ekstra S. Automatski se ukinula 2 naj broja. Na stranici telekoma piše da u tom paketu imaju 2 naj broja. Nazovemo 1444 i teta nas otpili riječima da taj paket ne može imati naj brojeve. Tačno yebe lud zbunjenog.
U našem slučaju su itekako bitni. Jer kad supruga potroši te besplatne minute na računu bude preko 10 KM samo pozivi prema meni. Da ima naj broj to bi bilo možda deseti dio ili do jedne marke eventualnodiablobih wrote:Fakticki ti najbrojevi ne postoje. Tek kada potrosis minute onda ih imas, a tada vec nisu toliko ni bitni.
A ko kaze da su se urotili??? Ja prvi put cujem za tu firmu, i ne bi me cudilo da je tek nedavno pocela sa radom. Ako je bht raspisao javni poziv u junu za uvoznika/distributera xiaomi uredjaja, ocigledno nije sve kako treba.Cupko_ wrote:Da, svi se urotili protiv BH Telecomakonektovan wrote:Imamo mi IQ mobile, bigbuy.ba ha ja......
Ko da gledsm da su oni sa eronetom i mtelom u dealu...![]()
![]()
![]()
Kao što sam i rekao, ovlašteni uvoznik za BiH je MI-Adriatic iz Sarajeva.
To je to, ako BH TElekom nije uspio obezbijedit uređaje korisnicima onda 100% da nešto ne štima. Samo Telekom posluje u zakonskim okvirima ove države, svi ostali su ilegalci.konektovan wrote:A ko kaze da su se urotili??? Ja prvi put cujem za tu firmu, i ne bi me cudilo da je tek nedavno pocela sa radom. Ako je bht raspisao javni poziv u junu za uvoznika/distributera xiaomi uredjaja, ocigledno nije sve kako treba.Cupko_ wrote:Da, svi se urotili protiv BH Telecomakonektovan wrote:Imamo mi IQ mobile, bigbuy.ba ha ja......
Ko da gledsm da su oni sa eronetom i mtelom u dealu...![]()
![]()
![]()
Kao što sam i rekao, ovlašteni uvoznik za BiH je MI-Adriatic iz Sarajeva.
Nema konkurencija ništa sto nema i bht...je li tako?? Izuzev ovih xiaomi uredjaja...escobar__ wrote:Ne treba ali mi onako komično kako svaki put kad konkurencija ima nešto što Telekom nema rade ilegalno - tako Telemach ilegalno širi mrežu, Eronet ilegalno nabavlja Xiaomi uređaje, m:tel ilegalno postavlja bazne stanice po Sarajevu...
Odvadite malo.
Viber? WhatsUp? Njima slične aplikacije?Dr Arsla wrote:U našem slučaju su itekako bitni. Jer kad supruga potroši te besplatne minute na računu bude preko 10 KM samo pozivi prema meni. Da ima naj broj to bi bilo možda deseti dio ili do jedne marke eventualnodiablobih wrote:Fakticki ti najbrojevi ne postoje. Tek kada potrosis minute onda ih imas, a tada vec nisu toliko ni bitni.![]()
Jbg 12 mjeseci po 10 KM nabere se 120 maraka samo zato što neko u bh telecomu ne zna raditi svoj posao
Koristi i to. Ali 500 mb je brzog neta onda ide spori i šteka odmahCossack wrote:Viber? WhatsUp? Njima slične aplikacije?Dr Arsla wrote:U našem slučaju su itekako bitni. Jer kad supruga potroši te besplatne minute na računu bude preko 10 KM samo pozivi prema meni. Da ima naj broj to bi bilo možda deseti dio ili do jedne marke eventualnodiablobih wrote:Fakticki ti najbrojevi ne postoje. Tek kada potrosis minute onda ih imas, a tada vec nisu toliko ni bitni.![]()
Jbg 12 mjeseci po 10 KM nabere se 120 maraka samo zato što neko u bh telecomu ne zna raditi svoj posao
Kako do jedne marke?Dr Arsla wrote:U našem slučaju su itekako bitni. Jer kad supruga potroši te besplatne minute na računu bude preko 10 KM samo pozivi prema meni. Da ima naj broj to bi bilo možda deseti dio ili do jedne marke eventualnodiablobih wrote:Fakticki ti najbrojevi ne postoje. Tek kada potrosis minute onda ih imas, a tada vec nisu toliko ni bitni.![]()
Pretpostavljam da je to ona stari m15 paket. Neka pređe na neki od novih paketa i imaće mnogo više interneta.Dr Arsla wrote: Koristi i to. Ali 500 mb je brzog neta onda ide spori i šteka odmah
Pa nema nikakvih informacija o toj firmi, nemaju ni web stranici,nikakvog ttaga da se bave necim....Cupko_ wrote:Kakve veze ima kad je firma počela s radom? Ako su ovlašteni uvoznik znači da imaju ugovor sa Xiaomi-jem i da su morali ispoštovati neke njihove uslove. Ne postaje svaka budala ovlašteni uvoznik i zastupnik nekog brand-a tek tako.
Ni dimotel nije neka poznata firma za koju svi znaju (garantujem da i sad 95% ljudi nije čulo za njih), a oni godinama ovlašteni uvoznik za Huawei, LG...
Kako misliš 500 mb brzog neta, na paketu ekstra sDr Arsla wrote: Koristi i to. Ali 500 mb je brzog neta onda ide spori i šteka odmah