nije precednik hadum....ima to on na sta stavit.....ne brinivatrogasac wrote:A gdje si mislio stavit taj bajrak?Peda Petrol wrote:Uslov je postavljen. 4 godine i ne mora funkcionisati Predsjedništvo, ako nekima smeta zastava Republike Srpske.
Milorad Dodik ALL ABOUT
- bh.tornjak
#66801 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- mO k3
#66802 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
archi_a wrote:Ustavni sud BiH odlučuje o (ne)sposobnosti člana Predsjedništva
Zanimljive su i neke stavke o članovima Predsjedništva BiH u Izbornom zakonu BiH, u poglavlju o Predsjedništvu BiH.
Naime, član 8.5 propisuje da, ukoliko član Predsjedništva tijekom 12 mjeseci izostane s jedne trećine redovitih sjednica Predsjedništva, smatrat će se da je dao ostavku. ili da o nesposobnosti za vršenje dužnosti člana Predsjedništva odlučuje Ustavni sud BiH (članak 8.7) ili da Ustavni sud BiH može odlučiti i o privremenoj nesposobnosti člana Predsjedništva za obavljanje dužnosti (član 8., koga potom na dužnosti zamjenjuje zamjenjujući član Predsjedništva.
-
155_mm
#66803 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pa namjenska industrija je veoma bitan faktor za ocuvanje mira u BiH. srecom pa je bakir napokon to skonto prilikom posjete najmodernijem pogonu za izradu dugih cijevi u regionu smjestenom u okviru svjetski poznatog proizvodjaca vojne muniicije iz konjica.
shvatio je da mu je ona prica "za nedaj Boze" prilicno glupa.
shvatio je da mu je ona prica "za nedaj Boze" prilicno glupa.
-
155_mm
#66804 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
i naravno da mir nema alternativu zbog toga i treba namjenska industrija sa svojim proizvodima. a posebno sa borbenim dronovima.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#66805 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zastava šumske treba da se vijori svuda kako bi se Guardiana umolilo da nastavi sa inicijativama o pokretanju investicionih ciklusa na teritoriji
cijele tzv BiH.Sebilj,Begova džamija,gdje god Guardian kaže.
Ako treba,svi građani tzv BiH moraju istetovirati grb šumske na desnom ramenu,a Guardiana na lijevom.Samo kompromisom može se doći
do dogovora i napretka.

cijele tzv BiH.Sebilj,Begova džamija,gdje god Guardian kaže.
Ako treba,svi građani tzv BiH moraju istetovirati grb šumske na desnom ramenu,a Guardiana na lijevom.Samo kompromisom može se doći
do dogovora i napretka.

- vatrogasac
#66806 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini Valentin Inzko nakon izbora u zemlji je bečkom dnevniku Kurier rekao da nije realno da će Milorad Dodik ostvariti svoj, kako je rekao, separatistički cilj, ali da stalnim ponavljanjem svoje retorike stvara zatrovanu klimu.
- spreca
#66807 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
a sta mislis onda kako ce funcionisati genocidna sa takvim blokadamaPeda Petrol wrote:Uslov je postavljen. 4 godine i ne mora funkcionisati Predsjedništvo, ako nekima smeta zastava Republike Srpske.
- muha_sa
#66808 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
živ je Inckovatrogasac wrote:Visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini Valentin Inzko nakon izbora u zemlji je bečkom dnevniku Kurier rekao da nije realno da će Milorad Dodik ostvariti svoj, kako je rekao, separatistički cilj, ali da stalnim ponavljanjem svoje retorike stvara zatrovanu klimu.
- spreca
#66809 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jel se to Inzko probudiovatrogasac wrote:Visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini Valentin Inzko nakon izbora u zemlji je bečkom dnevniku Kurier rekao da nije realno da će Milorad Dodik ostvariti svoj, kako je rekao, separatistički cilj, ali da stalnim ponavljanjem svoje retorike stvara zatrovanu klimu.
-
glockov kolac
#66810 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A šta zna republičko šumski trol osim da trola i jede korjenje. Nego, puno se kurče za pičkice koje su '95 spremali bjeg iz Banja Luke.spreca wrote:a sta mislis onda kako ce funcionisati genocidna sa takvim blokadamaPeda Petrol wrote:Uslov je postavljen. 4 godine i ne mora funkcionisati Predsjedništvo, ako nekima smeta zastava Republike Srpske.
- manijak1
#66811 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
zajebajite se
izvor klix.babo
jebaji ga
kad puca neka se i ....
štuca
izvoz voća....jaja.....mleka .....koka,,..pa zavrtanje ventila na plinoto.....sve u helać ....po Ustavu Daytona nesretnog opet , Hrvati imaju legitimnog predstavnika u Predsjedništvu BiH.Libo Inzka ćuna 15000 milja , je 15000 for a month nerada u padže , jarane .
Šta bi u Bosanskom Brodu ? Nije , gluho bilo , se neko zaletio opet ?
Lavrov je rekao da će Rusija podržavati Dodika i njegovu politiku.
jebaji ga
izvoz voća....jaja.....mleka .....koka,,..pa zavrtanje ventila na plinoto.....sve u helać ....po Ustavu Daytona nesretnog opet , Hrvati imaju legitimnog predstavnika u Predsjedništvu BiH.Libo Inzka ćuna 15000 milja , je 15000 for a month nerada u padže , jarane .
Šta bi u Bosanskom Brodu ? Nije , gluho bilo , se neko zaletio opet ?
-
emmir1
#66812 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jel se javio ikad Vučić sa frapantnim dokazima o miješanju stranaca u izbore?
-
melac
#66813 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I duze, od Dzemala Bijedica ga ne bi vakogmuha_sa wrote:vatrogasac wrote:Aha, u prvom obraćanju Engleze napao i ispljuvao.Peda Petrol wrote: I opet, daće sve od sebe da država krene sa ove mrtve tačke..Neka sutra naše Predsjedništvo bude moralo u Ameriku, kako će on kada je na crnoj listi? Mnogo mi očekujemo od njega.
lider kakvog je BiH haman 20 godina cekala
-
Qoom
#66814 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
USA, prva zvanična posjeta predsjedništva
Ko dijete na tuti
Ko dijete na tuti
- manijak1
#66815 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jeste , Centrali u Moskviemmir1 wrote:Jel se javio ikad Vučić sa frapantnim dokazima o miješanju stranaca u izbore?
- GandalfSivi
#66816 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Razmisljao sam ovu tetovazu nabaciti, ali mala mi ruka, ne moze statiprljavi Hare wrote:
- spreca
#66817 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Interesantna je njegova izjava o tim dokazima....kaze Pickousti......."pokazacu Ivanicu dokumenete ako mozda bude imao prilikuemmir1 wrote:Jel se javio ikad Vučić sa frapantnim dokazima o miješanju stranaca u izbore?
da me sretne
-
155_mm
#66818 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
https://m.dw.com/sr/za-mene-je-kosovo-n ... a-45831444No imali ste mešanje i iz Beograda tokom predizborne kampanje. Čak je i kandidat Saveza za pobedu Mladen Ivanić reagovao na podršku Beograda Dodiku.
Jesu u prvom delu. Međutim onda je u drugom delu kampanje došlo do naglog izmicanja zvaničnog Beograda iz kampanje u BiH. Znate da je poseta predsednika Vučića bila najavljena pa se onda odjednom odustalo od toga. Ja neću da komentarišem razloge zbog kojih je to došlo iako su mi poznati. To je opet stvar predsednika Vučića, ali mislim da je to izvlačenje predsednika Vučića kao šefa susedne države iz kampanje u BiH dobar znak.
ma vucic je izgleda dobio po usima da mu i danas zuji.
milorad porucuje vucicu preko svoji movima da ne dolazi a vucic za 30-40 minuta odgovara preko svojih "ne dolazim brate milorade"
- mO k3
#66819 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Predsjednik je grbprljavi Hare wrote:Zastava šumske treba da se vijori svuda kako bi se Guardiana umolilo da nastavi sa inicijativama o pokretanju investicionih ciklusa na teritoriji
cijele tzv BiH.Sebilj,Begova džamija,gdje god Guardian kaže.![]()
do dogovora i napretka.![]()
- ILVIIR
#66820 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Peda Petrol wrote:Za građane Bih bi bilo dobro da konačno dobiju lidera. To im fali godinama. Evo imaju priliku, al ako se ostala dva čistača prašine ne slože, džabe. Još jedna prokockana šansa. Bačena u vodu.red evil wrote:Sve je stvar dogovora ali bit' će onako kako Dodik kaže. Dogovat ćemo se al' će odluka biti onakva kakvu ja želim.Peda Petrol wrote:Za vokabular.![]()
Jedna od Božijih zapovijesti kaže "... ne pravi sebi idola, niti kakva lika... "
Stoga nema potrebe da neko mom bitisanju na forumu prišiva to idolopoklonstvo. Ja podržavam Milorada Dodika i zaista smatram da je on ključan čovjek za razvoj Bosne i Hercegovine, ali isključivo ako će preostala dva kandidata željeti isto i zarad konsenzusa pristati na osnovne uslove.
Na zgradu Predsjedništva idu samo državna obilježja a ne entitetska, kantonalna, gradska ili bilo kakva druga. U kabinet može ali u pres sali, na zgradi ne...
Uvijek, ako se želi, može se praviti alternativa.
Štaviše, na Miletovim bedrima je dodatni teg, osim što se mora postarati da vodi računa o narodu koji ga je izabrao, on se mora boriti i za Hrvate koji nemaju legitimnog predstavnika u Predsjedništvu. I opet, daće sve od sebe da država krene sa ove mrtve tačke..
Pa ti si pravo osvjezenje na ovoj temi. Zesca konkurencija kiselom i prljavom.
Samo tako dalje.
- Maraschino
#66821 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Peda Petrol wrote:Uslov je postavljen. 4 godine i ne mora funkcionisati Predsjedništvo, ako nekima smeta zastava Republike Srpske.
Last edited by Maraschino on 10/10/2018 21:34, edited 1 time in total.
- prljavi Hare
#66822 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ILVIIR wrote:
![]()
![]()
![]()
Pa ti si pravo osvjezenje na ovoj temi. Zesca konkurencija kiselom i prljavom.
Samo tako dalje.
Vukotin troll!Juče priča kako je Guardian bio dezerter!

- prljavi Hare
#66823 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I ja sam imao isti problem,uradio na leđima!Požudni pogledi žena koje ćeš osjetiti kad se na plaži skineš..... Neprocjenjivo!GandalfSivi wrote:Razmisljao sam ovu tetovazu nabaciti, ali mala mi ruka, ne moze statiprljavi Hare wrote:
- Maraschino
- bh.tornjak
#66825 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
mO k3 wrote:Predsjednik je grbprljavi Hare wrote:Zastava šumske treba da se vijori svuda kako bi se Guardiana umolilo da nastavi sa inicijativama o pokretanju investicionih ciklusa na teritoriji
cijele tzv BiH.Sebilj,Begova džamija,gdje god Guardian kaže.![]()
do dogovora i napretka.![]()
ja procita grob umjesto grb....
oprosti precednice.....sutra zorom ranom idem ocnom hecimu