Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
kokikol

#66801 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kokikol »

kakavdanakneiskustvu wrote:
photo&video wrote:Telemach mozete li napisati zasto je HRT 2 zatamnjen u Sarajevu za vrijeme utakmice Brazil - Hrvatska, dok isti nije zatamnjen u Vitezu? Do kada se mislite igrati sa korisnicima i praviti nas budalama. Svi placamo.istu cijenu. Ocekujem direktan odgovor. Hvala

na sva druga pitanja sutra ce stici odgovor,ako na ovo stigne bilo kakav ozbiljan,jedem laptop
niko neće ni trepnuti da ti odgovori a glume ljubaznost ...
kakavdanakneiskustvu

#66802 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

kokikol wrote:
photo&video wrote:Telemach mozete li napisati zasto je HRT 2 zatamnjen u Sarajevu za vrijeme utakmice Brazil - Hrvatska, dok isti nije zatamnjen u Vitezu? Do kada se mislite igrati sa korisnicima i praviti nas budalama. Svi placamo.istu cijenu. Ocekujem direktan odgovor. Hvala

na sva druga pitanja sutra ce stici odgovor,ako na ovo stigne bilo kakav ozbiljan,jedem laptop
niko neće ni trepnuti da ti odgovori a glume ljubaznost ...
:thumbup:
nervoza

#66803 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by nervoza »

Pridruzujem se i ja, mene kao i mnoge druge ovo interesuje!!!

Pitanje usput, da li da otvorimo temu ili o tome ovdje nastavimo, meni svejedno - dakle, zna li neko da li ovdje ima elemenata dovoljnih za tuzbu?
photo&video

#66804 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by photo&video »

Ovo je cista diskrimacija nas korisnika. Zvao sam call centar 2 puta i ubjeduju me da je svima zatamnjeno sto nije tacno jer u svim mjestima sa hrvatskom vecinom hrt 2 nije bio zatamnjen. Ovdje je problem sto se niko ne buni pa mogu raditi sta hoce. Oko ovoga bi se trebala dici frka jer svi isto placamo, a nemamo istu mogucnost da gledamo. :run:
semirsar

#66805 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

photo&video wrote:Ovo je cista diskrimacija nas korisnika. Zvao sam call centar 2 puta i ubjeduju me da je svima zatamnjeno sto nije tacno jer u svim mjestima sa hrvatskom vecinom hrt 2 nije bio zatamnjen. Ovdje je problem sto se niko ne buni pa mogu raditi sta hoce. Oko ovoga bi se trebala dici frka jer svi isto placamo, a nemamo istu mogucnost da gledamo. :run:
nejma ovdeka konsenzusa ni o mnogo vaznijem i krupnijem problemima a kamoli o tomu :evil:
Ne se tijem zamarat, nije vazno, a ako ti i jes' najvaznije u zivotu mjenjaj tor :evil:
zdruzdjo

#66806 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zdruzdjo »

Aaaaaaa
Estakvirullah
Na wi-fi 2.4gHz jutros. Ovoliko nisam imao nikad. Ne znam sta mi uradise.

Image
photo&video

#66807 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by photo&video »

semirsar wrote:
photo&video wrote:Ovo je cista diskrimacija nas korisnika. Zvao sam call centar 2 puta i ubjeduju me da je svima zatamnjeno sto nije tacno jer u svim mjestima sa hrvatskom vecinom hrt 2 nije bio zatamnjen. Ovdje je problem sto se niko ne buni pa mogu raditi sta hoce. Oko ovoga bi se trebala dici frka jer svi isto placamo, a nemamo istu mogucnost da gledamo. :run:
nejma ovdeka konsenzusa ni o mnogo vaznijem i krupnijem problemima a kamoli o tomu :evil:
Ne se tijem zamarat, nije vazno, a ako ti i jes' najvaznije u zivotu mjenjaj tor :evil:
Uz duzno postovanje zbog tog razmisljanja i jesmo postali ovce koje bleje
r_faruk

#66808 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by r_faruk »

kokikol wrote:
takodjer me zanima gore navedeno....
caco372

#66809 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by caco372 »

Upravo tako..ovo je prevršilo svaku mjeru,odjaviću se 26.06. kad mi ističe 2 godišnji ugovor.
Fakat nas prave budalama godinama,ljubazno i susretljivo.Hvala.
kakaljin

#66810 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

r_faruk wrote:
kokikol wrote:
takodjer me zanima gore navedeno....
Ocekujemo javljanje predstavnika telemacha da nam prvo na ovo pitanje odgovori sa konstruktivnim odgovorom, jer postoje dokazi,pa tek onda nastavi dalje odgovarati na pitanja korisnika.

Jer ako ne odgovori na ovo pitanje onda pada u vodu objektivnost i svrha njihove recenice da su tu za korisnike
Radar71

#66811 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

kakaljin wrote:
Jer ako ne odgovori na ovo pitanje onda pada u vodu objektivnost i svrha njihove recenice da su tu za korisnike
Dzaba se trudiš da oblatis nick Telemach kad god ti se pruzi prilika a na onoj temi ti samo pertle vire kad se uvlačiš pojedincima :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :izet:
semirsar

#66812 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

photo&video wrote:
semirsar wrote:
Uz duzno postovanje zbog tog razmisljanja i jesmo postali ovce koje bleje
Davno smo nas nekoliko ovdeka serendali vikali pitali trazili i ... i nista pojli govno svi zagalamise na nas jeboto nije to bitno ispasmo kreteni sto se zamaramo glupostima e neka onda boli i mene qrac kad nejma kriticne mase kad je svima dobro dobro je i meni vala
poyyy i tebi
NHF :thumbup:
Boeing797

#66813 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Boeing797 »

Radar71 wrote:
kakaljin wrote:
Dzaba se trudiš da oblatis nick Telemach kad god ti se pruzi prilika a na onoj temi ti samo pertle vire kad se uvlačiš pojedincima :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :izet:
:thumbup: :thumbup:

Čovjek jedva čeka bilo šta samo da diskredituje Telemach na ovoj temi, ljudi su mi bezbroj puta pomogli kako na PP tako i preko telefona, podrška im je za 10 i tu nema priče. Čuj molim te, ako ne odgovori na ovo pitanje onda nisu tu za korisnike. Na BH Telecom temi je manji od makova zrna, a ovdje pokušava da blati nekog i nešto :run:
zateznistub

#66814 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

Boeing797 wrote:
Radar71 wrote:
kakaljin wrote:
:thumbup: :thumbup:

Čovjek jedva čeka bilo šta samo da diskredituje Telemach na ovoj temi, ljudi su mi bezbroj puta pomogli kako na PP tako i preko telefona, podrška im je za 10 i tu nema priče. Čuj molim te, ako ne odgovori na ovo pitanje onda nisu tu za korisnike. Na BH Telecom temi je manji od makova zrna, a ovdje pokušava da blati nekog i nešto :run:
Respo, jesi to ti?
Benq

#66815 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

Samo nemojte sljedecih 30 stranica o tome :mrgreen:
zateznistub

#66816 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

Benq wrote:Samo nemojte sljedecih 30 stranica o tome :mrgreen:
Par stranica o poskupljenju, par o zatamnjivanju i sve tako u nedogled...
Benq

#66817 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

zateznistub wrote: Par stranica o poskupljenju, par o zatamnjivanju i sve tako u nedogled...
Pa onda nekoliko stranica o placenim clancima AKOP-a.. nemoj da se sta fuli, tradicija se mora ispostovati :mrgreen:
semirsar

#66818 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

Radar71 wrote:
kakaljin wrote:
O @Telemach ovdeka sve najbolje recem ni on/a nejma uvida u sve niti sve odgovore ali o TELEMACH kao firmi odnosno njiovom "nadleznom sektoru"nejmam bas tako dobro misljenje
Nikako ne mogu biti zadovoljan razlicitim pristupom prema korisnicima jer nas turaju torove
I da zavrsim s ovijem sto oni gledaju a mi jok... nije problem t.mach problem smo mi sto ne vidimo gdje je problem al to je vec druga tema pa se ja odjavljujem
Poyyy svima i dje culi i ne culi :run:
Radar71

#66819 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

Pa nadležni sektor jesu supci ali reci da nick Telemach nije tu za korisnike da pomogne koliko je u njihovoj moći je van svake pameti
zateznistub

#66820 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

Radar71 wrote:Pa nadležni sektor jesu supci ali reci da nick Telemach nije tu za korisnike da pomogne koliko je u njihovoj moći je van svake pameti
Mislim da on i nije mislio isključivo na osobu/e koje se ovdje javljaju pod tim Nickom, svjestan je i on da su oni samo skretnicari i da se plaho ne pitaju. Riječ je naravno kompaniji i poslovnoj politici istih...
kakaljin

#66821 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

zateznistub wrote:
Radar71 wrote:Pa nadležni sektor jesu supci ali reci da nick Telemach nije tu za korisnike da pomogne koliko je u njihovoj moći je van svake pameti
Mislim da on i nije mislio isključivo na osobu/e koje se ovdje javljaju pod tim Nickom, svjestan je i on da su oni samo skretnicari i da se plaho ne pitaju. Riječ je naravno kompaniji i poslovnoj politici istih...
Pa i nisam govorio o konkretno onome koji se javi ovdje jer vidim i ja da normalne poslove zavrsi i izadje u susret korisnicima koji se jave ovdje i brze se zavrse neke stvari.

Ali mora i taj shvatiti da ne moze se stalno isto ponavljati i isto pisati a svi znamo da nije tako, bolje je nekada i sutiti i nista ne reci nego se ponavljati. OVo se vise odnosilo na cuvenu recenicu da je kompanije telemach tu za svoje korisnike, a iz prilozenog dijeli korisnike.
Telemach

#66822 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

kakavdanakneiskustvu wrote:ako opciju vrati unazad koristim samo na EON a ne na TV je li mi i tad se naplačuje dodatno 3 km?
@kakavdanakneiskustvu,
Korištenje TV unazad se ne naplaćuje na EON aplikaciji.
Telemach

#66823 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

skafiskafsnjak wrote:Dobro ste bezobrazni postali.... Ponovno ukljucenje usluge 20km naplatili... Da ne govorim poskupljenja, 3 po 3....
@skafiskafsnjak,
Cijena ponovnog uključenja usluga je navedena u Cjenovniku i uvijek se fakturisala. Cjenovnik možete preuzeti na: https://telemach.ba/Binary/10610/CJENOV ... 5.2018.pdf
Cijena ponovnog uključenja analogne televizije je 20,00 KM, a dodatnih usluga 5,00 KM (po usluzi).
zateznistub

#66824 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

kakaljin wrote:
zateznistub wrote:
Pa i nisam govorio o konkretno onome koji se javi ovdje jer vidim i ja da normalne poslove zavrsi i izadje u susret korisnicima koji se jave ovdje i brze se zavrse neke stvari.

Ali mora i taj shvatiti da ne moze se stalno isto ponavljati i isto pisati a svi znamo da nije tako, bolje je nekada i sutiti i nista ne reci nego se ponavljati. OVo se vise odnosilo na cuvenu recenicu da je kompanije telemach tu za svoje korisnike, a iz prilozenog dijeli korisnike.
Nemaju oni šta shvatiti, sve je njima kristalno jasno. I oni su ljudi od krvi i mesa i rintaju za ne baš visoke plate. Sve što oni napišu po bilo kojem pitanju koje se tiče poslovne politike firme dobiju na papiru od šefova i ne smiju mimo toga. Oni nisu ni za šta krivi...
Znaš kako kažu u nadrealistima "gospođo, ja samo čitam vijesti..." E tako ti je i kod njih i bilo kojih drugih koji rade iste i slične poslove.
Last edited by zateznistub on 04/06/2018 10:22, edited 1 time in total.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#66825 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by un1ted »

Recimo mene ne pogadja problem, ne pratim HRT ali NE ZELIM DA ME IKO PRAVI OVCOM za moj NOVAC.

Ukoliko kanal u Sarajevu ili bilo kojoj pripizdini nije u istom rangu kao u drugoj pripizdini, ja ŽELIM da se taj kanal izbaci iz ponude, te da mi se pretplata umanji. Samo udarati po džepu, od internet provajdera, pa do bilo koje druge usluge. Jedino se na to osvrću.

BTW, zadovoljan sam telemachom, zadovoljan sam podrškom, ali nisam zadovoljan pravljenjem razlike. Apsolutno me ne interesuje politika.

Zbog toga, kao pretplatnik telemach usluga, ZAHTJEVAM ODGOVOR zašto je HRT zatamnjen u Sarajevu, a nije u Vitezu?
Locked