niko neće ni trepnuti da ti odgovori a glume ljubaznost ...kakavdanakneiskustvu wrote:photo&video wrote:Telemach mozete li napisati zasto je HRT 2 zatamnjen u Sarajevu za vrijeme utakmice Brazil - Hrvatska, dok isti nije zatamnjen u Vitezu? Do kada se mislite igrati sa korisnicima i praviti nas budalama. Svi placamo.istu cijenu. Ocekujem direktan odgovor. Hvala
na sva druga pitanja sutra ce stici odgovor,ako na ovo stigne bilo kakav ozbiljan,jedem laptop
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- kokikol
#66801 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
-
kakavdanakneiskustvu
#66802 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
kokikol wrote:niko neće ni trepnuti da ti odgovori a glume ljubaznost ...kakavdanakneiskustvu wrote:photo&video wrote:Telemach mozete li napisati zasto je HRT 2 zatamnjen u Sarajevu za vrijeme utakmice Brazil - Hrvatska, dok isti nije zatamnjen u Vitezu? Do kada se mislite igrati sa korisnicima i praviti nas budalama. Svi placamo.istu cijenu. Ocekujem direktan odgovor. Hvala
na sva druga pitanja sutra ce stici odgovor,ako na ovo stigne bilo kakav ozbiljan,jedem laptop
-
nervoza
#66803 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pridruzujem se i ja, mene kao i mnoge druge ovo interesuje!!!photo&video wrote:Telemach mozete li napisati zasto je HRT 2 zatamnjen u Sarajevu za vrijeme utakmice Brazil - Hrvatska, dok isti nije zatamnjen u Vitezu? Do kada se mislite igrati sa korisnicima i praviti nas budalama. Svi placamo.istu cijenu. Ocekujem direktan odgovor. Hvala
Pitanje usput, da li da otvorimo temu ili o tome ovdje nastavimo, meni svejedno - dakle, zna li neko da li ovdje ima elemenata dovoljnih za tuzbu?
-
photo&video
#66804 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovo je cista diskrimacija nas korisnika. Zvao sam call centar 2 puta i ubjeduju me da je svima zatamnjeno sto nije tacno jer u svim mjestima sa hrvatskom vecinom hrt 2 nije bio zatamnjen. Ovdje je problem sto se niko ne buni pa mogu raditi sta hoce. Oko ovoga bi se trebala dici frka jer svi isto placamo, a nemamo istu mogucnost da gledamo. 
- semirsar
#66805 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
nejma ovdeka konsenzusa ni o mnogo vaznijem i krupnijem problemima a kamoli o tomuphoto&video wrote:Ovo je cista diskrimacija nas korisnika. Zvao sam call centar 2 puta i ubjeduju me da je svima zatamnjeno sto nije tacno jer u svim mjestima sa hrvatskom vecinom hrt 2 nije bio zatamnjen. Ovdje je problem sto se niko ne buni pa mogu raditi sta hoce. Oko ovoga bi se trebala dici frka jer svi isto placamo, a nemamo istu mogucnost da gledamo.
Ne se tijem zamarat, nije vazno, a ako ti i jes' najvaznije u zivotu mjenjaj tor
-
zdruzdjo
#66806 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Aaaaaaa
Estakvirullah
Na wi-fi 2.4gHz jutros. Ovoliko nisam imao nikad. Ne znam sta mi uradise.

Estakvirullah
Na wi-fi 2.4gHz jutros. Ovoliko nisam imao nikad. Ne znam sta mi uradise.

-
photo&video
#66807 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Uz duzno postovanje zbog tog razmisljanja i jesmo postali ovce koje blejesemirsar wrote:nejma ovdeka konsenzusa ni o mnogo vaznijem i krupnijem problemima a kamoli o tomuphoto&video wrote:Ovo je cista diskrimacija nas korisnika. Zvao sam call centar 2 puta i ubjeduju me da je svima zatamnjeno sto nije tacno jer u svim mjestima sa hrvatskom vecinom hrt 2 nije bio zatamnjen. Ovdje je problem sto se niko ne buni pa mogu raditi sta hoce. Oko ovoga bi se trebala dici frka jer svi isto placamo, a nemamo istu mogucnost da gledamo.![]()
Ne se tijem zamarat, nije vazno, a ako ti i jes' najvaznije u zivotu mjenjaj tor
-
r_faruk
#66808 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
takodjer me zanima gore navedeno....kokikol wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:photo&video wrote:Telemach mozete li napisati zasto je HRT 2 zatamnjen u Sarajevu za vrijeme utakmice Brazil - Hrvatska, dok isti nije zatamnjen u Vitezu? Do kada se mislite igrati sa korisnicima i praviti nas budalama. Svi placamo.istu cijenu. Ocekujem direktan odgovor. Hvala
-
caco372
#66809 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Upravo tako..ovo je prevršilo svaku mjeru,odjaviću se 26.06. kad mi ističe 2 godišnji ugovor.
Fakat nas prave budalama godinama,ljubazno i susretljivo.Hvala.
Fakat nas prave budalama godinama,ljubazno i susretljivo.Hvala.
-
kakaljin
#66810 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ocekujemo javljanje predstavnika telemacha da nam prvo na ovo pitanje odgovori sa konstruktivnim odgovorom, jer postoje dokazi,pa tek onda nastavi dalje odgovarati na pitanja korisnika.r_faruk wrote:takodjer me zanima gore navedeno....kokikol wrote:photo&video wrote:Telemach mozete li napisati zasto je HRT 2 zatamnjen u Sarajevu za vrijeme utakmice Brazil - Hrvatska, dok isti nije zatamnjen u Vitezu? Do kada se mislite igrati sa korisnicima i praviti nas budalama. Svi placamo.istu cijenu. Ocekujem direktan odgovor. Hvala
Jer ako ne odgovori na ovo pitanje onda pada u vodu objektivnost i svrha njihove recenice da su tu za korisnike
- Radar71
#66811 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dzaba se trudiš da oblatis nick Telemach kad god ti se pruzi prilika a na onoj temi ti samo pertle vire kad se uvlačiš pojedincimakakaljin wrote:
Jer ako ne odgovori na ovo pitanje onda pada u vodu objektivnost i svrha njihove recenice da su tu za korisnike
- semirsar
#66812 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Davno smo nas nekoliko ovdeka serendali vikali pitali trazili i ... i nista pojli govno svi zagalamise na nas jeboto nije to bitno ispasmo kreteni sto se zamaramo glupostima e neka onda boli i mene qrac kad nejma kriticne mase kad je svima dobro dobro je i meni valaphoto&video wrote:Uz duzno postovanje zbog tog razmisljanja i jesmo postali ovce koje blejesemirsar wrote:nejma ovdeka konsenzusa ni o mnogo vaznijem i krupnijem problemima a kamoli o tomuphoto&video wrote:Ovo je cista diskrimacija nas korisnika. Zvao sam call centar 2 puta i ubjeduju me da je svima zatamnjeno sto nije tacno jer u svim mjestima sa hrvatskom vecinom hrt 2 nije bio zatamnjen. Ovdje je problem sto se niko ne buni pa mogu raditi sta hoce. Oko ovoga bi se trebala dici frka jer svi isto placamo, a nemamo istu mogucnost da gledamo.![]()
poyyy i tebi
NHF
-
Boeing797
#66813 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Radar71 wrote:Dzaba se trudiš da oblatis nick Telemach kad god ti se pruzi prilika a na onoj temi ti samo pertle vire kad se uvlačiš pojedincimakakaljin wrote:
Jer ako ne odgovori na ovo pitanje onda pada u vodu objektivnost i svrha njihove recenice da su tu za korisnike![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čovjek jedva čeka bilo šta samo da diskredituje Telemach na ovoj temi, ljudi su mi bezbroj puta pomogli kako na PP tako i preko telefona, podrška im je za 10 i tu nema priče. Čuj molim te, ako ne odgovori na ovo pitanje onda nisu tu za korisnike. Na BH Telecom temi je manji od makova zrna, a ovdje pokušava da blati nekog i nešto
- zateznistub
#66814 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Respo, jesi to ti?Boeing797 wrote:Radar71 wrote:Dzaba se trudiš da oblatis nick Telemach kad god ti se pruzi prilika a na onoj temi ti samo pertle vire kad se uvlačiš pojedincimakakaljin wrote:
Jer ako ne odgovori na ovo pitanje onda pada u vodu objektivnost i svrha njihove recenice da su tu za korisnike![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čovjek jedva čeka bilo šta samo da diskredituje Telemach na ovoj temi, ljudi su mi bezbroj puta pomogli kako na PP tako i preko telefona, podrška im je za 10 i tu nema priče. Čuj molim te, ako ne odgovori na ovo pitanje onda nisu tu za korisnike. Na BH Telecom temi je manji od makova zrna, a ovdje pokušava da blati nekog i nešto
- Benq
#66815 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Samo nemojte sljedecih 30 stranica o tome 
- zateznistub
#66816 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Par stranica o poskupljenju, par o zatamnjivanju i sve tako u nedogled...Benq wrote:Samo nemojte sljedecih 30 stranica o tome
- Benq
#66817 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa onda nekoliko stranica o placenim clancima AKOP-a.. nemoj da se sta fuli, tradicija se mora ispostovatizateznistub wrote: Par stranica o poskupljenju, par o zatamnjivanju i sve tako u nedogled...
- semirsar
#66818 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
O @Telemach ovdeka sve najbolje recem ni on/a nejma uvida u sve niti sve odgovore ali o TELEMACH kao firmi odnosno njiovom "nadleznom sektoru"nejmam bas tako dobro misljenjeRadar71 wrote:Dzaba se trudiš da oblatis nick Telemach kad god ti se pruzi prilika a na onoj temi ti samo pertle vire kad se uvlačiš pojedincimakakaljin wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nikako ne mogu biti zadovoljan razlicitim pristupom prema korisnicima jer nas turaju torove
I da zavrsim s ovijem sto oni gledaju a mi jok... nije problem t.mach problem smo mi sto ne vidimo gdje je problem al to je vec druga tema pa se ja odjavljujem
Poyyy svima i dje culi i ne culi
- Radar71
#66819 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa nadležni sektor jesu supci ali reci da nick Telemach nije tu za korisnike da pomogne koliko je u njihovoj moći je van svake pameti
- zateznistub
#66820 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mislim da on i nije mislio isključivo na osobu/e koje se ovdje javljaju pod tim Nickom, svjestan je i on da su oni samo skretnicari i da se plaho ne pitaju. Riječ je naravno kompaniji i poslovnoj politici istih...Radar71 wrote:Pa nadležni sektor jesu supci ali reci da nick Telemach nije tu za korisnike da pomogne koliko je u njihovoj moći je van svake pameti
-
kakaljin
#66821 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa i nisam govorio o konkretno onome koji se javi ovdje jer vidim i ja da normalne poslove zavrsi i izadje u susret korisnicima koji se jave ovdje i brze se zavrse neke stvari.zateznistub wrote:Mislim da on i nije mislio isključivo na osobu/e koje se ovdje javljaju pod tim Nickom, svjestan je i on da su oni samo skretnicari i da se plaho ne pitaju. Riječ je naravno kompaniji i poslovnoj politici istih...Radar71 wrote:Pa nadležni sektor jesu supci ali reci da nick Telemach nije tu za korisnike da pomogne koliko je u njihovoj moći je van svake pameti
Ali mora i taj shvatiti da ne moze se stalno isto ponavljati i isto pisati a svi znamo da nije tako, bolje je nekada i sutiti i nista ne reci nego se ponavljati. OVo se vise odnosilo na cuvenu recenicu da je kompanije telemach tu za svoje korisnike, a iz prilozenog dijeli korisnike.
- Telemach
#66822 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@kakavdanakneiskustvu,kakavdanakneiskustvu wrote:ako opciju vrati unazad koristim samo na EON a ne na TV je li mi i tad se naplačuje dodatno 3 km?
Korištenje TV unazad se ne naplaćuje na EON aplikaciji.
- Telemach
#66823 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@skafiskafsnjak,skafiskafsnjak wrote:Dobro ste bezobrazni postali.... Ponovno ukljucenje usluge 20km naplatili... Da ne govorim poskupljenja, 3 po 3....
Cijena ponovnog uključenja usluga je navedena u Cjenovniku i uvijek se fakturisala. Cjenovnik možete preuzeti na: https://telemach.ba/Binary/10610/CJENOV ... 5.2018.pdf
Cijena ponovnog uključenja analogne televizije je 20,00 KM, a dodatnih usluga 5,00 KM (po usluzi).
- zateznistub
#66824 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nemaju oni šta shvatiti, sve je njima kristalno jasno. I oni su ljudi od krvi i mesa i rintaju za ne baš visoke plate. Sve što oni napišu po bilo kojem pitanju koje se tiče poslovne politike firme dobiju na papiru od šefova i ne smiju mimo toga. Oni nisu ni za šta krivi...kakaljin wrote:Pa i nisam govorio o konkretno onome koji se javi ovdje jer vidim i ja da normalne poslove zavrsi i izadje u susret korisnicima koji se jave ovdje i brze se zavrse neke stvari.zateznistub wrote:Mislim da on i nije mislio isključivo na osobu/e koje se ovdje javljaju pod tim Nickom, svjestan je i on da su oni samo skretnicari i da se plaho ne pitaju. Riječ je naravno kompaniji i poslovnoj politici istih...Radar71 wrote:Pa nadležni sektor jesu supci ali reci da nick Telemach nije tu za korisnike da pomogne koliko je u njihovoj moći je van svake pameti
Ali mora i taj shvatiti da ne moze se stalno isto ponavljati i isto pisati a svi znamo da nije tako, bolje je nekada i sutiti i nista ne reci nego se ponavljati. OVo se vise odnosilo na cuvenu recenicu da je kompanije telemach tu za svoje korisnike, a iz prilozenog dijeli korisnike.
Znaš kako kažu u nadrealistima "gospođo, ja samo čitam vijesti..." E tako ti je i kod njih i bilo kojih drugih koji rade iste i slične poslove.
Last edited by zateznistub on 04/06/2018 10:22, edited 1 time in total.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#66825 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Recimo mene ne pogadja problem, ne pratim HRT ali NE ZELIM DA ME IKO PRAVI OVCOM za moj NOVAC.
Ukoliko kanal u Sarajevu ili bilo kojoj pripizdini nije u istom rangu kao u drugoj pripizdini, ja ŽELIM da se taj kanal izbaci iz ponude, te da mi se pretplata umanji. Samo udarati po džepu, od internet provajdera, pa do bilo koje druge usluge. Jedino se na to osvrću.
BTW, zadovoljan sam telemachom, zadovoljan sam podrškom, ali nisam zadovoljan pravljenjem razlike. Apsolutno me ne interesuje politika.
Zbog toga, kao pretplatnik telemach usluga, ZAHTJEVAM ODGOVOR zašto je HRT zatamnjen u Sarajevu, a nije u Vitezu?
Ukoliko kanal u Sarajevu ili bilo kojoj pripizdini nije u istom rangu kao u drugoj pripizdini, ja ŽELIM da se taj kanal izbaci iz ponude, te da mi se pretplata umanji. Samo udarati po džepu, od internet provajdera, pa do bilo koje druge usluge. Jedino se na to osvrću.
BTW, zadovoljan sam telemachom, zadovoljan sam podrškom, ali nisam zadovoljan pravljenjem razlike. Apsolutno me ne interesuje politika.
Zbog toga, kao pretplatnik telemach usluga, ZAHTJEVAM ODGOVOR zašto je HRT zatamnjen u Sarajevu, a nije u Vitezu?