Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
RasAlGhul

#66776 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by RasAlGhul »

S malim zakašnjenjem čestiam Predsjedniku, balije na aparatima, Gvardijan osvaja Sarajevo :bih:
muha_sa

#66777 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

Peda Petrol wrote:U pres salu. Sem pres sale na samu zgradu Predsjedništva, pored zastave BiH. Naravno u kabinetu je svakako.
Time bi se i defakto pokazala politička zrelost za konsenzusom.
:thumbup:
Peda Petrol

#66778 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Peda Petrol »

manijak1 wrote:
Peda Petrol wrote:Zar entitet nije sastavni dio države? A zastava njegov simbol?

Stvar prosta. Gospodo mene su birali građani Republike Srpske i ja hoću da njihov zvaničan simbol bude u instituticiji u kojoj ih predstavljam. Ako nećete, ok. Sami ste birali put trnja. Legitimno.
:D ko da čitam apoteozu :D ilegalno :oops:
De malo protabiri slovo Daytona :D :D paš vidjet da ste se zaletili u gloginje :D
Za vokabular. 8-)

Jedna od Božijih zapovijesti kaže "... ne pravi sebi idola, niti kakva lika... "
Stoga nema potrebe da neko mom bitisanju na forumu prišiva to idolopoklonstvo. Ja podržavam Milorada Dodika i zaista smatram da je on ključan čovjek za razvoj Bosne i Hercegovine, ali isključivo ako će preostala dva kandidata željeti isto i zarad konsenzusa pristati na osnovne uslove.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#66779 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

Peda Petrol wrote:Zar entitet nije sastavni dio države? A zastava njegov simbol?

Stvar prosta. Gospodo mene su birali građani Republike Srpske i ja hoću da njihov zvaničan simbol bude u instituticiji u kojoj ih predstavljam. Ako nećete, ok. Sami ste birali put trnja. Legitimno.
Ima li zastave drzave ciji je entitet igdje u Palati RS?
RasAlGhul

#66780 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by RasAlGhul »

Peda Petrol wrote:
manijak1 wrote:

:D ko da čitam apoteozu :D ilegalno :oops:
De malo protabiri slovo Daytona :D :D paš vidjet da ste se zaletili u gloginje :D
Za vokabular. 8-)

Jedna od Božijih zapovijesti kaže "... ne pravi sebi idola, niti kakva lika... "
Stoga nema potrebe da neko mom bitisanju na forumu prišiva to idolopoklonstvo. Ja podržavam Milorada Dodika i zaista smatram da je on ključan čovjek za razvoj Bosne i Hercegovine, ali isključivo ako će preostala dva kandidata željeti isto i zarad konsenzusa pristati na osnovne uslove.
Kralju moj, četnička zastava da se viori u sred Sarajeva :lol: Pa zapaljena bi bila u roku od tri minute, de malo objektivnosti
Peda Petrol

#66781 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Peda Petrol »

Četnička?! To su onda novi momenti. To rečeno na današnjoj konferenciji?

Image

Zaista nema smisla da ova zastava visi u Sarajevu.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#66782 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

jedva cekam vozda od srBa da pocMe rusit i skidat zazavice BiH... ima da ih sanja :mrgreen:

eve ga link uspostavljen... obracanje prdCenika

Image
red evil

#66783 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by red evil »

Peda Petrol wrote:Za vokabular. 8-)

Sve je stvar dogovora ali bit' će onako kako Dodik kaže. Dogovat ćemo se al' će odluka biti onakva kakvu ja želim. :D

Na zgradu Predsjedništva idu samo državna obilježja a ne entitetska, kantonalna, gradska ili bilo kakva druga. U kabinet može ali u pres sali, na zgradi ne...
pici

#66784 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

Peda Petrol wrote:Četnička?! To su onda novi momenti. To rečeno na današnjoj konferenciji?

Image

Zaista nema smisla da ova zastava visi u Sarajevu.
ima ih u banjaluki kolko hos... jel jos rade oni standovi iza pozorista
pici

#66785 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

ocekuju se delegacije

Image
vatrogasac

#66786 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

pici wrote:
eve ga link uspostavljen... obracanje prdCenika

Image
A gdje je zastava? :shock:
Peda Petrol

#66787 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Peda Petrol »

red evil wrote:

Sve je stvar dogovora ali bit' će onako kako Dodik kaže. Dogovat ćemo se al' će odluka biti onakva kakvu ja želim. :D

Na zgradu Predsjedništva idu samo državna obilježja a ne entitetska, kantonalna, gradska ili bilo kakva druga. U kabinet može ali u pres sali, na zgradi ne...
Za građane Bih bi bilo dobro da konačno dobiju lidera. To im fali godinama. Evo imaju priliku, al ako se ostala dva čistača prašine ne slože, džabe. Još jedna prokockana šansa. Bačena u vodu.

Uvijek, ako se želi, može se praviti alternativa.

Štaviše, na Miletovim bedrima je dodatni teg, osim što se mora postarati da vodi računa o narodu koji ga je izabrao, on se mora boriti i za Hrvate koji nemaju legitimnog predstavnika u Predsjedništvu. I opet, daće sve od sebe da država krene sa ove mrtve tačke..
spreca

#66788 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

De malo izadji ....hoce Mile da prdne a nemoRe od tebe
muha_sa

#66789 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

Peda Petrol wrote:
red evil wrote:

Za građane Bih bi bilo dobro da konačno dobiju lidera. To im fali godinama. Evo imaju priliku, al ako se ostala dva čistača prašine ne slože, džabe. Još jedna prokockana šansa. Bačena u vodu.

Uvijek, ako se želi, može se praviti alternativa.

Štaviše, na Miletovim bedrima je dodatni teg, osim što se mora postarati da vodi računa o narodu koji ga je izabrao, on se mora boriti i za Hrvate koji nemaju legitimnog predstavnika u Predsjedništvu. I opet, daće sve od sebe da država krene sa ove mrtve tačke..
:thumbup: :thumbup:
moa

#66790 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by moa »

Dodik je dobio sto je htio a RS ce ostati uskracena za EP. Idemo dalje!
155_mm

#66791 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

ova prica o zastavi kao i ona izjava da ce blokirati MAP. a potpisao ga on licno ima godina i godina.
:lol:

preCednik sjeverne koreje place svaki dan kad vidi sta mile radi svom stadu. onaj bucko to moze samo da sanja.
Lug

#66792 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Lug »

Izmislis problem i onda ko fol popustis, dobijes nesto drugo zauzvrat.. uvijek po istoj mantri. Ignorisati i ici dalje, ima ko je odgovoran za blokade.. eto kao nismo navikli na blokade.
155_mm

#66793 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

blokadom drzave prijete stanovnici propalog entiteta i nekoliko propalih kantona.

vodje ih uvjerile da blokada steti samo bosnjacima.

:lol:
vatrogasac

#66794 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Peda Petrol wrote: I opet, daće sve od sebe da država krene sa ove mrtve tačke..
Aha, u prvom obraćanju Engleze napao i ispljuvao. :mrgreen: Neka sutra naše Predsjedništvo bude moralo u Ameriku, kako će on kada je na crnoj listi? Mnogo mi očekujemo od njega. :mrgreen:
muha_sa

#66795 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

vatrogasac wrote:
Peda Petrol wrote: I opet, daće sve od sebe da država krene sa ove mrtve tačke..
Aha, u prvom obraćanju Engleze napao i ispljuvao. :mrgreen: Neka sutra naše Predsjedništvo bude moralo u Ameriku, kako će on kada je na crnoj listi? Mnogo mi očekujemo od njega. :mrgreen:

lider kakvog je BiH haman 20 godina cekala
dulekrele

#66796 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dulekrele »

Stigao Mile u predsjednistvo :bih:

Image
155_mm

#66797 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

ovi iz SDA su bar govorili o radnim mjestima i pokazivali nove novcate pogone za proizvodnju oruzja i pokrenuli veliki broj projekata proizvodnje oruzja sve do borbenih dronova.

a dodik otvorio put placen kreditom iz EU koji mu je potpisala drzava BiH. otvorio bolnicu takodje placenu kreditom njegove sirotinje. i na kraju otvorio prazno vjestacko jezerce.

a covic ni to. on je mislio da mu je komsic dosta da pobijedi.

:-)
vatrogasac

#66798 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

muha_sa wrote:
vatrogasac wrote:

lider kakvog je BiH haman 20 godina cekala
U iranskoj ambasadi se šuška da bi mogao biti proglašen počasnim građaninom Teherana zato što je rekao u Nedjeljom u 2 da je Teheran lijep grad.

archi_a

#66799 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Ustavni sud BiH odlučuje o (ne)sposobnosti člana Predsjedništva

Zanimljive su i neke stavke o članovima Predsjedništva BiH u Izbornom zakonu BiH, u poglavlju o Predsjedništvu BiH.

Naime, član 8.5 propisuje da, ukoliko član Predsjedništva tijekom 12 mjeseci izostane s jedne trećine redovitih sjednica Predsjedništva, smatrat će se da je dao ostavku. ili da o nesposobnosti za vršenje dužnosti člana Predsjedništva odlučuje Ustavni sud BiH (članak 8.7) ili da Ustavni sud BiH može odlučiti i o privremenoj nesposobnosti člana Predsjedništva za obavljanje dužnosti (član 8.8), koga potom na dužnosti zamjenjuje zamjenjujući član Predsjedništva.
Image
:D
Peda Petrol

#66800 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Peda Petrol »

Мир нема алтернативу.
Locked