Ojjj sto me preduhitri
Pa bolan Tesla, koristimo li isti language za korespodenciju, jel to konvencionalni jezik iki neki hibridd kako kome odgovara,....
Sta treba vise citati, mogu samo plakati
Moderator: Benq
Jesi li procitao poređenje sa cesnom? E to je tek biser....ing-ecc wrote:![]()
Ojjj sto me preduhitri
Pa bolan Tesla, koristimo li isti language za korespodenciju, jel to konvencionalni jezik iki neki hibridd kako kome odgovara,....
Sta treba vise citati, mogu samo plakati
A jel ima samonosive optike ili nema?TESLA_EDISON wrote:Ma ja. Klasično vađenje iz konteksta. Samo vi nastavite po svome, ne smeta meni. Sve piše i može se pročitati i ko hoće shvatiće. A vi bujrum, nastavite dalje.
Pa zar opet i ti? Hajde dobrodosao u club.skafiskafsnjak wrote:Gledam ove pakete mojatv na stranici.
Da li su ove cijene uz potpis ugovora na 24mj ili bez?
Hehhehehe ma ja necu vise biti tu , ostavljam drugoj osobi . A ovi iz teljemaha serendaju nesto , zivce mi vade. Nece da moze.bitangeIprinceze wrote:Pa zar opet i ti? Hajde dobrodosao u club.skafiskafsnjak wrote:Gledam ove pakete mojatv na stranici.
Da li su ove cijene uz potpis ugovora na 24mj ili bez?
Nemaju resiveri veze sa optikum jer ih kacis na modem mreznim kablom, a vjerovatno se mjenjau jer ce vjerovatno neke nove usluge dolaziti pa su radi toga, a i bolji i brzi su od starih.channel10 wrote:Novi resiveri sto se postavljaju ili trebaju postavljati u BHT, da li se postavljaju zbog optike ili je neki drugi razlog zamjene starih?
Danas sam bio u BHT i dobio nov resiver. Spojen i opet nema slike. Izbacuje error.kakaljin wrote:Nemaju resiveri veze sa optikum jer ih kacis na modem mreznim kablom, a vjerovatno se mjenjau jer ce vjerovatno neke nove usluge dolaziti pa su radi toga, a i bolji i brzi su od starih.channel10 wrote:Novi resiveri sto se postavljaju ili trebaju postavljati u BHT, da li se postavljaju zbog optike ili je neki drugi razlog zamjene starih?
Danas sam bio u BHT i dobio nov resiver. Spojen i opet nema slike. Izbacuje error.channel10 wrote:Nemaju resiveri veze sa optikum jer ih kacis na modem mreznim kablom, a vjerovatno se mjenjau jer ce vjerovatno neke nove usluge dolaziti pa su radi toga, a i bolji i brzi su od starih.channel10 wrote:Novi resiveri sto se postavljaju ili trebaju postavljati u BHT, da li se postavljaju zbog optike ili je neki drugi razlog zamjene starih?
Koji ti je hajvan dao novi reciver i rekao haj prikopčaj. Ne ide to tako sad. Meni kad je mijenjao prije mjesec dana prvo morao odjaviti stari reciver pa prijaviti novi da bi radio.[/quote]jarobot wrote:Danas sam bio u BHT i dobio nov resiver. Spojen i opet nema slike. Izbacuje error.channel10 wrote:Nemaju resiveri veze sa optikum jer ih kacis na modem mreznim kablom, a vjerovatno se mjenjau jer ce vjerovatno neke nove usluge dolaziti pa su radi toga, a i bolji i brzi su od starih.channel10 wrote:Novi resiveri sto se postavljaju ili trebaju postavljati u BHT, da li se postavljaju zbog optike ili je neki drugi razlog zamjene starih?
Pitam onog danas da da odmah taj novi, on se pravi blesav, ne zna da idu novi. Monter mi na tel rekao da ce oni ici tek kad bude "akcija" zamjene![]()
Ovaj u BHT spominje jednu novu zgradu koja se gradi u Ze gdje ide direkt optika i to je po njemu jedina zgrada koja ce to(optiku) imati... Uglavnom jebe lud zbunjenog...
Ima li na ovom Zte bar opcija Cast ? Ili youtube?channel10 wrote:Dobijen je novi zte resiver, ali je covjek najvjerovatnije odjavio stari jer je radio koju minutu za racunarom i prijavio je.novi. Eh sad sto.nece, to.ne znam. Doci ce.danas ponovo monter i nadam se zavrsiti to.
Nisu Android STB uređaji, pa samim tim nemaju nikakve Google servise i mogućnost instaliranja aplikacija, samo prenos IPTV kanala i korištenje videoteke i usluge vraćanja unazad.duffy_duck wrote:
Ima li na ovom Zte bar opcija Cast ? Ili youtube?
I eon box je kinezescobar__ wrote:Normalno da nisu Android kad je komplet oprema kineska.
Sve je Kina jer da nema Kine mnoge stvari mi sa našim standardima ne bi ni vidjeli očima, a kamoli koristiliREDDEVILS wrote:I eon box je kinezescobar__ wrote:Normalno da nisu Android kad je komplet oprema kineska.
kao neko ko radi sa coaxom to nepije vode.TESLA_EDISON wrote:.
Meni se sviđa prijeratno rješenje postavljanja telefonskih kablova bez bandera sa kuće na kuću. Sve fino zategnuto, nema hrpe žica na jednoj banderi i sl. Mogao je Telemach tako uraditi. Coax do krova kuće, ispod grede postaviti razdjelnik, jedan kraj kabla u kuću a drugi na drugu kuću i tako u cijelom naselju. Postaviti male tegove da to sve zategne i idemo dalje.
Opet kažem, BH Telecom ima svoje bandere, svoje kablove na banderama, riješio IP odnose za te bandere još krajem rata i opet kopa optiku, vadi nove dozvole za kopanje, plaća firmu da prokopa, firmu da postavi kablove i firmu da asfaltira i na kraju plaća tehnički prijem i upotrebnu dozvolu. Naravno plaća i sam kabal. Mogao je on to sve na bandere postaviti i ništa od ovoga ne bi platili ali to je kratkoročna ušteda. Ovako su sigurni da decenijama neće biti nikakvih problema.

Mozes li uslikat taj novi resiver i postaviti?channel10 wrote:Dobijen je novi zte resiver, ali je covjek najvjerovatnije odjavio stari jer je radio koju minutu za racunarom i prijavio je.novi. Eh sad sto.nece, to.ne znam. Doci ce.danas ponovo monter i nadam se zavrsiti to.

Resiver je samo nov i nista visepapebih wrote:Mozes li uslikat taj novi resiver i postaviti?channel10 wrote:Dobijen je novi zte resiver, ali je covjek najvjerovatnije odjavio stari jer je radio koju minutu za racunarom i prijavio je.novi. Eh sad sto.nece, to.ne znam. Doci ce.danas ponovo monter i nadam se zavrsiti to.