tandmand wrote:Najlakše je pomoći onome kojeg nema, preuzeti ulogu od amera i nastaviti guslati njihovu priču o borbi protiv terorizma, malo modificiranu.sarajevoxxxx wrote:Lavrov u samo par sedmica od "Gdje je ta FSA, pokažite mi je" pa do " spremni smo pomoći FSA"
Sirija
-
zrakomlat
#66751 Re: Sirija
- Challenger__
#66752 Re: Sirija
Uzjeb'o se, hudnik, kao da svaku noć sanja da ih (USA) Rusija šalje na dno okeana. Ne d'o Bog nikome.Kikibombona wrote:Vidim Ruskaja Pravdaja bije bitku na forumu!
- nosara
#66753 Re: Sirija
Neka ga, bolje da se istresa ovdje nego na muza...Challenger__ wrote:Uzjeb'o se, hudnik, kao da svaku noć sanja da ih (USA) Rusija šalje na dno okeana. Ne d'o Bog nikome.Kikibombona wrote:Vidim Ruskaja Pravdaja bije bitku na forumu!
- Challenger__
-
Avetinho
#66755 Re: Sirija
Zar nije tvoja teorija da USA zeli slati Rusiju na dno okeana?Challenger__ wrote:Uzjeb'o se, hudnik, kao da svaku noć sanja da ih (USA) Rusija šalje na dno okeana. Ne d'o Bog nikome.Kikibombona wrote:Vidim Ruskaja Pravdaja bije bitku na forumu!
celo opet si prolupao.
- nosara
#66757 Re: Sirija
To je proces...jao_situacije wrote:jel pogino ovaj iz nusre
-
Avetinho
#66758 Re: Sirija
Progovorio sitni homofob koji se sakriva iz sest baklji. Ne boj se, ima ih precih sto ce prije dobit metlu.nosara wrote:Neka ga, bolje da se istresa ovdje nego na muza...Challenger__ wrote:Uzjeb'o se, hudnik, kao da svaku noć sanja da ih (USA) Rusija šalje na dno okeana. Ne d'o Bog nikome.Kikibombona wrote:Vidim Ruskaja Pravdaja bije bitku na forumu!
- jao_situacije
#66759 Re: Sirija
pitam za ovog vođunosara wrote:To je proces...jao_situacije wrote:jel pogino ovaj iz nusre
- nosara
#66760 Re: Sirija
Ode tenk kod Babine al-grede...
Last edited by nosara on 24/10/2015 19:47, edited 1 time in total.
- jao_situacije
#66761 Re: Sirija
jel nastradao kakav bager ili buldožer danas, cbrt ?
- nosara
#66762 Re: Sirija
Dva mlina za kafu, blender i aparat za kokice teze ostecen, jos u Vunkciji...jao_situacije wrote:jel nastradao kakav bager ili buldožer danas, cbrt ?
- jao_situacije
#66763 Re: Sirija
nosara wrote:Dva mlina za kafu, blender i aparat za kokice teze ostecen, jos u Vunkciji...jao_situacije wrote:jel nastradao kakav bager ili buldožer danas, cbrt ?
oni namjerno to rade da siriju ne mogu obnoviti bez da kupe nove mašine
luđaci
-
Avetinho
#66764 Re: Sirija
Jao, ovo ti je jadan nastup. Rat traje pet godina -- PET GODINA -- a ti se rugas cbrtu sto opale u bager. Da ti otvorim oci, isto radi i ass--sadisticka armija. Pa gdje je ta silna oslobodilacka armija da uspostavi kontrolu nad razjebanom Sirijom. Eno rusi krenuli, i opet isprdak. Da li je SAA "oslobodila" kakav stand sa lubenicama danas? Otvori nam svima oci.jao_situacije wrote:jel nastradao kakav bager ili buldožer danas, cbrt ?
Najsjebanija drzava danasnjice, jer nece Hafezov sin da preda vlast od babovine.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#66765 Re: Sirija
fak ode tenk
-
Avetinho
#66766 Re: Sirija
fakat fak
- jao_situacije
#66767 Re: Sirija
ne rugam se ja čovjeku, ko ga tjera da stavlja snimke gađanja građevinskih i poljoprivrednih mašina towom koji košta oko 50k $Avetinho wrote:Jao, ovo ti je jadan nastup. Rat traje pet godina -- PET GODINA -- a ti se rugas cbrtu sto opale u bager. Da ti otvorim oci, isto radi i ass--sadisticka armija. Pa gdje je ta silna oslobodilacka armija da uspostavi kontrolu nad razjebanom Sirijom. Eno rusi krenuli, i opet isprdak. Da li je SAA "oslobodila" kakav stand sa lubenicama danas? Otvori nam svima oci.jao_situacije wrote:jel nastradao kakav bager ili buldožer danas, cbrt ?
Najsjebanija drzava danasnjice, jer nece Hafezov sin da preda vlast od babovine.
znači kad nema tenkova hajmo rasturati građevinsku operativu a kuće i zgrade i ceste ćemo obnavljati mistrijama fanglama i lopatama
koja je to logika ?
šta će ih napasti bagerom, još malo pa će početi gađati miksere i kranove
zar tebi nije glupo da rasturaš nešto što će trebati tvom narodu da obnovi tvoju zemlju
istu takvu logiku su imali čete, gađali su sve, apsolutno sve palili i rušili
- nosara
#66768 Re: Sirija
On uziva u slikama unistenih i neobnovljivih bivsih drzava... Drka na Libiju, Afganistan, Irak... Tako da si fulio adresu...jao_situacije wrote:ne rugam se ja čovjeku, ko ga tjera da stavlja snimke gađanja građevinskih i poljoprivrednih mašina towom koji košta oko 50k $Avetinho wrote:Jao, ovo ti je jadan nastup. Rat traje pet godina -- PET GODINA -- a ti se rugas cbrtu sto opale u bager. Da ti otvorim oci, isto radi i ass--sadisticka armija. Pa gdje je ta silna oslobodilacka armija da uspostavi kontrolu nad razjebanom Sirijom. Eno rusi krenuli, i opet isprdak. Da li je SAA "oslobodila" kakav stand sa lubenicama danas? Otvori nam svima oci.jao_situacije wrote:jel nastradao kakav bager ili buldožer danas, cbrt ?
znači kad nema tenkova hajmo rasturati građevinsku operativu a kuće i zgrade i ceste ćemo obnavljati mistrijama fanglama i lopatama
koja je to logika ?
zar tebi nije glupo da rasturaš nešto što će trebati tvom narodu da obnovi tvoju zemlju
-
Avetinho
#66769 Re: Sirija
Bravo. Nisi gledao satelitske snimke Hame i Alepa prije cetiri godine, kad ih je ass-sadisticja avijacija sravnila sa zemljom?jao_situacije wrote:ne rugam se ja čovjeku, ko ga tjera da stavlja snimke gađanja građevinskih i poljoprivrednih mašina towom koji košta oko 50k $Avetinho wrote:Jao, ovo ti je jadan nastup. Rat traje pet godina -- PET GODINA -- a ti se rugas cbrtu sto opale u bager. Da ti otvorim oci, isto radi i ass--sadisticka armija. Pa gdje je ta silna oslobodilacka armija da uspostavi kontrolu nad razjebanom Sirijom. Eno rusi krenuli, i opet isprdak. Da li je SAA "oslobodila" kakav stand sa lubenicama danas? Otvori nam svima oci.jao_situacije wrote:jel nastradao kakav bager ili buldožer danas, cbrt ?
koja je to logika ?
Valjda je mislio da tu vise niko nece zivjeti, pa mu gradovi i infrastruktura ne trebaju.
Slazem se, vrlo je bilo glupo rasturati nesto sto bi ti mu moglo trebati u buducnosti. Koja budala, slazes se?
- japin_mutapi
#66770 Re: Sirija
ima se može sejao_situacije wrote:
ne rugam se ja čovjeku, ko ga tjera da stavlja snimke gađanja građevinskih i poljoprivrednih mašina towom koji košta oko 50k $
-
Avetinho
#66771 Re: Sirija
Ovaj spada u gluplje, ali mozda ne i u najgluplje nosarine postove.nosara wrote:On uziva u slikama unistenih i neobnovljivih bivsih drzava... Drka na Libiju, Afganistan, Irak... Tako da si fulio adresu...jao_situacije wrote:ne rugam se ja čovjeku, ko ga tjera da stavlja snimke gađanja građevinskih i poljoprivrednih mašina towom koji košta oko 50k $Avetinho wrote:
Jao, ovo ti je jadan nastup. Rat traje pet godina -- PET GODINA -- a ti se rugas cbrtu sto opale u bager. Da ti otvorim oci, isto radi i ass--sadisticka armija. Pa gdje je ta silna oslobodilacka armija da uspostavi kontrolu nad razjebanom Sirijom. Eno rusi krenuli, i opet isprdak. Da li je SAA "oslobodila" kakav stand sa lubenicama danas? Otvori nam svima oci.
koja je to logika ?
- pirpa
#66772 Re: Sirija
Breaking News: Resistance Forces have eliminated Abu Suleiman al-Masri, the leader of Jabhat al-Nusra (Al-Qaeda) terrorist group, in South of Aleppo, Syria.
- jao_situacije
#66773 Re: Sirija
da se razumijemo ja ne branim asada valjda je to jasno, ali gađati bezveze at sistemom je van svake pameti
iskreno me strah da takve budale ne dobiju neke ozbiljnije sisteme faf
to je kao smišljeno za idiote opucaj i boli te kurac, najiskrenije se nadam da zapadne sile neće izgubiti kompas pa poslati takve sisteme ovim moronima
to je kao smišljeno za idiote opucaj i boli te kurac, najiskrenije se nadam da zapadne sile neće izgubiti kompas pa poslati takve sisteme ovim moronima
-
Avetinho
#66774 Re: Sirija
Slazem se.jao_situacije wrote:da se razumijemo ja ne branim asada valjda je to jasno, ali gađati bezveze at sistemom je van svake pameti
- japin_mutapi
#66775 Re: Sirija
asad
this