Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Buffalo jedva dobio Miami za 7:2. Baltimore neću komentirati jer ih uvijek prehajpam i u playoffu pokažu da nisu dostojni Super Bowla. Isto radim i sa Dallasom, samo ove sezone nemam razloga, jer im je uspjeh ako i uđu u playoff.
Detroitu isključen najbolji obrambeni igrač, i opet vode 17:3 na poluvremenu.
Green Bay startovao Love povrijeđenog jer je division utakmica, i izgleda da je pogoršao povredu u zadnjem pasu poluvremena. Jedna od većih NFL gluposti što sam vidio u životu.
Detroit izgleda odlično, ali postoji i mogućnost da they might be peaking too early. Izvinjavam se na unošenju stranih jezika u diskusiju.
Mislim da je vrijeme da se prisjetimo prvog govora Dan Campbella kad je postao trener Detroita.
“Here’s what I do know, is that this team is going to take on the identity of this city. And, this city’s been down, and it found a way to get up. It’s found a way to overcome adversity. So, this team’s going to be built on: we’re going to kick you in the teeth, all right, and when you punch us back, we’re going to smile at you and when you knock us down, we’re going to get up. And, on the way up, we’re going to bite a kneecap off.
And, we’re going to stand up, and then it’s going to take two more shots to knock us down. And, on the way up, we’re going to take your other kneecap, and we’re going to get up and then it’s going to take three shots to get us down. And, when we do, we’re going to take another hunk out of you. Before long, we’re going to be the last one standing. That’s going to be the mentality.”
pa dobro, tih 5 pickova na papiru izgleda strasno, ali ako pogledamo situacije i pozicije na terenu i vremenski kad su se desile, to objasnjava da nisu imale velike efekte.
kako su se lionsi fino i relativno brzo rebuildovali i postali jedan od najboljih ako ne i najbolji tim ove sezone, ja mislim najbolji.
trade quarterbeka koji je odgovarao i jednom i drugom timu, fini free agent pickupi, fini draftovi.....a sve pocinje iz front offica, tenerske ekipe i vlasnika. vjerujte, jer to vam govori bears fan.
karanana wrote: ↑17/11/2024 21:59
ne da se usranom do potoka pa da ga jebes.
ali hajde, nije bilo tako lose kako sam mislio da ce biti.
Za dvije hefte ide deranje guzova
i nemam nista da kazem i kontriram nego da se slozim. masina ste za mljevenje za sad. ne vidim nikog ko vam moze ista u nfc-u. afc i eventualni superbowl je vec druga prica.