tema "Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008/2009/2010" foruma sarajevo-x.com je počela sa ljetnom šemom emitiranja. Nudimo vam brojne reprize Vaših omiljenih viceva po izboru naše urednice.
Odabrala: Pala S Marsa
Moderator: Chloe
Vala da nije marsovke, ja nebi znao koji vic valja a koji ne valjaRidjobrki wrote:Poštovani posjetitelji,
tema "Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008/2009/2010" foruma sarajevo-x.com je počela sa ljetnom šemom emitiranja. Nudimo vam brojne reprize Vaših omiljenih viceva po izboru naše urednice.
Dwight je legenda, a The Office jedna od mojih omiljenih serija.todd_smith wrote:
MuaDib wrote:Evo jedan strašan crnjak:
Pedofil počeo dolaziti u park gdje se djeca igraju,
Nakon nekoliko dana kupi i podjeli im bombone,
Drugi dan opet dođe i podjeli bombone,
Treći dan dođe i ponovo podjeli bombone,
Kad mala djevojčica reče:
- Raja mi ćemo dobiti šećer, dok nas ovaj ne zguzi...
baustelac wrote:Vala da nije marsovke, ja nebi znao koji vic valja a koji ne valjaRidjobrki wrote:Poštovani posjetitelji,
sreli se mila i drago u parku i kad su se rastajali kaze mila:milaa wrote:MuaDib wrote:Evo jedan strašan crnjak:
Ovo je nesto najodvratnije i najgnusnije sto sam u zivotu cula!!
Lijepo molim gospodu moderatore da ovo sankcioniraju, ili bar brisu ovakve gadosti.
Samo mi nije jasno kakvim bolesnicima ovakvo sto moze biti smijesno!!
Oni su za mentalnu ustanovu, a ne za ovaj forum!!
zeleni xy wrote:Otišao Mujo kod hodže:
• Vara me Fata.
Kaže hodža:
• Razvedi se.
Mujo:
• Ne mogu, volim je.
Hodža:
• Onda se ne razvodi.
Mujo:
• Ali stalno mi je to na umu.
Hodža:
• Pa, razvedi se.
Mujo:
• Ne mogu zbog djece.
Hodža:
• Onda se nemoj razvesti.
Mujo:
• Ali ne mogu da joj oprostim.
Hodža:
• Promijeni vjeru.
Mujo:
• A... kako će mi to pomoći?
Hodža:
• Neće tebi, nego meni - idi pa zajebavaj popa!
O'zone wrote:Sreli se američki, ruski i bosanski miš na pogrebu francuskog miša, kojeg je metlom ubila 80-godišnja spremačica.
Američki miš naruči dupli viski i počne se hvaliti ostalim miševima:
Kad naiđem na mišolovku, aktiviram je repom, uhvatim u zube šipku dok ide prema meni i podignem je na prsima 20 puta gore-dolje da mi se otvori apetit.
Ruski otpije pola boce votke i uzvrati: Kad ja naiđem na otrov za miševe, odnesem ga u rupu, smrvim u fini prah i to stavljam u kavu da me ujutro bolje razbudi.
Bosanski miš popije svoju rakiju, pogleda ih prezirno i kaže:
- Nemam vremena slušati ovakve gluposti. Idem doma ševiti mačku.
Pa šta ćeš gleda miš dnevnik na Federalnoj televiziji pa pokupio izrazanonimni clan wrote:O'zone wrote:Sreli se američki, ruski i bosanski miš na pogrebu francuskog miša, kojeg je metlom ubila 80-godišnja spremačica.
Kad naiđem na mišolovku, aktiviram je repom, uhvatim u zube šipku dok ide prema meni i podignem je na prsima 20 puta gore-dolje da mi se otvori apetit.
Ruski otpije pola boce votke i uzvrati: Kad ja naiđem na otrov za miševe, odnesem ga u rupu, smrvim u fini prah i to stavljam u kavu da me ujutro bolje razbudi.
Idem domaa![]()
![]()
ma cuj ti bosanskog misa..........
O'zone wrote:Pa šta ćeš gleda miš dnevnik na Federalnoj televiziji pa pokupio izrazanonimni clan wrote:O'zone wrote:Sreli se američki, ruski i bosanski miš na pogrebu francuskog miša, kojeg je metlom ubila 80-godišnja spremačica.
Idem domaa![]()
![]()
ma cuj ti bosanskog misa..........
felipe kajetano wrote:Pita mali djecak mamu, mama kako to da si ti bijela a ja crn?-ne pitaj sine, kad se sjetim one feste sva sreca da ne lajes
hajde, lekcija broj 1...da procitamo kvalitetan crni humor...atko wrote:
Primjetih pokusaje crnog humora na prethodnim stranama ... moracu neke nauciti da gnusno nije crni humor![]()