Barça-Madrid (Los Clásicos)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Dr. Kuca
#6676 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Realovci su ubili svu ljepotu ovog derbija. Samo tuku i udaraju itd.
- veljaca
#6677 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Jadan od losijih El Clasica ....
Tito je bio svjestan nedostatka igranja bez Piquea i Puyola i postavio suvise defanzivnu taktiku ....
Barcelona isla na bod i osvojila ga .... Real igrao da ne izgubi ( Murinjo
) i nije izgubio ...
Kod Barcelona su me potpuno razocarali: Alves i Iniesta ( sta je sa njim - Xavi puno stariji ali gine vise ).
Alba i Busqets - najbolji, a Messi se izvadio golovima ....
8 Bodova je velika zaliha ....
Tito je bio svjestan nedostatka igranja bez Piquea i Puyola i postavio suvise defanzivnu taktiku ....
Barcelona isla na bod i osvojila ga .... Real igrao da ne izgubi ( Murinjo
Kod Barcelona su me potpuno razocarali: Alves i Iniesta ( sta je sa njim - Xavi puno stariji ali gine vise ).
-
sumirprimus
#6678 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
BOJKOTUJE MORINJAfixer wrote:Sta je onom Casillasu vise?
- ultima_palabra
#6679 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Ti, onaj taksista i još par njih ne morate ni gledati Clasico... šta god da se desi, kod vas je uvijek isti komentarDr. Kuca wrote:Realovci su ubili svu ljepotu ovog derbija. Samo tuku i udaraju itd.
- Better Man
#6680 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Real konačno došao u situaciju da više ne gubi od Barcelone. Mada šteta što nisu pobjedili večeras, a imali su priliku kod vodstva od 1:0 da riješe utakmicu i da mirno igraju do kraja.
- xXBl0odXx
#6681 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Druze ne znam jel to tebe ili do meneveljaca wrote:Jadan od losijih El Clasica ....
Barcelona isla na bod i osvojila ga .... Real igrao da ne izgubi ( Murinjo) i nije izgubio ...
-
fixer
#6682 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Mislim da su, kad su fauli u pitanju, izjednaceni. Ima li neko statistiku?ultima_palabra wrote:Ti, onaj taksista i još par njih ne morate ni gledati Clasico... šta god da se desi, kod vas je uvijek isti komentarDr. Kuca wrote:Realovci su ubili svu ljepotu ovog derbija. Samo tuku i udaraju itd.
- veljaca
#6683 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Ama Iniesta nije odigrao ni 20% od svojih mogucnosti .... Alba me iznenadio pozitivno .... i Busqets ....xXBl0odXx wrote:Druze ne znam jel to tebe ili do meneveljaca wrote:Jadan od losijih El Clasica ....
Barcelona isla na bod i osvojila ga .... Real igrao da ne izgubi ( Murinjo) i nije izgubio ...
8 Bodova je velika zaliha ....ali meni je Iniesta bio igrac koji je pored Lea pravio konstantnu razliku na terenu. Stvarno je po meni bio fantastican
Zasto nije igrao Villa - da je on usao - nislim da bi dao bi gol .... On je prvi napadac Barcelone .... Nadam se da ce ga Tito vise koristiti u nastavku ....
Prvenstveno je ovdje bilo vazno ne izgubiti - nikome, i to se vidi po rezultatu .....
- ultima_palabra
#6684 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Barcelona 19, Madrid 16.fixer wrote:Mislim da su, kad su fauli u pitanju, izjednaceni. Ima li neko statistiku?ultima_palabra wrote:Ti, onaj taksista i još par njih ne morate ni gledati Clasico... šta god da se desi, kod vas je uvijek isti komentarDr. Kuca wrote:Realovci su ubili svu ljepotu ovog derbija. Samo tuku i udaraju itd.
- xXBl0odXx
#6685 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Ne znam meni je bio odlican drugo poluvrijeme. Slazem se za Albu, bio je odlican. Buskets je imao podosta pogesnih pasova sto nisam navikao, ali sve u svemu kad se uzme u obzir da smo bez odbrane igrali ovo je bilo i vise nego dobro.veljaca wrote:Ama Iniesta nije odigrao ni 20% od svojih mogucnosti .... Alba me iznenadio pozitivno .... i Busqets ....xXBl0odXx wrote:Druze ne znam jel to tebe ili do meneveljaca wrote:Jadan od losijih El Clasica ....
8 Bodova je velika zaliha ....ali meni je Iniesta bio igrac koji je pored Lea pravio konstantnu razliku na terenu. Stvarno je po meni bio fantastican
Zasto nije igrao Villa - da je on usao - nislim da bi dao bi gol .... On je prvi napadac Barcelone .... Nadam se da ce ga Tito vise koristiti u nastavku ....
Prvenstveno je ovdje bilo vazno ne izgubiti - nikome, i to se vidi po rezultatu .....
-
fixer
#6686 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Kojim ocima je onda ovaj lik gledao?ultima_palabra wrote:Barcelona 19, Madrid 16.fixer wrote: Mislim da su, kad su fauli u pitanju, izjednaceni. Ima li neko statistiku?
- Dr. Kuca
#6687 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Realno ocam. Prije je bilo zanimljivoultima_palabra wrote:Ti, onaj taksista i još par njih ne morate ni gledati Clasico... šta god da se desi, kod vas je uvijek isti komentarDr. Kuca wrote:Realovci su ubili svu ljepotu ovog derbija. Samo tuku i udaraju itd.
- Kemal Malovčić
#6688 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
dva najbolja igrača ikad
- Charuga
- Globalni moderator
#6689 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
"Trebalo bi biti zabranjeno reći ko je najbolji igrač svijeta. Obojica su s druge planete", istakao je Mourinho.
"Naravno da bi mi bilo draže da moj igrač dobije Zlatnu loptu budući da je u prošloj sezoni osvojio najjaču ligu svijeta, ali obojica su sjajna", dodao je portugalski stručnjak, a potom se osvrnuo na samu utakmicu.
- ascari
#6690 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
I jedan vic za kraj:
Mourinho: "Real Madrid is a gentleman's club, so I can't cry about a non-given penalty."
- Dr. Kuca
#6691 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Messi vs Ronaldo tonight: Goals 2-2, Total Shots 4-4, Successful Dribbles 4-0, Pass Accuracy 93%-68%, Touches 69-33, Ratings 8.8-8.5
Statistika je neumorljiva
-
fixer
#6692 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Gdje su izgubljene lopte? Veceras je Messi bio indisponiran. Ta statistika i golovi nista ne govore o njegovoj igri.Dr. Kuca wrote:Messi vs Ronaldo tonight: Goals 2-2, Total Shots 4-4, Successful Dribbles 4-0, Pass Accuracy 93%-68%, Touches 69-33, Ratings 8.8-8.5
- jeza u ledja
#6693 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
neumorljiva, jakako

- Distortion
#6694 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Ovaj Murinjo je baš šega. Taj čovjek nikad nece biti zadovoljan sudjenjem i trebao bi ga savez napokon kaznit zbog konstantnog pljuvanja po sudijama. Veceras spominje penal? Koji penal, nad Ozilom?
Sudija ih je fino pripazio jer nije dao drugi žuti Alosnu koji je zaslužio da izleti prije 90 minuta. Svaki put napravi 4-5 zescih faulova i uvijek prodje samo s jednim kartonom...
Sudija ih je fino pripazio jer nije dao drugi žuti Alosnu koji je zaslužio da izleti prije 90 minuta. Svaki put napravi 4-5 zescih faulova i uvijek prodje samo s jednim kartonom...
- skenderija04
#6695 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Ne znam, meni je ovo bio clasico kakav je uvijek bio-- ravnopravno, mogli su dobiti i jedni i drugi. Ponasanje korektno, sudija po meni ok. Zale se i jedni i drugi ali tip mi se ucinio posten. I na kraju vidi se da je ovo 12-ti mec u 18 mjeseci. Znaju se i jedni i drugi u dusu i utakmice se odlucuju u sitnim detaljima .
- Logovan
#6696 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Sigurno jedan od najlošijih El classica u zadnjih nekoliko godina. Igra ni jedne a ni druge ekipe nije bila na nivou. I pored toga što je izostala lijepa igra, pala su 4 gola.
Ronaldo i Messi će opet voditi mrtvu trku za najboljeg strijelca. Falcao će otpasti kad tad.
- bachje
#6697 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
jel bolje los el klasiko sa 4 gola ili prelijep el klasiko bez golova
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6698 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Eo gledam snimak
Znaci, nisam puno propustio (tjesim se
)
Znaci, nisam puno propustio (tjesim se
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#6699 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Ma pustite taxistu takav je onfixer wrote:Kojim ocima je onda ovaj lik gledao?ultima_palabra wrote:Barcelona 19, Madrid 16.fixer wrote: Mislim da su, kad su fauli u pitanju, izjednaceni. Ima li neko statistiku?
-
iceman2010
#6700 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Sudjenje je bilo sasvim ok. Mogao je i Busquets izletiti prije vremena. Imao je zuti kada je oborio ozila na centru i prekinuo kontru reala. Sve u svemu cini mi se da je sudija imao ujednacen kriterij i da je dobro odsudio utakmicu.Distortion wrote:Ovaj Murinjo je baš šega. Taj čovjek nikad nece biti zadovoljan sudjenjem i trebao bi ga savez napokon kaznit zbog konstantnog pljuvanja po sudijama. Veceras spominje penal? Koji penal, nad Ozilom?![]()