Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
meni juce stiglo from Hong Kong,20 dolara ima cak i 3 linije,pise i Adizero ,posluzice za svjetsko jer nema sanse da orginal zbavim u tako kratkom roku
bingov buraz wrote:meni juce stiglo from Hong Kong,20 dolara ima cak i 3 linije,pise i Adizero ,posluzice za svjetsko jer nema sanse da orginal zbavim u tako kratkom roku
aliexpress,vidim sad ih ima dosta vise da prodaju,trebalo je 10 dana da dodje u BiH i trazite da stave broj i ime,mi smo uzeli od ovog http://m.aliexpress.com/item/1830318672.html, grb je stari
nadam se da nece moderacija obrisati
A nema znaka adidasa ? Gdje ima znak kupit da mama prisije I ja cu to kupiti ne pada mi na pamet izvaliti preko 100 KM za dres nisam u dijaspori da se prepucavam sa komsijom
Je'l izgleda bar malo moderno ono uz ruku ili je samo obicna majica sa grbom
Šveđanin wrote:Hajoj agonije, izgleda da nece biti vremena da se nabavi dres prije SP.
Javljajte ljudi ako sta znate..
Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk
Nema teorije.
Ovo su sve dupljaci, ili original ili nista....
Ima ona jedna danska stranica, 600 dkr + 150 postarine, znaci ravno 100 Eura, a garant je dupljak !
Šveđanin wrote:Hajoj agonije, izgleda da nece biti vremena da se nabavi dres prije SP.
Javljajte ljudi ako sta znate..
Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk
Nema teorije.
Ovo su sve dupljaci, ili original ili nista....
Ima ona jedna danska stranica, 600 dkr + 150 postarine, znaci ravno 100 Eura, a garant je dupljak !
bingov buraz wrote:meni juce stiglo from Hong Kong,20 dolara ima cak i 3 linije,pise i Adizero ,posluzice za svjetsko jer nema sanse da orginal zbavim u tako kratkom roku