Koju bi ti voli?elSaik wrote:Jedno pitanje - jel' mi kad prekucamo BiH, možemol' preći u neku jaču ligu?
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Zlocin&Kazna
#6676 Re: FK Zeljeznicar
-
sumirprimus
#6677 Re: FK Zeljeznicar
Zamisli regionalnu ligu,i moguce probleme u njojelSaik wrote:Jedno pitanje - jel' mi kad prekucamo BiH, možemol' preći u neku jaču ligu?
-
ponovofriendly
#6678 Re: FK Zeljeznicar
Because, Valley of Pottery was used as old settlement place even for our ancestors.sumirprimus wrote:Moze jedno pitanje:why dolina ćupova?
-
riko-ga
#6679 Re: FK Zeljeznicar
elSaik wrote:Jedno pitanje - jel' mi kad prekucamo BiH, možemol' preći u neku jaču ligu?
Hahahah e svaka ti dala.............Naravno hladne vode iz bokala......
-
ponovofriendly
#6680 Re: FK Zeljeznicar
Maniac sam ali treba gledat malo realno...Sarajevo ne moze nista ali moze Varesanovic!!!Maxboy wrote:Kako samo volite hebavati jedni druge u mozak bez ikakve potrebe za tim
![]()
Zalosno sto i ne prihvacate iskrene cestitke nego ih okrecete na zaje*anciju. Po meni je Amar Osim = Pep Guardiola, ovo je najvecim dijelom njegov uspjeh, svaka cast i igracima jer vidi se na kojem je nivou njihova fizicka i psihicka sprema. Veliko je pitanje sta moze uraditi Sarajevo u derbiju, ali jedno je sigurno - ovakav preporod i uzlazna putanja Zelje treba svima da bude uzor. Rezultati nisu pali onako iz vedra neba, puno je truda i rada ulozeno i rezultati se vide i vidjece se i u buducnosti ako se tako nastavi. Sad ce ovaj post opet svi redom okrenuti u ono sto nisam mislio, i vi ovdje a i moji hordasi, ali realno stvari tako stoje.
Covjek sa velikim igrackim iskustvom i sa znanjem modernog fudbala moze da improvizuje stvari...da poslozi na takav nacin da se protivnicki tim moze izgubit...I Zrinjski je pokusao na pocetku ali nisu znali kako a Sarajevo ima bolji tim od Zrinjskog i puno boljeg menadzera. Sarajevo se moze ulkjucit u borbu za titulu ako pobijedi Borac kod kuce a u to sam siguran. Sarajevo i Zeljo ce se boriti za titulu jer ce Borac pokleknuti a Siroki ce izgubiti isto dosta bodova jer mijenjaju igrace kao da igraju na playstation-u!!!
Siguran sam da zeljo uzima titulu jer su dobili samopouzdanje i sada ce da melju sve pred sobom ali treba biti cooler i sve to docekati i slaviti na kraju....
- mrtva kokoš
#6681 Re: FK Zeljeznicar
varesanovicu jesi to ti
ni rodjeni sin ga ovako ne bi ishvalio, on puno bolji od nekoga
pa mene bi bilo stid njega nazvati menagerom. znas li sta je janjos za njega, amar osim!!
pa uprava je odnosno sam varesanovic otjerao janjosa sa klupe da bi on mogao svoje guzove uvaliti i potpisati na 4 godine
nema sta, varesanovic je moderan trener a bio je i igrac how yes no!!
krajnje iskreno zelim da sarajevo bude u samom vrhu, odmah iza zelje...
ni rodjeni sin ga ovako ne bi ishvalio, on puno bolji od nekoga
pa uprava je odnosno sam varesanovic otjerao janjosa sa klupe da bi on mogao svoje guzove uvaliti i potpisati na 4 godine
nema sta, varesanovic je moderan trener a bio je i igrac how yes no!!
krajnje iskreno zelim da sarajevo bude u samom vrhu, odmah iza zelje...
- ultima_palabra
#6682 Re: FK Zeljeznicar
Pa i igrao je na modernoj poziciji libera
Makar je pokazao da se zna dobro pomarisat, uklopiće se u ovaj trend crvenih kartona
Makar je pokazao da se zna dobro pomarisat, uklopiće se u ovaj trend crvenih kartona
- smurf
#6683 Re: FK Zeljeznicar
O soooooleeeeeee, o soOOOOOOooleeee miiiooooooooelSaik wrote:Ljudi, 5 dana nisam imao šta čitati na ovom forum zato nemojte da se prepucavate oko gluposti sa njima - zaključat će nam temu opet.
Još mi samo fali da u subotu Napoli zapjeva:
Najbolji je on, on je šampion...![]()
i bit će mi srce na mjestu.
- dobar_ti?
#6684 Re: FK Zeljeznicar
Naravno, ja sam siguran u to, mada postoji mali problem, a to je da bi moglo biti malkice prekasno da se tad ukljucuju u borbu za titulu.ponovofriendly wrote:Sarajevo se moze ulkjucit u borbu za titulu ako pobijedi Borac kod kuce a u to sam siguran
Na stranu sve zezancije, ova liga gubi smisao. Koja je poenta u takmicenju ako nas niko ne moze pobijediti
- ultima_palabra
#6685 Re: FK Zeljeznicar
Neka puške pucaju, neka zvona zvone...smurf wrote:O soooooleeeeeee, o soOOOOOOooleeee miiiooooooooelSaik wrote:Ljudi, 5 dana nisam imao šta čitati na ovom forum zato nemojte da se prepucavate oko gluposti sa njima - zaključat će nam temu opet.
Još mi samo fali da u subotu Napoli zapjeva:
Najbolji je on, on je šampion...![]()
i bit će mi srce na mjestu.
![]()
![]()
![]()
![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#6686 Re: FK Zeljeznicar

Sljedeca stanica je stadion Grbavica! Subota, 17.04. u 19:30!
- Charuga
- Globalni moderator
- ultima_palabra
#6689 Re: FK Zeljeznicar
Hoće li Alen biti spreman bar za pola sata?
- Charuga
- Globalni moderator
#6690 Re: FK Zeljeznicar
Mislim da necemo znati prije subote ..ultima_palabra wrote:
Hoće li Alen biti spreman bar za pola sata?
-
elSaik
- madner
#6692 Re: FK Zeljeznicar
Splinter wrote:varesanovicu jesi to ti![]()
ni rodjeni sin ga ovako ne bi ishvalio, on puno bolji od nekoga![]()
![]()
pa mene bi bilo stid njega nazvati menagerom. znas li sta je janjos za njega, amar osim!!
-
nickyy
#6693 Re: FK Zeljeznicar
elSaik wrote:Jedno pitanje - jel' mi kad prekucamo BiH, možemol' preći u neku jaču ligu?
- veljaca
#6694 Re: FK Zeljeznicar
Nikada, nikada mi nece biti jasni oni ljudi koji dolaze na stranice drugih timova i tu jos provociraju .....( ti su bas bolesni .... )
Imate svoje timove i svoje stranice i tu pisite sve sto zelite .... A bila je i nekad tema Premier liga - ali je sada nema. Tu se moze pisati svasta ( bez vrijedjanja samo ) ....
Lijepo je biti sada onaj koji voli FK Zeljeznicar. Mada, znam da ti drugi to ne mogu shvatiti - to je lijepo uvijek ....
Imamo tim jak kao beton ( armirani )
. Imamo 20-tak dobrih igraca, imamo AMARA OSIMA
i imamo najvjernije navijace .......
Ž E LJ O
Imate svoje timove i svoje stranice i tu pisite sve sto zelite .... A bila je i nekad tema Premier liga - ali je sada nema. Tu se moze pisati svasta ( bez vrijedjanja samo ) ....
Lijepo je biti sada onaj koji voli FK Zeljeznicar. Mada, znam da ti drugi to ne mogu shvatiti - to je lijepo uvijek ....
Imamo tim jak kao beton ( armirani )
Ž E LJ O
- Sarajevo89er
#6695 Re: FK Zeljeznicar
Pogledajte ovo http://en.wikipedia.org/wiki/%C5%BDeljezni%C4%8Dar.Spustite dole do trofeja i vidjet ćete da je Željo već prvak,osvajač kupa i SUPERKUPA!
.
Samo bih poručio svim napaljenim željovcima, a ima ih puno koliko vidim,da još uvijek niste ništa osvojili i da vam i jedna i druga titula može vrlo lako iskliznuti i da ostanete praznih ruku.Pogledajte samo npr. Man Utd,Bordeaux ove sezone.
I da,sedam godina ste bez trofeja.Sedam sušnih godina.Ne znam zašto to niko ne spominje,a to je najbitnije.
Samo poručujem,oprez.
P.S. Nisam pitar.
Samo bih poručio svim napaljenim željovcima, a ima ih puno koliko vidim,da još uvijek niste ništa osvojili i da vam i jedna i druga titula može vrlo lako iskliznuti i da ostanete praznih ruku.Pogledajte samo npr. Man Utd,Bordeaux ove sezone.
I da,sedam godina ste bez trofeja.Sedam sušnih godina.Ne znam zašto to niko ne spominje,a to je najbitnije.
Samo poručujem,oprez.
P.S. Nisam pitar.
- ultima_palabra
#6696 Re: FK Zeljeznicar
Jao, kako su maleni
- johntra
#6697 Re: FK Zeljeznicar
Soon after, communist authorities formed a new club (now known as FK Sarajevo)
Ovo mi je uvijek najdraži citat...A znaju ljudi na Wikiju šta rade, ne brini....
Ovo mi je uvijek najdraži citat...A znaju ljudi na Wikiju šta rade, ne brini....
- Charuga
- Globalni moderator
#6698 Re: FK Zeljeznicar
@Sarajevo89er
Sta bi mi da nam nije tebe i takvih kao sto si ti! Hvala ti na dobronamjernom savjetu ..
Da se sad vratimo sezoni 2009/10 i kupu BiH u istoj sezoni ..
Sta bi mi da nam nije tebe i takvih kao sto si ti! Hvala ti na dobronamjernom savjetu ..
Da se sad vratimo sezoni 2009/10 i kupu BiH u istoj sezoni ..
-
elSaik
#6699 Re: FK Zeljeznicar
Opet u Mostar prije Borca.
2.5. @Velež
5.5. ?Borac
8.5. Olimpik
15.5. @Sarajevo
19.5 ?Borac
U 5 dana osvajamo Kup i Prvenstvo! PREJAKO!
2.5. @Velež
5.5. ?Borac
8.5. Olimpik
15.5. @Sarajevo
19.5 ?Borac
- ultima_palabra
#6700 Re: FK Zeljeznicar
Zar nije 12. i 26.05. Copa del Rey Munib?elSaik wrote:Opet u Mostar prije Borca.![]()
2.5. @Velež
5.5. ?Borac
8.5. Olimpik
15.5. @Sarajevo
19.5 ?Borac