pitaj onog bivšeg trenera QPR-aL00d wrote:u oci me lazesodesveuhonduras wrote:a čuj, nisi ti, ja jesamL00d wrote:a jao odgovora, i Van Persie se lakta. Ja ga jos nisam vidio da se lakta. A Cupu jesam. Cak je to radio i kod gola....
Sent from my cigla using Tapatalk 2
Sent from my cigla using Tapatalk 2
Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#6676 Re: Manchester United FC
- MrBega
#6677 Re: Manchester United FC
United ja igrao s 2 odbrambena, tri vezna i 5 napadača,i nisu dali golaL00d wrote:Pa ovaj cupo zaradio 5 zutih...puuu !
- skafiskafsnjak
#6678 Re: Manchester United FC
Pa kakve to koristi kad 2 vezna igraju u odbrani ? bolje da je igrao 2-6-2 nego ovako ... hahahaha .MrBega wrote:United ja igrao s 2 odbrambena, tri vezna i 5 napadača,i nisu dali golaL00d wrote:Pa ovaj cupo zaradio 5 zutih...puuu !
I ne znam koji djavo je cekao da gol primi pa da mijenja ...smijessssnooo
-
sarajevomd
#6679 Re: Manchester United FC
Ćuki, ti miran da budesChuckie wrote:Koja smijurija od kluba. Vec su iza Arsenala. Buahahahaha
Sent from my iPhone
Idi ljubi Carzorlu....
Losa igra, idem odalje
-
missko
#6681 Re: Manchester United FC
Ovu tekmu je Ferguson zijanio, trebalo je biti realno nerjeseno a ni ovo nije nezasluzeno. Taktika ona glupa ruzna kao muci protivnika dodavanjima nekim, a frajeri sa 10 igraca u svom polju i ginu za svaku loptu, a ovi navalili kroz sredinu pa nece nikako a United vec 100 godina napada po krilima i to iskljucivo a sada mi nisu cak ni gledljivi. Ova Celsijevska taktika samo umjesto Drogbe je Felaini daje plod i ljepse izgleda brate konkretan fudbal od ovog mucenja.
Mrzim spaniju i ko prvi poce igrat loptu na posjed, fujjjjjjjjjjj
Mrzim spaniju i ko prvi poce igrat loptu na posjed, fujjjjjjjjjjj
-
Jokericious
#6682 Re: Manchester United FC
Moram priznati da nisam ocekivao ovakvu dominaciju Evertona ali pobjedu svakako jesam. Kao sto sam i ranije rekao borba za titulu izmedju Arsenala i Citya.
Placi Robine!
Placi Robine!
- Arteta
#6683 Re: Manchester United FC
Dzaba im RVP,kad nisu doveli Songa da mu salje lopte. 
- Arteta
#6684 Re: Manchester United FC
CollegeGunner wrote:Moram priznati da nisam ocekivao ovakvu dominaciju Evertona ali pobjedu svakako jesam. Kao sto sam i ranije rekao borba za titulu izmedju Arsenala i Citya.
Placi Robine!
- skafiskafsnjak
#6685 Re: Manchester United FC
Pa dobro, da si bar rekao Celzija i Citija... al dobro, kao fan Arsenala, sta drugo reci .CollegeGunner wrote:Moram priznati da nisam ocekivao ovakvu dominaciju Evertona ali pobjedu svakako jesam. Kao sto sam i ranije rekao borba za titulu izmedju Arsenala i Citya.
Placi Robine!
To je Arsenal najavio borbu za titulu u prvoj utakmici ?
- PriNc_ba
#6686 Re: Manchester United FC
Realno ima Fellaini kvaliteta ali nije on igrac za United jer on bi mogao pomoci samo evo u ovakvim situacijama kada se zadnjih 5 minuta ganja rezultat i kad se ide na hooo ruk
Unitedova igra se bazira na brzoj pas igri i na prodorima po bokovima tako da ovaj igrac koji odigra mozda 2 ili 3 tekme u sezoni na ovom nivou jednostavno ne treba crvenim djavolima... Pa nije Alex pao s kruske pa da ne zna jel mu treba ovakav igrac ili ne... ali bi mu zato super dosao neko poput Jagielke jer lik se dokazao, igra i za repku i mislim da je to dovoljno...
Kagawa definitivno danas uz Rooneya najbolji na terenu... imao je lik jedan pogresan pas u 90 minuta
Nani i Evra definitivno najlosiji na terenu bili... ni sekunde njihove standardne fudbalske inteligencije al eto...
Al zato sto me komentator ispizdio da izvinete ouuuuuuuu
pa ne znam sta je on gledao... jeste everton u prvom imao 1 odlicnu priliku i onih nekih suteva ala stativa iz nemoguce pozicije da se da gol ali je i united imao situacija cak i boljih od osmanove kada je tukao u golmana... u drugom precka i kabadahijski gol i to je to... kaze united igrao lose a likovi dominirali terenom pogotovo u drugom poluvremenu gdje je everton rijetko i centar prelazio... samo sto su ovi autobus parkirali pa se teze dolazilo do prilika... united je odigrao svoju igru i uopste nisu lose igrali u fazi napada samo nisu bili efikasni a i nije protivnik bunkerom dopustao previse prilika... dok je odbrana ipak malo losija bila s obzirom da je sastavljena od krila veznog igraca jednog neoporavljenog stopera i beka u vec sada starijim godinama
ali onakvo komentarisanje
i fkt to vec rade evo trecu sezonu stavljaju komentatore koji navijaju za city,celzi,liverpool i arsenal... lik je pljuvao po unitedu kako je znao i umio tj trudio se suzdrzati ali nije mu islo... al je zato Nemanja Srbin odigrao maestralno ... da je mogao usao bi lik do njega i s koljena mu malo nabrzaka bez obzira sto igra u mrskom mu Unitedu, pa na kraju ipak ko jedva kroz zube prizna da nema Vidic snage za 90 minuta ali ga je opet stigao poslije nahvaliti
tacno me ispizde ovako ... a kad je slucaj da United razbije ko zvecku nekoga a neko od ovih papaka komentatora onda se umrtvi komentarisanje maksimalno da pozelis da prebacis kanal... prica lik o nekim tekmama swansea i readinga i o nekim nebitnim stvarima i cija nana ima sta u frizderu ... AAAAAAAAAAAAAA
kontao sam da ce mi biti lakse al sam i dalje iznerviran
haj sa srecom ljudi 
Kagawa definitivno danas uz Rooneya najbolji na terenu... imao je lik jedan pogresan pas u 90 minuta
Nani i Evra definitivno najlosiji na terenu bili... ni sekunde njihove standardne fudbalske inteligencije al eto...
Al zato sto me komentator ispizdio da izvinete ouuuuuuuu
tacno me ispizde ovako ... a kad je slucaj da United razbije ko zvecku nekoga a neko od ovih papaka komentatora onda se umrtvi komentarisanje maksimalno da pozelis da prebacis kanal... prica lik o nekim tekmama swansea i readinga i o nekim nebitnim stvarima i cija nana ima sta u frizderu ... AAAAAAAAAAAAAA
-
Jokericious
#6687 Re: Manchester United FC
L00d wrote:Pa dobro, da si bar rekao Celzija i Citija... al dobro, kao fan Arsenala, sta drugo reci .CollegeGunner wrote:Moram priznati da nisam ocekivao ovakvu dominaciju Evertona ali pobjedu svakako jesam. Kao sto sam i ranije rekao borba za titulu izmedju Arsenala i Citya.
Placi Robine!
To je Arsenal najavio borbu za titulu u prvoj utakmici ?

- skafiskafsnjak
#6688 Re: Manchester United FC
Pa dobro, vidimo se na temi Arsenala poslije nekog vremena...da pojedete sto se posr*** 
- drug_profi
#6689 Re: Manchester United FC
Meni je komanetator bio izvrstan. Neutralan i realan, a sad sto istina boli jbg.
-
Chuckie
#6690 Re: Manchester United FC
Komentator na Skysportsu odlican.
- skafiskafsnjak
#6691 Re: Manchester United FC
Ja sam na sportklubu gledao. Meni je normalan komentator bio ....
- Blue City
#6692 Re: Manchester United FC
Dobra igra ocekujem tesku i grcevitu borbu za drugo mjesto....
- Arteta
#6693 Re: Manchester United FC
Ovaj RVP izgleda dosao da osvoji Championship sledece sezone

- vukojebina
#6694 Re: Manchester United FC
Sarajevo1946 wrote:Ja bih samo volio da se Better man javi nakon tekme
.
Jarane brinem se za njeg..da nije on ebote onaj sto je htio da se baci sa zgrade...nesto kontam, nema ko drugi bit... hahahaha
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6695 Re: Manchester United FC
Dušmani na temi 
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#6696 Re: Manchester United FC
priznajemleet wrote:Dušmani na temi
-
MightyMatch
#6698 Re: Manchester United FC
Znaci opet dominacija dominatora....................

- Jack Be Nimble
#6699 Re: Manchester United FC
Lako je Evertonu pobjediti kada Webb nije sudio.
- ultima_palabra
#6700 Re: Manchester United FC
I meni se čini da je doveo pogrešna pojačanja. Pored veznjaka je trebao dovesti i kakvog stopera, Vidić je okretan ko Zukić i Krupinac svojevremenoSarajevo1946 wrote:Pa Manchester na pozicijama gdje je bio najslabiji nije doveo nikakva pojačanja. Bolje da su pokušali sa Bayernom da se tuku za Martineza nego što su dovodili Robina. Ne znam kako godinama Ferguson igru gradi na ublehama u veznom redu.
Normalno, ovo ništa ne mora da znači, ali biće ovakvih utakmica dosta do kraja sezone.
Dovođenje Robina će zeznuti napredak dva solidna mlada napadača, Welbecka i Chicharita, a ostaju mu rupe u veznom redu, na stoperu i desnom beku. Čini se da je starac konačno posenilio