evo i sincine

Moderator: anex

da, daZhìxin wrote:Sluša li?
curica je udomljena, druga dvojica isto, ost'o nam je samo ovaj mudonjica.. sreca pa mi frajer javi da su htjeli da ga uspavaju.. hebo te, kol'ko li je on zdravih cuka uspav'o, Bog zna, kad je i njega htio zik.. helem, vjerovatno ce biti happy dog, a ne eukanuba, ali bit ce on k'o lampaZhìxin wrote:Znam da je bila curica, a sad sin pa reko šta li je u pitanju
kupi ekuanubu i biće ko Basta

jadni bastonjapakica_ wrote:pozz od pacijenta bastonijadanas mi je cika custa operis'o pocupan krizni ligamenat koji sam poder'o u nedjelju i ocapario mi je mudanca.. sto sam im'o djece, im'o sam
![]()
moj mali hordasanjaistkrank wrote:jadni bastonjapakica_ wrote:pozz od pacijenta bastonijadanas mi je cika custa operis'o pocupan krizni ligamenat koji sam poder'o u nedjelju i ocapario mi je mudanca.. sto sam im'o djece, im'o sam
![]()
kako pocupa ligamente?? cool mu je boja bandaze
jedva, mogu ti rec'Zhìxin wrote:
Sreća pa se koliko toliko dobro završilo...
Inaće @pakice, kako možeš to dlakavo pašče držati u kući?
()
oko dva mjeseca traje oporavak, mada i poslije tih dva mjeseca vise nema skakanja, ludog trcanja i ostalog, jer se u dosta slucajeva zbog stednje bolesne noge vise snage prebacuje na drugu, pa da i ona ne bi draufnula, basto je zavrsio karijeru atleteanjaistkrank wrote:pa sta kaze doc? hoce li se dugo oporavljati?
auuu... pa to bas onda belaj oko toga... ali moras li mu ipak naci neku zanimaciju da izbacuje visak energije ili...?pakica_ wrote:oko dva mjeseca traje oporavak, mada i poslije tih dva mjeseca vise nema skakanja, ludog trcanja i ostalog, jer se u dosta slucajeva zbog stednje bolesne noge vise snage prebacuje na drugu, pa da i ona ne bi draufnula, basto je zavrsio karijeru atleteanjaistkrank wrote:pa sta kaze doc? hoce li se dugo oporavljati?povremeno ok, al' svakodnevno istrcavanje mozemo zaboraviti
vidjet cemo kako ce se ponasat'.. ako pojede krevet za dva dana, naci cemo neku zanimaciju, tipa onu tvoju sa tepsijomanjaistkrank wrote:auuu... pa to bas onda belaj oko toga... ali moras li mu ipak naci neku zanimaciju da izbacuje visak energije ili...?pakica_ wrote:oko dva mjeseca traje oporavak, mada i poslije tih dva mjeseca vise nema skakanja, ludog trcanja i ostalog, jer se u dosta slucajeva zbog stednje bolesne noge vise snage prebacuje na drugu, pa da i ona ne bi draufnula, basto je zavrsio karijeru atleteanjaistkrank wrote:pa sta kaze doc? hoce li se dugo oporavljati?povremeno ok, al' svakodnevno istrcavanje mozemo zaboraviti
ako imas sliku negdje na netu tipa facebook, samo je otvori u zasebnom prozoru (view image na mozili, open image in new tab na chromu) kopiraj link ovdje, selektuj ga i onda klikni ovo Img ili prije linka kucaj [img]a%20poslije%20linka[/img] (bez spejsa)Ravenn wrote:i mi bi se prikljucili ali ne znamo postaviti sliku

Odi na imageshack.us, registruj se, i uradi upload slike tamo. Onda samo kopiras link slike i dođeš ovdje i zaljepis taj link u img tag npr:Ravenn wrote:i mi bi se prikljucili ali ne znamo postaviti sliku
Code: Select all
[img]ovdje ide link slike[/img]i cile je jepppppppSenći wrote:Evo da postavim slike od svog cicka