Pa bilo je.
Sve zastarilo.
Njanjavi wrote: ↑15/02/2021 13:21Ti ko prvo treba da znas da svaki azil nije isti.uglavnomja wrote: ↑15/02/2021 13:16
dzaba ti prica, sta ti znas ... a i ja![]()
u eu azili dijele lopatompogotovo za balkan
a dok se ceka azil - svako ima radno mjesto, stan, slobodu da putuje ...![]()
i necu vise, uzalud je
To sto se tvojih par poznanika i skobalja nasukalo i zaletilo misleci da moze dobit azil kao ekonomski migrant sa pricom kme kme nema hape u Bosni, to je druga stvar.
Politicki azil nema pravo nijedna eu drzava da ti osporava niti da te tretira drukcije jer si iz bilo koje zemlje ako ispunjavas uvjete za dobijanje istog.
Nije ti to saudijska arabija da odlucuju hocel il necel i kome oce kome nece.
Dohavizaj se lupetas na coravo takve gluposti da oci zabole.
u-pet-deka wrote: ↑15/02/2021 14:03
Niko ne spori ubistvo momka. Ali osjećam da je otac opsjednut tezom da je isto proizašlo iz određenog profila ljudi. Čak da je to slučaj onda razlog ne može biti ljubomora. Profil ljudi koje otac traži mogu imati skoro svaku djevojku koju žele. Novac nije upitan a određeni se lijepi za novac. Tada otac mora prihvatiti, ako drži do svoje teze, da njegov sin nije potpuno nevin kako želi da vjeruje.
ma ovo je muha zviz sta te iznemadjuje od skandinavske ublehemuha_sa wrote: ↑15/02/2021 14:05u-pet-deka wrote: ↑15/02/2021 14:03
Niko ne spori ubistvo momka. Ali osjećam da je otac opsjednut tezom da je isto proizašlo iz određenog profila ljudi. Čak da je to slučaj onda razlog ne može biti ljubomora. Profil ljudi koje otac traži mogu imati skoro svaku djevojku koju žele. Novac nije upitan a određeni se lijepi za novac. Tada otac mora prihvatiti, ako drži do svoje teze, da njegov sin nije potpuno nevin kako želi da vjeruje.
![]()
Odakle tipkaš![]()
Majke mi mile na prvu sam pomislio na ZvizaNike af1 white wrote: ↑15/02/2021 14:07ma ovo je muha zviz sta te iznemadjuje od skandinavske ublehemuha_sa wrote: ↑15/02/2021 14:05u-pet-deka wrote: ↑15/02/2021 14:03
![]()
Odakle tipkaš![]()
![]()
![]()
Iz Silkeborg-a.muha_sa wrote: ↑15/02/2021 14:05u-pet-deka wrote: ↑15/02/2021 14:03
![]()
Odakle tipkaš![]()
Ako nemaš šta pametno za kazat nemoj ni lupat. Covjeku je djete UBIJENOu-pet-deka wrote: ↑15/02/2021 14:12Iz Silkeborg-a.muha_sa wrote: ↑15/02/2021 14:05u-pet-deka wrote: ↑15/02/2021 14:03
![]()
Odakle tipkaš![]()
I Dzenan je mogao "imati" koju je htio, ali se zaljubio bas u Alisu. Nije bas neki argument.u-pet-deka wrote: ↑15/02/2021 14:03
Upravu si majke mi...Billy The Pljuc wrote: ↑15/02/2021 14:39 Lijepa foe lista, poplava forumaša koji imaju nešto za reći odnosno napisati, vidim ja nešto mi smeta očima.
Dzenan je preminuo 8 dana kasnije u bolnici. Da je bas neko imao umisljaj da ga ubije, vjerovatno bi ga onda upucao, ili dovrsio posao na licu mjesta. S obzirom da je tako neka krupa riba izvrsioc, da je plan bio ubistvo sigurno bi se i zavrsilo na licu mjesta.u-pet-deka wrote: ↑15/02/2021 14:17 Njegovo dijete nije ubijeno bez razloga ili samo iz zabave. Ko god da je ubica morao je imati motiv. Ja samo kažem da ne vjerujem da je razlog ljubomora.
Ne razumijem zašto neki ljudi ovdje isključuju njegovu djevojku kao počinitelja. Amerikanci O.J. Simpsona nisu pustili da sjedi po strani i posmatra.Dimu1927 wrote: ↑15/02/2021 14:50Dzenan je preminuo 8 dana kasnije u bolnici. Da je bas neko imao umisljaj da ga ubije, vjerovatno bi ga onda upucao, ili dovrsio posao na licu mjesta. S obzirom da je tako neka krupa riba izvrsioc, da je plan bio ubistvo sigurno bi se i zavrsilo na licu mjesta.u-pet-deka wrote: ↑15/02/2021 14:17 Njegovo dijete nije ubijeno bez razloga ili samo iz zabave. Ko god da je ubica morao je imati motiv. Ja samo kažem da ne vjerujem da je razlog ljubomora.
Prije da je bio motiv neki drugi vid obracuna ali je zavrsilo kako je zavrsilo.
Ako pišeš iz Sarajeva meni je nemoguce da za pet godina ništa nisi čuo?