nabijanje na neku stvar, to je vec ok
brao klix
sto ti je nemoc, kad nists ne mozes uradit pa onda nabijas stvari na neku stvar
ovo nije smijesno kad mala ne moze do granapa ili do autobuske a po zenu ja moram do garaze da je dovedem do stanasizifinho wrote:evo primjer, simonese nabija keroljubce na neku stvar, olicje kulture i primitivizmaali se banuje za "toplu bracu", u Bosni je to velika uvreda za Macho muskarce ko sto je lucifer
nabijanje na neku stvar, to je vec ok
brao klix
sto ti je nemoc, kad nists ne mozes uradit pa onda nabijas stvari na neku stvar
aha, a kako cu kroz te cepice cuti alarm da ustanem na posao?MJAU - da wrote:SSemirbudalo. Vala znaju izluditi, kupi one čepiće za uši, pisali smo o tome negdje, pa se naspavaj ka čoek da mereš raditi.
Čućeš alarm, jer ti je mob blizu. probaj i urahati se, nema druge trenutno.SSemir wrote:aha, a kako cu kroz te cepice cuti alarm da ustanem na posao?MJAU - da wrote:SSemirbudalo. Vala znaju izluditi, kupi one čepiće za uši, pisali smo o tome negdje, pa se naspavaj ka čoek da mereš raditi.
To sam i pitao, da li ce se drzava pokazati ili ce i dalje biti anarhija.Sarajmen wrote:Vlasnički psi su zavedeni, imaju papire i ugrađene ''čipove'' , tako da ce se znati koji je neodgovorni vlasnik ''otpustio'' psa na ulicu. A zakon i to treba da ima u vidu .Tomahawk11 wrote:Mene interesuje, ako jednog dana docekamo da ne bude lutalica na ulicama, sta ce se desiti kad dobre Bosnje opet pocnu pustati pse na ulice, hoce li biti kakvih sankcija za vlasnika (bivseg) ili cemo pustiti da se rijesava samo od sebe?
Država će se pkazati klanjem i uklanjanjem na razne načine. (znamo koji su to načini). Pa u ovoj državi svakakva stoka, samoprozvani građani, kriminalci sitni, izgubljene duše od ovog jada naprave biznis. Kad od jada zvani "narod" čobani napraviše stoku i čobanima dobro, stoka preživljava, analogno tome, uzgoj stoke, kako ljudske, tako i ove jadne životinjske čista dobit. Ko ima problem s tim, neka se žali nekom međunarodnom sudu, pa znate koliko i taj sud zaboli za vas, a kamo li životinje. Je li jasno, ili fakat hoćete da crtam.Tomahawk11 wrote:To sam i pitao, da li ce se drzava pokazati ili ce i dalje biti anarhija.Sarajmen wrote:Vlasnički psi su zavedeni, imaju papire i ugrađene ''čipove'' , tako da ce se znati koji je neodgovorni vlasnik ''otpustio'' psa na ulicu. A zakon i to treba da ima u vidu .Tomahawk11 wrote:Mene interesuje, ako jednog dana docekamo da ne bude lutalica na ulicama, sta ce se desiti kad dobre Bosnje opet pocnu pustati pse na ulice, hoce li biti kakvih sankcija za vlasnika (bivseg) ili cemo pustiti da se rijesava samo od sebe?
A vidis, kad vec spominjes, siguran sam da ima veliki broj neregistrovanih pasa u BiH koji su kao neciji, ali ako im puhne, mogu ih nabiti nogom na ulicu.
Nisu!Sarajmen wrote:Vlasnički psi su zavedeni, imaju papire i ugrađene ''čipove'' , tako da ce se znati koji je neodgovorni vlasnik ''otpustio'' psa na ulicu. A zakon i to treba da ima u vidu .Tomahawk11 wrote:Mene interesuje, ako jednog dana docekamo da ne bude lutalica na ulicama, sta ce se desiti kad dobre Bosnje opet pocnu pustati pse na ulice, hoce li biti kakvih sankcija za vlasnika (bivseg) ili cemo pustiti da se rijesava samo od sebe?
Znam da nije smiješno, ali fakatAdnanSA wrote:Samo da upozorim. Sinoć me napade čopor pasa u ulici iza BBI centra. Parkirao auto kod Fis-a i oko pola dvanest krenuo kući kad iza nekog kontejnera predvodnik zalaja na mene i svi krenuše prema meni. Jedno 5-6 godžova me okružilo u trenu. Kontam da počnem bježati ali stiće me za čas. Ušli smo u okršaj. Galamim ja šibe šibe i lupam nogom u asfalt a oni na metar od mene kad srečom priđe neki momak i on zagalami isto i oni pobjegoše prema predsjedništvu. Kaže taj momak da su njega 4 puta tu napali ali da je poslje prvog puta pronašao rješenje. Samo kaže torbicom opališ po glavi onog predvodnika i svi pobjegnu kada on zacvili. Što je najgore sat dva ranije mi rođak priča kako mu je došao švedjanin poslovni partner i ovaj mu posudio biciklo da se malo provoza. Tog Šveda su ti kerovi negdje napali i čovjek padne sa bicikla i slomi ruku i još ga jedan ker ujed za stražnjicu. Meni to bilo malo smješno. Došao poslovnjak iz Švedske i u Bosni ga kerovi napadnu slomi ruku i zaradi ujed na zicagu. Baš je crnjak.
sad bar znamo za sto te torbice sluze.Romeo 80 wrote: Znam da nije smiješno, ali fakat![]()
![]()
Sta ko nema torbice?5 0 5 wrote:sad bar znamo za sto te torbice sluze.Romeo 80 wrote: Znam da nije smiješno, ali fakat![]()
![]()
zavrsis ko svedj.Tomahawk11 wrote: Sta ko nema torbice?
Taj čopor je prije otprilike mjesec dana napao mog prijatelja, stariji čovjek, zaradio je ujed u predjelu butine.AdnanSA wrote:Samo da upozorim. Sinoć me napade čopor pasa u ulici iza BBI centra. Parkirao auto kod Fis-a i oko pola dvanest krenuo kući kad iza nekog kontejnera predvodnik zalaja na mene i svi krenuše prema meni. Jedno 5-6 godžova me okružilo u trenu. Kontam da počnem bježati ali stiće me za čas. Ušli smo u okršaj. Galamim ja šibe šibe i lupam nogom u asfalt a oni na metar od mene kad srečom priđe neki momak i on zagalami isto i oni pobjegoše prema predsjedništvu. Kaže taj momak da su njega 4 puta tu napali ali da je poslje prvog puta pronašao rješenje. Samo kaže torbicom opališ po glavi onog predvodnika i svi pobjegnu kada on zacvili. Što je najgore sat dva ranije mi rođak priča kako mu je došao švedjanin poslovni partner i ovaj mu posudio biciklo da se malo provoza. Tog Šveda su ti kerovi negdje napali i čovjek padne sa bicikla i slomi ruku i još ga jedan ker ujed za stražnjicu. Meni to bilo malo smješno. Došao poslovnjak iz Švedske i u Bosni ga kerovi napadnu slomi ruku i zaradi ujed na zicagu. Baš je crnjak.