Categorize the Sentiment of Tweets about a Political Issue in a U.S. Election
ja bio na trecem prosli put exp evo sad ide ispocetka,vecina NO,ne upratih jel isti ID
hvala za onaj cow girl
ima onaj halifax se ponovi ponekad
y,y,n,n
Moderator: anex
Jesi im pisao tiket, sta kažu?majstorjUVE wrote:Ljudi ko je dobio juce flag za Coca Cola task jesul vam ga skinuli il je jos uvijek tu?
Ja dobio juce ujutro flag i jos uvijek ga ne skidaju
Pisao juce ujutro odmah nakon sto sam ga dobio.Nema odgovora jos.A vidim nekim su skinuli nakon par sati.zakasnila wrote:Jesi im pisao tiket, sta kažu?majstorjUVE wrote:Ljudi ko je dobio juce flag za Coca Cola task jesul vam ga skinuli il je jos uvijek tu?
Ostaje ti da strpljivo čekaš na odgovor, vjerujem da će ti ukloniti flag jer to je do njih ovih dana!majstorjUVE wrote:Pisao juce ujutro odmah nakon sto sam ga dobio.Nema odgovora jos.A vidim nekim su skinuli nakon par sati.zakasnila wrote:Jesi im pisao tiket, sta kažu?majstorjUVE wrote:Ljudi ko je dobio juce flag za Coca Cola task jesul vam ga skinuli il je jos uvijek tu?
bas sam juce mislio uzet Premiun al sad nema sanse.Da je opravdan flag pa hajde a ovako ovo mi je treci bezveze flag zbog kojeg gubim mnogo.
mrva/mrve wrote:682794
Twitter Madlibs
ovo je novi sad, laksi cini mi se

jel ovo id za nova wina?relativno84 wrote:682952 wine
bugovanmrva/mrve wrote:Get the Brazil Fund Info For Us! (Google Chrome)
Lagan, al sporo otvara stranicu
pa eto, mozda bi mogliIme Korisničko wrote:hocemol se pocet hvalit koliko smo zaradili
Imaš tu puno posla. Prepišeš sa slike, u stvari sad imaš i tekstualni fajl. Radije probaj uhvatiti task Download legal case HTML from Google Scholar. Sad je bio u ponudi. Zaradio sam 1$ bukvalno za 3 minute. Na svako pitanje odgovor je NO.Amer996 wrote:imal neko damoze da objasni zadatak
Extract Item Details from Invoice! (transcription) - Much Easier Now!
kako se radi !!

šupci ga sa 0.10 spustili na 0.07...ne radim ovo iz protesta višemrva/mrve wrote:Get the Brazil Fund Info For Us! (Google Chrome)
Lagan, al sporo otvara stranicu
treba vremena da se update-juundefined007 wrote:uradim maloprije zadatak Help us validate Authors and Articles samo jedan put 8 od 8 100% mi accuracy a nisu mi nista ovamo dodali stojim i dalje na 64% gdje su ovi bedzevi :S

Trebaš uraditi 100 takvih taskova sa procentom minimalno 70%.Gledaj da što manje griješiš na testnim taskovima,i budi strpljiv.Ja sam prvi level dobio nakon mjesec dana jer nije bilo zadataka.Kod nekih zadataka za nulti level cijena dva zadatka je 1 cent,neka te to ne brine ,bitno je da ih što više uradiš sa što boljom preciznošću,a poslije ćeš birati zadatke...undefined007 wrote:uradim maloprije zadatak Help us validate Authors and Articles samo jedan put 8 od 8 100% mi accuracy a nisu mi nista ovamo dodali stojim i dalje na 64% gdje su ovi bedzevi :S