nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#6676 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Samo nek nastave sjedit i City Lounge i city pub 
- Bakir1
#6677 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Na telefon nego ako vec razmisljas tako sakrijes broj I pozoves pa te preusmjeri u najblizu pu.
Ako mislis da policiju toliko boli kurac prodji kroz svako crveno pa vidi jel Policija radi ili ne.
Smanjite ocekivanja....
Ako mislis da policiju toliko boli kurac prodji kroz svako crveno pa vidi jel Policija radi ili ne.
Smanjite ocekivanja....
-
quarterback
#6678 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Bakire bolan, pa dovoljno je stati 5 minuta pored semafora, ja ti garantujem da ces vidjeti bar 5 auta da su prosla na crveno i da ih niko nije zaustavioBakir1 wrote:Na telefon nego ako vec razmisljas tako sakrijes broj I pozoves pa te preusmjeri u najblizu pu.
Smanjite ocekivanja....
ja sam kontao da si ti realan tip
i ne usmjeri te nego nazoves pa ti se eventualno javi operater (kazem eventualno jer sam vise puta zvao radi krmaka pred mojom garazom pa se na 122 ne javi niko) pa njemu kazes koju PS trebas pa ti se onda eventualno tamo javi dezurni...
nedavno me umalo pomeo plavi BMW na onom pjesackom kod akademije na njegovo MRTVO CRVENO, gdje je onaj janjeci most, stoje svi na semaforu samo lola preko šina ne jebe uopste sto je crveno, i da ga nisam vidio i stao odnio bi me do pozorista
i zovem 122 jer sam zapamtio bar prvi dio tablice, ma kurac moj, nigdje nikoga da se javi
sve je to šprdačina, ko vjeruje u policiju ili je naivan ili je u vrticu
Last edited by quarterback on 11/10/2016 17:37, edited 2 times in total.
-
Throttle
#6679 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
U Zenici niko ne prolazi na crveno. Nemamo vise nijedan semafor 
- KB9
#6680 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
mirzet87sa wrote:Pa kae ja lud sto tjeram ovakve u sigurnu smrt..
- Bakir1
#6681 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Skupa sa policijom u raznim kantonima radim razne projekte koji nas se direktno doticu i iz tog ugla kazem ko vjeruje da su svi policajci debeli korumpirani krmci koji nista ne rade a pri tome iste poziva na odgovornost ne vlada majke mi mile...
Zbog toga sam realan i imam razumijevanja za policiju...
Kako li se omace policiji u AT da bosnjo povalja pjesake?
Asli ni oni nista ne rade
I da mene je uvijek preusmjeravalo i uvijek mi se neko javio
Last edited by Bakir1 on 11/10/2016 17:48, edited 1 time in total.
-
mirzet87sa
#6682 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sad vam treba betmen, da vam ubice sklanja sa ceste u jarak... evo vam kurko
nabavio sam kombi s bull barom, a nije neki fensi sminkeraj vec prava stvar.. 
-
mahalas505
#6683 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Daj ba sta se prosipas vise,covjek ti fino objasnio da postoje vec slicni zakoni u EU, kakvo mahalanje ti spominjes? Napusi ti preko 2.0 promila gdje vazi ovaj zakon,pa ces vidjeti kako ti crno na bijelo uzmu vozilo na licu mjesta.condy wrote:Lako je provjerit informacije, ali sam siguran da u EU ili Evropi i civilizovanom svijetu, nema mahalskih zakona. Imaju propisi koji regulišu privremeno i trajno oduzimanje svih predmeta koji su upotrebljeni za učinjenje krivičnog djela. Kod nas je to Krivični zakon, čl. 78. U te predmete potpada i automobil, pmv ili tmv, samo što to mahalski um ne razumije i nezna. Uvijek kad postoji opasnost da će predmet-automobil biti ponovo upotrebljen za izvršenje krivičnog djela npr. činjenja teških krivičnih djela protiv sigurnosti saobraćaja, i to sa umišljajem, on se kod nas može trajno oduzeti od strane suda presudom, a ne od strane policije. Može se čak oduzeti i radi zaštite opće sigurnosti ili morala, ali zadnje ne kod automobila. Dakle, automobil se može i kod nas oduzeti bez obzira na vlasništvo ali pod striktnim zakonskim uvjetima, a ne kad to kome se ćefne, kao i svi drugi predmeti korišteni ili namjenjeni za činjenje krivičnih djela. Sama saobraćajna nezgoda nije dovoljna da se auto oduzme. Kod teških povratnika, alkoholičara, ili narkomana, može se oduzeti automobil i to sam i rekao prethodno. Zbog čega se to ne radi, to treba pitati sud. Najčešće se vozilo oduzima, kad se koristi kao sredstvo izvršenja krivičnog djela, i to najčešće privremeno, kod šumske krađe najčešće. Prema tome, nadam se da sam ti razjasnio da u životu uvijek nije sve crno-bijelo.mahalas505 wrote: Procitaj malo prije nego sto izjavis neke nebuloze,makar je lako provjeriti informacije u sadasnje doba.
- supercali
#6684 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa nama treba neki buttman sa bull barom da ih krsi odzada ili frontalno a ne da na preticanju ugrozava jos 2-3 ucesnika
-
tempuser
#6685 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Cime se zanosite?????
Ovdje nema drzave i sve dok te tako stanje nam se nece promijeniti.
Kako smo na zadnji izborima dokazali da mi zapravo zelimo ovo stanje nama je jos super kakav smo haos i anarhiju zasluzili. Ko nas *ebe i treba da nam je ovako!
Ovdje nema drzave i sve dok te tako stanje nam se nece promijeniti.
Kako smo na zadnji izborima dokazali da mi zapravo zelimo ovo stanje nama je jos super kakav smo haos i anarhiju zasluzili. Ko nas *ebe i treba da nam je ovako!
-
mirzet87sa
#6686 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Svi su zreli za 2 metrasupercali wrote:Pa nama treba neki buttman sa bull barom da ih krsi odzada ili frontalno a ne da na preticanju ugrozava jos 2-3 ucesnika
- supercali
#6687 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jesu zreli al nemoj uz tog zrelog da posaljes i neku nezrelu djevojku nezrelo dijete koje ni krivo ni duzno u autu iza ili koje ide u susret dok te ovaj pretice
-
mirzet87sa
#6688 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Necu, ovom gradu nije potreban betmen.. 
-
quarterback
#6689 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Bakir1 wrote:Skupa sa policijom u raznim kantonima radim razne projekte koji nas se direktno doticu i iz tog ugla kazem ko vjeruje da su svi policajci debeli korumpirani krmci koji nista ne rade a pri tome iste poziva na odgovornost ne vlada majke mi mile...
ja sam fakat kontao da si realan, bar si mi djelovao, haj u zdravlje, sve je tako kako kazes
-
mirzet87sa
#6690 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja razumijem sto je kolega izgubio povjerenje u policiju, prijavljivao je istoj kabadahiju koja mu se parkira pred garazu dok ga isti nije trazio po zgradi da ga bije.. a on se krio iza zenine suknje, dje da ih volis poslije toga.. ne ide
- golfiista
#6691 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Haj ti nama sad objasni,mahalas505 wrote:Daj ba sta se prosipas vise,covjek ti fino objasnio da postoje vec slicni zakoni u EU, kakvo mahalanje ti spominjes? Napusi ti preko 2.0 promila gdje vazi ovaj zakon,pa ces vidjeti kako ti crno na bijelo uzmu vozilo na licu mjesta.condy wrote:Lako je provjerit informacije, ali sam siguran da u EU ili Evropi i civilizovanom svijetu, nema mahalskih zakona. Imaju propisi koji regulišu privremeno i trajno oduzimanje svih predmeta koji su upotrebljeni za učinjenje krivičnog djela. Kod nas je to Krivični zakon, čl. 78. U te predmete potpada i automobil, pmv ili tmv, samo što to mahalski um ne razumije i nezna. Uvijek kad postoji opasnost da će predmet-automobil biti ponovo upotrebljen za izvršenje krivičnog djela npr. činjenja teških krivičnih djela protiv sigurnosti saobraćaja, i to sa umišljajem, on se kod nas može trajno oduzeti od strane suda presudom, a ne od strane policije. Može se čak oduzeti i radi zaštite opće sigurnosti ili morala, ali zadnje ne kod automobila. Dakle, automobil se može i kod nas oduzeti bez obzira na vlasništvo ali pod striktnim zakonskim uvjetima, a ne kad to kome se ćefne, kao i svi drugi predmeti korišteni ili namjenjeni za činjenje krivičnih djela. Sama saobraćajna nezgoda nije dovoljna da se auto oduzme. Kod teških povratnika, alkoholičara, ili narkomana, može se oduzeti automobil i to sam i rekao prethodno. Zbog čega se to ne radi, to treba pitati sud. Najčešće se vozilo oduzima, kad se koristi kao sredstvo izvršenja krivičnog djela, i to najčešće privremeno, kod šumske krađe najčešće. Prema tome, nadam se da sam ti razjasnio da u životu uvijek nije sve crno-bijelo.mahalas505 wrote: Procitaj malo prije nego sto izjavis neke nebuloze,makar je lako provjeriti informacije u sadasnje doba.
Sjecamo se svi ubistva policajca u Blazuju kod Sarajeva, kada ga je izresetao onaj bolesnik ni krivog ni duznog. Malo prije tog groznog ubistva, tog manijaka je zaustavila policija i s obzirom da je bio pod uticajem cega sve ne, na licu mjesta mu oduzela vozacku dozvolu, da bi ona nakon toga sje u svoj automobil i odvezao se u nepoznatom pravcu. Sad ti meni reci jel to pise u tom EU zakonu da to moze tako.
- Bakir1
#6692 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Svako ima pravo vjerovati ili ne u sta hoce stvar licnog izbora...
Ja vjerujem u policiju, kada prestanem onda ce me isto boliti kurac za crveno 60 ogranicenje pjesake i sve ostalo...
Sta ce ba Policija jel de
Ja vjerujem u policiju, kada prestanem onda ce me isto boliti kurac za crveno 60 ogranicenje pjesake i sve ostalo...
-
direstraits0078
#6693 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ima jedan broj nepotkupljivih policajaca, policajaca koji rade svoj posao, policajaca koji mogu i da istrce i da primjene sve fizicke mjere prisile. Ali ti policajci nisu najpopularniji u svojim stanicama, nerijetko dolaze u sukob s pretpostavljenima, a veoma rijetko od pretpostavljenih imaju podrsku. Razgovarao sam na tu temu cesto i s policajcima od najnizih, pa do najvisih cinova, tesko je biti 100% principijelan, kad znas da ce neko za male pare da ti napravi kurslus.quarterback wrote:Bakir1 wrote:Skupa sa policijom u raznim kantonima radim razne projekte koji nas se direktno doticu i iz tog ugla kazem ko vjeruje da su svi policajci debeli korumpirani krmci koji nista ne rade a pri tome iste poziva na odgovornost ne vlada majke mi mile...
![]()
![]()
ja sam fakat kontao da si realan, bar si mi djelovao, haj u zdravlje, sve je tako kako kazes
- basicm
#6694 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kakva policija, od njih nema koristi. Nazoves, kazu nije nas problem, i zalupe ti slusalicu.
Poslato s brzoglasa koristeci Tapatalk!
Poslato s brzoglasa koristeci Tapatalk!
-
mirzet87sa
#6695 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Vjerujem i ja u policiju, mada konkretno sto se tice @quart ja razumijem sto ne vjeruje.. obavio gradjansku duznost, manijak gs trazio po stanu da ga laushi, a nema murije da ga brani.. morala zena s kutljacom
od tog dana fura acab
-
quarterback
#6696 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
vjerujem 100% u to, medjutim prema onome sto vidim taj broj je izuzetno malidirestraits0078 wrote:Ima jedan broj nepotkupljivih policajaca, policajaca koji rade svoj posao, policajaca koji mogu i da istrce i da primjene sve fizicke mjere prisile. Ali ti policajci nisu najpopularniji u svojim stanicama, nerijetko dolaze u sukob s pretpostavljenima, a veoma rijetko od pretpostavljenih imaju podrsku. Razgovarao sam na tu temu cesto i s policajcima od najnizih, pa do najvisih cinova, tesko je biti 100% principijelan, kad znas da ce neko za male pare da ti napravi kurslus.quarterback wrote:Bakir1 wrote:Skupa sa policijom u raznim kantonima radim razne projekte koji nas se direktno doticu i iz tog ugla kazem ko vjeruje da su svi policajci debeli korumpirani krmci koji nista ne rade a pri tome iste poziva na odgovornost ne vlada majke mi mile...
![]()
![]()
- golfiista
#6697 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Problem je donekle i u policiji. Oni bi trebali biti primjer, prvo da sjede u vozilu kako treba, ne da leze, da uvijek vezu sigurnosni pojas, nesto sto niko od njih ne radi( ja jos nisam vidio policajca u sluzbenom vozilu koji je vezao pojas), trece, da ne prolaze kroz crveno svjetlo ( svjedok sam tome skoro svakodnevno), cetvrto, da ne oslovljavaju uvesnike u prometu sa ti, ( samo priđu i kazu "vozacku"), nema dobar dan, molim vas, izvoli, hvala, molim, peto da ne prkiraju nepropisno, a to rade uvijek, da ne iskacu iz zbunja, da ne ulaze u kafane i kladionice kada su u uniformi, da se ne pozdravljaju sa klosarima na sred ulice i sumnjivim tipovima...mogao bih do ujutro. Kada bi samo malo poradili na ovome, mnogo bi ucinili za sve nas.Svaka cast izuzecima, naravno da ima i dobrih primjera, ali od ovih losih tesko je primjetiti iste.Bakir1 wrote:Svako ima pravo vjerovati ili ne u sta hoce stvar licnog izbora...
-
quarterback
#6698 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
vjerovacu kada pocnem vidjeti rijesene probleme
jasno je da nije realno da vidim da ce uhvatiti svakog idiota koji prodje na crveno ali je realno da ako u godini dana vidim 200 tih prolazaka bar 10 njih bude uhvaceno
ja to jos nikad nisam vidio, dakle da vidim da je tip prosao na crveno i da su ga potom "sklonili"
realno je da ako 10 godina gledam majmune parkirane kako se kome kurac digne po parkingu, gdje svi zagrade jedni druge da bar deset puta za 10 godina vidim kazne na tim autima, nikad ih nisam vidio
itd itd
sto se mene tice, efikasnost polije jednaka je skoro pa nuli
jedan jedini put u zadnjih 10 godina kada sam stvarno bio prijatno iznenadjen je mislim u proljece, vikend je bio, i nekakva je guzva bila tamo kod ekonomske, jedno 5 debila je krenulo kroz vilsonovo, tu se zatekao nekakav drot kod onog pjesackog mosta kod muzeja koji ih je sve zaustavio
dakle jedino prijatno iznenadjenje da sam vidio kretene kako prave sranje i kako se to odmah rjesava
jasno je da nije realno da vidim da ce uhvatiti svakog idiota koji prodje na crveno ali je realno da ako u godini dana vidim 200 tih prolazaka bar 10 njih bude uhvaceno
ja to jos nikad nisam vidio, dakle da vidim da je tip prosao na crveno i da su ga potom "sklonili"
realno je da ako 10 godina gledam majmune parkirane kako se kome kurac digne po parkingu, gdje svi zagrade jedni druge da bar deset puta za 10 godina vidim kazne na tim autima, nikad ih nisam vidio
itd itd
sto se mene tice, efikasnost polije jednaka je skoro pa nuli
jedan jedini put u zadnjih 10 godina kada sam stvarno bio prijatno iznenadjen je mislim u proljece, vikend je bio, i nekakva je guzva bila tamo kod ekonomske, jedno 5 debila je krenulo kroz vilsonovo, tu se zatekao nekakav drot kod onog pjesackog mosta kod muzeja koji ih je sve zaustavio
dakle jedino prijatno iznenadjenje da sam vidio kretene kako prave sranje i kako se to odmah rjesava
-
direstraits0078
#6699 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Tesko se danas ljudima zamjerati, odmah imas problem sa svim i svacim. Vidis kakvo je vrijeme doslo, profesionalni politicari u skupstini se fizicki napadaju, da ne govorimo o obicnom covjeku koji zaradjuje hljeb kao policajac.quarterback wrote:
vjerujem 100% u to, medjutim prema onome sto vidim taj broj je izuzetno mali
-
quarterback
#6700 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
i to znam i potpuno se slazem sa tobom medjutim oni su odabrali taj posao, znali su u sta ulazedirestraits0078 wrote:Tesko se danas ljudima zamjerati, odmah imas problem sa svim i svacim. Vidis kakvo je vrijeme doslo, profesionalni politicari u skupstini se fizicki napadaju, da ne govorimo o obicnom covjeku koji zaradjuje hljeb kao policajac.quarterback wrote:
vjerujem 100% u to, medjutim prema onome sto vidim taj broj je izuzetno mali
i oni koji su im nadredjeni i oni su znali u sta ulaze
jebiga, nismo im mi rekli budite murija