Na tankom ste ledu obojica i ti i taj klon kojeg spominjes.
Nonsalantno tvrditi, BEZ IKAKVIH DOKAZA, da smo svi isti i da bi nase televizije stavljale narkomane i prostitutke na ekrane, ali nemaju para, je puno vise od laganja i trolanja...
Na tankom ste ledu obojica i ti i taj klon kojeg spominjes.
Kad se 3 avlije dogovore da im je isti cilj i da imaju iste probleme tad se moze ocekivat da se omladina digne.konami666 wrote: ↑23/12/2024 08:32 Bilo bi lijepo kad bi se i u Bosni omladina digla da traži uvođenje Europskih zakona dostojnih čovjeka ali lakše je na nargili sjediti i kukati. Ne znam da se u Bosni ikad digla omladina za bilo sto, možda se digne sad kako su zabranili pušenje u javnim objektima i kafićima pa možda se dignu da protestuju protiv toga. A možda je lakše sjediti na nargili do 13 juna 2025.
Ko i Dodik vec 15 godina
sime_cipol wrote: ↑23/12/2024 09:22Skontao si sarkazam, dobro je, nisi jos ostario![]()
Zašto ne bi imalo bilo kakve poveznice, njima pokušaj EU tranzicije traje još od 5. Oktobra, drugačiji koncept mijenjanja vlasti, u EU u ovome učestvuje na različite načine i kroz različito djelovanje, ne govorim o nekoj zavjeri, već učešću i utjeaju NGO.a na građanski život u srbiji, nastojanju promjeni svijesti građana. Od tog vremena ni zapadu se ne dopada emotivna povezanost Srbije i Rusije. Srbija je dio cjelokpnog mukotrpnog procesa konačnog skidanja zemalja Evrope sa "ovisnosti" ruskog utjecaja, pogotovo u ekonomskom aspektu. Govorimo o ubrzanoj Degasifikaciji, Evropi je bitno da se stvar prvo završi sa preustrojom ukrajinskog gasovoda. Mnogo će to koštati zemlje koje su tek uzele zamaha u razvoju, i tek neki priključak sa realnosću sa kojom će se morati susresti veoma brzo, ovdje mislim na zelenu tranziciju koja zathejva mnogo alternativnim riješenja u nodnosu na ono na ta smo navikli kroz generacije.Dzinna wrote: ↑23/12/2024 09:47A zasto bi bile EU zastave? Nisu bas usporedivi ovi protesti s onima u GruzijiSmokingMan wrote: ↑23/12/2024 02:03 Interesatno je da ja nisam uočio niti ijednu jedinu zastavu ili zastavicu EU, dok ih je u Gruziji, koja leži na "rizičnim istočnim stranama granice", bilo na pretek. Nešto to opet govori, a na šta nismo obraćali dovoljno pažnje. Šta Srbija, osim što želi da promjeni režim, ipak i dalje želi da zadrži za sebe?!
Dobra je omladina, mada kod nas promjene idu baš kilavo, sklonost prokrastinaciji je nemjerljiva. Prije će da se desi neki novi rat na ovim prostorima, i to prije nego nego što će se proći kroz proces katarze od onoga sukoba iz koga je ostalo mnogo toga neriješeno. Mi ne znamo šta da radimo sa sobom, drugima je svakako još veći problem da sve to prolaze sa nama. Kada se nešto desi, samo pošalju novinarske agencije da zabilježe krvavu istoriju.Dzinna wrote: ↑23/12/2024 11:04I sve ovo je u kolektivnoj svijesti mladih koji predvode proteste, koji ne znaju šta se dešava jer ne mogu sagledati objektivno kao mi izvana. Oni samo znaju da ne valja i da im je dosta i bas ih briga za odnose i tko s kim šta, sumnjam da ista racionalizirati jer nema vise tolerancijeSmokingMan wrote: ↑23/12/2024 10:38Zašto ne bi imalo bilo kakve poveznice, njima pokušaj EU tranzicije traje još od 5. Oktobra, drugačiji koncept mijenjanja vlasti, u EU u ovome učestvuje na različite načine i kroz različito djelovanje, ne govorim o nekoj zavjeri, već učešću i utjeaju NGO.a na građanski život u srbiji, nastojanju promjeni svijesti građana. Od tog vremena ni zapadu se ne dopada emotivna povezanost Srbije i Rusije. Srbija je dio cjelokpnog mukotrpnog procesa konačnog skidanja zemalja Evrope sa "ovisnosti" ruskog utjecaja, pogotovo u ekonomskom aspektu. Govorimo o ubrzanoj Degasifikaciji, Evropi je bitno da se stvar prvo završi sa preustrojom ukrajinskog gasovoda. Mnogo će to koštati zemlje koje su tek uzele zamaha u razvoju, i tek neki priključak sa realnosću sa kojom će se morati susresti veoma brzo, ovdje mislim na zelenu tranziciju koja zathejva mnogo alternativnim riješenja u nodnosu na ono na ta smo navikli kroz generacije.
Nama je bolje da ostane nosač gajbi.Dzinna wrote: ↑23/12/2024 09:51Mislim da nitko ne zna tko je alternativa, možda je ni nema, bitno I'm je da ode Vučić1Dante1 wrote: ↑23/12/2024 00:17Za nas u BIH je najbolje da ostane vucic i lagano da se urusava sistem. Ko je alternativa vucic?Dzinna wrote: ↑22/12/2024 23:17
Ma je, dobra emisija, ali ona voditeljica je malo iritantna
Nego, pratim te proteste i sve mi dođe da sjednem u auto i protestirao s njima jer ovaj Vučić i preko granica ubija u pojam i nas koji nemamo veze sa Srbijom. To što se tamo radi je van svake pameti, i želim tom narodu da uspije. Ovi protesti su sad čak i više od toga. Meni se čini da je narod spreman na građanski rat.