BHTelecom All About
Moderator: Benq
- Hyperthalamus
#66676 Re: BHTelecom All About
Ja mislim da je moj.bhtelecom.ba namijenjen samo za mobilne korisnike...za adsl i mojatv ulazis preko portala bhtelecom.ba sa username-om i password-om za internet konekciju.
-
coco1
#66677 Re: BHTelecom All About
moguce da je moj bh telecom samo za mob, ali onaj bh telecom ne funkcionise nikako, odnosno, ne otvori korisnicki portal kada se registrujem pristupnim podacima koje koristim vec godinama. samo me vrati na registraciju preko broja mob.Hyperthalamus wrote:Ja mislim da je moj.bhtelecom.ba namijenjen samo za mobilne korisnike...za adsl i mojatv ulazis preko portala bhtelecom.ba sa username-om i password-om za internet konekciju.
nikad ovi nece nesto napraviti, a da pri tom ne shebu par drugih stvari
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#66678 Re: BHTelecom All About
Meni se cini da sam morao zvati 1444 da aktiviraju pristup portalu.coco1 wrote:zna li neko?coco1 wrote:kako se, kao korisnik mojatv net, registrovati na korisnicki portal putem ovog moj bh telecom? kao mogucnosti registracije izbacuje samo za fiksni i mobilni telefon. stari portal nije u funkciji
Svakako su ti najbolja adresa za pitanja.
-
djama
#66679 Re: BHTelecom All About
koliko dugo ce biti besplatni SK na moja tv ?
-
duffy_duck
#66680 Re: BHTelecom All About
Do kraja godine.djama wrote:koliko dugo ce biti besplatni SK na moja tv ?
-
coco1
#66681 Re: BHTelecom All About
Pitar sa Kariba wrote:Meni se cini da sam morao zvati 1444 da aktiviraju pristup portalu.coco1 wrote:zna li neko?coco1 wrote:kako se, kao korisnik mojatv net, registrovati na korisnicki portal putem ovog moj bh telecom? kao mogucnosti registracije izbacuje samo za fiksni i mobilni telefon. stari portal nije u funkciji
Svakako su ti najbolja adresa za pitanja.
hvala
-
sencobih
#66682 Re: BHTelecom All About
Odakle ti ta informacija?duffy_duck wrote:Do kraja godine.djama wrote:koliko dugo ce biti besplatni SK na moja tv ?
-
kakaljin
#66683 Re: BHTelecom All About
ovdjesencobih wrote:Odakle ti ta informacija?duffy_duck wrote:Do kraja godine.djama wrote:koliko dugo ce biti besplatni SK na moja tv ?
https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5ecde503662.html
Ali pise nekoliko mjeseci, ali najkonkretniji datum je 1.1.2020
-
sencobih
#66684 Re: BHTelecom All About
Nekako mi tri mjeseca ne zvuče kao nekoliko mjeseci ali svašta može biti
-
Dr_Help
- BHTelecom podrška
#66685 Re: BHTelecom All About
sasvim normalan slijed je da počnu nakon tih mjeseci naplačivati sport klub kanale barem neke.
- Hercegoviina
#66686 Re: BHTelecom All About
Sada će sve atraktivne tekme preći na nova sport koji počinje 1.10 ..tako da će sk postati prazna ljuštura...telemach ga šuknu bhtelekomu
- _Reds_
#66687 Re: BHTelecom All About
Mislim da to nece ici bas tako, i ne smije, jer imaju i uslovi onoga ko prodaje utakmicu.Hercegoviina wrote:Sada će sve atraktivne tekme preći na nova sport koji počinje 1.10 ..tako da će sk postati prazna ljuštura...telemach ga šuknu bhtelekomu
Ako se to zaista desi, onda je red da Federacija kao vecinski vlasnik BHT, odmah naredi EP BIH, raskid ugovora sa Telemachom, sto bi izazvalo kolaps Telemacha.
- Kockasti
#66688 Re: BHTelecom All About
Je.o vas Nova sport. Jbt ko da ubacuju premiere, sky sportove itd.Hercegoviina wrote:Sada će sve atraktivne tekme preći na nova sport koji počinje 1.10 ..tako da će sk postati prazna ljuštura...telemach ga šuknu bhtelekomu
- diablobih
#66689 Re: BHTelecom All About
lol_Reds_ wrote:Mislim da to nece ici bas tako, i ne smije, jer imaju i uslovi onoga ko prodaje utakmicu.Hercegoviina wrote:Sada će sve atraktivne tekme preći na nova sport koji počinje 1.10 ..tako da će sk postati prazna ljuštura...telemach ga šuknu bhtelekomu
Ako se to zaista desi, onda je red da Federacija kao vecinski vlasnik BHT, odmah naredi EP BIH, raskid ugovora sa Telemachom, sto bi izazvalo kolaps Telemacha.
- _Reds_
#66690 Re: BHTelecom All About
lolaj ti ne loloaj, ni sada mi nije jasno kako bht nikada nije izrsio pritisak na EPBiH, i na opcine.diablobih wrote:lol_Reds_ wrote:Mislim da to nece ici bas tako, i ne smije, jer imaju i uslovi onoga ko prodaje utakmicu.Hercegoviina wrote:Sada će sve atraktivne tekme preći na nova sport koji počinje 1.10 ..tako da će sk postati prazna ljuštura...telemach ga šuknu bhtelekomu
Telemach vrlo malo mreze ima zemljom, sve je preko bandera, tudjih, da li od EP ili do stubova rasvjete (u vlasnistvu Kantona, sa kojima koliko znam nema ugovor), ili potpuno nelegalno sa zgrade na zgradu nebom.
Ali sve u to talovi bez granica.
-
duffy_duck
#66691 Re: BHTelecom All About
Dajte nam premijer ligu bih. Eto vam sve._Reds_ wrote:Mislim da to nece ici bas tako, i ne smije, jer imaju i uslovi onoga ko prodaje utakmicu.Hercegoviina wrote:Sada će sve atraktivne tekme preći na nova sport koji počinje 1.10 ..tako da će sk postati prazna ljuštura...telemach ga šuknu bhtelekomu
- diablobih
#66692 Re: BHTelecom All About
Pa sve zakonski. EPu placaju. Kakve ima veze federacija ili ko vec ne_Reds_ wrote:
lolaj ti ne loloaj, ni sada mi nije jasno kako bht nikada nije izrsio pritisak na EPBiH, i na opcine.
Telemach vrlo malo mreze ima zemljom, sve je preko bandera, tudjih, da li od EP ili do stubova rasvjete (u vlasnistvu Kantona, sa kojima koliko znam nema ugovor), ili potpuno nelegalno sa zgrade na zgradu nebom.
- PlusSA
#66693 Re: BHTelecom All About
Majstorski potez bi to bioHercegoviina wrote:Sada će sve atraktivne tekme preći na nova sport koji počinje 1.10 ..tako da će sk postati prazna ljuštura...telemach ga šuknu bhtelekomu
Respekt u svakom smislu
Al barem da se ne mucim sa SD slikom, pa da se iptv opet ubaci u smart iptv app
- REDDEVILS
#66694 Re: BHTelecom All About
@duffy_duckduffy_duck wrote:Dajte nam premijer ligu bih. Eto vam sve._Reds_ wrote:Mislim da to nece ici bas tako, i ne smije, jer imaju i uslovi onoga ko prodaje utakmicu.Hercegoviina wrote:Sada će sve atraktivne tekme preći na nova sport koji počinje 1.10 ..tako da će sk postati prazna ljuštura...telemach ga šuknu bhtelekomu
Ja sam mislio da si ti presao na moju tv posto si se zadnjih mjesec dana raspitivao za moju tv
A ako toliko volis BHTELECOM PREMIJER LIGU plati pa gledaj nije puno 2 KM jer tim novcem podrzavas klub za koji navijas
- _Reds_
#66695 Re: BHTelecom All About
Vlada Federacije je vlasnik EPBiH, jednako kao i BHT, eto kakve veze ima.diablobih wrote:Pa sve zakonski. EPu placaju. Kakve ima veze federacija ili ko vec ne_Reds_ wrote:
lolaj ti ne loloaj, ni sada mi nije jasno kako bht nikada nije izrsio pritisak na EPBiH, i na opcine.
Iamju trenutno ugvor sa EPBiH, ali on moze biti raskinut.
Ne znam da imaju ugovor za bandere koje ne pripadaju EPBiH.
Kabal sa zgrade na zgradu, sa skole na skolu je nezakonit, samo eto to nije doslo na red.
I ove bandere EPBiH, su upitne, iz jednog drugog razloga. Ja sam saglasnost EPBiH da montira banderu u moje zemljite, ali im nisam dao saglasnost da preko istih Telemach vodi svoju mrezu.
Posebno je pitanje zasto i Telecom mrezu ne vodi preko bandera.
Ali kao sto sma rekao, sve su to igre bez granica, upitanju si milioni, veliki i mali talovi.
- diablobih
#66696 Re: BHTelecom All About
Pa eto, vec placaju EPu i federaciji. Bas ce raskinuti ugovor toliki zbog jednog kanala lol_Reds_ wrote:
Vlada Federacije je vlasnik EPBiH, jednako kao i BHT, eto kakve veze ima.
Kabal sa zgrade na zgradu, sa skole na skolu je nezakonit, samo eto to nije doslo na red.
I ove bandere EPBiH, su upitne, iz jednog drugog razloga. Ja sam saglasnost EPBiH da montira banderu u moje zemljite, ali im nisam dao saglasnost da preko istih Telemach vodi svoju mrezu.
Ali kao sto sma rekao, sve su to igre bez granica, upitanju si milioni, veliki i mali talovi.
-
allem_77
#66697 Re: BHTelecom All About
https://www.epbih.ba/novost/21116/jp-el ... nske-mreze_Reds_ wrote:Vlada Federacije je vlasnik EPBiH, jednako kao i BHT, eto kakve veze ima.diablobih wrote:Pa sve zakonski. EPu placaju. Kakve ima veze federacija ili ko vec ne_Reds_ wrote:
https://telemach.ba/a2364/Saopcenja-za- ... ubova.html
U skladu sa propisima EU za omogućavanje bržeg razvoja širokopojasnog pristupa, Direktive 2014/61/CE, koja se odnosi na korištenje postojeće infrastrukture trećih strana.
-
nidjeveze1
#66698 Re: BHTelecom All About
Za brzinu po tom paketu treba ti vdsl ili optika.Vjerovatno na tvom području ne postoji niti jedno od toga.allem_77 wrote:Šta bi ovdje mogao biti problem? Kažu nema tehničke mogućnosti za moja tv full 4. Ne mora to biti 30+/8 Mbps. Ja bih bio zadovoljan i sa 25/2 Mbps.TESLA_EDISON wrote:Ma ni naopako. Nema šanse. Dobro da i to radi.purgatorio wrote:
Može li kod mene ovo bar na 10Mbps?
Link Status Connected
Modulation Type ADSL_2plus
klix Rate (Up/Down) 830/16679 kbps
Attainable Rate (Up/Down) 1092/21560 kbps
Noise Margin (Up/Down) 15/8.8 dB
Line Attenuation (Up/Down) 12.4/13.2 dB
Output Power (Up/Down) 10.5/12.8 dBm
Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved
Interleave Depth (Up/Down) 16/192
Interleave Delay (Up/Down) 1.95/7.43 ms
INP (Up/Down) 0.5/2.4 symbols
LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM
CRC Errors (Up/Down) 0/0
Annex Type AnnexA
- kloniran
#66699 Re: BHTelecom All About
Koju bih ja brzinu mogao imati na startnom moja tv net paketu.
Šaht sa optikom i onim razdjelnikom je udaljen nekih desetak metara od kuce.
Koliko se doplacuje dodatni reciver?
Ima li kakve sanse da se pojavi kakva app ua smart tv
-
kakaljin
#66700 Re: BHTelecom All About
Po tom tvom ti ces moci imati bilo koji paket moja tv, sa bilo kojom brzinom,kloniran wrote:Koju bih ja brzinu mogao imati na startnom moja tv net paketu.
Dodatni stb je 4,10 KM, ali treba vidjeti jeli jos akcija za gratis drugi stb.
imas multiscreen aplikaciju sada dali moze na android tv treba provjeriti